|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
Co do ząbkowania też przechodziliśmy sajgon przy 2,3 i 4. Teraz idą 5. Wyje po nocach ale w miarę względnie porównując do 3i 2. U nas Viburcol sie nie sprawdził. W najgorszych chwilach leciałysmy na ibu. Słyszałam, że podobno dobry jest żel Orajel ale niestety nie dostepny w Pl. ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2822 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z Lamaze kupiłam mu ostatnio piękną ośmiornicę - zero zainteresowania (ale to mój błąd, bo kupiłam to, co mi się podobało - synek wybrał sobie ze stojaka Lamaze lalkę z czerownymi włosami, jak zobaczyłam przerażony wzrok męża od razu sięgnęłam po ośmiornicę |
|
|
|
|
#2823 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie. pisałam ze czekamy na afa i okazuje się ze na jeszcze 1 rzecz z gapa
![]() Cytat:
Cytat:
synek mojej koleżanki uwielbial do nas przychodzić bo mogl się bawic lalkami i ... kuchnia jego ojciec jak uslyszal ze mu kupie kuchnie na urodziny o mało co na zawal nie wykitował
|
|
|
#2824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2826 |
|
Rozeznanie
|
odezwała się do mnie pośredniczka.....z mojego zamówienia jak narazie tylko 2 rzeczy są, resztę ma sprawdzić w tym tygodniu, prześlę jej jeszcze dziś kilka nowych pozycji a nuż widelec
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
o widzisz do mnie się nie odezwała, a dziś weszły kolekcje na polską stronę -te ceny co niektóre zabójcze, ale buty kupię, jeśli u niej nie będzie. Dawno się odezwała?
|
#2829 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na resztę będę czekać pewnie, bo różnica w cenach spora - sweter, który chce u niej koło 80 zł, a na polskiej stronie 114 np.
|
|
#2831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też buty i rajstopy zamówiłam i nie wiem czy szukać gdzieś czy już będą. Kurtka i czapka od Meg jeszcze nie wyleciała, reszta od Can nie wypłynęła ![]() Za oknem zimno, gile z nosa lecą a ciepłych ubranek brak |
|
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz jakieś dziwne pretensje Ci się załączają wtf? Rób zakupy w PL i nie będzie problemu z czekaniem...
|
|
|
#2833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będzie lekko chłopięcy dla córki ale będzie więc nie ma ciśnienia z mojej strony w stosunku do Was ![]() Bardziej mi chodziło o niecierpliwość o maila od pośredniczki co udało się kupić a co jeszcze trzeba dokupić bo miała napisać pon/wt
Edytowane przez kikuska Czas edycji: 2013-09-24 o 14:34 |
|
|
|
|
#2834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie najważniejsze pozycje takie jak kurteczka/płaszczyk przejściowa jest i buciki na zimę więc jestem happy - nie ukrywam, że przydałby się jeszcze jeden komplet sukienusia z getrami
|
|
#2835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój młody to wszystkim dziewczynkom zabiera wózki z lalkami ![]() a kiedyś widziałam mamę z synkiem, który miał wózek. gotować to Młody też by chciał cały czas, zresztą moja koleżanka kupiła synkowi kuchnię. Może i ja tak zrobię ![]() ale muszę trochę poczekać niestety likwidują biuro i będą wszystkich zwalniać, więc coś widzę, że zakupy będę musiała odstawić dlatego rzadko teraz zaglądam żeby mnie nie kusiło ![]() chyba że dostanę pracę na budowie, o czym marzę może się w końcu uda ![]() orenda i Megaan, tak jak pisze Alicia, najgorzej jest przy 4 i kłach, a u nas własnie kły dały się najbardziej odczuć. brasil133 ja biogaie daje od czasu do czasu, może i pomagała, już sama nie wiem. teraz tran daję. |
|
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2837 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi akurat podobają się rzeczy z tej jesiennej kolekcji. Córce kupiłam świetny płaszczyk, taki "dorosły". Cenowo wychodzi bardzo przyzwoicie. Bardzo ciekawa jestem jakości. |
|
|
|
|
#2839 |
|
Rozeznanie
|
![]() 30% Off $60+ Childrens Place coupon · Save 25% Off $50+ Childrens Place coupon · Save 20% Off EVERYTHING! Childrens Place coupon · Save 25% Off Any Order OshKosh B'gosh coupon · Save Carter's coupon · Save Edytowane przez kasia0968 Czas edycji: 2013-09-25 o 10:50 |
|
|
|
#2840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i zniżki teraz są 20, 30 i 50%, więc ceny niezłe. Co do jakości to ciężko mi ocenić - to raczej zależy od konkretnego modelu i materiału. A ciuszki chyba właśnie zbyt "dorosłe" dla mojej - ma dopiero 2,5 roku Ale sklep bardzo lubię i na pewno będę do niego wracać (coś jak ZARA - czasem mają super ciuszki a innym razem ciężko wybrać coś fajnego, ale ogólnie sklep bardzo lubię)
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
tak, to była sukienka, którą zamawiałam, tylko do tego była u nich w sklepie bluzka, a na stronie nie, stąd inny kod
reszta super też
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2843 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No na 2,5 roku dla dziewczynki to mniejszy wybór. Dla pięciolatki już ok. Chociaż dla synka dwuletniego znalazłam parę rzeczy. Fajne dresy, bluzy i czapki. A przy 30 czy 50% i taniej wysyłce naprawdę wychodzi przyzwoicie. Do płaszcza dla córy znalazłam świetne kozaczki w Zarze. Cudem zaakceptowała te rzeczy, bo ona kocha róż, brokat, cekiny itp. I muszę ostro pracować nad jej gustem.
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mojej jak na razie wszystko jedno w co ją ubiorę, więc mogę ubierać po swojemu chociaż jak ostatnio wybierała kozaczki to sama wybrała fioletowe a ja wolałabym brązowe... Jakoś będę musiała to przeżyć, że kozaczki nie pasują do beżowego płaszczyka, który ma Poszukam dodatków pod kolor butów
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Rozeznanie
|
No u mnie róż i fiolet na tapecie. Dlatego się zdziwiłam, że się zgodziła na czarny płaszcz i buty. A dla rozjaśnienia ma komplet w kolorze pudrowego różu i drugi panterkowy.
Na jesień kupiłam jej śliczny czerwony płaszczyk benettona i nie chce go ubrać. |
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ciężko ją przekonać do czegokolwiek innego niż sukienka i spódnica, w szczególności latem
|
|
#2848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będzie zimniej to nie wiem w czym będzie chodzić. Do tego ma w pasie 50cm, więc większość legginsów na niej wisi. Ledwo mi się ją udało przekonać, że na sandały jest już za za zimno. ![]() A jak słyszę, że coś ją ciśnie to mam atak nerwowy. ![]() Najgorzej, że szafa pęka w szwach, a ona nie ma co na siebie włożyć. Skąd ja to znam. (ale, żeby w tym wieku)
|
|
|
|
|
#2850 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

(oczywiście jej nie podgryzam
)

wtf? 
niestety likwidują biuro i będą wszystkich zwalniać, więc coś widzę, że zakupy będę musiała odstawić