|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Spokojnie jeszcze dwa tygodnie
Dziewczynki bez przesady cycki jak cycki ![]() Tysiaczku kochanie bardzo Ci wspolczuje ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Ja bede miala
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
To witaj w klubie-ja też '79
To bardzo dobry rocznik!!! ![]() ![]() Amorcio, czas zatem zmienić swój podpis
|
#1593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wstawilam fotke ale tylko jedna bo na pozostalych widac moj brzuch ktory zrobil sie twardy i zdarzyl juz spuchnac co jest normalne gdy sie grzebie w tej czesci ciala
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
rownoczesnie o tym pomyslalysmy
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Zadomowienie
|
Też się zdziwiłam
Teraz mam motywację, żeby zostać tu z Wami na dłużej ![]() A obowiązki? Pilnowanie porządku ![]() I dziekuję za gratulacje
|
#1595 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, ze tak dobrze to wszystko znosisz ![]() Ciekawe od czego to zależy, że jedne znoszą tak rewelacyjnie inne strasznie ![]() Cytat:
jest moc ![]() ![]() Cytat:
Hm nie powiem, że wieżę czy że nie wierzę.. u mnie to jest tak, że nigdy te sny "się nie sprawdzają", natomiast mężowi sprawdza się ZAWSZE.. dlatego jak on mówi, że coś mu się głupiego śniło to ja już jestem cała w stresie :PAhaha ja też.. nawet i cały dzień od rana do nocy bym mogła biegać ![]() Amorcio Tobie oczywiście też gratuluję ![]() A w ogóle miałam zapytać, bo pisałyście kto się Wami opiekował po operacji, ale ta opieka to tak non stop? cały dzień? |
|||
|
|
|
#1596 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
A Sabuś tez na chirurgii???
|
||
|
|
|
#1597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki Star za Twojego malucha.
|
|
#1598 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Olivkaa200;42968839]Dziekuje kochana slicznie
![]() milo mi![]() To mowisz ze podobnie sobie mnie wyobrazalas? fajnie ![]() ja nie widzilam nie zdazylam ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zadomowienie
|
Kasikk i ja i Olivka w naszym dziale
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Saba
|
#1601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj Mati rowniez ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- dziewczyny ma ktos z was to??ponoc cudo star moze Ty bedziesz wiedziala ??awrto zainwestowac bo jednak troche drogie ale chcialabym kupic mam problemy z zaskornikami,wagrami,wypr yski itp a szczoteczka ponoc fajnie oczyszcza![]() https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...arisonic-Mia-2 na alegro ok 450 zl
|
|
|
|
|
#1602 | |
|
Raczkowanie
|
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
Ja tez nie mialam glupiego jasia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Oo
myslalam ze mialas.Ja sie ciesze , moze on mnie wyluzuje troche
|
#1604 |
|
Wtajemniczenie
|
To teraz ja naskrobnie swoj elaborat
![]() W klinice bylam wczesniej bo musialam sie wpasowac w czas snu mojej corci. Zaplacilam i poszlam sie przyjac na oddzial, dostalam branzoletke na reke i pani stwierdzila, ze do jutra mam ultra all inclusive![]() Dostalam sexi koszulke z flizeliny, rozgoscilam sie i czytalam gazetke. Przyszla pielegniarka poklula mnie w poszukiwaniu zyl w lewej rece ktorych nie mam, poprosilam o litosc bo mi sie slabo robilo i zeby w dlon wlozyla wenflon (musiala byc lewa bo sprzet po tej stronie mieli), pozniej przyszedl pan anestezjolog, zrobil wywiad (ucieszylam sie, bo ten sam znieczulal moja corcie przy wycinaniu migdalka). Tabletke rozluziajaca podaja pol godz przed operacja ale tez po podpisaniu wszelkiej dokumentacji i nie jest to konieczne. Moj doktor przyszedl i zanim porozmawialismy, popodpisywalismy to juz czasu na tabletke nie bylo. Przyszla pani i zabrala mnie na sale jeszcze przed 15ta. Weszlam na sale a tam muzyczka, moje ulubione kawalki Pet Shop Boys i tak mi sie milo zrobilo, zaczelysmy sobie zartowac z pielegniarkami, jedna mowi o jakie pani ma cieplutkie skarpetki. Powiedzialam, ze gdybym miala meza kolo siebie to by mi skarpety nie byly potrzebne. Na co anestezjolog spytal czy obcy maz nie mogl by byc w zastepstwie. Posmielismy sie, ze moj juz sprawdzony od 23lat to lepiej nie probowac zamian bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi. Pomyslalam sobie jeszcze ciekawe jaka nastepna piosenka bedzie i cyk spalam ![]() Obudzil mnie glos budzimy sie budzimy i juz nie spalam, calkiem swiadoma bylam tylko jeszcze oczy mi sie nie chcialy otworzyc. Dziwne to dla mnie bylo bo nawet gardlo nie bolalo czyli lekarz super intubuje i o operacji przypominal tylko scisk w klatce piersiowej. Ok 17tej przewieziono mnie na sale i wtedy poczulam to napinanie miesnia, dosyc nieprzyjemne i poprosilam o cos na bol, dostalam pyralgine i przeszlo i nie wrocilo.Lekarz na obchodzie uprzedzil, ze przy zmianie pozycji moga pojawic sie nudnosci i zalecil kolacje. Zjadlam danio i sucharki, poszlam do ubikacji (zdjecxie majtek to byl wyczyn) w asyscie i poprosilam o miske bo bede wymiotowac...bardzo zal mi bylo kolacji ![]() Ok. 23 przyszla pielegniarka z morfinka i lekami, powiedzialam, ze nie trzeba bo nie czuje takiego bolu. Pani powiedziala, ze trzeba bo rano miesnie beda tak zastane, ze nie wstane.Dostalam i pospalam, z przerwami (bo za oknem nocny remont ulicy byl) do rana. Rano poprosilam o pyralgine bo ciezko mi bylo wstac. Zjadlam sniadanko juzna siedzaco (pielegniarka pomogla wstac) na obiadek wstalam sama i juz sie umylam, zmienilam bielizne i ogladalam tv. Przyszedl lekarz, zdjal mi ten bandarz, pokazal w lustrze piersiaczki powiedzial, ze troche klopotu mu sprawilam, dosyc krwawilam ale sobie poradzil i drenow nie musialam miec. Od rana z godziny na godzine czuje sie inaczej, teraz wzielam solpadeine bo zaczynaly mnie miesnie ciagnac i szybko zadzialalo bo to rozpuszczalny lek a takie szybciej dzialaja.Implant mialam wkladany metoda dual plane 2. Generalnie dual plane to jest to o czym wszystkie piszemy czyli pod miesien tylko to jest nazwa medyczna metody wkladania implantow, Jest dual plane 1,2 i 3. Te trzy metody roznia sie sposobem ciecia miesnia, odseparowania gruczolu od miesnia i np przy 2ce nie ma tego efektu o ktorym pisalysmy w 8i na poczatku 9czesci, ze gdy napina sie miesien to widac, czyli oddziela sie miesien od gruczolu i z czucie w brodawce szybciej wraca. Dopytam jeszcze na kontroli o ta metode bo doktor mi pokazywal na sobie co i jak bedzie robil |
|
|
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
Kasikk zerknij do mojego profilu
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Amorcio kochana, ale napisałaś Teraz to każda już wie, czego się spodziewać Ale fajnie, bo z tego opisu radość przemawia
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Amorcio, fajnie napisalas. Przyda sie przedoperacyjnym kobitkom
|
#1607 | |
|
Raczkowanie
|
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1608 |
|
Wtajemniczenie
|
Sabciu, Olivko GRATULUJE WAM
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1610 |
|
Zadomowienie
|
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
a czego gratulujecie? bo nie jestem w temacie..
|
#1612 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki zostały moderatorami a raczej moderatorkami wizażu
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już jestem
|
#1614 |
|
Zadomowienie
|
Sabciu, Olivko, gratuluję
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
aniczko dziekuje
|
#1616 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mam brzuch
A za rade co do wygodnych majtek bardzo dziekuje, specjalnie zakupilam 2 sztuki, bezszwowe, zakrywajace posladki coby tylkiem nie swiecic jak mnie beda przekladac nieprzytomna po operacji i majty sa super Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-09-24 o 21:09 |
|
|
|
#1617 |
|
Raczkowanie
|
widzisz Amorcio mówiłam, że majtki wygodne to podstawa ;D
Jak patrzyłam na zdjęcia wizę, że jesteś z kimś w sali i naprawde wygląda to jak szpital. U mnie w klinice były pokoje jednoosobowe i całe szczęście bo ja po operacji czułam się jakby mnie czołg przejechał
|
#1618 |
|
Wtajemniczenie
|
Kapetki, mi ta pania dolozyli duzo pozniej, go nie jest szpital, prywatna klinika ale wielospecjalistyczna, ta pani miala migdalki usuwane i uwierz mi, ze to ona czula sie gorzej niz ja, ja wstawalam, chodzilam a onz nie. A swoja droga byla bardzo sympatyczna, w podobnym wieku i mialysmy tak samo na imie
|
|
|
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny mam kolejne pytanko,prosze napiszcie mi jak dlugo czekalyscie od konsultacji do operacji? wiem ze to zalezy od danego chirurga ale chodzi mi konkretnie jak wy mialyscie(czy dlugo z tym schodzi)
|
|
|
|
#1620 |
|
Raczkowanie
|
Kochana ty to jesteś "świeżynka" po operacji. Jesteś sprawna jak nie wiem super przechodzisz przez to wszystko!!! '
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

cycki jak cycki 

hehe ale tak szczerze pytam...

wstawilam na chwilke

/25.06.2013r.