Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 16:38   #4651
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
No bo tak wolno dzisiaj idzie wątek
Hahahahahahaha Ex wychodzisz z wprawy
Stary 2013-09-24, 16:40   #4652
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ehhheee, wiem przecież . Napisałaś jedynie, że Twój TŻ jedzie do DE w nd, ale w sumie nie wiem skąd teraz się pakujecie . Ale już rozumiem, że jesteście w DE, jedziecie do PL, a w nd TŻ sam wraca :P. Kapiszi . W których rejonach DE jesteś? Mój Brat mieszka w DE, raz chciałam tam jechać do Primarka, bo niedaleko był, ale w sumie nie pojechałam, tutaj mam ich pełno i już mi się znudziły . No chyba, że ponad- nam autem trwała jakieś 24h , tyle że aż do Edynburga, więc dość wysoko .

Tż mieszka niedaleko Frankfurtu nad Menem

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 16:42   #4653
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość

Tż mieszka niedaleko Frankfurtu nad Menem
A to kawałek Byłam raz we Frankfurcie przelotem . Kurde masakrycznie duże lotnisko tam mają! a na przesiadkę miałam dosłownie 10-15 minut... tam mi bagaż zgubili .

Dobra, bo kolejny dzień z rzędu nie mogę się zabrać do roboty jakiejś . Wypisałam listę i pójdę z nią jak burza, a co! tak więc lecę załatwiać pierwszy punkt na liście.....SERIALIK hahahahah (musiałam i to wpisać, żeby same przytłaczające sprawy na liście nie były )

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2013-09-24 o 16:44
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 16:45   #4654
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
ja nie wierzę w to co się ostatnio dzieje na tym wątku taaaaka cisza i spokój, że szok!
też nie wierzę
mogłabym pisać prace inż ale zostawiłam schemat we Wro - taka ynteligentna ja
ale wróciłam właśnie z sesji, pościągałam trochę historycznych zdjęć, poszukałam bibliografii... chyba się liczy?
Stary 2013-09-24, 17:25   #4655
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahahahahaha Ex wychodzisz z wprawy
otóż nie ja spełniam swoje postanowienie, które wreszcie stało się realne
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
też nie wierzę
mogłabym pisać prace inż ale zostawiłam schemat we Wro - taka ynteligentna ja
ale wróciłam właśnie z sesji, pościągałam trochę historycznych zdjęć, poszukałam bibliografii... chyba się liczy?
pewa, że się liczy tak jak i moje 4 strony i dodatkowe 5 "roboczych"

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

jakie fajne ombre ale swoją drogą gdyby mi takie miała robić kosmetyczka to bym chciała te kropki jednak równiejsze
Stary 2013-09-24, 17:45   #4656
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anglistka Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak czytam i czytam i widzę, że część z was ma już zaklepany termin w kościele. A to nie jest tak, że do księdza się idzie jakieś 3-4 miesiące przed ślubem żeby sobie wszystko załatwić?? Ja będę brać ślub w małej miejscowości i nie powinno byc problemu z terminem dlatego w ogóle mi póki co do głowy nie przyszło, żeby księdzu teraz głowę zawracać...
My póki co nie możemy się zdecydować na orkiestrę :/ ale dziś idę na próbę jednego zespołu, ale trochę drodzy są - 6 tysięcy za wesele i poprawiny i to tylko dlatego, że gra tam mój kolega, inaczej biorą za 2015 7 tysiaków :/ jak zaczęłam porównywać ceny to z innym zespołem, któremu trzeba by było opłacić dojazd i nocleg to wyszło tyle samo a Ci są na miejscu.

a wesele bez poprawin w mojej rodzinie jest NIEMOŻLIWE :P
My mieszkamy w małym mieście i byliśmy w kancelarii parafialnej - nie mieli kalendarza na rok 2015. Kazali przyjść na początku przyszłego roku, żeby wpisać się do kalendarza, w jakim dniu i o jakiej godzinie chcemy. Lepiej iść wcześniej zapytać, niż potem się gonić np. z naukami My chcemy zrobić je już w przyszłym roku.
A 3 miesiące przed ślubem trzeba już zanieść wszystkie potrzebne dokumenty, czyli:
-aktualne metryczki chrztu (ważne 3 msce od wydania)
-ostatnie świadectwo katechizacji,
-świadectwo bierzmowania,
-zaświadczenie o uczestniczeniu w katechezie przedmałżeńskiej,
-zaświadczenie USC (ważne 3 msce)

Jeśli chodzi o zespół to faktycznie dużo, jeśli to jeszcze cena po znajomości. Ale na ten temat akurat ciężko mi się wypowiadać, bo nie przepadam za zespołami, my będziemy mieć DJ.

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:51   #4657
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
pewa, że się liczy tak jak i moje 4 strony i dodatkowe 5 "roboczych"
a 5 roboczych to jakie to?

ja bym chciała tak kilkanaście stron mieć do połowy października, bo podejrzewam, że wtedy będzie spotkanie z promotorką, która będzie chciała zobaczyć nasze wypociny, a że pierwszy rozdział to takie pitu pitu historyczno-przyrodniczo-infrastrukturalne rzeczy w moim wypadku, to myślę, że to realny plan
Stary 2013-09-24, 17:52   #4658
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Odp: Panny Młode 2015 cz. 7

Pozdrawiam z gdańska

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:02   #4659
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
A 3 miesiące przed ślubem trzeba już zanieść wszystkie potrzebne dokumenty, czyli:
-aktualne metryczki chrztu (ważne 3 msce od wydania)
-ostatnie świadectwo katechizacji,
-świadectwo bierzmowania,
-zaświadczenie o uczestniczeniu w katechezie przedmałżeńskiej,
-zaświadczenie USC (ważne 3 msce)
ej, było coś takiego jak świadectwo bierzmowania?
byłam bierzmowana, ale nie pamiętam żadnego świtka... czy to w parafii trzymają?
Stary 2013-09-24, 18:22   #4660
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
byłam bierzmowana, ale nie pamiętam żadnego świtka... czy to w parafii trzymają?
No właśnie też się zastanawialiśmy nad tym :P Ale to chyba musi być właśnie w parafii w której to bierzmowanie było. I wyciąga się je razem z metryczką chrztu. Chyba

Stary 2013-09-24, 18:30   #4661
Edebedowa
Rozeznanie

Heeej
Dzisiaj fajny dzień, w pracy zostałam pochwalona, normalnie cycki mi z dumy urosły Zaraz lecę prasować. Pamiętacie to Zakline co filmiki robili? Biorą od 3900 do 6000 tys w 2015. Trochę chyba drogo jak na sam film

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
asiaczek gratuluję ja też się muszę w końcu zabrać za swoje!

ogłaszam, że w kolejnej części naszego wątku MUSZĘ W KOŃCU ZDECYDOWAĆ SIĘ NA SALĘ, FOTO I VIDEO I MUSICIE MI W TYM POMÓC, BO INACZEJ NIE WYJDĘ ZA MĄŻ
Spoko, dawaj linki/fotcisze a pomożemy

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
ja nie wierzę w to co się ostatnio dzieje na tym wątku taaaaka cisza i spokój, że szok!
Ej też jestem, wracam z pracy a tu tylko 3 strony
Stary 2013-09-24, 18:33   #4662
iixi
Zakorzenienie

a ja pozdrawiam spod kocyka
dzisiaj nie chce mi się nic innego jak siedzieć na kanapie i oglądać serial

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:34   #4663
Edebedowa
Rozeznanie

Na naukach ksiądz nam mówił, że nie wcześniej niż 3 miesiące ale nie później niż 2 miesiące przed ślubem.
Stary 2013-09-24, 18:50   #4664
MajsterkaANB
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=I38vfzmaGbE oglądacie takie coś i płaczecie tak jak ja prawda? :P Bardzo mi się podkład podoba z tego filmiku

Stary 2013-09-24, 19:05   #4665
okaro
Zadomowienie

wrocilam z pracy i padam na twarz. jednak dojazdy sa meczace, no i ten deszcz...

mam nadzieje, ze juz za miesiac bede zaakceptowana 'jak swoja' w pracy, bo na razie to odstaje chyba, no ale co sie dziwic:P.
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:11   #4666
Aniaa_89
Zakorzenienie

hej

dopiero dzisiaj wróciłam do domu po weselu
myślałam, że średnio będzie i nie bardzo chciało mi się iść, ale było naprawdę super choć 3dniowe wesele to już dla mnie trochę za dużo

nadrabiać Was niestety nie będę, bo za dużo tego
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:14   #4667
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
wrocilam z pracy i padam na twarz. jednak dojazdy sa meczace, no i ten deszcz...

mam nadzieje, ze juz za miesiac bede zaakceptowana 'jak swoja' w pracy, bo na razie to odstaje chyba, no ale co sie dziwic:P.
Spoko, ja właśnie po ponad miesiącu zaczęłam czuć się "normalnie w pracy". Trochę zaczęłam więcej gadać i uśmiechać się, nie spinam dupy i jest git Będzie dobrze !!! A dojazdy są męczące, ja teraz godzinę dojeżdżam, ale za tydzień tylko 15 minut bo przeprowadzamy się do Warszawy !!!! ))
Stary 2013-09-24, 19:23   #4668
JustTheOne
Zadomowienie

Cytat:
A i pochwalę się. Jadłam dzisiaj po raz pierwszy SZPINAK przerobiony i wymieszany z innymi rzeczami, ale jadłam. Liczy się
Jak ja spróbowałam 1. raz jakiś rok temu, to autentycznie zadałam pytanie: gdzie byłeś przez całe moje życie? Uwielbiam

Cytat:
Tak, mają to w kartotece, że wgle to bierzmowanie się odbyło.

Eh, jakaś melancholia mnie złapała. Tż ciagle w pracy (durna gastronomia ), od przyszłego tygodnia zaczyna zaoczne studia, więc będziemy mieć jeszcze mniej czasu.. Do tego najprawdopodobniej będzie musiał zmienić pracę Strasznie się tym martwię, ale póki co czekam na rozwój wydarzeń.
JustTheOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:24   #4669
okaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
hej

dopiero dzisiaj wróciłam do domu po weselu
myślałam, że średnio będzie i nie bardzo chciało mi się iść, ale było naprawdę super choć 3dniowe wesele to już dla mnie trochę za dużo

nadrabiać Was niestety nie będę, bo za dużo tego
prosimy o relacje z wesela
Stary 2013-09-24, 19:26   #4670
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JustTheOne Pokaż wiadomość
Jak ja spróbowałam 1. raz jakiś rok temu, to autentycznie zadałam pytanie: gdzie byłeś przez całe moje życie? Uwielbiam

Tak, mają to w kartotece, że wgle to bierzmowanie się odbyło.

Eh, jakaś melancholia mnie złapała. Tż ciagle w pracy (durna gastronomia ), od przyszłego tygodnia zaczyna zaoczne studia, więc będziemy mieć jeszcze mniej czasu.. Do tego najprawdopodobniej będzie musiał zmienić pracę Strasznie się tym martwię, ale póki co czekam na rozwój wydarzeń.
Nie no, to mnie to aż tak do siebie jeszcze nie przekonało , ale złe w sumie nie jest .

Czasami chyba jest lepiej poczekac i zobaczyc co bedzie.... ja jak mysle o tej naszej przyszlosci, to tez sie zastanawiam czy nie lepiej po prostu nie panikowac i zobaczyc jak to sie potoczy wszystko .
Stary 2013-09-24, 19:33   #4671
joasia-a
Zakorzenienie

Cześć!!
Ale ciszaaaa

Wgl to nie wiem czy będę w stanie założyć kolejną część wątku i mi smutno baaaardzo z tego powodu!! bo zostało niezbyt wiele postów a ostatnio mało siedzę.. do tego mam nadzieje że w czwartek od południa będę świętować, w pt do TŻta, w sob-pon jestem u siebie w domu i to bez laptopa popłaczę się!!

magda ja używam rękawa do kremu, przyznaję że pierwszy raz był tragiczny :P ale kilka prób i wychodzi super

na biurku Oli trzymam za słowo z tymi deklaracjami

Viva to ładnie kremu zużyłaś !! :O i to tylko przez tydzień? nieźle! :P

ex nadal mi nie przysłali kuponu! obraziłam się na nich!!

A co do planu zajęć to ja dzisiaj dostałam i :P w pon jedne zajęcia w środku dnia, wtorek i środa wolne, w czwartek od 8 do 16:30 z dwugodzinną przerwą i w piątek jedne zajęcia o 10 :P więc mam czas żeby w poniedziałek rano na ok 2 godzinki iść do TPPF oraz cały wtorek i środa mam nadzieje że tak mi będzie dane pracować i będzie git!
Stary 2013-09-24, 19:45   #4672
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
parafia ci to wydaje

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=I38vfzmaGbE oglądacie takie coś i płaczecie tak jak ja prawda? :P Bardzo mi się podkład podoba z tego filmiku
mnie ciary przechodzą jak patrze na takie filmiki i myślę, że nie dlugo ja będę na ich miejscu z tż

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:58   #4673
Goonita
Raczkowanie

Nie sądziłam, że to kiedykolwiek tu napiszę - dołączam się do Was kochane - nasz dzień 15.08.2015

10.11.2015 Odszedł ukochany Aniołek
21.04.2016 Straciliśmy drugiego Aniołka
28.04.2017 Planowany termin porodu
Goonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:58   #4674
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
W ogole Maria podzielisz sie przepisem na muffinki? Bardzo ładne Ci wyszły mi wychodza smaczne, ale koślawe a na wesele to i kształtne musza byc, nie tylko dobre
Mój przepis (z jakiegoś bloga, już nie pamiętam jakiego):
na 18 sztuk
300 g mąki,
100 g roztopionego masła,
120 g cukru,
200 ml kefiru
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii (lub jeden cukier waniliowy)
2 jajka

Wiadomo - suche z suchym i mokre z mokrym, mokre przelać do suchego i byle jak wymieszać. Piec do zarumienienia (nie powiem Ci ile, bo nigdy dokładnie nie patrzyłam, poza tym każdy piekarnik jest inny )

Cytat:
A jakis fajny przepis na ten krem do dekoracji znacie/ macie? mi czesto sie ta góra rozjezdza i wyglądają mało ładnie
Ja póki co kręcę masło z roztopioną czekoladą i ew. jakimś likierem lub ekstraktem z wanilii Albo mascarpone z czekoladą lub jakąś marmoladą, np. różaną Szukam pomysłu na coś bardziej finezyjnego, ale krucho z tym. Większość robi jakiś krem maślany z cukrem pudrem, ale dla mnie to nie do zjedzenia

Cytat:
Ale mamy tutaj duzo kuchennych znawców spoko, wczoraj bodajże Maria i Joasia mówiliście chyba o tym "sprzecie" do wyciskania kremu na babeczki. Lepszy jest taki sztywny w kształcie walca, z pompka jakby strzykawka, czy taki worek, ze ręcznie krem sie wyciska?
Zdecydowanie rękaw Raz kupiłam plastikową szprycę i bez porównania gorzej Nawet we wszelkich programach cukierniczych, np. Buddy Valastro, Martha Stewart itp używają rękawów z materiału lub pergaminu.

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Hejka faktycznie jakoś tu spokojnie w tym tygodniu

Ja w sumie się żegnam, będę może koło piątku. Wracam do Pl, właśnie jestem w trakcie pakowania siebie i Tż, niestety Tż wraca do De już w niedziele taka chujnia, mówię Wam. Nie będziemy się widzieli aż do świąt, zostaje tylko skype, ale co to za widywanie się
Jutro z rańca jedziemy jeszcze na małe zakupy to Primark'u, a o 17 mamy busa do Pl, tak mi smutno

może jeszcze dzisiaj zajrzę, ale jak nie no to
Ojej, współczuję Wam Związek na odległość potrafi dać w kość i mimo że z Tż widujemy się ostatnio rzadko, to jednak jakbyśmy mieli się zobaczyć dopiero na święta to strasznie byłoby mi smutno

Cytat:
A to kawałek Byłam raz we Frankfurcie przelotem . Kurde masakrycznie duże lotnisko tam mają! a na przesiadkę miałam dosłownie 10-15 minut... tam mi bagaż zgubili .
Marzę o tym, zeby pojechać na to lotnisko na spottera Uwielbiam gapić się na samoloty i jeździć na lotniska tylko po to, żeby obserwować starty i lądowania, ale we Frankfurcie to musi być totalny czad Non stop największe samoloty dające najwięcej frajdy

Jestem w szoku, jak mało dzisiaj napisałyście Cały dzień mnie nie było a tu tylko 3 strony A byłam u przyszłej teściowej Pomagałam jej oberwać maliny, bo mają ich trochę, a nie ma jej kto pomóc i skoro ja i tak się nudzę, to pojechałam i jej pomogłam Bo nawet pogoda była niezła, tylko trochę zimno. Ale nie narzekam.

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:12   #4675
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goonita Pokaż wiadomość
Nie sądziłam, że to kiedykolwiek tu napiszę - dołączam się do Was kochane - nasz dzień 15.08.2015
witaj

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:30   #4676
okaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Spoko, ja właśnie po ponad miesiącu zaczęłam czuć się "normalnie w pracy". Trochę zaczęłam więcej gadać i uśmiechać się, nie spinam dupy i jest git Będzie dobrze !!! A dojazdy są męczące, ja teraz godzinę dojeżdżam, ale za tydzień tylko 15 minut bo przeprowadzamy się do Warszawy !!!! ))
no, mam nadzieje, ze sobie poradze, bo najpeirw jeszcze mnie szkolą w tym zakresie co bede robic, a za miesiac mam andzieję, ze juz dojde do wprawy i nie bede sie czuć jak ostatnia sierota przechodzac np. obok 3 sisedzacych pracownikow przy aneksie kuchennym. :P Ale trzeba przyznac, z eludzie sa tam mili i mila atmosfera, ale jednak trzeba 'wejsc' w ich grono

a dojazdy to mam 10 minut na przystanek na nogach, potem 20minutbusem plus 20 minut piechoty do pracy. :P Po powrocie takim samym d domu chc emi sie spac a jest np dopiero 18 :|.. a teraz jest 20-30 a mi oczy sie zamykaja.
Mialam dzis podpisac umwoe, ale szefowa taka zakrecona ze zapomniala, musze jutro sie upomniec.

No i rozmawialam z TŻ, no bierzemy po duwage opcje przeprowadzki, gdybym faktycznie prace chciala utrzymac
Stary 2013-09-24, 20:40   #4677
existence
Zakorzenienie

Cytat:
a 5 roboczych to jakie to?

ja bym chciała tak kilkanaście stron mieć do połowy października, bo podejrzewam, że wtedy będzie spotkanie z promotorką, która będzie chciała zobaczyć nasze wypociny, a że pierwszy rozdział to takie pitu pitu historyczno-przyrodniczo-infrastrukturalne rzeczy w moim wypadku, to myślę, że to realny plan
takie zbitki myśli z różnych artykułów, które muszę ubrać w trochę lepsze słowa i skleić w jedną całość
Cytat:
No właśnie też się zastanawialiśmy nad tym :P Ale to chyba musi być właśnie w parafii w której to bierzmowanie było. I wyciąga się je razem z metryczką chrztu. Chyba
w metryce chrztu chyba jest nawet adnotacja o bierzmowaniu o takie trzeba poprosić
Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość

ex nadal mi nie przysłali kuponu! obraziłam się na nich!!

A co do planu zajęć to ja dzisiaj dostałam i :P w pon jedne zajęcia w środku dnia, wtorek i środa wolne, w czwartek od 8 do 16:30 z dwugodzinną przerwą i w piątek jedne zajęcia o 10 :P więc mam czas żeby w poniedziałek rano na ok 2 godzinki iść do TPPF oraz cały wtorek i środa mam nadzieje że tak mi będzie dane pracować i będzie git!
ej a mnie dziś przesłali ten sam kupon jeszcze raz!

to masz wolne te same dni co ja może się w któryś wtorek ustawimy chociaż jak środa wolna też? tzn wiem, pójdziesz pewnie do pracy w środę ale szaleć nie musimy

a teraz możecie bezkarnie się ze mnie śmiać nie obrażę się właśnie płacę za moje wrodzone zdolności mam prawie wszystkie palce w kropelce
wylała mi się na stolik jak odcinałam końcówkę i ratowałam stolik więc cały klej zanim zasechł zebrałam rękami nożyczki też się skleiły a lubiłam je
Stary 2013-09-24, 20:47   #4678
mariamarysienka
Zakorzenienie

E tam, kropelka Ja kiedyś skleiłam sobie dwa palce klejem akrylowym - musieli mi rozdzielać palce w szpitalu
A to wszystko przez jakiegoś bałwana, który zostawił ten klej na ławce w szkole Nie mam pojęcia kto, nie mam pojęcia po co, a o wszystkim uświadomił mnie nasz fizyk, że sama się tego nie pozbędę

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:49   #4679
czarnowlosa20
Wtajemniczenie

Dzien doberek

Faktycznie jakos tu cicho dzisiaj
Tak sobie siedze przed kompem i cały czas się zastanawiam nad kolorem przewodnim swojego wesela i sama juz nie wiem na co sie zdecydowac.

22.08.2015

czarnowlosa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:55   #4680
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
E tam, kropelka Ja kiedyś skleiłam sobie dwa palce klejem akrylowym - musieli mi rozdzielać palce w szpitalu
A to wszystko przez jakiegoś bałwana, który zostawił ten klej na ławce w szkole Nie mam pojęcia kto, nie mam pojęcia po co, a o wszystkim uświadomił mnie nasz fizyk, że sama się tego nie pozbędę
ja teraz będę mieć upojny wieczór z pumeksem

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnowlosa20 Pokaż wiadomość
Dzien doberek

Faktycznie jakos tu cicho dzisiaj
Tak sobie siedze przed kompem i cały czas się zastanawiam nad kolorem przewodnim swojego wesela i sama juz nie wiem na co sie zdecydowac.
zawsze możesz mieć kilka kolorów przewodnich
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości