|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Melduje, że kolejna kuuupa.
![]() ![]() .Pstryczku dasz rade z tym szkoleniem..będą Cię szkolić? To pod stołem możesz przecież łajzażować![]() ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#3662 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
I dlatego mysle, ze Ja krzywdzę, a Ona biedna jest dzielniejsza niz ja. Co do opieki, to mysle, że moglabyś sprobowac, zawsze mozna zrezygnowac, a dasz sobie radę z dwójka dzieci i w jakim wieku to drugie? Fajnie by było gdyby to była opieka przed 7 do po 15 Wtedy popoludnie juz jedno dzieciatko zostaje. A weekendy maz ma wolne? zebys mogla wtedy się uczyć? |
|
|
|
|
#3663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
To super!! biedny Antonio się namęczył. Nasz mały sówek;*
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Pola zaliczyła dziś dwie drzemki, jedna 3, druga 2 godziny i dalej śpi
![]() Ewidentnie odsypia noc, tylko w takim razie co będzie dzisiaj? ![]() Lenova, na pewno będzie git
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-24 o 18:22 |
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
slina do pasa, marud, raczki non stop w buzce, czyzby w koncu zeby?
![]() zrobilam krokiety zapiekane w piekarnkku z serem ja pierdziut!!!!!!!!! jak ja mam terwz pobiec???!!!
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam skrócisz trase;> zamiast 7km to przebiegnij 7m do piekarnika i z powrotem ![]() nomnomnomnomnom
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski. Odzywam się dopiero teraz bo ja dalej nie mam u siebie internetu a jak korzystam bez pakietu to żre mi niemiłosiernie kasę. Póki co nie odzyskam neta bo mają problem w systemie. Będę czytać i odzywać się jak mąż wróci z pracy i wywalczę od niego telefon
Szajka- mi też dziś się śniło że byłam u Meneq Neti- dobrze że kupki poszły, wizażowe kciuki pomogły ![]() Oskar dziś cały dzień u mnie na rękach te zęby nas kiedyś wykończą .
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh nie ma się czym chwalić
![]() Neti super że Antonio dal radę! Lenova ja myślę że świetnie sobie poradzisz! Ale firmę rozkręcacie? Trzymam mocno kciuki za polepszenie sytuacji. Lady co zakładasz na uszy do biegania teraz jak jest zimno? Laski kurde jak ja się boję wychodzić jak jest ciemno.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3671 |
|
Zadomowienie
|
Ola śpi od 16:30
![]() Lenova, ja bym spróbowała na Twoim miejscu. Zawsze możesz zrezygnować przecież, a opieka nad dwójka dzieci nim musi być taka straszna. Jesli trafi Ci się jakieś rezolutne dwu czy trzyletnie dziecko to nie będzie tak źle. Na pewno dasz sobie radę. i zgadzam się z Deli-im mniej czasu tym lepsza organizacja. Sarah, przykro mi. Ale powiem to co inni- musisz myśleć także o sobie ![]() Neti, myślałam dziś o Was , super , ze poszła kupa! Dziewczyny, wybaczcie mi, ze tak mało się odzywam mam mega dola i jakoś nie umiem się wbić w temat, ale czytam co u Was, dzięki temu mniej myślę o tym, co u mnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3672 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Och cudne uczucie Cytat:
za stawanie Dziękuję Cytat:
współczuję Cytat:
![]() Dziękuję Biedna Hania, widać nie smakowała jej ta ryba ![]() Dziękuję [QUOTE=Delicjanka;42969637]Amelka siedzi bez podpierania rączek aaaaaaaaaaaaaa /QUOTE] Foty Dziękuję Jak u Was po wizycie? Cytat:
Cytat:
To chyba zależy jakim dzieckiem jest Blanka i z jakim dzieckiem ewentualnie mogłabyś zostać. Ja wiem, że z moim Piotrem nie byłoby szans na takie rozwiązanie, ale już z synem szwagierki i drugim bąblem o podobnym usposobieniu bez problemów
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że i Ciebie złapał, jak Sylwię Trzymaj się, nie daj się i pisz jak najczęściej
|
|
|
|
|
#3674 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
w dzień śpi w nocy szaleje Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Polecam się Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
No a właśnie za nami druga drzemka 3-godzinna dziś. Fajnie niby, ale jednak bym wolała w miare przespaną noc, a w dzień jak zawsze
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Gdzie jest moje dziecko
|
|
|
|
#3676 |
|
Zadomowienie
|
Byliśmy znów na basenie. Ale Piotrek ma radochę pomimo tego, że zajęcia wypadają w czasie jego drzemki. Ale jestem umęczona teraz, młody już padł
