Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-23, 20:26   #4561
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Po pierwsze to vivawspółczuję tych zegarów!!! ja nawet zegarka na rękę nie mogę mieć w pokoju!! jak przyjeżdżam do domu to wynoszę zegary od siebie z pokoju bo babcia przynosi jak ogląda u mnie tv bo mam więcej programów... normalnie agrrr... nienawidzę tykania zegara!!!

ex gdybym tylko miała gdzie pomieścić ten fotel to bym go od Ciebie zabrała!!!!

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Ja bym chciała pudrowe dodatki i tak się zastanawiam czy znajdę coś takiego do mojego TŻ w tychże odcieniach, choć nie wiem jeszcze czy chcę muchę czy krawat

Nie martw się Od bratowej siostra miała teraz ślub i wszystko na zielono i to jeszcze nie taka klasyczna zieleń tylko piżdżąca, mimo to znalazła dodatki buty zamawiała na białe buty i wybierała kolor zielony groszek
Mój chyba zgodził się na muchę! a skarpetki też pudrowe ?

A to super z tymi dodatkami, pocieszyłaś mnie!! ja lubię groszek w ubiegłe wakacje remontowaliśmy łazienkę i właśnie mamy groszkowo beżową łazienkę
Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja się skupię głównie na żelkach i piankach bo są takie, wygladają słodko i je bardzo lubię a ostatnio jeszcze takie fajne karmelki w lidlu odkryłam
Uwielbiam pianki!!! na ostatnim weselu przyjaciółki TŻta były pianki aaaa.. uwielbiam!!
Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
Witam byliśmy dziś w kancelarii parafialnej i oczywiście nie mają jeszcze terminów na 2015 ale w przyszłym roku możemy sobie już zrobić nauki, żeby mieć "z głowy". Z ciekawości zapytałam o cenę ślubu - w tym roku 600 zł, ale do 2015 pewnie będzie więcej...
Trochę kijowo, bo staramy się zrobić to wszystko po kosztach.
600 zł i cena może pójść w górę? Ksiądz wam to powiedział? :O ja bym go wyśmiała jakby mi narzucił cenę!!!
Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Banalne Wystarczy kupić sobie dobre końcówki do szprycy i heja! Dla przykładu: moje babeczki ozdabiane na 20 minut przed przyjściem gości, bez jakichś super wypaśnych końcówek, bo gdzieś się zgubiły, więc nie jest to szczyt moich możliwości, ale moim zdaniem i tak nie wyglądają źle
Oo.. dokładnie ja bez takich rzeczy to bym chyba żyć nie mogła też lubię dekorować różne rzeczy i też kiedyś takie babeczki robiłam
Cytat:
to weź tam pogadaj z tż coo? dla mnie, iixi i pejlin
hahaha

okaro gratki!!

Ej wiecie co? Dzisiaj w pracy taka nerwówka.. wyrzucili koleżankę z praktyk bo z głupa zaproponowała klientce że może udzielać korepetycji.. a że my w sumie bazujemy głownie na kursach i indywidualnych zajęciach.. ale niemiło! głupio tym bardziej że to koleżanka ze studiów.. a miała już na pieńku że w czerwcu zaczęła robić praktyki i nie poinformowała że nie będzie przez jakiś czas tam przychodzić.... masakra..

No a z lepszych informacji to ogrzewanie w pracy działa!!
I tylko 5 stron naprawdę dziwny ten poniedziałek na wizażu :P

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-09-23 o 20:30
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 20:26   #4562
magda_mjt
Zakorzenienie

Oooo, ja dla odmiany poszłam oglądać seriale i miałam aż 1 stronę do nadrobienia . Oglądnęłam aż 3 odcinki Gotywych pod rząd, jestem już w 2 sezonie .

Ex, Ola, Maria- rozmawiałyście o słodkich stołach . Bardzo lubiany przeze mnie temat . Ja mam już pare słoików o takich początkowo chciałam mieć w nich kolorowe draże, pianki, cukierki itp... ale coraz bardziej chciałabym coś osiągnąć nie w każdym kolorze, a tylko w moich kolorach . Znalazłam już trochę opcji i mega chciałabym, żeby wypaliło . Maria- Twoje muffiny/ babeczki wyszły super . Mam znajomą, która ostatnio bardziej na poważnie zajęła się wypiekami i już z nią rozmawiałam, też mi podsunęła makaroniki, plus możliwe, że miałabym u niej troche taniej .

Okaro- gratuluje a TŻ super prace ma, mi by się to podobało, gdybym umiała cokolwiek w tym temacie . A tak umiem tylko podstawy HTML'a . A Ty jaką tą prace dostalas? bo mowilysmy tutaj duzo o tym, ale nie kojarze czy mowilas co to za praca .
Stary 2013-09-23, 21:13   #4563
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Oooo, ja dla odmiany poszłam oglądać seriale i miałam aż 1 stronę do nadrobienia . Oglądnęłam aż 3 odcinki Gotywych pod rząd, jestem już w 2 sezonie .

Gotowe, uwielbiam

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

ja kończę 4 sezon plotkary 1 odcinek mi został

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 21:23   #4564
Atomoowka
Wtajemniczenie

Ej a tak sobie teraz myślę, czy wydaje Wam sie że w ogóle ktokolwiek będzie jadł te draże, pianki, żelki z tego słodkiego stołu?
Serio, bo mnie trochę zainspirowałyście ale mi się wydaje, ze tego by nikt nie jadł nawet.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 21:25   #4565
czarnowlosa20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Hejka Widzę, że nie próżnujecie Co powiecie o tym zespole? http://miraz.net.pl/index.php za wesele 3300, poprawiny 1600. wstępnie mamy rezerwację Teraz szukam foto&video
ja tez nie lubie wypowiadac sie na temat zespołów. ale za tą kase to jakies szalenstwa nie ma

Cytat:
ja planuję wydać na stół 500zł, ciekawe czy to realne (mam już AŻ 2 słoiki no i fontannę )
słodki stół? o tym jeszcze nie słyszalam na weselach. Bardzo ciekawy pomysł. Musze poczytac o tym na necie.
Owszem slyszalam o wiejskim stole czy fontannach ale o słodkim nie.

Cytat:
Banalne Wystarczy kupić sobie dobre końcówki do szprycy i heja! Dla przykładu: moje babeczki ozdabiane na 20 minut przed przyjściem gości, bez jakichś super wypaśnych końcówek, bo gdzieś się zgubiły, więc nie jest to szczyt moich możliwości, ale moim zdaniem i tak nie wyglądają źle
smakowicie wyglądają te Twoje babeczki

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
No głos ma super grają na jakiś saksofonach i innych pierdołach, szkoły muzyczne mają więc może dupy nie dadzą na weselu. Chyba znalazłam foto
http://studionegatyw.com.pl/
dobre zdjęcia .

Cytat:

Ex, Ola, Maria- rozmawiałyście o słodkich stołach . Bardzo lubiany przeze mnie temat . Ja mam już pare słoików o takich początkowo chciałam mieć w nich kolorowe draże, pianki, cukierki itp... ale coraz bardziej chciałabym coś osiągnąć nie w każdym kolorze, a tylko w moich kolorach . Znalazłam już trochę opcji i mega chciałabym, żeby wypaliło . Maria- Twoje muffiny/ babeczki wyszły super . Mam znajomą, która ostatnio bardziej na poważnie zajęła się wypiekami i już z nią rozmawiałam, też mi podsunęła makaroniki, plus możliwe, że miałabym u niej troche taniej .

Okaro- gratuluje a TŻ super prace ma, mi by się to podobało, gdybym umiała cokolwiek w tym temacie . A tak umiem tylko podstawy HTML'a . A Ty jaką tą prace dostalas? bo mowilysmy tutaj duzo o tym, ale nie kojarze czy mowilas co to za praca .
Tez fajny pomysł w jednym kolorze. Ale to pewnie bedzie trudniejsze do zdobycia.

