krem pod oczy - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-06-11, 14:33   #31
maddzia
Przyczajenie

Dot.: krem pod oczy

Cytat:
Napisane przez reniakicia
od siebie mogę polecić żel-krem dotleniający pod oczy i na powieki Dr Irena Eris - Forte 25+ dostałam go gratis do kremu na noc, używam go od miesiąca i jestem bardzo zadowolona
A możesz napisać jaka jest cena tego kremu??? dotleniający ,fajnie to brzmi.....muszę spróbowac!!!
maddzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-18, 14:37   #32
renika
Przyczajenie

Question Krem pod oczy

Czy mogłybyście polecić mi jakiś dobry krem pod oczy? Dodam że nie jestem już nastolatką
renika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-18, 14:54   #33
nan
Wtajemniczenie

Dot.: Krem pod oczy

Cześć Renika, widzę, że jesteś nowa, witam w gronie wizażanek! Trudno Ci będzie pomóc skoro nie napisałaś, czego od tego kremu oczekujesz. Ja zaczęłabym poszukiwania od KWC, gdzie opisane jest ich pewnie kilkaset. Wszystko to znajdziesz pod tym linkiem:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...category_id=44

Miłej lektury!
nan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-18, 15:38   #34
renika
Przyczajenie

Nan!!! dzięki za radę!!! Przejrzałam KWC i już wybrałam: Flos Lek z wit. C
renika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-18, 17:59   #35
Irysekk
Rozeznanie

ja używam żel chłodzący aloesowy z Avonu żel pod oczy z tej samej firmy tylko z innej linii mam też krem pod oczy z Nivea używam też Alghe Guam - serum redukujące worki pod oczami niestety jest to dosyć drogie cena wacha sie w granicy 55-65zł

Irysekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-02, 17:28   #36
Eli22
Raczkowanie

Krem pod oczy

Poszukuję kremu pod oczy, który dobrze nawilża skórę. Na codzień używam korektora pod oczy, więc skóra pod nimi jest przesuszona. Stosuję kremy pod oczy np Flos Leku, ale bardzo słabo nawilżają. Może znacie jakiś dobrze nawilżający krem pod oczy?
Pozdrawiam!
Eli22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-03, 06:34   #37
Be@ta 66
Raczkowanie

Ja używam kremu do kompleksowej pielęgnacji okolic oczu Oriflame.Jest leciutki, świetnie się wchłania i nawilża skórę.Dodatkowo koi podrażnienia.Stosuję go rano i wieczorem i jestem z niego bardzo zadowolona.
Be@ta 66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-09-03, 10:16   #38
syyyylwia
Raczkowanie

Na dzien najlepszy pod oczy jest krem z wysokim filtrem. Ponieważ kremy stricte do oczu wysokich filtrów nie mają pod oczy używam Fluidu Biodermy. Na twarzy zostawiał białawy nalot, który sprawiał, ze wygladałam jak poczatkujący anemik, ale pod oczu jest świetny, bo ta biel która na twarzy jest wada, pod oczami staje sie zaletą.
Na noc pod oczy uzywa, czasami przeciwzmarszczkowego kremu Mincera z serii Anty-allergic (chociaż smarszczek nie mam ). Jest bardzo dobry, pięknie pachnie i nawilża.
syyyylwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-04, 14:51   #39
avialle
Raczkowanie

GG do avialle
krem pod oczy

powiedzcie kochaniutkie czy istnieje jakis optymalny wiek w ktorym to nalezaloby juz sięgnąć po krem pod oczy
Mam 24 ata i rozwazam kupno i stosowanie takiego specyfiku czy nie za wczesnie? a jeśłi nie to jaki polecacie?
avialle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-04, 17:11   #40
roztoczanka
Raczkowanie

Absolutnie nie za wcześnie! Śmiało możesz w tym wieku zacząć używać kremu pod oczy, ważne, by był dobrze dobrany. Polecam Ci krem delikatny, który nawilży okolicę oka, usprawni krązenie krwi i limfy, co zmniejszy cienie i opuchnięcia pod oczami. Może to być również krem rozświetlający, antyzmęczeniowy, który natychmiast dodaje blasku skórze wokół oka. A tak na dobrą sprawę to od 25. roku życia polecane jest używanie kremów przeciwzmarszczkowych, oczywiście dopasowanych do tak młodej skóry. Kremy takie walczą z wolnymi rodnikami, opóźniając pojawienie się zmarszczek, nawilżają, poprawiają krążenie, utrzymują na odpowiednim, wysokim poziomie metabolizm komórek i często rozświetlają. Także kochana czeka Cię teraz bardzo przyjemny moment - wybór Twojego pierwszego kremu pod oczy Polecam: All About Eyes Clinique, Primordiale Optimum Lancome, Idealist Estee Lauder, Age Delay Chanel... Pozdrawiam gorąco
roztoczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-04, 17:21   #41
avialle
Raczkowanie

GG do avialle

dziekuje kochana lee w poniedzialek do sklepu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-05, 10:23   #42
MagdalenaK2
Raczkowanie

Jak zakupy???;-)
Ja stosowalam kremy pod oczy YR potem przerzuciłam sie na clarins a teraz ( wiek juz pozwala) uzywam Active C LPR- cudowny
MagdalenaK2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-05, 11:37   #43
mala_kobietka
Raczkowanie

używałam kiedyś All About Eyes Clinique i byłam bardzo zadowolona...teraz muszę już mocniejsze specyfiki kłaść pod oczka, ale ten Clinique był naprawdę b.dobry
mala_kobietka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-05, 12:31   #44
avialle
Raczkowanie

GG do avialle

ano jeszcze nie bylam
a w jakiej cenie cinique a w jakiej YR?
Stary 2005-09-05, 13:35   #45
MagdalenaK2
Raczkowanie

YR od 30 do 60 - sa tez drozsze a clinique ponad 100 zł
MagdalenaK2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-05, 20:50   #46
roztoczanka
Raczkowanie

Clinique All About Eyes kosztuje 145 zł. Teraz jest promocja w Perfumerii i przy zakupie kremu dostaniesz kosmetyczkę wypełnioną trzema miniaturami pielęgnacyjnymi, więc podwójnie warto zainwestować w ten kosmetyk Pozdrawiam
roztoczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-05, 21:52   #47
avialle
Raczkowanie

GG do avialle

dzieki dziewczynki pedze jutro do perfumerii
Stary 2005-10-12, 14:54   #48
pocahontasss
Raczkowanie

Exclamation krem pod oczy

czy znacie moze jakis dobry krem pod oczy dla 20-latki??chodzi o krem ...przeciwzmarszczkowy.ni estety mam pod oczami po 2 male zmarszczki ktore wygladaja nie ladnie i szczerze mnie zaczynaja juz wkurzac .w ogole nie wiem czy w tym wieku powinno sie uzywac jakiegokolwiek kremu przeciwzmarszczkowego ale chyba lepiej gdybym pozbyla(lub chociaz sprobowala)sie ich wczesniej niz bardziej sie powieksza.co o tym sadzicie???i jesli znacie jakis delikatny krem to napiszcie.buzka
pocahontasss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 10:30   #49
anetak
Wtajemniczenie

Witm
Ja ma 24 lata i też stosuje delikatnie kremy przeciwzmarszczkowe pod oczy, ostanio używam taniutkiego kremu z Ziaji z pietruszką i jestem bardzo zadowolona.
anetak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-13, 13:19   #50
Edddytek
Raczkowanie

GG do Edddytek
Talking Dot.: krem pod oczy

welcome, mam 22 lata i kupiłam sobie za 6 (słownie sześć złotych) krem Eva Natura, w kartoniku, w tubeczce, ze świetlikiem jest świetny i naprawdę polecam. O dziwo kupiłam go w sklepie spożywczym stał sobie niepozornie na pułeczce obok jakichś lichych kosmetyków, wzięłam na próbę i jestem mega zadowolona. Opakowanie białe z zielonym z tego co pamiętam a uzywam go rano i wieczorem To co drogie wcale nie musi byc dobre, uzywałam Avonu, L'oreala i były zdecydowanie za mocne aczkolwiek Avon fajnie napinał skórkę. Ten jest fajniutki i taniutki
Stary 2005-10-13, 13:20   #51
Edddytek
Raczkowanie

GG do Edddytek
Cool Dot.: krem pod oczy

A co do wieku to jedno opakowanie w roku powinnaś zuzyć jeśli juz masz zmarszczki ja mam tez pod oczami mimiczne ale zauważyłam juz różnicę
Stary 2005-10-14, 09:23   #52
pocahontasss
Raczkowanie

no własnie ja tez mam mimiczne zmarszczki za duzo i za bardzo intensywnie sie smieje i dlatego porobily mi sie te paskudztwa.wprawdzie nie widac ich az tak bardzo ale mnie bardzo denerwuja jak sie blizej przygladam mojej twarzy.rzeczywiscie ceny tych kremow sa powalajace nawet nie mialabym zamiaru kupowac jakichs drozszych bo nie wiadomo czy by pomogly a ja tylko staracilabym kaske.dzieki za porady zaraz polece do sklepiku i zaczne sie troszczyc o moje zmarszcunie
Stary 2005-10-14, 09:33   #53
pocahontasss
Raczkowanie

hmmm własnie tak sobie przegladam forum i natknelam sie nakrem pod oczy ''Jabushe''...czy ktoras moze uzywala tego cuda??tak tylko z ciekawosci pytam bo raczej nie bede za kupnem poniewaz weszlam na ich stronke i cena zestawu krem +krem pod oczy 100 iles tam zł i raczej mnie to nie interesuje bo nie mam zmarszczek na calej twarzy gdyby ktoras z Was waizazanki uzywala tego kremiku pod oczka i ma jakies dobre rezultaty to prosimy o zapisek
Stary 2005-10-14, 09:43   #54
Pitipel
Zadomowienie

Red face Dot.: krem pod oczy

Cytat:
Napisane przez pocahontasss
hmmm własnie tak sobie przegladam forum i natknelam sie nakrem pod oczy ''Jabushe''...czy ktoras moze uzywala tego cuda??tak tylko z ciekawosci pytam bo raczej nie bede za kupnem poniewaz weszlam na ich stronke i cena zestawu krem +krem pod oczy 100 iles tam zł i raczej mnie to nie interesuje bo nie mam zmarszczek na calej twarzy gdyby ktoras z Was waizazanki uzywala tego kremiku pod oczka i ma jakies dobre rezultaty to prosimy o zapisek
Oto, co wyrzuciła wyszukiwarka po wpisanu hasła "jabushe" (w forach)
http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=322751
Sama nie mogłaś poszukać?
Pitipel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-14, 10:35   #55
pocahontasss
Raczkowanie

Pitipel baaaardzo dziekuje ze sie pofatygowałas(chociaz wcale nie musialas).Widocznie nie moglam poszukac sama...Pozdro dla Ciebie
Stary 2005-10-14, 22:55   #56
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Popieram w pełni Pitipel, mnie też drażnią pewne zachowania na forum, masę informacji można już tu znaleźć, że nie wspomnę o KWC, które jest wyjątkowo jasne i przejrzyste zdawałoby się dla każdego...
Proszę oto opinie:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7582

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-15, 10:35   #57
PtAsiek
Raczkowanie

Również używam Ziaji z pietruszką - jest delikatny, no i tani.
Pozdrawiam
ps. a mnie drażnią niegrzeczne odpowiedzi na grzecznie zadane pytania.
PtAsiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 17:30   #58
pocahontasss
Raczkowanie

Ptasiek-w pełni Cie popieram
Stary 2005-11-04, 13:15   #59
ewka033
Raczkowanie

krem pod oczy

czytalam gdzies ze krem pod oczy powinno stosowac sie juz w wieku 20 lat, czy to nie spowoduje ze zmarszczki pod oczymi pojawia sie wczesniej? Jakie kremy pod oczy polecacie?
ewka033 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 16:03   #60
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Napewno stosowanie kremow pod oczka nie spowoduje pojawienia sie zmarszczek,a wrecz przeciwnie! Zmarszczki pojawiaja sie na skutek braku ochrony przed promieniowaniem słonecznym, które wiadomo wysusza cienką skóre pod oczami. Jeśli nie masz jeszcze widocznych zmarszczek to polacam jakis kremik nawilzający np. Kuracji Dotleniającej albo żel pod oczy Iwostin. Pisze o tych dwoch bo sprawdzilam na sobie. Jeszcze dobra jest maseczka pod oczka AA Oceanica.
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości