|
|
#4561 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Po pierwsze to vivawspółczuję tych zegarów!!! ja nawet zegarka na rękę nie mogę mieć w pokoju!! jak przyjeżdżam do domu to wynoszę zegary od siebie z pokoju bo babcia przynosi jak ogląda u mnie tv bo mam więcej programów... normalnie agrrr... nienawidzę tykania zegara!!!
ex gdybym tylko miała gdzie pomieścić ten fotel to bym go od Ciebie zabrała!!!! Cytat:
a skarpetki też pudrowe ? ![]() A to super z tymi dodatkami, pocieszyłaś mnie!! ja lubię groszek w ubiegłe wakacje remontowaliśmy łazienkę i właśnie mamy groszkowo beżową łazienkę Cytat:
na ostatnim weselu przyjaciółki TŻta były pianki aaaa.. uwielbiam!! Cytat:
Cytat:
ja bez takich rzeczy to bym chyba żyć nie mogła też lubię dekorować różne rzeczy i też kiedyś takie babeczki robiłam hahaha okaro gratki!! Ej wiecie co? Dzisiaj w pracy taka nerwówka.. wyrzucili koleżankę z praktyk bo z głupa zaproponowała klientce że może udzielać korepetycji.. a że my w sumie bazujemy głownie na kursach i indywidualnych zajęciach.. ale niemiło! głupio tym bardziej że to koleżanka ze studiów.. a miała już na pieńku że w czerwcu zaczęła robić praktyki i nie poinformowała że nie będzie przez jakiś czas tam przychodzić.... masakra..No a z lepszych informacji to ogrzewanie w pracy działa!! I tylko 5 stron naprawdę dziwny ten poniedziałek na wizażu :P
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-09-23 o 20:30 |
||||
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo, ja dla odmiany poszłam oglądać seriale i miałam aż 1 stronę do nadrobienia
. Oglądnęłam aż 3 odcinki Gotywych pod rząd, jestem już w 2 sezonie .Ex, Ola, Maria- rozmawiałyście o słodkich stołach . Bardzo lubiany przeze mnie temat . Ja mam już pare słoików o takich początkowo chciałam mieć w nich kolorowe draże, pianki, cukierki itp... ale coraz bardziej chciałabym coś osiągnąć nie w każdym kolorze, a tylko w moich kolorach . Znalazłam już trochę opcji i mega chciałabym, żeby wypaliło . Maria- Twoje muffiny/ babeczki wyszły super . Mam znajomą, która ostatnio bardziej na poważnie zajęła się wypiekami i już z nią rozmawiałam, też mi podsunęła makaroniki, plus możliwe, że miałabym u niej troche taniej .Okaro- gratuluje a TŻ super prace ma, mi by się to podobało, gdybym umiała cokolwiek w tym temacie . A tak umiem tylko podstawy HTML'a . A Ty jaką tą prace dostalas? bo mowilysmy tutaj duzo o tym, ale nie kojarze czy mowilas co to za praca .
|
|
#4563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gotowe, uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- ja kończę 4 sezon plotkary 1 odcinek mi został
|
|
#4564 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej a tak sobie teraz myślę, czy wydaje Wam sie że w ogóle ktokolwiek będzie jadł te draże, pianki, żelki z tego słodkiego stołu?
Serio, bo mnie trochę zainspirowałyście ale mi się wydaje, ze tego by nikt nie jadł nawet.
|
|
#4565 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Owszem slyszalam o wiejskim stole czy fontannach ale o słodkim nie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro zmolestuje tż, żeby porobił mu atrakcyjne fotki i na gumtree wystawił ![]() o kurde nie lubię takich sytuacji jak z tą praktykantką...ale jeszcze nigdy swoją drogą u nas nikogo z praktyk nie wyrzucono... my właśnie oglądamy z tż Millerów tylko mamy przerwę na przygotowanie kolacji - parówki w cieście francuskim piekarnik się grzeje a tż gada z kolegą przez tel to wykorzystałam to ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
jeśli zostanie to zabiorę do domu i sama pochłonę takie rzeczy się nie psują szybko a ja nie chcę ciast bo są "banalne" ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- no magda będziesz musiała potem fotami stołu się pochwalić ja ze stołem mam akurat inny pomysł bo praktycznie wszystko będę mieć w tych moich kolorach d najdrobniejszego szczegółu a ze stołem wiem, że mnie fantazja poniesie i chcę kolorowo ![]() a co, jak szaleć to szaleć
|
||
|
|
|
#4567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() Cytat:
Nie wymaga to błyskotliwości Policz sobie objętość opakowania tych żelek - najlepiej po przesypaniu do szklanki o okrągłym dnie i nie rozszerzanej ku górze, żeby było łatwiej liczyć - wzór chyba znasz (na objętość walca), a jak nie to jest w internecie, a potem oblicz sobie objętość słoja i będziesz wiedziała, ile żelek będziesz mogła do niego wsadzić ![]() Cytat:
![]() A to studio negatyw ma fajne zdjęcia |
||
|
|
|
#4568 |
|
Zadomowienie
|
u nas wlascicielka odradza stol jak jest malo dzieci:P. W sumie wolałabym zeby na stołach sie 'uginało', a wola przestrzen przeznaczyc na parkiet
. Tak myslelismy z TŻtem o osobnym stoliku dla dzieci , majac 10 lat bylam na takim weselu, gdzie cala nasza gromadka -21 dzieci siedzialo przy dluugim stole i mielismy swoje towarzystwo he he, fajnie bylo
|
|
|
|
#4569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest to faktycznie trudne ale mnie czasami trzeba oświecić dzięki ![]() ![]() co do jedzenia na słodkim stole to takie babeczki jak te ze zdjęć dzisiejszych to ja bym pochłonęła z chęcią i mogłabym się o nie pobić z dziećmi z moim 23 na karku ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
u mnie na sali jest i tak już taka wydzielona spora przestrzeń na parkiet a te stoły dodatkowe stoją tak, że parkietu to ich brak by nie powiększył tę część akurat robię w większości pod siebie bo ja się nie mogę opanować jak to widzę ale nawet dziadkom dałam jakiś czas temu te karmelki z Lidla co tu wklejałam i bardzo chwalili, że dobre
|
||
|
|
|
#4570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać
Nic się na forum nie dzieje, to się wyśpię na to konto
|
|
|
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4574 |
|
Rozeznanie
|
Cześć kobiety
![]() Bardzo długo mnie przez to wszystko nie było. W piątek miałam usuwane te dziąsło, dopóki działało znieczulenie było ok, botem to tak bolało że masakra. Dziś już lepiej jednak dziąsło się nie zrosło jeszcze i nie mogę wszystkiego jeść ![]() Wpadłam na szybko i wracam do lekcji bo muszę trochę nadrobić;/ A z nowości to pokłóciłam się w sobotę z Tż, ponieważ gdyż ma do mnie problem że chce chodzić i do szkoły i do pracy. Bo nie będę miała do niego czasu i trochę mu wygarnęłam, że jak on po pracy jeździ do kolegi na warsztat pracować to może być i muszę czekać aż się łaskawie odezwie. I najlepszy tekst "tak to sobie wymyśliłaś by mnie unikać". I w tym momencie Ola się nieźle wkurzyła, bo chce dobrze a jeszcze wychodzi źle. Z tego wszystkiego najlepsze jest to że, on nadal mnie nie rozumie, że tego potrzebuje by iść do pracy a nie siedzieć w domu (praca do 17 więc nie widzę problemu w tym by się spotykać w te dni wolne od szkoły) i był na mnie zły o to że, "czekam aż się łaskawie odezwie", a dokładnie to o jedno słowo łaskawie A do pracy dopiero od stycznia lutego mam iść. Uhh... wyżaliłam się i od razu mi lepiej. Dużo nowych Pm się pojawiło? |
|
|
|
#4575 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale serialu nie wiem czemu jakoś nigdy jeszcze . Ale właśnie dorwałam w Cash Generator za bezcen 2 pierwsze sezony Gotowych i 2 pierwsze sezony Plotkary, wiec ogladne . Pare dni temu jeszcze za niecale 2 funty dorwalam 3 sezon Gotowych... wiec teraz bede na reszte sezonow polowac na eBayu .Cytat:
. Ja sie nie martwie, a nawet jesli wszystkiego nie zjedza... nie zmarnuje sie .Cytat:
. Ale faktycznie bardzo możliwe, że niektóre rzeczy będą musiały być kolorowe, bo np. w kolorze zielonym mało rzeczy jest . Biały i fuksja jeszcze w miare ok, ale z zielonym gorzej .Cytat:
. Podobał nam się ten film . Idealny, na zrealaksowanie się . Zobaczymy co z tego stolu wyjdzie, ale jak tak patrzylam po necie, to bardziej mi się w tych kilku kolorach podobają. Z całymi kolorowymi idzie łatwo przesadzić i robi się pstrokato jak na odpuście .
|
|
|
#4576 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
ale wspominałam już, że on gardzi windowsem
|
|
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
grr a tel nie zmienie lubię go i jest nowy
|
||
|
|
|
#4578 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
Witam o poranku
Tz wlasnie wyszedl do pracy, dzisiaj byl tak wspanialomyslny, ze przywiozl mi swieze drozdzowki z cukierni wstawaaac spiochy :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
dawno nie szlam na 6 do pracy, zeby nie trzasc sie z zimna, a tu takie zdziwienie . Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stara podziwiam Cię z tym wstawaniem ja nie mogę się nigdy dobudzić
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
no bry
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Pogadamy w sobotę, gdy bede po całym tygodniu takim i z okazji tego oraz urodzin bede padać ze zmęczenia pewnie . W ogole straszna chala sie w pracy zrobiła... Rzekomo ktos z nas wziął kase od człowieka na 173 funty na zapłacenie jakiegoś rachunku, a zapłacił tylko 1.73 funta z tego rachunku . I ja teraz, jako kierownik zmiany, muszę szukać czy to prawda czy nie. Zawalona jestem raportami z całego zeszłego tygodnia, rachunkami i sprawdzam arkusze... A zeby było miłej, cześć papierologi juz została odesłana wczoraj wyżej . Na domiar złego mi sie wszystko zgadza, nie widze zadnych nieprawidłowości . Juz sie boje, co bedzie jak ten człowiek przyjdzie, bo ponoć ma przyjść z rachunkami/ potwierdzeniami itd. Głupio mi, nie lubię takich sytuacji... A niech jeszcze wyłapie na kogo zmianie to było to ręka, noga, mózg na ścianie.... Aaaaaaaa zieeewam .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4583 |
|
Japońska rzepa
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Idę piec chlebek. Chwaliłam się,że dziadziuś do nas przyjeżdża ?
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha jaaaaami pycha jest domowy chlebek, az mnie wzięło na zrobienie... Mam taki fajny przepis ![]() W ogole Maria podzielisz sie przepisem na muffinki? Bardzo ładne Ci wyszły mi wychodza smaczne, ale koślawe a na wesele to i kształtne musza byc, nie tylko dobre ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
Bry wszystkim
![]() Jak mi sie nic nie chce ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4586 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie robiłam chyba drożdżówek . Ciastka i ciasta owszem, ale drozdzowki nie .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4588 |
|
na przekór do celu
|
I ja też się witam
Miałam nie włączać komputera przed południem ale no![]() pięknie wyglądasz po 9:00 gdy dziewczyny radośnie piszą, że przed/o 6:00 wstały
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wstalam dopiero po 5 . Choc dla Was to po 6 .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4590 |
|
Raczkowanie
|
ja pracuję w zasadzie codziennie na 6 rano; powiem szczerze, że kiedyś byłam strasznym śpiochem (zresztą w wolne dni mi to zostało), ale od kiedy tam pracuję (rok i 4 m-ce) zdążyłam przywyknąć; jeśli położę się spać do 22.30, nie ma rano problemu ze wstaniem (najgorsze były pierwsze miesiące, nie mogłam się przestawić i pomimo tego, że usypiałam czasem przed 21.00, rano miałam myśli samobójcze
a że praca biurowa i z dość dużym ciśnieniem czasowym, to od początku trzeba myśleć na pełnych obrotach); teraz nie wyobrażam sobie wychodzić później niż o 14.15 z pracy cały dzień do dyspozycji! tak więc wszystko ma swoje wady i zalety
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

a skarpetki też pudrowe ? 

głupio tym bardziej że to koleżanka ze studiów.. a miała już na pieńku że w czerwcu zaczęła robić praktyki i nie poinformowała że nie będzie przez jakiś czas tam przychodzić.... masakra..

nigdy nie robiłam chyba drożdżówek