Hope pytałaś ostatnio o temp w wodzie, nie powiem Ci dokładnie ale jest ciepła, bo to są zajęcia w specjalnie przygotowanym do tego miejscu, woda nie jest chlorowana tylko ozonowana i jest dużo udogodnień typu przeijaki, łóżeczka turystyczne itp.
|
#3677 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mniami Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są zwykłe chlorowane, już nie mówiąc o miejscu dla matki z dzieckiem. A wiem, że Pola też by miała radochę, bo w wannie jakby mogła, to by pływała
|
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3680 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje ładnie śpiące dziecko w nocy, też ktoś zabrał już dwa miesiące temi i nie chce oddać ![]() Cytat:
![]() A Piotrek kąpie się na stojącą, żadna siła i zabawka nie jest w stanie go zmusić do położenia się w wannie, musi stać i koniec. Chyba przerzucimy się na miskę
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Charliz może kawka?
Insolito o przepraszam bardzo-to Blanka jest wampirem,bo nie potrzebuje dużo snu ![]() Swoją droga to jak Wy to robicie,że Wasze dzieciaczki mają takie długie drzemki? Ja bym chciała chociaż jedną dłuższą drzemkę niż 30min ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3682 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zębolka, próby raczkowania, rozgadanie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Lenova pewnie, że dasz radę
|
|||||
|
|
|
#3683 |
|
Zadomowienie
|
Ola nadal śpi
już na noc ? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, zrobilam!!!!!!!!!!
Ale sie jaram!!!!!! Pierwsze 7km od 2008roku ![]() Sorry, ze was tak mecze, ale normalnie....jestem z siebie dumna! ![]() Lalalalalalalalalalllaaal aalalalaaaaa ![]() Fewciu, jeszcze nic nie zakladam na uszy, dopiero gdzies od 5st w dol zakladam..... no, dzisiaj mialam dzokejke bo jak wychodzilam to zaczynalo padac a ja nie cierpie jak mi oczy zalewa. Zima zawsze biegam dzokejka plus opaska na to Charliz, kochana, nie doluj sie..... ja zawsze powtarzam, ze z Sylwia jestescie super hiper babki i powinnyscie byc z siebie dumne na maksa.... ![]() Deli, brawa dla Amelci za siedzenie! Neti, brawa za kupsztalka! Debrah, bo widzialam, ze Amelcia raczkuje no i sliczna ma fryzurke!!!!!! Piekna po mamie jest ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdros zczę kondycji
|
|
|
|
|
#3686 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Brawa dla Polusi za siadanie!
![]() Cześć piękne! Cytat:
Oby już się nie powtórzyłoCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ślina cieknąca mnie urzekła |
|||||||
|
|
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Fewciu, KO CHAM kawę
Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi dot. kataru Dominisia mnie zaraziła i mam katar do pasa Głowa i gardło mnie boli - czuję się okropnie ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42957959]smecta - wiem, że niektórzy lekarze polecają ale ja bym niemowlakowi nie dała na pewno marchwiankę - czyli zupka marchewkowa z ryżem, pięknie zatwardza do tego duuużo wody do picia lub mleka mamy - UWAGA! przy biegunce nie wolno podawać mm! odstawić, podawać (jeśli w ogóle dziecko chce jeść) kleik ryżowy na wodzie! przeszłam rotawirusa z Agatką gdy ona 7mcy miała, w szpitalu byłyśmy, wieści stamtąd. I pić, pić - ja Agu poiłam kieliszkiem, niech to będą nawet maleńkie porcje ale częściej - przy biegunce szybko do odwodnienia może dojść. A, no i przy silnej biegunce na receptę nifuroxazyd- zawiesina. [/QUOTE] Proponuję wrzucić to do k. W ogóle super pomysł z tym wątkiem w k. Tez o tym pomyślałam pytając Was o ten katar. Cytat:
Dziękuję, że pytasz O której Ewcia zasnęła?! A chociaż pospała lepiej?Cytat:
![]() Mam tylko problem z inhalacjami, bo mała się boi tego warkotu i maski i od razu płacze jak włączam te urządzenie
|
||
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Charliz To kiedy? Czwartek? Piątek? Poniedziałek?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
ja niestety dalej w tyle przyznaje sie bez bicia, ale juz troche lepiej sie czuje, niestety ucho pobolewa nadal no i kiepsko na nie slysze - mam nadzieje ze wszystko z czasem wroci do normy ![]() Miki ma dzis "urodzinki" 8 miesiac i uwaga PIERWSZY ZABEK hehe ![]() postaram sie byc na biezaco i w nastepnej wypowiedzi juz odniesc sie do waszych wpisow, buziaki
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

ja pierdziut!!!!!!!!! jak ja mam terwz pobiec???!!!

te zęby nas kiedyś wykończą .

Znowu o 4 pobudka, ballada do 5 i sen z płaczem do 6
współczuję 

już na noc ? 
Oby teraz coś ruszyło w temacie jedzeniowym u niego