W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 15:25   #4411
agnieszkaK
Zadomowienie

Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

ja też nic nie wiem o tym jak zrobić to siemię, więc nie pomogę, trzeba czekać na nasze ekspertki, z tego co pamiętam Leine to piła.

W sumie to też głodna jestem idę coś zjeść.Bo ja już w domku.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 15:27   #4412
Luzia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Jagatka, siemienia nie da się raczej przyprawić trzeba wypić takiego glutka jak wystygnie. Pamiętam,że jak ja kiedyś piłam, to szybko łykałam i zapijałam wodą

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 15:27   #4413
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Hmm szkoda że nie dziś, moim zdaniem trzeba pogodzić się jak najszybciej, lepiej nie przeciągać takiego milczenia.
A miło by było gdyby to on wyciągnął pierwszy rękę.....
Trzymaj się

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

POMOCY.........
Ugotowałam właśnie siemię...teraz się studzi ale przyznam że zapach odrzucający, powiedzcie mi JAK to "przyrządzacie/przyprawiacie" zeby dało się to wypić lekarz kazał wypijać szklankę dziennie
Ja niczym nie doprawiam - ale mnie jego zapach nie odrzuca Wedlug mnie smak jest taki neutralny. Leine mowila, ze lepiej nie gotować, tylko zalać ciepła wodą... nie wiem, w internecie znalazlam różne opinie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
No to może jakimś wyjściem będzie wymiana tych butów na większe? no chyba,że jak większość facetów wyrzucił paragon.
Proszę Cię, mój TZ i paragony?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-24, 15:38   #4414
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Jagatka, siemienia nie da się raczej przyprawić trzeba wypić takiego glutka jak wystygnie. Pamiętam,że jak ja kiedyś piłam, to szybko łykałam i zapijałam wodą
Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Ja niczym nie doprawiam - ale mnie jego zapach nie odrzuca Wedlug mnie smak jest taki neutralny. Leine mowila, ze lepiej nie gotować, tylko zalać ciepła wodą... nie wiem, w internecie znalazlam różne opinie
Glutka - dobrze to ujęłaś
Lekarz kazał gotować, niby jest gęstszy "glutek" i nawilży gardło, ale po spróbowaniu łyżeczką, na samą myśl o tym mam mdłości

No nic, jak mus to mus
Stary 2013-09-24, 15:51   #4415
Leine
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Tż pojechał, a ja mam doła, pewnie mi zejdzie z 3 dni abym go ogarnęła Biżuteria doszła (co wybrałam sobie na rocznicę) i jest piękna

Seleniti

Zubi nie przejmuj się wiesiołkiem. Maxwelka też brała 2 dni za długo i wszystko jest ok

Lea_ny współczuję kłótni o pierdoły, wiadomo- jego syn to chce jak najlepiej Ale rozumiem Ciebie. Jest promocja, bo sezon się skończył, bez sensu kupował, no ale przypomnisz mu o tym za pół roku i podziękujesz za stracone pieniądze. I te słowa, pełne dumy,niczym zwycięzca na polu walki "a nie mówiłam?"
Mój tż mnie słucha, bo za dużo usłyszał ode mnie takowych słów
Cytat:

POMOCY.........
Ugotowałam właśnie siemię...teraz się studzi ale przyznam że zapach odrzucający, powiedzcie mi JAK to "przyrządzacie/przyprawiacie" zeby dało się to wypić lekarz kazał wypijać szklankę dziennie
a z jakiej paki masz to pić??

