|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
sa tansze niż swiece wiec można często kupować i probowac nowe zapachy pali się je w kominku i pięknie pachna. Gwarantuje ze na jednym wosku raczej się nie konczy,chce się więcej i wiecej![]()
|
|
|
|
|
#3242 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
Może faktycznie przy porządkach to tylko czepiania się rodziców. Naprawdę przesadzają momentami... ale swój pokój to ja nawet uwielbiam sprzątać przy kolędach... to jest takie cudne uczucie, że są Święta, no! Oczywiście, nie mogę zapomnieć o tym, że nie ma w Polsce mojej cioci z rodziną, ale nie chcę o tym myśleć, bo odechciewa mi się wtedy Świąt. Niefajnie jest wówczas. O matkooooooooooooooooooooo ooo! Wjeżdżam tam w sobotę, nie ma opcji! A jak cenowo to wszystko wygląda? Marzy mi się w tym roku taka malutka choinka (nie wiem ile one są cm, 50?), ale tak ślicznie przystrojona... sama kupię choinkę, sama kupię ozdoby i sama ją przystroję najśliczniej na świecie Muszę zbierać zamówienia Avonu, co by mieć dużo kasy na Święta! W zeszłym roku udało mi się na Święta zebrać ok 200zł, a teraz zapowiada się więcej.. cudoooooooooownie, bo ja kocham kupować świąteczne rzeczy *_* <3A JAK JA MAM ZOSTAĆ MANIACZKĄ YC I KUPOWAĆ WOSKI, JAK NIE MAM KOMINKA? A nie widzę żadnego taniego :c
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3244 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Ja przygodę z YC zaczęłam około pół roku temu, ale mimo, że mam kilka ulubionych zapachów, nadal kupuję jedynie woski - wolę częściej zmieniać zapach, szybko się nudzę
|
|
|
|
|
#3245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
|
|
#3246 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Sporo rzeczy do 10zł ![]() Cytat:
A w woskach się zakochasz, gwarantuję
|
||
|
|
|
#3247 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do cen ozdób,to szczerze mówiąc nie przyglądałam się im szczególnie.Większość nie przekraczała sumy 4 lub 8 zł.Jak patrzę to bombki pewnie 6zł +/-,duże brokatowe śnieżynki pakowane po 2 sztuki za 4zł,urocze czerwone materiałowe serduszko za 4zł,zwisające serca po 8zł,ledowy mikołaj 8zł +/-,świeczki 8zł +/-,a ceny sanek nie pamiętam.Wydaje mi się,że było to między 10 a 12 ,aczkolwiek pewna nie jestem. Widzę,że Tina mnie ubiegła,ale potwierdzam jej słowa.
Edytowane przez Inal Czas edycji: 2013-09-23 o 17:46 |
|
|
|
|
#3248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kosztują do 15 zl,a fanie się sprawdzają wg mnie
|
|
|
|
|
#3249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Udało mi się dzisiaj zakupić kominek, ale nie wiem, czy nie jest za wysoki i za gruby I to byłoby na tyle z plusów dnia dzisiejszego
|
|||
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w Świętach nie lubię jednego-że w Wigilię się pracuje. Jak się mieszka kilkaset km od rodziny jak ja, praca w ten dzień jeszcze mocniej boli, bo nie ma tak, że skończę pracę, podjadę parę przystanków busem/tramwajem i będę w domu na Wigilii.
Przykre to. A kolejki, tłumy i sprzątanie świąteczne lubię na co dzień to już niekoniecznie...
|
|
|
|
#3251 |
|
Rozeznanie
|
Coś się wydarzyło?
|
|
#3252 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
A co to kochana - kiepski dzień? Cytat:
Ja i moja najbliższa rodzina mieszkamy przy jednej ulicy, więc to dla mnie nawet ciężkie do wyobrażenia...Cholera, znów łapię dołek Nie lubię poniedziałków
|
||
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3254 |
|
Bang Bang Bang
|
|
|
|
|
#3255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie ![]() Cytat:
|
|
#3256 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W OGÓLE, DZIEWCZYNY, WSTAWIAJCIE ZDJĘCIA! DUŻO SWOICH ZDJĘĆ JAKICHŚ ŚWIĄTECZNYCH! TAK FAJNIE TERAZ OGLĄDAĆ I INSPIROWAĆ... [QUOTE=Co do cen ozdób,to szczerze mówiąc nie przyglądałam się im szczególnie.Większość nie przekraczała sumy 4 lub 8 zł.Jak patrzę to bombki pewnie 6zł +/-,duże brokatowe śnieżynki pakowane po 2 sztuki za 4zł,urocze czerwone materiałowe serduszko za 4zł,zwisające serca po 8zł,ledowy mikołaj 8zł +/-,świeczki 8zł +/-,a ceny sanek nie pamiętam.Wydaje mi się,że było to między 10 a 12 ,aczkolwiek pewna nie jestem.[/QUOTE] Czyli cudownie, tak jak KIK ma Cytat:
Cytat:
Ej, misiaku, co się dzieje? Mów szybko!
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3258 |
|
Zadomowienie
