Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 16:21   #4681
aniula31
Raczkowanie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X

http://allegro.pl/1662-dluga-kurtka-...513217610.html
Moim zdaniem cena atrakcyjna, jeśli chodzi o płaszcz/kurtkę na zimę. Ale czy ktoś to widział na żywo???
aniula31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 16:28   #4682
Stace
Zakorzenienie

Dziewczyny, jakiś czas temu zamówiłam coś na all za pobraniem i nie odebrałam. Zapomniałam zupełnie, a sprzedawca otworzył spór. Przeoczyłam to, bo konto na all mam na poczcie którą mam zawaloną powiadomieniami i spamem. Dzisiaj przyszedł mail o zakończeniu sporu bez roztrzygnięcia. Co mogę teraz zrobić? Chyba raczej nie będzie mnie sądzić o 20zł co ?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 16:34   #4683
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jakiś czas temu zamówiłam coś na all za pobraniem i nie odebrałam. Zapomniałam zupełnie, a sprzedawca otworzył spór. Przeoczyłam to, bo konto na all mam na poczcie którą mam zawaloną powiadomieniami i spamem. Dzisiaj przyszedł mail o zakończeniu sporu bez roztrzygnięcia. Co mogę teraz zrobić? Chyba raczej nie będzie mnie sądzić o 20zł co ?
Trochę niepoważnie się zachowałaś... 20 zł kosztował sam produkt? Jeśli tak, to musisz do tego doliczyć koszty przesyłki w 2 strony (no bo paczka została sprzedawcy zwrócona). Sama wybrałaś taką formę przesyłki, więc dziwne, że zapomniałaś... Nikt Cię nie zapewni, że nie pozwą Cię do sądu - czasami w rodzinie mają prawników, a ci mają darmowe sprawy sądowe. Zrobisz jak uważasz, ale może dogadaj się ze sprzedającym, żeby wysłał produkt ponownie?
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 16:40   #4684
evela28
na drugie mam Irena

Cytat:
a nie dostałaś awizo, mimo to zapomniałaś?
z pewnością negatywa ci wystawi

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 16:44   #4685
Stace
Zakorzenienie

Ale ja zdaję sobie sprawę z tego jak się zachowałam, als jakiś czas temu miałam taką sytuację o której nie chcę pisać. Czyli jeśli zapłacę tym razem z góry za wszystkie koszty, to powinno być ok?

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
a nie dostałaś awizo, mimo to zapomniałaś?
z pewnością negatywa ci wystawi
Właśnie nie
Z negatywem się liczę

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2013-09-24, 16:57   #4686
SceneQueene
Zakorzenienie

http://allegro.pl/estyl-fajna-tunika...540092185.html kochane, ma ktoś może? Zamówiłam dzisiaj białą i miętową. Jestem ciekawa jak leżą i jak z jakością.

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy?
FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:07   #4687
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Ale ja zdaję sobie sprawę z tego jak się zachowałam, als jakiś czas temu miałam taką sytuację o której nie chcę pisać. Czyli jeśli zapłacę tym razem z góry za wszystkie koszty, to powinno być ok?
Mnie się wydaje, że jak przeprosisz i napiszesz, że miałaś ciężką sytuację, no i pokryjesz koszty, to powinno się obejść bez negatywa...
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:23   #4688
Atila
Zadomowienie

Dziś doszła do mnie ta narzutka

http://allegro.pl/lava-kardigan-narz...552555810.html

Jestem z niej zadowolona Materiał jest porządny, przód jest grubszy, sweterkowy, ma dwie warstwy, nie gryzie Tył i rękawy są czarne, materiał jest grubszy, nieprześwitujący, zbity. Brzegi są obszyte a'la skórą w której jest ukryta gumka (przód), przez co ta gumka delikatnie ściąga materiał i nie układa się tak równo tylko lekko faluje - taki mały minus!
Mogę polecić