Najlepiej zalać gorącą wodą- absolutnie nie wrzątkiem ani zimną wodą. (ja leję w jednym czasie zimną i gorącą wodę z czajnika).Przykryć talerzykiem kubek/szklankę. Poczekać 15-20 min i wtedy jesz/pijesz.
Ja gryzłam to i zapijałam tą wodą. 3 dni mi zajęło to, abym się do tego przemogła Bym dalej piła, ale się naczytałam i przestałam
Nie gotować ponieważ wygotowujesz najlepsze wartości jakie ma w sobie len. Tak samo jest z warzywami- lepiej w pół ugotować, bo wtedy więcej mają witamin niż całkiem ugotowane (wcześniej się odchudzałam, więc stąd wiem).
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 15:57   #4416
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Tż pojechał, a ja mam doła, pewnie mi zejdzie z 3 dni abym go ogarnęła Biżuteria doszła (co wybrałam sobie na rocznicę) i jest piękna

Seleniti

Zubi nie przejmuj się wiesiołkiem. Maxwelka też brała 2 dni za długo i wszystko jest ok

Lea_ny współczuję kłótni o pierdoły, wiadomo- jego syn to chce jak najlepiej Ale rozumiem Ciebie. Jest promocja, bo sezon się skończył, bez sensu kupował, no ale przypomnisz mu o tym za pół roku i podziękujesz za stracone pieniądze. I te słowa, pełne dumy,niczym zwycięzca na polu walki "a nie mówiłam?"
Mój tż mnie słucha, bo za dużo usłyszał ode mnie takowych słów

a z jakiej paki masz to pić??

Najlepiej zalać gorącą wodą- absolutnie nie wrzątkiem ani zimną wodą. (ja leję w jednym czasie zimną i gorącą wodę z czajnika).Przykryć talerzykiem kubek/szklankę. Poczekać 15-20 min i wtedy jesz/pijesz.
Ja gryzłam to i zapijałam tą wodą. 3 dni mi zajęło to, abym się do tego przemogła Bym dalej piła, ale się naczytałam i przestałam
Nie gotować ponieważ wygotowujesz najlepsze wartości jakie ma w sobie len. Tak samo jest z warzywami- lepiej w pół ugotować, bo wtedy więcej mają witamin niż całkiem ugotowane (wcześniej się odchudzałam, więc stąd wiem).
Internista przepisał mi na gardło, przez ten mój kaszel
Dzięki za rady...jakoś się przemogę, zrobię to dla maluszka
Stary 2013-09-24, 16:01   #4417
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013

Cytat:
Glutka - dobrze to ujęłaś
Lekarz kazał gotować, niby jest gęstszy "glutek" i nawilży gardło, ale po spróbowaniu łyżeczką, na samą myśl o tym mam mdłości

No nic, jak mus to mus
Im gestsze, tym lepsze - ja wtedy wciagam takiego glutka za jednym zamachem i mam z głowy :p Bo jak jest wodniste, to sie z tym płynem mecze u mecze

Stary 2013-09-24, 16:13   #4418
agnieszkaK
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201

Cytat:

Proszę Cię, mój TZ i paragony?

no to nic Wam nie poradzę, poza tym,że ktoś musi zacząć. U mnie zazwyczaj jestem to ja, taki mam charakter choć nie jestem z tego dumna, czasem próbuje być twarda, ale zazwyczaj mój tż zasypia. A rano to już mi przechodzi i zapominam, bo nie lubię się obrażać, na nikogo.

Porade Leine jest cenna "a nie mówiłam"
Stary 2013-09-24, 16:23   #4419
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201

Cytat:
no to nic Wam nie poradzę, poza tym,że ktoś musi zacząć. U mnie zazwyczaj jestem to ja, taki mam charakter choć nie jestem z tego dumna, czasem próbuje być twarda, ale zazwyczaj mój tż zasypia. A rano to już mi przechodzi i zapominam, bo nie lubię się obrażać, na nikogo.

Porade Leine jest cenna "a nie mówiłam"
U nas to ja jestem uparta i lubię mieć zawsze rację, ale odkąd jesteśmy małżeństwem staram się trochę odpuszczać i coraz częściej mówię "przepraszam". Chyba dojrzałam i zrozumiałam, że ciągłe kłótnie i milczenie nie prowadzą do niczego dobrego...ostatnio nawet za tę zmianę zostałam pochwalona przez Tż
Ale "a nie mówiłam?" czy "nie miałam racji?" uwielbiam
ostatnio nawet nie muszę tego mowić, wystarczy odpowiednie spojrzenie, a Tż już się śmieje: "tak tak, miałaś rację, Ty zawsze masz" uwielbiam to
Stary 2013-09-24, 16:52   #4420
FlightlessBird
Zakorzenienie

nie mam sił nawet tych 3 stron nadrobić padam na twarz...

Chyba kupienie testów owulacyjnych z allegro nie było dobrym pomysłem, obstawiam,że to shit jakich mało

ale mam stresa przed jutrem

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 16:56   #4421
201606201204
Konto usunięte

Wracam do domu i padam, choroba mnie bierze chyba. Zrobieo obiad i wskakuje do lozka moze.

Ja siemie mieszam z kislem i jest pycha.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 16:58   #4422
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

nie mam sił nawet tych 3 stron nadrobić padam na twarz...

Chyba kupienie testów owulacyjnych z allegro nie było dobrym pomysłem, obstawiam,że to shit jakich mało

ale mam stresa przed jutrem
A jakie kupiłaś? Ja miałam strumieniowe 3,40zł / szt.
I były ok. Słyszałam od znajomej, że te paskowe najtańsze to lipa.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Wracam do domu i padam, choroba mnie bierze chyba. Zrobieo obiad i wskakuje do lozka moze.

Spróbuję i takiego sposobu
Stary 2013-09-24, 17:06   #4423
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

połaszczyłam się na te najtańsze
I nie wiem czy jest sens je w ogole robić, bo jeszcze mnie zdołują, że wcale owulki nie mam

Stary 2013-09-24, 17:07   #4424
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:

a jak tam sprawy się mają? @ nie ma chyba co?

w ogóle masz wykres na ovu? bo ja Cię nie mam
zaproś mnie proszę bubus
Stary 2013-09-24, 17:15   #4425
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
połaszczyłam się na te najtańsze
I nie wiem czy jest sens je w ogole robić, bo jeszcze mnie zdołują, że wcale owulki nie mam
Wypróbuj jak kupiłaś, może akurat okażą się pomocne
Stary 2013-09-24, 17:17   #4426
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Wypróbuj jak kupiłaś, może akurat okażą się pomocne
na razie to nawet tą kontrolną kreskę pokazują baaardz jasną

Stary 2013-09-24, 17:17   #4427
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Miałam też tak w zeszłym cs i właśnie na dzień spadku wyznaczyło mi owu tylko to takie bez sensu.. już drugi dzień lepki śluz, ból owulacyjny był w ndz.. się to kupy nie trzyma

Leany, kasa to najczęstszy powód do kłótni, niestety
Ja też w dzień spadku miałam już lepki śluz

Cytat:

A u mnie się sprawdziły

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:17   #4428
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
a jak tam sprawy się mają? @ nie ma chyba co?

w ogóle masz wykres na ovu? bo ja Cię nie mam
zaproś mnie proszę bubus
Cos nie moge Cie dodac :/ verka jestem.
@ nie ma a test negatywny
Stary 2013-09-24, 17:22   #4429
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że jeszcze nie poczekałaś z tym testem bo dalej nic nie wiesz

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:28   #4430
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Szkoda, że jeszcze nie poczekałaś z tym testem bo dalej nic nie wiesz
To pewnie nie ciąza. Moze stresy,emocje.
Stary 2013-09-24, 17:29   #4431
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
hm to ciekawe, oby to było po prostu za wcześnie na test.
a co do ovu, to ja blondynka zapomniałam,że tam masz inny nick i oczywiście, Cie już dawno mam.
Stary 2013-09-24, 17:35   #4432
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
hm to ciekawe, oby to było po prostu za wcześnie na test.
a co do ovu, to ja blondynka zapomniałam,że tam masz inny nick i oczywiście, Cie już dawno mam.
Ja nie lepsza, teraz bede kojarzyla na pewno
Stary 2013-09-24, 17:43   #4433
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Łapię teraz bardzo mi się przydadzą

Jestem w szoku nie dość, że miałam szybką owulkę to jest już 3 dni po niej a przytulanki były 1 dzień przed owu i w owu
no to nic tylko się cieszyć zatem kciuki i

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Ja to już ze 2 tygodnie temu widziałam w necie i straszne to jest Ja córce od jakiegoś czasu już mówię o takich sprawach. Uczulam ją, tłumaczę, przypominam. Jak poszła teraz do szkoły to tym bardziej, bo jednak nie mam nad nią pełnej kontroli. A dziecko trzeba właśnie uczulać na takie różne sztuczki, typu poszukaj ze mną pieska, pomóż mi znaleźć coś tam, zaprowadzę Cię do mamy, bo kazała po Ciebie przyjść itd. Ja właśnie córce staram się takie różne warianty opowiadać no i przede wszystkim tłumaczyć, że choćby nie wiem co i kto jej dawał lub mówił, to ma powiedzieć, że z obcym nie pójdzie i koniec. (ja kiedyś zrobiłam ten błąd jako dziecko 8-letnie i nie skończyło się za dobrze, ale na szczęście nie tragicznie)
Do tego uczulałam ją również na sytuacje gdyby ta osoba jednak starała się ją na siłę zabrać ze sobą. Również na sytuację gdyby zaatakował ją pies. Tego jest naprawdę dużo, ale warto dziecko nauczyć takich zachowań, aby miało je tak głęboko w głowie, że w razie gdyby się wydarzyły to zachowa się tak jak trzeba.
Ale stres i tak pozostaje, jak to przy dziecku
no mój jest za mały, by mu to wszystko tak szczegółowo tłumaczyć. Na razie jedynie co mówię to, że nie wolno chodzić z nieznajomymi, nawet jak dają cukierki, musi się mama zgodzić. Ale moim zdaniem on tego jeszcze nie rozumie, w końcu to dopiero 3 latek.

Twoja historia mnie nieco zaniepokoiła. Ale jeśli nie chcesz mówić to rozumiem

manieczka vioris mnie już uświadomiła, że żyłam wprowadzona w błąd ponad 3 lata

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Dzień dobry Kobitki

Ja dziś o 17 wizytę mam u gin i nieśmiało Was proszę o trzymanie kciuków
i bez zdjęcia się nie pokazuj

i rzeczywiście głupia sytuacja z tą mamą. U mnie wie przyjaciółka tylko dlatego, bo nie miałam z kim synka do ginekologa zostawić,, ale ona to nie wygada, ani jej facet A szkoda, bo chciałam jej jakoś fajnie powiedzieć jak reszcie

Cytat:
Napisane przez fifi88osw Pokaż wiadomość
I tez mam takie postanowienie jak Ty
Ps. @ nadeszla a tak sie skradala, brzuch mnie napitala a tu w pracy trzeba siedziec :/
czyli zaczynanym nowy cykl w moim przypadku 2

u mnie udało się w drugim cyklu także i

Cytat:

A ja chciałabym Was uczulić, żebyście nie przesadziły z tym straszeniem dzieci Wiadomo, że musi być świadome, że nie można iść nigdzie z obcymi, itp, ale bardzo łatwo wpędzić w ten sposób dziecko w nerwicę... my mamy ten problem: Buba zrobił się tak nieufny, że boi się nawet jak ktoś zapuka do drzwi (bo "to na pewno złodziej albo porywacz"). A jak wrócił z lekcji ze strażą miejską, gdzie pokazali im film o porwaniach, to bał się sam w swoim pokoju spać...
Tak więc trzeba uświadamiać, ale jednak bardzo uważać na to, co i w jaki sposób się mówi.
na razie nie mam z tym problemu. fakt, zawsze można popaść ze skrajności w skrajność

Cytat:
Ja się czepim, bo mieliśmy oszczędzać (żeby odłożyć na wszelki wypadek, na dziecko, na studia TŻ-a), a on wydaje pieniądze lekką ręką na bezsensowne rzeczy. Np. rozmawialiśmy, że na razie Bubie nie są potrzebne korki do gry w piłkę nożną, bo teraz idzie zima i i tak niedługo nie będzie mógł grać na dworze - a na wiosnę będą już za małe, bo bardzo szybko rośnie mu noga... więc, ze lepiej kupić mu je właśnie wiosną, jak będzie mógł z nich korzystać chociaż jeden sezon. I co? I TŻ wczoraj mi oznajmił z radością, że znalazł super okazję i kupił mu te korki, bo kosztowały tylko 90 zł A mi się wydaje, że 90 zł, to nie jest "tylko" w momencie, kiedy nie udaje nam się nic odkładać
I wyskoczył do mnie z pretensjami, że nie będzie przecież na dziecko żałował. Więc mówię mu, że nikt mu nie każe oszczędzać na dziecku, ale że może warto byłoby wydać te pieniądze na coś, co faktycznie się mu przyda, albo na to, żeby móc spędzić we trójkę ciekawie czas. No a potem doszła jeszcze kłótnia o brak czasu, o moje przesiadywanie u lekarzy i w ogóle
pfffffffff...
w zupełności miałaś rację okej, to jego dziecko, ale to nie znaczy że ma wyrzucać kasę w błoto, za którą mógłby coś synowi kupić, co by posłużyło z pewnością na dłużej.
Tak jak dziewczyny gadały odwdzięczysz się "A nie mówiłam"

mój również jest mało oszczędny i nie myśli jak coś kupuje.

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-09-24 o 17:44
Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:53   #4434
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
na razie to nawet tą kontrolną kreskę pokazują baaardz jasną
Uuuu to rzeczywiście dziwne
Cytat:
Ja też w dzień spadku miałam już lepki śluz

A u mnie się sprawdziły
Jak ze wszystkim, zależy na co się trafi
Stary 2013-09-24, 18:19   #4435
agnieszkaK
Zadomowienie

lecę dziewczyny. ciekawe jak odbędzie się mój wieczór. Późno wrócimy do domu, a tu najprawdopodobniej ostatni gwizdek na serduszko 3m cie kciuki za tż żeby mnie nie zbył. wysyłajcie fluidki i w ogóle.
to do zobaczenia.
Stary 2013-09-24, 18:33   #4436
jagodzia133
Zakorzenienie

Co tu się dzieje?? tak pusto zawsze około 30 min. nadrabiam a tu 5minut i po krzyku..... hoho
Cytat:
Ja się czepiłam, bo mieliśmy oszczędzać (żeby odłożyć na wszelki wypadek, na dziecko, na studia TŻ-a), a on wydaje pieniądze lekką ręką na bezsensowne rzeczy. Np. rozmawialiśmy, że na razie Bubie nie są potrzebne korki do gry w piłkę nożną, bo teraz idzie zima i i tak niedługo nie będzie mógł grać na dworze - a na wiosnę będą już za małe, bo bardzo szybko rośnie mu noga... więc, ze lepiej kupić mu je właśnie wiosną, jak będzie mógł z nich korzystać chociaż jeden sezon. I co? I TŻ wczoraj mi oznajmił z radością, że znalazł super okazję i kupił mu te korki, bo kosztowały tylko 90 zł A mi się wydaje, że 90 zł, to nie jest "tylko" w momencie, kiedy nie udaje nam się nic odkładać
I wyskoczył do mnie z pretensjami, że nie będzie przecież na dziecko żałował. Więc mówię mu, że nikt mu nie każe oszczędzać na dziecku, ale że może warto byłoby wydać te pieniądze na coś, co faktycznie się mu przyda, albo na to, żeby móc spędzić we trójkę ciekawie czas. No a potem doszła jeszcze kłótnia o brak czasu, o moje przesiadywanie u lekarzy i w ogóle
pfffffffff...
myślę że masz racje. Po co dziecku korki na zimę i to w takim rozmiarze jak piszesz woła to o pomstę do nieba. Ehhh ci faceci nic nie myślą nie ma co.
Cytat:
lecę dziewczyny. ciekawe jak odbędzie się mój wieczór. Późno wrócimy do domu, a tu najprawdopodobniej ostatni gwizdek na serduszko 3m cie kciuki za tż żeby mnie nie zbył. wysyłajcie fluidki i w ogóle.
to do zobaczenia.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:51   #4437
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Seleniti! Jak tam po wizycie? Daj znać
Ja siedzę w domku, mąż też, bo wyjątkowo miał na rano mam lekkiego doła, chyba przez te planowane zwolnienia, ehhh...staram się o tym nie myśleć,ale to silniejsze ode mnie...no nic, niech któraś nowa zafasolkuje to od razu mi się humor poprawi

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:58   #4438
vioris
Zakorzenienie

Witam ponownie

Tu nadal pustki, aż dziwnie
Co się z Wami dzieje dziewczyny?

Cytat:
Buba to jego syn z poprzedniego związku, którego wychowujemy razem
No właśnie, gdyby kupił większe czy coś, to ok. Ale on kupił o numer mniejsze, niż pozostałe, w których chodzi teraz Buba Tak więc założy kilka razy i będą za małe (o ile w ogóle je założy, bo w każdej chwili może przyjść głęboka jesień).
Chyba jedyna opcja w tym wypadku, to jeśli nie pochodzi w nich, sprzedać je na wiosnę na allegro Jeśli teraz były w promocji to na wiosnę już nie będą i może uda się na nich zbyt dużo nie stracić.
Ja czasem tak robię nawet specjalnie
Ostatnio kupiłam baaardzo po sezonie kaski narciarskie, które najpierw stały po 200 zł, potem 100 zł i 50 zł a na koniec 25 zł Pokazuje to, jak duże przebicie jest na niektórych produktach w sezonie i przed a po.
Kupiłam 2 takie kaski po 25 zł ( bo więcej już nie było) i sprzedałam po 130 zł za sztukę przed sezonem To się nazywa biznes

Cytat:
Testy się sprawdzają. To są takie same tesgty jak w aptece tylko bez pudełka i plastikowych opakowań. U mnie pokazują moment wzrostu LH. Może po prostu u Ciebie jest niewiele tego hormonu i dlatego masz nawet kontrolną kreskę bladą? A w którym dc robiłaś?

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
mój również jest mało oszczędny i nie myśli jak coś kupuje.
Mój tż na całe szczeście nic nie kupuje sam To już prędzej ja coś kupię, bez konsultacji z nim niż on. Nie przypominam sobie aby cokolwiek droższego kupił bez mojej wiedzy, poza prezentami dla mnie oczywiście Ale za to ja super oszczędna nie jestem niestety Nie potrafię oszczędzać zupełnie
Stary 2013-09-24, 19:10   #4439
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Mój tż na całe szczeście nic nie kupuje sam To już prędzej ja coś kupię, bez konsultacji z nim niż on. Nie przypominam sobie aby cokolwiek droższego kupił bez mojej wiedzy, poza prezentami dla mnie oczywiście Ale za to ja super oszczędna nie jestem niestety Nie potrafię oszczędzać zupełnie
witaj w klubie ja mam dokładnie to samo Mój tż też konsultuje ze mną większe wydatki, a mi zdarza się coś kupić bez jego wiedzy
A na forum zastój się zrobił sama nie wiem czemu może przez tą szarówkę za oknem
ja czekam na 20.00 to obejrzymy razem mecz. Może małego redsika sobie strzelę

23.06.2011
01.06.2013

Edytowane przez manieczka1
Czas edycji: 2013-09-24 o 19:12
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:28   #4440
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
witaj w klubie ja mam dokładnie to samo Mój tż też konsultuje ze mną większe wydatki, a mi zdarza się coś kupić bez jego wiedzy
A na forum zastój się zrobił sama nie wiem czemu może przez tą szarówkę za oknem
ja czekam na 20.00 to obejrzymy razem mecz. Może małego redsika sobie strzelę

Jak pomyślę, że jeszcze niedawno nie dało rady nadrobić kilku godzin a teraz cisza Nie wiem co się stało, że tak nas mało
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości