|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Czesc
Cytat:
haha fota na kolanach wymiata ! słodziak na całego qurcze ,tylko chyba ja mam prawdziwego niemowlaka ,nadal tylko na cycu,bezzebny , przewraca sie z pleców na brzuch ale z brzucha na plecy nie umie ............ Jedynie to ze ma zawsze dobry humor -wiecznie usmiechniety i rozgadany , śmieje sie co chwila i robi brawo-brawo na zawołanie . teraz ucze pa-pa ... co do ciuszków to ale mi namieszałyscie ..... ja rajstop jeszcze nie zakładałam.... powinnam-niepowinnam ,nie wiem......
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i widze, ze Mati chce dogonic Karolka?
|
|
#1384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma problemu. Wrzucę coś więcej do klubu. ![]() Dziękuje Dzisiaj Tż zawoził Julkę do przedszkola więc my sobie pospaliśmy do 8. No ale co z tego jak w nocy pobudka co 2 godziny.
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uwierz w siebie, cycuszki daja rade ! ![]() ja mimo, ze tez w nocy czasami nawet co godzine karmilam (i karmie nadal) nigdy nie zwatpilam w sile swojego mleka
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-09-24 o 09:54 |
|
|
|
|
#1386 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do pogrubionego co do kasy, nio ciut trzeba bylo wydac, miedzy innymi na cos do jedzenia bo lodowka prawie tylko switalo miala Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no tak czytam wczoraj ze 400-600 na miesiac i se mysle WTF niezle mi syn rosnie ![]() w miare nadrobilam ide czytac dalej 46 czeka |
||||
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
BYou teraz emu możesz kupić z ich strony emuaustralia.com bez żadnych pośredników i wysyłka gratis oni nie wysyłają z Australii tylko mają magazyny w europie mają w niemczech i wysyłka do 5 dni roboczych za darmo
|
|
|
|
#1388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do rajstop to ja jeszcze nie zakładam. Jedynie ma założone cieplejsze spodnie. Pozycja do spania niezła i do tego muszę go jeszcze po tyłku klepać ![]() Och dziękujemy ale myślę, że do Karolka to jeszcze mu dużo brakuje.
|
|
#1389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nestelle, OtTakaJa, mój też jeszcze nie ma ząbków, ale dziąsełka ma takie twarde jak mnie ugryzie to jakby miał... z brzuszka na plecy mu sie nie chce przewracac pisk jest a wczesniej umial - leniuszek. Z rozszerzaniem diety u nas jakos idzie po swojemu (dzis np. 1 raz dam zupke z miesiem ze sloika, jutro chce zrobic zupke sama ), no i rajstopki chce zamowic wydaja mi sie ok i dla chlopca bede zakladala, plus czapuche, szalik i buciki jakies ocieplane... ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Ja również wierzę w mleczko, chociaż zauważyłam, że jest już inne niż na poczatku. Moj sie w nocy zaczyna krecic, mruczy cos, a jak szybko cycy nie ma to dochodzi do małego krzyku hehe... ale w nocy karmie 3 - 4 razy... srednio. Popije i zasypia.
|
|
#1390 |
|
MBZ♥
|
Oliwka dzięki
![]() Nestelle rajstopki założyłam bo Roszpunkę interesują nogawki, podciąga je, szarpie i zaraz pół nogi na wierzchu jak ma legginsy czy dżiny alladynki z gumką to nie
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(odpukać, tfu tfu tfu!!)---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Mój robi tak samo, dodatkowo skarpetki ściąga w mgnieniu oka, więc zakładam mu rajstopki. A u nas w domu w ciągu dnia jest 18-19 stopni, więc bez byłoby mu po prostu zimno. |
|
|
|
|
#1392 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- coca-cole - mleko,platki do jedzenia, Sloiki Milusiowi bo obiadki z pl mi sie skonczyly same deserki mi zostaly,mleko dla miego.no i poszalalam z pataologia zaszlam do pracy na Crispy Checkena - od polowy Lipca nie jadlam, to se zaszalalam a co sie bede ![]() no i pozycja wymiata na maxa !!!! Cytat:
za ''pamperowa opatrznosc'' ale Gdzie u mnie SLONCE ![]() aaaaaaaaaaaaa Malpka - foto nr 1 .... to ja ost po kryjomu zrobilam Karolkowi :P foto - nr 2 .. Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-09-24 o 10:57 |
||
|
|
|
#1394 |
|
MBZ♥
|
Śmiałam się, że jakby tak było to mój Mąż mógłby kp
![]() Niewątpliwie jednak nastawienie ma ogromne znaczenie
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-09-24 o 11:00 |
|
|
|
#1395 |
|
Raczkowanie
|
Hejo
Pisze z Tomkiem śpiącym na moich rekach ![]() Mamy jakiś kryzys znowu, tzn. Tomek ma. Próbowałam usypiania na łóżku, odkładałam i odkładałam a on płakał i płakał a teraz jak tylko zasnie i próbuje go odłożyć to się budzi, wierci...musi naprawdę solidnie spać żeby go odłożyć. Ale z pozytywów wczoraj wieczorem jak już zasnął - sam przekręcił się na brzuszek i na nim spał Nestelle witaj dla wszystkich solenizantów, wczorajszych i dzisiejszych ide poczytać zaległości
|
#1396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
co do 2 ![]() przyszedł kocyk z la millou - skakałam z radosci ...... przyszedł za maly
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja lubie czytac tego bloga
![]() http://matkatylkojedna.blogspot.de/ zawsze sie zasmiewam do rozpuku przytocze jeden z dialogow z ostatniej notki: Kosmyk był tego dnia bardzo upierdliwy. Próba ugotowania czegokolwiek kończyła się fiaskiem. Żeby sprecyzować, przytoczę dialog: - Mama! - Tak? - Mama! - Tak? - Mama! - Tak, Kosmyku? - Mama! Hehe. - Tak? - Hehe. Mama! - Tak, Kosmyku? - Hehe. Hehe. Mama! - O co chodzi, Kosmyku? - Mama! - Pokaż, o co ci chodzi! - Mama! - Yhy. - Mama! - No. - Mama! - ... - Mama! - Tak? - Kupa! ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
|
#1398 | |
|
Kniaginia
|
Pozazdrościć. Moja już zapomniała, że można tyle spać w nocy
![]() Cytat:
U nas był okres karmienia w nocy co 2 lub co 3h jak z zegarkiem w ręku. Cycki się dostosowały. |
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zakupie wlasnie te kaszki holle a je sie miesza np z bananem ze sloiczka? Co do mleka to ona je okolo 120-150ml zalezy od dnia plus raz dziennie sinlac okolo 130ml Zastanawiam sie nad mlekiem teraz jest na pepti ale moze kupic od razu lepiej hipp ha a nie bebilon ha bo rozne sa o tym mleku opinie musze pomyslec... |
|
|
|
|
#1400 |
|
MBZ♥
|
Moderna
Nestelle jaki kocyk zamawiałaś? ![]() Rajstopki takie cienkie z coccodrillo moja nie lubi piecuszenia ale wiało bardzo i odczuwalna temp była dużo niższa od zapowiadanej:/
|
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z la millou ten cieplejszy .polowalam na dizozaury .przyslali mi 80 na 70 .maciupki . a chce taki jak mam ten light -100 na 80 . w ogole mam jak zawsze tutaj problem z wyborem .tyle fajnych wzorow...tak bardzo chcialam dizozaury a teraz kombinuje czy moze czachy albo buldozki .....???? ehhhhh -oby tylko takie miec problemy
|
|
#1402 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Korzystajac z chwili drzemki Krzysiaczka chcę jeszcze raz podziekować za życzenia dla Niego i te dla mnie i TŻ ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A tą kaszkę można na wodzie ugotować i dać do słoiczka albo z łyżeczki, tak? (wiem, że już pisałyście, ale nie zapamietałam, bo jeszcze się nie szykowałam na gluten )Cytat:
Cytat:
Tak, to jest cudowny widok... ![]() Cytat:
Widzę, że mam kolejną rzecz do czytania... ![]() Krzysiowi zrobiło się coś na dolnej wardze - jakieś małe czerwone to "coś"... Chyba nie opryszczka Może się uderzył? Namiętnie ostatnio wali grzechotkami czy czymkolwiek, co Mu wpadnie w łapki - wali w otoczenie i w siebie I we mnie ![]() Oby to nie od czegoś brudnego, co wziął do buzi ![]() Dziś spaliśmy do 9, z krótką przerwą o 5.30 na jedzonko (w nocy zawsze je najdłużej, co ciekawe... dziś 10 minut).
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kasia86bgo;42964068]
aaaaaaaaaaaaa Malpka - foto nr 1 .... to ja ost po kryjomu zrobilam Karolkowi :P /QUOTE]
|
#1404 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miałam taki okres, że karmiłam w nocy co godzinę przez jakieś 2 tyg. i mleka wystarczało. Tobie też wystarczy! O dzięki, ja też pewnie skorzystam, bo szukam emusów dla siebie - moje ulubione zimowe obuwie.
|
|
#1405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słodziak Cytat:
Cytat:
|
|
#1407 |
|
Kniaginia
|
|
|
|
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
Maria, Ty mroziłaś niezblendowaną dynię? Ze skórą czy bez?
|
#1409 |
|
MBZ♥
|
Nestelle te czaczy mi się podobają
![]() Corko super W połowie spaceru dopadł nas deszcz, dobrze że miałam folię na wózek-o parasolu dla siebie zapomniałam
|
|
|
|
#1410 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() nie, Ty masz nadzwyczajnego. On się przytulał od noworodka ejjjj, ja też tak często karmię, a moje cycki na 100% nie mają kryzysu dzieci nam dorastają i więcej potrzebują (muszę sobie to jakoś tłumaczyć)Cytat:
wiedziałam Cytat:
czachy są super. dziś chciałam kupić mu apaszkę taką, ale w moim stacjonarnym sklepie pani powiedziła że to najmniej chodliwy wzór ciekawe dlaczego ![]() Cytat:
no i wielkie za rozruszanie laktacji! bardzo się cieszę!!!!Byliśmy dziś u neurologa. I jest gitesssss. Normalnie jakby mi tona z głowy spadła ![]() I Torres jest na bank wege. Wciągnął właśnie słoiczor (190 ml) samej dyni. Gdyby z mięchem była to ilość na 4 dni
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

czyli czytamy te same zajefajne gazety dzieciowe za 1,99
,nadal tylko na cycu,bezzebny , przewraca sie z pleców na brzuch ale z brzucha na plecy nie umie ............

- coca-cole 
a teraz jak tylko zasnie i próbuje go odłożyć to się budzi, wierci...musi naprawdę solidnie spać żeby go odłożyć.

)
05.07.2008