10.06.2009
24.12.2009

21.08.2010

Atila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:33   #4689
sherlook
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
Przyszły spodnie z linku powyżej. Jestem bardzo zadowolona. Prawie identyczne kupowałam na targu za 50 zł. Bałam się że materiał będzie cienki, bawełnowaty. W końcu trafiłam na idealnie dopasowane spodnie, choć dla mnie mogłyby być jeszcze dłuższe o 2cm (nie można mieć wszystkiego )
A myślisz, że te spodnie można nosić do krótkich bluzek? Prześwitują? Materiał nie jest leginsowaty? Bo zastanawiam się nad innym spodniami u tego użytkownika http://allegro.pl/wygodne-sexy-brycz...541958631.html i właśnie boję się, że to będą leginsy, a nie spodnie
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:33   #4690
dd1dd
Zakorzenienie

Kupiłam http://allegro.pl/wloski-sweter-prze...568111700.html
biały i morelowy , bo nie wiedziałam na który się zdecydować
Swoją droga po co ja tu wchodziłam mam coraz więcej zachciewajek
Stary 2013-09-24, 17:55   #4691
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
wow, swietna tylko wymiary nie moje (kupuję z myślą o bagażu podręcznym do Ryanaira: 55x40x20), ale obejrze pozostałe aukcje sprzedawcy

Cytat:
Napisane przez Ziza Pokaż wiadomość
witam koleżanki
zakupiłam dwa sweterki bo zaczynam marznąć,
co do sprzedawcy friko to zamawiałam już u niego kilkakrotnie i za każdym razem miałam problemy z kolorami... ciągle jakiegoś nie było, chociaż na aukcji był nadal w sprzedaży ale w ostatecznym rozrachunku to wszystko ok.
a moje ostatnie zakupy to :
Hm, też sie zbieram na zakupy u Friko, widziałam ostatnio na rynku te zachwalane bluzki z Ideala - pomacała i są bardzo fajne, takie jakie szukałam

Cytat:
Napisane przez justysiaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zamawiała któraś z was te lub inne buty od tych sprzedawców? Albo chociaż widziała u kogoś na żywo?
te: http://allegro.pl/piekne-czarne-botki-zloty-zamek-wloska-skora-nr-38-i3520528385.html
lub te: http://allegro.pl/botki-azurowe-skora-zloty-zamek-rozmiary-od-35-41-i3560192197.html
Drugich nie kupuj - moja znajoma takie miała i ten zamek po jakimś czasie jej się "rozjechał" na pięcie.

Cytat:
Napisane przez Atila Pokaż wiadomość
Dziś doszła do mnie ta narzutka

http://allegro.pl/lava-kardigan-narz...552555810.html

Jestem z niej zadowolona Materiał jest porządny, przód jest grubszy, sweterkowy, ma dwie warstwy, nie gryzie Tył i rękawy są czarne, materiał jest grubszy, nieprześwitujący, zbity. Brzegi są obszyte a'la skórą w której jest ukryta gumka (przód), przez co ta gumka delikatnie ściąga materiał i nie układa się tak równo tylko lekko faluje - taki mały minus!
Mogę polecić
Kusi mnie ta narzutka, tym bardziej jeśli nie jest szmaciana

Byłam też w chińczyku i widziałam te bluzy http://allegro.pl/bluza-dresowa-blog...505030608.html
jednym słowem odradzam, są cieniutkie jak zwykła bluzka... i jakieś takie krótkie (a mam 163cm, więc co dopiero na wyższe osoby)

Widziałam też tunikę z Jack'iem Danielsem http://allegro.pl/wloska-tunika-bluz...500001962.html - też nei jest specjalnie gruba, raczej normalna bawełna. Ale dość miłe i naturalne w dotyku.

oraz sweterki tez z Danielsem: http://allegro.pl/wloski-sweter-kard...557246592.html baaardzo cieniutki, ma rzadszy splot niz na zdjeciach. Ale całkiem ładny.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:06   #4692
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
Przyszły spodnie z linku powyżej. Jestem bardzo zadowolona. Prawie identyczne kupowałam na targu za 50 zł. Bałam się że materiał będzie cienki, bawełnowaty. W końcu trafiłam na idealnie dopasowane spodnie, choć dla mnie mogłyby być jeszcze dłuższe o 2cm (nie można mieć wszystkiego )
Cieszę się,że jesteś zadowolona. Ja również je sobie chwalę. I u mnie też mogłyby być ciut dłuższe.

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
A myślisz, że te spodnie można nosić do krótkich bluzek? Prześwitują? Materiał nie jest leginsowaty? Bo zastanawiam się nad innym spodniami u tego użytkownika http://allegro.pl/wygodne-sexy-brycz...541958631.html i właśnie boję się, że to będą leginsy, a nie spodnie
Też odpowiem, bo również mam te spodnie (czarne). Jak najbardziej można je nosić do bluzek. Nie prześwitują, są grube i miękkie (można powiedzieć,że jak grube legginsy), ale to jednak spodnie.
Znam też te drugie spodnie i one też nie prześwitują,ale są takie sztywne i zimniejsze.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:18   #4693
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
wow, swietna tylko wymiary nie moje (kupuję z myślą o bagażu podręcznym do Ryanaira: 55x40x20), ale obejrze pozostałe aukcje sprzedawcy
TŻ latał z nią właśnie Ryanairem i wszystko było ok Nawet w tym miesiącu latał, więc to nie jest jakieś przestarzała info

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:34   #4694
201804100943
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość

Też odpowiem, bo również mam te spodnie (czarne). Jak najbardziej można je nosić do bluzek. Nie prześwitują, są grube i miękkie (można powiedzieć,że jak grube legginsy), ale to jednak spodnie.
Znam też te drugie spodnie i one też nie prześwitują,ale są takie sztywne i zimniejsze.
Popieram.

Sherlook
Ten sam skład materiałów, więc nie będą prześwitywały. Też szukałam bardziej spodni niż leginsow i te co kupiłam są świetne
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:39   #4695
Ariada
Wtajemniczenie

Doszedł do mnie w końcu sweterek od Setin
O taki: http://allegro.pl/anabell-sweter-obs...533089441.html
W kolorze kakao
Wygląda identycznie jak na zdjęciach. Jest bardzo fajny, dobrze leży na mnie (a noszę S, czasami M) i jest dosyć ciepły.
Polecam
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:39   #4696
Melissa86
Zakorzenienie

Szukam właśnie sobie jakiegoś ciepłego swetra na allegro i nie wiem czy to ja mam takie długie ręce czy te swetry mają takie krótkie rękawy.
Widziała któraś z Was jakiś sweter, który ma conajmniej 65 cm rękaw?
Stary 2013-09-24, 18:41   #4697
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Cieszę się,że jesteś zadowolona. Ja również je sobie chwalę. I u mnie też mogłyby być ciut dłuższe.

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Tylko już nie ma z tego modelu co Ty masz czarnych Ski Napiszę, do nich może będą jeszcze wystawiać. A czy są bardzo wysokie w stanie? Najwyżej wezmę te z mojego linku
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:44   #4698
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
o te mi się podobają, ciekawe jak te przeszycia, czy nie będą puszczać oczek?
i też nie jestem do końca pewna czy można do krótkich bluzek?

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:01   #4699
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko już nie ma z tego modelu co Ty masz czarnych Ski Napiszę, do nich może będą jeszcze wystawiać. A czy są bardzo wysokie w stanie? Najwyżej wezmę te z mojego linku
Są normalne w stanie że tak to nazwę. Jak się schylisz to nie zsuną się z pupy. :P Bardzo wygodne.
Stary 2013-09-24, 19:54   #4700
malenkarybunia
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Właśnie nie
Z negatywem się liczę
Będzie okey, napisz mu, że gdzieś wyjechałaś, ale zdajesz sobie sprawę, że zawiniłaś, więc proponujesz, że pokryjesz koszty przesyłek i powinno być dobrze
malenkarybunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:28   #4701
ilona44
Raczkowanie

GG do ilona44

Cytat:
Napisane przez _Stokrotka_ Pokaż wiadomość
Dziś otrzymałam od ModoMania:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3557316060
http://allegro.pl/show_item.php?item=3559846181
Jestem bardzo zadowolona z obu rzeczy, zwłaszcza z ciepłej bluzy. Sukienka ładna, ale materiał mam wrazenie że będzie się mechacił, więc po kilku razach maszynka w ruch:p

pokaz na sobie
ilona44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:34   #4702
enamour
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgorzatabb Pokaż wiadomość
Czy zamawiała któraś może...

http://allegro.pl/mbl-plaszcz-ramone...560985181.html

To płaszczyki z aliexpressu bo widzialam tam takie same ( oczywiście tańsze), dlatego zastanawiam sie nad ich jakością. Co myślicie ?

Ja mam ten płaszcz, ale z zagranicznej strony. Jest bardzo cienki, w ramionach jakoś bardzo wąski, a mam rozmiar L. W ogóle jak się zapnę w nim, to wyglądam jak parówka, ale jeśli masz np. rozmiar M, jesteś szczupła, to będzie ok. Myślałam, że będzie to porządny, ciepły płaszcz, a bardzo się myliłam, niesamowicie się rozczarowałam. Mam zdjęcia na blogu w nim, napisz na pw, to Ci podam link.

Albo masz zdjęcia, w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a2aaaa.jpg (124,4 KB, 193 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a2baaa.jpg (81,8 KB, 105 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a2caaa.jpg (120,4 KB, 120 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bog1aas.jpg (124,0 KB, 164 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blog2aaa.jpg (105,4 KB, 135 załadowań)

Edytowane przez enamour
Czas edycji: 2013-09-24 o 20:43
enamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:25   #4703
bakusss
Raczkowanie

Hej dziewczyny!
Ma ktoś te torebki? http://allegro.pl/fb14-czarny-modny-...554218289.html lub http://allegro.pl/torebka-kuferek-to...544128110.html , w tej pierwszej interesuje mnie czy te dodatki są takie złoto - żółte? czyli takie tandetne?

jeszcze jedno pytanko, ten sweter ktoś ma? -http://allegro.pl/sweterek-gruby-sweter-new-cwieki-zlota-nic-p152-i3557400218.html
Stary 2013-09-24, 22:17   #4704
Stace
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny, napisałam

A Pan który mi wysłał złe legginsy nie odpisuje

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2013-09-25, 01:13   #4705
hihihi
Zakorzenienie

a te miałyście http://allegro.pl/dresowe-spodnie-le...554672960.html ?
to bardziej spodnie czy legginsy?

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 06:38   #4706
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
a te miałyście http://allegro.pl/dresowe-spodnie-le...554672960.html ?
to bardziej spodnie czy legginsy?
legginsy
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 08:45   #4707
Maladive
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rebellious_angel Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam - dokładnie taki sam jak na zdjeciach. Cieplutki, milutki, polecam
Maladive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 08:54   #4708
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
Ja mam ten płaszcz, ale z zagranicznej strony. Jest bardzo cienki, w ramionach jakoś bardzo wąski, a mam rozmiar L. W ogóle jak się zapnę w nim, to wyglądam jak parówka, ale jeśli masz np. rozmiar M, jesteś szczupła, to będzie ok. Myślałam, że będzie to porządny, ciepły płaszcz, a bardzo się myliłam, niesamowicie się rozczarowałam. Mam zdjęcia na blogu w nim, napisz na pw, to Ci podam link.

Albo masz zdjęcia, w załączniku
jak na L-kę to króciutki, juz nie mowiąc o rękawach :O
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 08:56   #4709
laclos
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Dziewczyny, napisałam

A Pan który mi wysłał złe legginsy nie odpisuje
Te "złe" legginsy zamawiałaś u cocoroco_company?

Chcę zamówic zwykłe bawełniane czarne grube (=nieprzezroczyste) legginsy. Zastanawiam sie nad tymi od cocoroco, ale podczytujac wątek odniosłam nienajlepsze wrażenie o sprzedawcy.

Wszystkie rzeczy są definiowane przez swoje nazwy. Wystarczy zmienić nazwę, a zmienia się obiekt.

Terry Pratchett
laclos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 09:34   #4710
enamour
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
jak na L-kę to króciutki, juz nie mowiąc o rękawach :O
Dokładnie, no ale ja mam 177 cm wzrostu, wszystkie płaszczyki z zagranicznych stron są na mnie za krótkie w rękawach i w ogóle w ramionach małe. U nas L ma przeważnie w ramionach 40 cm a tam 38 cm, wiadomo, że pod płaszcz trzeba jeszcze coś założyć a potem to ciśnie

Dziewczyny, ja dostałam torebkę filcową, jeśli kogoś interesuje, o taką: http://allegro.pl/shopper-bag-filc-h...556188084.html
Mam czarno - szarą.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości