![]() |
#31 | |
Przyczajenie
|
Dot.: krem pod oczy
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
![]()
Czy mogłybyście polecić mi jakiś dobry krem pod oczy?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krem pod oczy
Cześć Renika, widzę, że jesteś nowa, witam w gronie wizażanek!
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...category_id=44 Miłej lektury! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Nan!!! dzięki za radę!!! Przejrzałam KWC i już wybrałam: Flos Lek z wit. C
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
ja używam żel chłodzący aloesowy z Avonu żel pod oczy z tej samej firmy tylko z innej linii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Krem pod oczy
Poszukuję kremu pod oczy, który dobrze nawilża skórę. Na codzień używam korektora pod oczy, więc skóra pod nimi jest przesuszona. Stosuję kremy pod oczy np Flos Leku, ale bardzo słabo nawilżają. Może znacie jakiś dobrze nawilżający krem pod oczy?
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ja używam kremu do kompleksowej pielęgnacji okolic oczu Oriflame.Jest leciutki, świetnie się wchłania i nawilża skórę.Dodatkowo koi podrażnienia.Stosuję go rano i wieczorem i jestem z niego bardzo zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Na dzien najlepszy pod oczy jest krem z wysokim filtrem. Ponieważ kremy stricte do oczu wysokich filtrów nie mają pod oczy używam Fluidu Biodermy. Na twarzy zostawiał białawy nalot, który sprawiał, ze wygladałam jak poczatkujący anemik, ale pod oczu jest świetny, bo ta biel która na twarzy jest wada, pod oczami staje sie zaletą.
Na noc pod oczy uzywa, czasami przeciwzmarszczkowego kremu Mincera z serii Anty-allergic (chociaż smarszczek nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
krem pod oczy
powiedzcie kochaniutkie czy istnieje jakis optymalny wiek w ktorym to nalezaloby juz sięgnąć po krem pod oczy
Mam 24 ata i rozwazam kupno i stosowanie takiego specyfiku czy nie za wczesnie? a jeśłi nie to jaki polecacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Absolutnie nie za wcześnie! Śmiało możesz w tym wieku zacząć używać kremu pod oczy, ważne, by był dobrze dobrany. Polecam Ci krem delikatny, który nawilży okolicę oka, usprawni krązenie krwi i limfy, co zmniejszy cienie i opuchnięcia pod oczami. Może to być również krem rozświetlający, antyzmęczeniowy, który natychmiast dodaje blasku skórze wokół oka. A tak na dobrą sprawę to od 25. roku życia polecane jest używanie kremów przeciwzmarszczkowych, oczywiście dopasowanych do tak młodej skóry. Kremy takie walczą z wolnymi rodnikami, opóźniając pojawienie się zmarszczek, nawilżają, poprawiają krążenie, utrzymują na odpowiednim, wysokim poziomie metabolizm komórek i często rozświetlają. Także kochana czeka Cię teraz bardzo przyjemny moment - wybór Twojego pierwszego kremu pod oczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
dziekuje kochana lee w poniedzialek do sklepu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Jak zakupy???;-)
Ja stosowalam kremy pod oczy YR potem przerzuciłam sie na clarins a teraz ( wiek juz pozwala) uzywam Active C LPR- cudowny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
używałam kiedyś All About Eyes Clinique i byłam bardzo zadowolona...teraz muszę już mocniejsze specyfiki kłaść pod oczka, ale ten Clinique był naprawdę b.dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
ano jeszcze nie bylam
![]() a w jakiej cenie cinique a w jakiej YR? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
YR od 30 do 60 - sa tez drozsze a clinique ponad 100 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Clinique All About Eyes kosztuje 145 zł. Teraz jest promocja w Perfumerii i przy zakupie kremu dostaniesz kosmetyczkę wypełnioną trzema miniaturami pielęgnacyjnymi, więc podwójnie warto zainwestować w ten kosmetyk
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczynki pedze jutro do perfumerii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]()
czy znacie moze jakis dobry krem pod oczy dla 20-latki??chodzi o krem ...przeciwzmarszczkowy.ni estety mam pod oczami po 2 male zmarszczki ktore wygladaja nie ladnie i szczerze mnie zaczynaja juz wkurzac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Witm
Ja ma 24 lata i też stosuje delikatnie kremy przeciwzmarszczkowe pod oczy, ostanio używam taniutkiego kremu z Ziaji z pietruszką i jestem bardzo zadowolona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
![]()
welcome, mam 22 lata i kupiłam sobie za 6 (słownie sześć złotych) krem Eva Natura, w kartoniku, w tubeczce, ze świetlikiem jest świetny i naprawdę polecam. O dziwo kupiłam go w sklepie spożywczym
![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
![]()
A co do wieku to jedno opakowanie w roku powinnaś zuzyć jeśli juz masz zmarszczki ja mam tez pod oczami mimiczne ale zauważyłam juz różnicę
![]()
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
no własnie ja tez mam mimiczne zmarszczki za duzo i za bardzo intensywnie sie smieje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
hmmm własnie tak sobie przegladam forum i natknelam sie nakrem pod oczy ''Jabushe''...czy ktoras moze uzywala tego cuda??tak tylko z ciekawosci pytam bo raczej nie bede za kupnem poniewaz weszlam na ich stronke i cena zestawu krem +krem pod oczy 100 iles tam zł i raczej mnie to nie interesuje bo nie mam zmarszczek na calej twarzy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=322751 Sama nie mogłaś poszukać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Pitipel baaaardzo dziekuje ze sie pofatygowałas(chociaz wcale nie musialas).Widocznie nie moglam poszukac sama...Pozdro dla Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Popieram w pełni Pitipel, mnie też drażnią pewne zachowania na forum, masę informacji można już tu znaleźć, że nie wspomnę o KWC, które jest wyjątkowo jasne i przejrzyste zdawałoby się dla każdego...
Proszę oto opinie: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7582
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Również używam Ziaji z pietruszką - jest delikatny, no i tani.
Pozdrawiam ![]() ps. a mnie drażnią niegrzeczne odpowiedzi na grzecznie zadane pytania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Ptasiek-w pełni Cie popieram
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
krem pod oczy
czytalam gdzies ze krem pod oczy powinno stosowac sie juz w wieku 20 lat, czy to nie spowoduje ze zmarszczki pod oczymi pojawia sie wczesniej? Jakie kremy pod oczy polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Napewno stosowanie kremow pod oczka nie spowoduje pojawienia sie zmarszczek,a wrecz przeciwnie! Zmarszczki pojawiaja sie na skutek braku ochrony przed promieniowaniem słonecznym, które wiadomo wysusza cienką skóre pod oczami. Jeśli nie masz jeszcze widocznych zmarszczek to polacam jakis kremik nawilzający np. Kuracji Dotleniającej albo żel pod oczy Iwostin. Pisze o tych dwoch bo sprawdzilam na sobie. Jeszcze dobra jest maseczka pod oczka AA Oceanica.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.