22.08.2015

czarnowlosa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 21:30   #4566
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Po pierwsze to vivawspółczuję tych zegarów!!! ja nawet zegarka na rękę nie mogę mieć w pokoju!! jak przyjeżdżam do domu to wynoszę zegary od siebie z pokoju bo babcia przynosi jak ogląda u mnie tv bo mam więcej programów... normalnie agrrr... nienawidzę tykania zegara!!!

ex gdybym tylko miała gdzie pomieścić ten fotel to bym go od Ciebie zabrała!!!!

Mój chyba zgodził się na muchę! a skarpetki też pudrowe ?

A to super z tymi dodatkami, pocieszyłaś mnie!! ja lubię groszek w ubiegłe wakacje remontowaliśmy łazienkę i właśnie mamy groszkowo beżową łazienkę

Uwielbiam pianki!!! na ostatnim weselu przyjaciółki TŻta były pianki aaaa.. uwielbiam!!

600 zł i cena może pójść w górę? Ksiądz wam to powiedział? :O ja bym go wyśmiała jakby mi narzucił cenę!!!

Oo.. dokładnie ja bez takich rzeczy to bym chyba żyć nie mogła też lubię dekorować różne rzeczy i też kiedyś takie babeczki robiłam

hahaha

okaro gratki!!

Ej wiecie co? Dzisiaj w pracy taka nerwówka.. wyrzucili koleżankę z praktyk bo z głupa zaproponowała klientce że może udzielać korepetycji.. a że my w sumie bazujemy głownie na kursach i indywidualnych zajęciach.. ale niemiło! głupio tym bardziej że to koleżanka ze studiów.. a miała już na pieńku że w czerwcu zaczęła robić praktyki i nie poinformowała że nie będzie przez jakiś czas tam przychodzić.... masakra..

No a z lepszych informacji to ogrzewanie w pracy działa!!
I tylko 5 stron naprawdę dziwny ten poniedziałek na wizażu :P
ej no na pewno się gdzieś wciśnie, może jednak się skusisz? jutro zmolestuje tż, żeby porobił mu atrakcyjne fotki i na gumtree wystawił

o kurde nie lubię takich sytuacji jak z tą praktykantką...ale jeszcze nigdy swoją drogą u nas nikogo z praktyk nie wyrzucono...

my właśnie oglądamy z tż Millerów tylko mamy przerwę na przygotowanie kolacji - parówki w cieście francuskim piekarnik się grzeje a tż gada z kolegą przez tel to wykorzystałam to

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ej a tak sobie teraz myślę, czy wydaje Wam sie że w ogóle ktokolwiek będzie jadł te draże, pianki, żelki z tego słodkiego stołu?
Serio, bo mnie trochę zainspirowałyście ale mi się wydaje, ze tego by nikt nie jadł nawet.
nawet jak nie założenie z mojej strony jest takie, że to ma cieszyć oczy jeśli zostanie to zabiorę do domu i sama pochłonę takie rzeczy się nie psują szybko a ja nie chcę ciast bo są "banalne" ciasta będą chyba tylko do paczek na odchodne dla gości

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

no magda będziesz musiała potem fotami stołu się pochwalić ja ze stołem mam akurat inny pomysł bo praktycznie wszystko będę mieć w tych moich kolorach d najdrobniejszego szczegółu a ze stołem wiem, że mnie fantazja poniesie i chcę kolorowo a co, jak szaleć to szaleć nie opanowałabym się bo kocham np. wszystkie żelki
Stary 2013-09-23, 21:32   #4567
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
jestem pracownicą!

Nie wierze, he he.
Gratulacje

Cytat:
w ogóle mamy z ikei taki i taki słoik bo w jednym trzymamy miód w drugim cukier ale pewnie sobie je zapożyczę na słodki stół i może to głupie pytanie ale skoro one są litrowe to jak mam policzyć tak pi razy oko gramaturę żelek np. która tam wlezie? bo ja nie byłam nigdy nadzwyczaj błyskotliwa z matematyki
Ale fajne słoje
Nie wymaga to błyskotliwości Policz sobie objętość opakowania tych żelek - najlepiej po przesypaniu do szklanki o okrągłym dnie i nie rozszerzanej ku górze, żeby było łatwiej liczyć - wzór chyba znasz (na objętość walca), a jak nie to jest w internecie, a potem oblicz sobie objętość słoja i będziesz wiedziała, ile żelek będziesz mogła do niego wsadzić

Cytat:
Ja jak już widziałam taki słodki stół to ludzie chętnie do niego podchodzili i sobie coś podgryzali W szczególności dzieci, ale dorośli też złapali sobie a to cukierka, a to żelka, a to czekoladkę

A to studio negatyw ma fajne zdjęcia I cena bardzo przystępna jak za taką jakość.

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 21:34   #4568
okaro
Zadomowienie

u nas wlascicielka odradza stol jak jest malo dzieci:P. W sumie wolałabym zeby na stołach sie 'uginało', a wola przestrzen przeznaczyc na parkiet. Tak myslelismy z TŻtem o osobnym stoliku dla dzieci, majac 10 lat bylam na takim weselu, gdzie cala nasza gromadka -21 dzieci siedzialo przy dluugim stole i mielismy swoje towarzystwo he he, fajnie bylo
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 21:41   #4569
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje

Ale fajne słoje
Nie wymaga to błyskotliwości Policz sobie objętość opakowania tych żelek - najlepiej po przesypaniu do szklanki o okrągłym dnie i nie rozszerzanej ku górze, żeby było łatwiej liczyć - wzór chyba znasz (na objętość walca), a jak nie to jest w internecie, a potem oblicz sobie objętość słoja i będziesz wiedziała, ile żelek będziesz mogła do niego wsadzić

Ja jak już widziałam taki słodki stół to ludzie chętnie do niego podchodzili i sobie coś podgryzali W szczególności dzieci, ale dorośli też złapali sobie a to cukierka, a to żelka, a to czekoladkę

A to studio negatyw ma fajne zdjęcia I cena bardzo przystępna jak za taką jakość.
no tak nie jest to faktycznie trudne ale mnie czasami trzeba oświecić dzięki

co do jedzenia na słodkim stole to takie babeczki jak te ze zdjęć dzisiejszych to ja bym pochłonęła z chęcią i mogłabym się o nie pobić z dziećmi z moim 23 na karku

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
u nas wlascicielka odradza stol jak jest malo dzieci:P. W sumie wolałabym zeby na stołach sie 'uginało', a wola przestrzen przeznaczyc na parkiet. Tak myslelismy z TŻtem o osobnym stoliku dla dzieci, majac 10 lat bylam na takim weselu, gdzie cala nasza gromadka -21 dzieci siedzialo przy dluugim stole i mielismy swoje towarzystwo he he, fajnie bylo
no gdyby u nas dizeci były też by pewnie dla nich był osobny stolik bo co się mają z rodzicami kłócić/nudzić
u mnie na sali jest i tak już taka wydzielona spora przestrzeń na parkiet a te stoły dodatkowe stoją tak, że parkietu to ich brak by nie powiększył z resztą jak ja widzę jak ludzie w moim wieku patrzą na takie słodkości na różnych zdjęciach to się nie obawiam tę część akurat robię w większości pod siebie bo ja się nie mogę opanować jak to widzę ale nawet dziadkom dałam jakiś czas temu te karmelki z Lidla co tu wklejałam i bardzo chwalili, że dobre
Stary 2013-09-23, 21:46   #4570
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
mi się wydaje, że radochę będą miały tylko dzieci, a z fondue będą mieli problem rodzice, których dzieci będą chciały tego skosztować, dziecko + czekolada = niebezpieczeństwo

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-23, 21:56   #4571
mariamarysienka
Zakorzenienie

Idę spać Nic się na forum nie dzieje, to się wyśpię na to konto

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 22:28   #4572
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
mi się wydaje, że radochę będą miały tylko dzieci, a z fondue będą mieli problem rodzice, których dzieci będą chciały tego skosztować, dziecko + czekolada = niebezpieczeństwo
u nas nie będzie dzieci

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Idę spać Nic się na forum nie dzieje, to się wyśpię na to konto
dobranoc
Stary 2013-09-23, 22:41   #4573
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas nie będzie dzieci

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

dobranoc
a no chyba że

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-23, 22:50   #4574
olusia92
Rozeznanie

Cześć kobiety

Bardzo długo mnie przez to wszystko nie było.
W piątek miałam usuwane te dziąsło, dopóki działało znieczulenie było ok, botem to tak bolało że masakra. Dziś już lepiej jednak dziąsło się nie zrosło jeszcze i nie mogę wszystkiego jeść

Wpadłam na szybko i wracam do lekcji bo muszę trochę nadrobić;/

A z nowości to pokłóciłam się w sobotę z Tż, ponieważ gdyż ma do mnie problem że chce chodzić i do szkoły i do pracy. Bo nie będę miała do niego czasu i trochę mu wygarnęłam, że jak on po pracy jeździ do kolegi na warsztat pracować to może być i muszę czekać aż się łaskawie odezwie. I najlepszy tekst "tak to sobie wymyśliłaś by mnie unikać". I w tym momencie Ola się nieźle wkurzyła, bo chce dobrze a jeszcze wychodzi źle. Z tego wszystkiego najlepsze jest to że, on nadal mnie nie rozumie, że tego potrzebuje by iść do pracy a nie siedzieć w domu (praca do 17 więc nie widzę problemu w tym by się spotykać w te dni wolne od szkoły) i był na mnie zły o to że, "czekam aż się łaskawie odezwie", a dokładnie to o jedno słowo łaskawie A do pracy dopiero od stycznia lutego mam iść.

Uhh... wyżaliłam się i od razu mi lepiej.

Dużo nowych Pm się pojawiło?

olusia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 22:53   #4575
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Gotowe, uwielbiam

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

ja kończę 4 sezon plotkary 1 odcinek mi został
Ja też uwielbiam, a Plotkary to książki wszystkie czytałam bardzo mi się podobały , ale serialu nie wiem czemu jakoś nigdy jeszcze . Ale właśnie dorwałam w Cash Generator za bezcen 2 pierwsze sezony Gotowych i 2 pierwsze sezony Plotkary, wiec ogladne . Pare dni temu jeszcze za niecale 2 funty dorwalam 3 sezon Gotowych... wiec teraz bede na reszte sezonow polowac na eBayu .

Cytat:
Coraz bardziej popularne to jest, a przy tym jest to dosc widoczny akcent wesela, wiec ciezko obok niego przejsc obojetnie . Ja sie nie martwie, a nawet jesli wszystkiego nie zjedza... nie zmarnuje sie .

Cytat:
Napisane przez czarnowlosa20 Pokaż wiadomość
Tez fajny pomysł w jednym kolorze. Ale to pewnie bedzie trudniejsze do zdobycia.
Robiłam już rozeznanie- będzie conieco . Ale faktycznie bardzo możliwe, że niektóre rzeczy będą musiały być kolorowe, bo np. w kolorze zielonym mało rzeczy jest . Biały i fuksja jeszcze w miare ok, ale z zielonym gorzej .

Cytat:
my właśnie oglądamy z tż Millerów tylko mamy przerwę na przygotowanie kolacji - parówki w cieście francuskim piekarnik się grzeje a tż gada z kolegą przez tel to wykorzystałam to

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

nawet jak nie założenie z mojej strony jest takie, że to ma cieszyć oczy jeśli zostanie to zabiorę do domu i sama pochłonę takie rzeczy się nie psują szybko a ja nie chcę ciast bo są "banalne" ciasta będą chyba tylko do paczek na odchodne dla gości

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

no magda będziesz musiała potem fotami stołu się pochwalić ja ze stołem mam akurat inny pomysł bo praktycznie wszystko będę mieć w tych moich kolorach d najdrobniejszego szczegółu a ze stołem wiem, że mnie fantazja poniesie i chcę kolorowo a co, jak szaleć to szaleć nie opanowałabym się bo kocham np. wszystkie żelki
Łoooooooo byliśmy z miesiąc temu na Millerach, strasznie śmieszni . Podobał nam się ten film . Idealny, na zrealaksowanie się.

Zobaczymy co z tego stolu wyjdzie, ale jak tak patrzylam po necie, to bardziej mi się w tych kilku kolorach podobają. Z całymi kolorowymi idzie łatwo przesadzić i robi się pstrokato jak na odpuście .
Stary 2013-09-23, 23:22   #4576
viva91
na przekór do celu

Cytat:
ejno a jak się pytałam czy któraś nie ma znajomego programisty, żeby apkę zorbił pod windows phone 8 to cisza była
ja mam bardzo znajomego programistę ale wspominałam już, że on gardzi windowsem
Stary 2013-09-23, 23:45   #4577
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Łoooooooo byliśmy z miesiąc temu na Millerach, strasznie śmieszni . Podobał nam się ten film . Idealny, na zrealaksowanie się.
nom zabawny
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
ja mam bardzo znajomego programistę ale wspominałam już, że on gardzi windowsem
co ja poradzę, że mam tel z widowsem i nie ma apki wizazu! grr a tel nie zmienie lubię go i jest nowy
Stary 2013-09-24, 06:55   #4578
Bacardi_
Wtajemniczenie

Odp: Panny Młode 2015 cz. 7

Witam o poranku
Tz wlasnie wyszedl do pracy, dzisiaj byl tak wspanialomyslny, ze przywiozl mi swieze drozdzowki z cukierni wstawaaac spiochy :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-24, 07:21   #4579
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Witam o poranku
Tz wlasnie wyszedl do pracy, dzisiaj byl tak wspanialomyslny, ze przywiozl mi swieze drozdzowki z cukierni wstawaaac spiochy :P
Ja od 20 minut jestem juz w pracy :P i powiem szczerze, ze mimo, ze jak szlam był środek nocy i ciemno jak w nosie, to.... Na zewnatrz jest naprawdę ciepło i przyjemnie dawno nie szlam na 6 do pracy, zeby nie trzasc sie z zimna, a tu takie zdziwienie . Miłego dnia

Stary 2013-09-24, 09:12   #4580
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od 20 minut jestem juz w pracy :P i powiem szczerze, ze mimo, ze jak szlam był środek nocy i ciemno jak w nosie, to.... Na zewnatrz jest naprawdę ciepło i przyjemnie dawno nie szlam na 6 do pracy, zeby nie trzasc sie z zimna, a tu takie zdziwienie . Miłego dnia

hahaha u mnie też ładnie słoneczko świeci od rana stara podziwiam Cię z tym wstawaniem ja nie mogę się nigdy dobudzić
Stary 2013-09-24, 09:22   #4581
existence
Zakorzenienie

no bry
Stary 2013-09-24, 09:38   #4582
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beezee Pokaż wiadomość
hahaha u mnie też ładnie słoneczko świeci od rana stara podziwiam Cię z tym wstawaniem ja nie mogę się nigdy dobudzić
W tym tygodniu mam 5 razy na 6 rano, drugi dzien juz w sumie za mna ... Pogadamy w sobotę, gdy bede po całym tygodniu takim i z okazji tego oraz urodzin bede padać ze zmęczenia pewnie . W ogole straszna chala sie w pracy zrobiła... Rzekomo ktos z nas wziął kase od człowieka na 173 funty na zapłacenie jakiegoś rachunku, a zapłacił tylko 1.73 funta z tego rachunku . I ja teraz, jako kierownik zmiany, muszę szukać czy to prawda czy nie. Zawalona jestem raportami z całego zeszłego tygodnia, rachunkami i sprawdzam arkusze... A zeby było miłej, cześć papierologi juz została odesłana wczoraj wyżej . Na domiar złego mi sie wszystko zgadza, nie widze zadnych nieprawidłowości . Juz sie boje, co bedzie jak ten człowiek przyjdzie, bo ponoć ma przyjść z rachunkami/ potwierdzeniami itd. Głupio mi, nie lubię takich sytuacji... A niech jeszcze wyłapie na kogo zmianie to było to ręka, noga, mózg na ścianie.... Aaaaaaaa zieeewam .

Stary 2013-09-24, 09:43   #4583
lolusl
Japońska rzepa

Dzień dobry dziewczyny

Idę piec chlebek.

Chwaliłam się,że dziadziuś do nas przyjeżdża ?
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 09:47   #4584
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Idę piec chlebek.

Chwaliłam się,że dziadziuś do nas przyjeżdża ?
Juz tak hahaha jaaaaami pycha jest domowy chlebek, az mnie wzięło na zrobienie... Mam taki fajny przepis

W ogole Maria podzielisz sie przepisem na muffinki? Bardzo ładne Ci wyszły mi wychodza smaczne, ale koślawe a na wesele to i kształtne musza byc, nie tylko dobre

Stary 2013-09-24, 09:48   #4585
Kelpie
Zakorzenienie

Odp: Panny Młode 2015 cz. 7

Bry wszystkim

Jak mi sie nic nie chce

Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 09:57   #4586
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Juz tak hahaha jaaaaami pycha jest domowy chlebek, az mnie wzięło na zrobienie... Mam taki fajny przepis

W ogole Maria podzielisz sie przepisem na muffinki? Bardzo ładne Ci wyszły mi wychodza smaczne, ale koślawe a na wesele to i kształtne musza byc, nie tylko dobre

Wiem ,że pytanie nie do mnie,ale ja polecam robienie muffinków jak z przepisu na drożdżówkę -wychodzą pycha i mega rosną.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 09:58   #4587
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Wiem ,że pytanie nie do mnie,ale ja polecam robienie muffinków jak z przepisu na drożdżówkę -wychodzą pycha i mega rosną.
Polecisz jakis konkretny przepis? nigdy nie robiłam chyba drożdżówek . Ciastka i ciasta owszem, ale drozdzowki nie .

Stary 2013-09-24, 09:58   #4588
viva91
na przekór do celu

I ja też się witam Miałam nie włączać komputera przed południem ale no

Cytat:
no bry
pięknie wyglądasz po 9:00 gdy dziewczyny radośnie piszą, że przed/o 6:00 wstały
Stary 2013-09-24, 09:59   #4589
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
I ja też się witam Miałam nie włączać komputera przed południem ale no

pięknie wyglądasz po 9:00 gdy dziewczyny radośnie piszą, że przed/o 6:00 wstały
Ja pierwszy budzik miałam na 4:45 ale wstalam dopiero po 5 . Choc dla Was to po 6 .

Stary 2013-09-24, 10:00   #4590
germanistka1988
Raczkowanie

GG do germanistka1988

ja pracuję w zasadzie codziennie na 6 rano; powiem szczerze, że kiedyś byłam strasznym śpiochem (zresztą w wolne dni mi to zostało), ale od kiedy tam pracuję (rok i 4 m-ce) zdążyłam przywyknąć; jeśli położę się spać do 22.30, nie ma rano problemu ze wstaniem (najgorsze były pierwsze miesiące, nie mogłam się przestawić i pomimo tego, że usypiałam czasem przed 21.00, rano miałam myśli samobójcze a że praca biurowa i z dość dużym ciśnieniem czasowym, to od początku trzeba myśleć na pełnych obrotach); teraz nie wyobrażam sobie wychodzić później niż o 14.15 z pracy cały dzień do dyspozycji! tak więc wszystko ma swoje wady i zalety
germanistka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości