|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
zmiana koloru włosów- nowy dowód?
Niedlugo wyjezdzam za granice, nie mam paszportu tylko jade na dowód, ale chce zmienic kolor włosów z blond na ciemne, czy musze wyrobic nowy dowod? czy nie przepuszcza mnie na lotnisku
To dla mnie bardzo wazne, nie wiem czy byl taki watek, jesli tak to tego mozna pozniej skasowas Edytowane przez amerie17 Czas edycji: 2007-05-07 o 18:04 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zmaina koloru włosów- nowy dodód?
eee no co ty
to niektorzy musieliby co kazde farbowanie zmieniac dowod moj brat na swoim zdjeciu paszportowym jest 4 razy mniejszy niz teraz, a na granicy jakos to przechodzi
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zmiana koloru włosów- nowy dowód?
No w sumie masz racje, ale włosy dużo zmieniją zwłaszcza jeśli to taka drastyczna zmiana z jasnego na ciemne, rysy sie wyostrzaja, ale w końcu twarz zostaje ta sama
no to mam nadzieje, że sie nikt nie doczepi
Edytowane przez amerie17 Czas edycji: 2007-05-07 o 18:05 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zmaina koloru włosów- nowy dowód?
Ja swój paszport wyrobiłam w wieku 9 lat, teraz mam 18 i w tamte wakacje wyjechałam za granice i nikt się nie uczepił, a w drodze powrotnej nikt nawet nie sprawdzał, więc się nie martw tylko farbuj i jedź
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
No, ja bym nie nadążyła ze zmianami paszportu, bo zmieniam ciągle albo kolor włosówalbo fryzure albo oprawki okularów...
![]() Ale z drugiej strony... na lotniskach jest różnie. Zależy gdzie lecisz. Najlepiej dowiedziec się własnie na lotnisku jak traktuja takie rzeczy. Bo od nas, (ostatnio) na lotnisku w Monachium to prawie aktów urodzenia dzieci zażądali...
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Nonsens, nikt z takiego powodu nie zmienia dowodu ani paszportu. Jak będą mieli wątpliwości, to spytają, czy masz inny dokument ze zdjęciem dla porównania albo każą Cię obejrzeć fizjonomiście.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zmiana koloru włosów- nowy dowód?
no paszportu nie mam niestety, moge jedynie jako drugi dokument wziasc legitymacje szkolna, jade do kraju Unii Europejskiej wiec raczej problemow nie powinno byc, a w sumie wlosy musze przyciemnic a dowodu to raczej nowego bym juz nie zdazyla wyrobic
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Nie będziesz miała problemów
![]() Ja rok temu korzystałam z dowodu, który robiłam w 3 klasie podstawówki, a jestem pełnoletnia ![]() Wiadomo, że każdy po farbowaniu włosów troszkę się zmienia, ale niektórzy farbują włosy co kilka miesięcy, więc nie nadążyliby ze zmianą dowodu
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje Wam bardzo dziewczyny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

to niektorzy musieliby co kazde farbowanie zmieniac dowod
no to mam nadzieje, że sie nikt nie doczepi