|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymienię bon do BingoSpa
Wymienię bon do BingoSpa warty 50 zł (bon jest ważny przy zakupach za 100 zł czyli tak jakby ma się 50% zniżki) na produkty do włosów
np. indygo, oleje: (nierafinowane, zimnotłoczone) - olej z avocado, olej z kiełków pszenicy, olej z orzecha włoskiego, maskę Stapiz Sleek Line Repair & Shine (+ coś jeszcze bo ona kosztuje ok. 11 zł), rosyjskie kosmetyki do włosów (serum babuszki Agafii, maska drożdżowa, balsam na kwiatowym propolisie) Natur Vital Hair Loss (maska do włosów cena ok. 23 zł więc coś by pasowało dorzucić coś z firmy love2mix: szampon -z jagodami acai i proteinami pereł, Planeta Organica balsam prowansalski, Planeta Organica złota maska ajurwedyjska - gęstość i wzrost włosa Czekam na propozycje ![]() Mam na wymianę jeszcze: - 3 pary butów 1. Buciki w kwiatki New Look (nowe!) bez metek i pudełka rozmiar moim zdaniem ciut większy niż 38, ja mam 38 i mi troszkę spadają, więc to pewnie jest 38,5 angielski rozm. 5 2. Skórzane Solo Femme rozm. 37, raz ubrane (nie mam pudełka) 3. Szare z kokardką, były tanie więc wymienię za jakiś szampon albo maskę do włosów mogą być odlewki w każdym bądź razie "za drobiazg", ale buciki są nowe, nieużywane. buciki.jpg Farbę do włosów: - Garnier Olia kolor: 1.0 - głęboka czerń
Ćwiczę od 4.04.2013 r. Walka o zdrowe i piękne włosy od 14.04.2013 r. ![]() Aparat ortodontyczny od 27.06.2013 r. Wymiana [eucerin][/eucerin] Edytowane przez anqul Czas edycji: 2013-09-25 o 15:08 |
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię bon do BingoSpa
niestety nie, właśnie umieściłam listę produktów, którymi jestem zainteresowana
Ćwiczę od 4.04.2013 r. Walka o zdrowe i piękne włosy od 14.04.2013 r. ![]() Aparat ortodontyczny od 27.06.2013 r. Wymiana [eucerin][/eucerin] Edytowane przez anqul Czas edycji: 2013-09-24 o 17:26 |
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety dziękuje, kosmetyki BingoSpa mnie nie interesują. Pozdrawiam
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic nie wpadło w mój gust, jeśli coś dołożysz daj znać
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

np. indygo, oleje: (nierafinowane, zimnotłoczone) - olej z avocado, olej z kiełków pszenicy, olej z orzecha włoskiego, maskę Stapiz Sleek Line Repair & Shine (+ coś jeszcze bo ona kosztuje ok. 11 zł), rosyjskie kosmetyki do włosów (serum babuszki Agafii, maska drożdżowa, balsam na kwiatowym propolisie) Natur Vital Hair Loss (maska do włosów cena ok. 23 zł więc coś by pasowało dorzucić