|
Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Nie masz kominka powiadasz? To ja Ci powiem jak za dzieciaka bawiłam się w zaciszu pokoju w czarownice i gotowałam wywary ze wszystkiego
Najpierw kladziesz tealighta potem po bokach pudełka od kaset magnetofonowych (mogą być też inne filary ;D) na to pokrywkę od słoika. I w tej pokrywce... Gotujesz bądź topisz wosk ;D Wiem, prymitywne i pewnie wolisz poszukać tego kominka, ale... Taka ciekawostka tylko Bylam pomysłowa, nie? ;D Uwaga, plastikowe pudełka mogą się podtapiac, co oczywiscie dostrzegłam po fakcie ;D Olanna, witaj i od razu pytanie bardzo osobiste - skąd wzielas pomysł na nicka? (Sorry, Niambie to wariatka, przyzwyczajcie się)
|
|
|
|
#3260 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
W każdym razie powinni mieć jeszcze jakiś inny wzór Cytat:
Ale nie wiem czy zauważyłaś - "brak towaru"?
|
||
|
|
|
#3261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właściwie nie wykazałam się specjalną kreatywnością, to po prostu połączenie moich imion- Ola i Joanna (tak mam na drugie). A będziecie dla mnie tak dobre i powiecie, gdzie najlepiej zamówić woski YC? Na pewno podawałyście jakieś linki wcześniej, ale ja się trochę w tym gubię. ![]() Edit: Ok, weszłam na stronę z postu Malinovvej.
S Y S T E M A T Y C Z N O Ś Ć ! ! ! Edytowane przez olanna Czas edycji: 2013-09-23 o 22:10 |
||
|
|
|
#3262 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam koniec końców na Allegro, tania przesyłka mnie przekonała. Wybrałam Salted Caramel, Snowflake Cookie i Season Of Peace. Może zaszaleję jeszcze w Rossmannie z kominkiem, bo mam tylko sfatygowany podgrzewacz. Cieszę się jak dziecko.
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie coś sprawię 30 września
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Też planuje kupić woski. +kominek, ale dopiero w przyszłym miesiącu, bo w tym musze jeszcze kupić kozaki i botki
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
Pytam, bo tak chcę nazwać moją córeczkę (w przyszłości ). Nie Ola, nie Joanna tylko właśnie Olanna, nigeryjskie imię znaczące mniej więcej "zloto/piękno Boga, Boskie" hmm po angielsku to tłumaczenie brzmi lepiej Tylko teraz bedzie problem w PL, bo Olanna -> Olana -> no... Osikana? Nie chciałabym żeby miała problemy przez ułańska fantazję mamy ![]() Dobra! Koniec off topu! Wracajac do tematu to sciagnelam sobie fajna ruszajaca sie tapetę na telefon! Choinkę, ślicznie migocza lampki, a wokół sypie śnieg. I widget odliczajacy dni do swiat ;D aaaa i miałam dziś na sobie czapkę i szalik! Pierwszy raz w tym sezonie! Tak... Zimowo mi było ;D (ehhh okrutne przeziębienie) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Niambie Czas edycji: 2013-09-24 o 04:51 |
|
|
|
|
#3267 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Dzień dobry
widze, ze u mnie dzis sucho, ale wolalabym juz snieg Ja wieczorkiem Wam wrzucę fotkę mojego "ołtarzyka" świątecznego jaki robię co roku na komodzie a tymczasem zmykam do pracy. Śnieżnego! |
|
|
|
#3268 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
A ja dzisiaj tak przemarzlam ze żałowałam ze nie zalozyłam zimowej kurtki. Dobrze ze deszcz nie pada,bo chyba bym zamarzla x2. W dodatku dzisiejszy dzień jakoś kiepsko się zapowiada :/ przydałaby mi się gorąca czekolada
i do tego jakis ładnie pachnący świąteczny wosk YC
|
|
|
|
#3269 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
Wiki wpadaj do mnie goraca czeko zrobie a i woski mam Ja jeszcze w lozku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3270 |
|
Zadomowienie
|
Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
A ja kolejnej nocy nie przespalam... Sacze lecznicza herbatkę z cytryna i miodem
wzięłam wolne na dziś, bo nie bylam w stanie rozmawiać z klientami. Dzis dzień lozkowy skocze tylko do polskiego sklepu po lekarstwa i jakieś "zimowe" rozgrzewające herbatki i spowrotem zakopie się w koldrze ;D
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Zauważyłam, że ostatnio jest na nie szał i zaczęłam się za nimi rozglądać na Allegro, ale z tego co widzę, to ze słoikiem kosztują niemało. Warto inwestować?
pali się je w kominku i pięknie pachna. Gwarantuje ze na jednym wosku raczej się nie konczy,chce się więcej i wiecej

Jest coś, czego NIE lubicie w świętach/okresie okołoświątecznym?

). 

Tzn. 

27.03.2016