Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 17:27   #2611
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
to się rozpisałaś może zdradzisz jak starania?

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------
Niestety nic nie napisze, bo po tym jak ostatnio napisalam pare rzeczy, to nikt mnie tu juz nie lubi hyhy

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:28   #2612
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Acard rozrzedza krew, więc podczas porodu może być ryzyko krwotoku.

Jak jest za dużo płytek, to mogą się tworzyć się zakrzepy co jest niebezpieczne dla ciązy. Żeby krew rozrzedzić zamiast zastrzyków heparyny można zażywać acard.

A jak jest za mało to nie wiem co wtedy

U mnie są w normie, więc lekarz jednak zrezygnował z acardu.
Brałam Acard do niedawna(do konca 6 miesiąca).Ale jakoś nie zapytałam gina czemu trzeba odstawić,od początku mówił że biore tylko do 6 miesiąca.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:33   #2613
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
nie mogę brać węgla, od razu mi się cofa.
niestety grypa żołądkowa to co innego niż biegunka, biegunka jest jednym z jej objawów.
Na grypę żołądkową też pomaga i o to mi właściwie chodziło. Mnie zawsze ratuje przy jelitówce. W tym roku mnie oszczędziła, ale średnio raz w roku na wiosnę mnie łapie. Dobrze, że w naszym mieszkaniu umywalkę mamy zaraz przy WC, bo u rodziców nie dało się równocześnie no hm wiecie

Jak nie możesz rozgryzać, to kup taki w kapsułkach

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Brałam Acard do niedawna(do konca 6 miesiąca).Ale jakoś nie zapytałam gina czemu trzeba odstawić,od początku mówił że biore tylko do 6 miesiąca.
No to się zgadza Mi od razu powiedział, że jak się zdecyduję sama zażywać, to żeby z końcem 6 miesiąca przestać, żeby nie było krwotoku.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:33   #2614
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Niestety nic nie napisze, bo po tym jak ostatnio napisalam pare rzeczy, to nikt mnie tu juz nie lubi hyhy
myślę że parę osób miało inne podejście do leków i do lekarzy niż ty. nie miało to nic wspólnego z Twoimi staraniami.

ogłaszam wszem i wobec, że zaraz napiszę do Inutil, żeby przeniosła mnie do starających się apeluję do was, żebyście uaktualniły swoją sytuację. posunę się nawet do tego, że wskażę palce. więc po kolei: elizabarbara, Hosenka, anusia1808, iza243, Kathe, cynamon_owa
Stary 2013-09-24, 17:38   #2615
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
strasznie poważnie to brzmi...nie ma jakiegoś usg cielaczków??
Pewnie że jest usg, i cesarki u krów są, badania krwi, wszystko jest. Ale kto by się w to bawił. No chyba że warta kilkanaście tysięcy...
Jeszcze się nie wycieliła

Cytat:
byłam u niego, cudu nie doznałam, nie lubi jak pacjentka ma jakąś wiedzę na temat poronień/.
A możesz coś więcej napisać? Byłaś tylko na jednej wizycie? Długo czekałaś? Myślisz, że warto?
Co do wiedzy, to co on myśli, że będziemy siedzieć bezczynnie i nie czytać, nie interesować się tym, co nas spotkało?

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
ja dziś poszłam do pracy, ale ledwo wytrzymałam 8 godzin, myślałam, że przeszła mi ta grypa żołądkowa ale chyba nie. znowu mnie przegoniło. mam nadzieję, że nikogo nie zaraziłam
Jagody, jagody i jeszcze raz jagody. Czarne jagody, zasypane cukrem (takie ze słoika). Nie ma nic lepszego
Ewentualnie wielka łycha kakao na sucho

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.

Edytowane przez wadera4
Czas edycji: 2013-09-24 o 17:44
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:38   #2616
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
myślę że parę osób miało inne podejście do leków i do lekarzy niż ty. nie miało to nic wspólnego z Twoimi staraniami.
oj tam oj tam, wszystko zalezy od tego jakie kto ma pojęcie o konkretnych problemach i schorzeniach. Ja pisalam tylko to, czego bylam pewna, a jak ktos ma inne zdanie, to jego sprawa
Tak czy siak, udzielac sie wiecej nie zamierzam

Jak cos zapraszam na pw

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:43   #2617
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
A możesz coś więcej napisać? Byłaś tylko na jednej wizycie? Długo czekałaś? Myślisz, że warto?
Co do wiedzy, to co on myśli, że będziemy siedzie bezczynnie i nie czytać, nie interesować się tym, co nas spotkało?
byłam kilka razy. umawiałam się praktycznie z dnia na dzień, nie było jakichś wielkich kolejek. nie powiedział mi nic odkrywczego. namawiał na histeroskopię od razu informując o cenie (900 zł) co mi się nie spodobało, bo byłam u wielu lekarzy i nigdy żaden nie wspominał o nieprawidłowej budowie macicy. a ten gdy zobaczył, że zrobiłam wszystkie inne badania i wydałam na to kupę kasy pewnie pomyślał, że i na to wydam. nie był zachwycony że sama robiłam sobie badania, jak to on określił "takie pacjentki jak ja najgorzej leczyć". suma summarum na koniec stwierdził, że powinniśmy się po prostu starać a jak się uda to jak najszybciej przyjechać do niego. mam nadzieję, że ten jak najszybszy przyjazd wiąże się z tym, że karze mi i robić badania lub da heparynę. bo jak nie to będzie to moja ostatnia wizyta u niego.
Stary 2013-09-24, 17:45   #2618
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:

Acard rozrzedza krew, więc podczas porodu może być ryzyko krwotoku.

Jak jest za dużo płytek, to mogą się tworzyć się zakrzepy co jest niebezpieczne dla ciązy. Żeby krew rozrzedzić zamiast zastrzyków heparyny można zażywać acard.

A jak jest za mało to nie wiem co wtedy

U mnie są w normie, więc lekarz jednak zrezygnował z acardu.
Ja w ciąży miałam płytki 440 przy normie w ciąży do 300. Pamiętam ze odrazu zadzwoniłam do lekarza, na co on powiedział że tak czasem się zdarza. Za dwa tygodnie juz dziecko nie żyło... Jak znajoma farmaceutka usłyszała to niedawno, to za głowę się złapała. Powiedziała ze odrazu heparyna.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:48   #2619
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

ogłaszam wszem i wobec, że zaraz napiszę do Inutil, żeby przeniosła mnie do starających się apeluję do was, żebyście uaktualniły swoją sytuację. posunę się nawet do tego, że wskażę palce. więc po kolei: elizabarbara, Hosenka, anusia1808, iza243, Kathe, cynamon_owa
Zrobione

Stary 2013-09-24, 17:48   #2620
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX

Berbie ale tekst... Wscieklabym sie...

A co do plytek, u mnie w ciąży były ok, ale to ma jakiś głębszy sens chyba, w sensie coś z ta autoimmunologia... Nie wiem sama, może kiedyś spytam gina. Ale to raczej z ciekawości, bo kolejnej ciąży już nie planuje.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:49   #2621
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobione
dziękuję
Stary 2013-09-24, 18:05   #2622
iza243
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42971116]bo kolejnej ciąży już nie planuje.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Dlaczego?

Stary 2013-09-24, 18:12   #2623
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Ja w ciąży miałam płytki 440 przy normie w ciąży do 300. Pamiętam ze odrazu zadzwoniłam do lekarza, na co on powiedział że tak czasem się zdarza. Za dwa tygodnie juz dziecko nie żyło... Jak znajoma farmaceutka usłyszała to niedawno, to za głowę się złapała. Powiedziała ze odrazu heparyna.

Co za lekarz

Mi od razu powiedział, że jak będę miała wyniki, to żeby podać mu ile płytek i że jak będzie 350-400 to koniecznie acard lub heparyna.

Co do listy to wiem o niej, ale nie chcę się aktualizować (w wątku styczniowo-lutowym też mnie nie ma)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2013-09-24 o 18:13
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:15   #2624
Konto usunięte

Cytat:

Nigdy już nie uwierzę w takie słowa... Chwała Bogu, że w II ciąży nie uwierzyłam, ale cóż, byłam już doświadczona...

Cytat:
Dlaczego?
Nie dam rady psychicznie. Odrzuca mnie ze strachu na myśl o USG, KTG i tym wszystkim.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:32   #2625
BYou
MBZ♥

Berbiemi tylko pepsi pomaga przy jelitówce:/

Eliza

Iza, mam nadzieje, że naklejka będzie się trzymać

Perse za wyniki Synka

Kunegunda, my mamy podobną odległość do Twojej jeśli chodzi o morze i pojechaliśmymieliśmy przystanki na przebranie, jedzenie, rozprostowanie siębył momenty kiedy Roszpunka nie spała ale dało się Ją okiełznać. Myślę, że jak będziemy jechać za rok to będzie trudniej

Hope, dla Twojego TŻ

Kubku podpisuję się pod Twoimi słowam

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:33   #2626
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Berbie mi też pepsi pomaga mam jeszcze na takie dolegliwości babcine specyfiki typu orzechówka z majowych orzechów i jakieś ziółka, które nawet nie wiem się nazywają, ważne jednak, że pomaga.
Hope twojemu Tż to tylko wlać. W takich momentach dobrze się wyżalić nie ma jak na wątku
Persi ja wiem, że nie przeszłam tego co Ty i może się nie znam, nie rozumiem, ale za jakiś czas możesz chcieć jeszcze pomyśleć o kolejnym dziecku. Daj sobie czas. Ja do czasu zajścia w drugą ciąże i # też nie myślała, że chcę mieć kolejne dziecko. Wszystko się nam zmienia.

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:37   #2627
Konto usunięte

Edyta możliwe, ale na razie tak to wygląda. Byłam u gina, widziałam dwie babki w ciąży i jak sobie pomyślałam o tym, że zaraz będzie USG, nerwowe oczekiwanie na słowa "wszystko ok", itd., to mi było słabo. Tak samo, jak przeglądałam stronę szpitala, w którym urodził się Artuś i widziałam te wszystkie sprzęty, sale. W tej chwili czuję, że mam niejako traumę. Może kiedyś przejdzie, a może nie, zobaczymy.
Stary 2013-09-24, 20:03   #2628
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42972980]Edyta możliwe, ale na razie tak to wygląda. Byłam u gina, widziałam dwie babki w ciąży i jak sobie pomyślałam o tym, że zaraz będzie USG, nerwowe oczekiwanie na słowa "wszystko ok", itd., to mi było słabo. Tak samo, jak przeglądałam stronę szpitala, w którym urodził się Artuś i widziałam te wszystkie sprzęty, sale. W tej chwili czuję, że mam niejako traumę. Może kiedyś przejdzie, a może nie, zobaczymy.[/QUOTE]

Persi jesteś na świeżutko po porodzie, jeszcze nie opadły z Ciebie te wszystkie emocje, stres, musisz odpoczać od tego. Ja po urodzeniu pierwszego dziecka miałam wielka traumę jakoś nie tak wszystko to sobie wyobrażałam. Myślę z perspektywy czasu, że przeszłam przez depresję poporodową. Ja potrzebowałam ponad 3 lat, aby zmienić zdanie. A co dopiero Ty przeszłaś tak wiele w tak krótkim czasie. Jesteś silną kobietą tak trzymać . Niech Artuś wynagrodzi Ci to wszystko, przez co przeszłaś.

Edytowane przez edytte
Czas edycji: 2013-09-24 o 20:05
Stary 2013-09-24, 20:14   #2629
Konto usunięte

Artuś wynagradza, wszystko...
Jest takim kochanym dzieckiem, bardzo grzecznym, prawie bezproblemowym. Jak śpi za długo, to za nim tęsknię, chyba jestem zdrowo walnięta.
A jutro mamy pobranie krwi i tak strasznie się boję, zarówno samego pobrania, jak i wyniku ;(
Stary 2013-09-24, 20:48   #2630
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Hope ciężka ta sytuacja u Ciebie. Dziwi mnie trochę podejście Twoich domowników i tż. Przecież spokój, dobry nastrój i ogólny luz jest teraz Tobie i maleństwu bardzo potrzebny. Staraj się nie wdawać w niepotrzebną wymianę zdań i pamiętaj - jak sama piszesz jesteś w zagrożonej ciąży i powtarzaj to innym i niech sobie to uświadomią. Przytulam z całych sił
Cytat:
Twojemu tż należy się porządne lanieW tym stanie w takiej sytuacji ma być dla ciebie wsparciem a nie mówić ci takie tesktyNie słuchaj go i rób po swojemu.
anitko, izuniu, obawialam sie ze to ja zbiorę baty ale obiecuję że juz nie bede sie wdawac w dyskusje! zrozumialam ze to jest moje dziecko i skoro z natury trzymamy sie razem to nie moge go straszyc swoim stresem. nie jestem przeciez sama!
izuś - moze jednak sie przyklei....

Kunegunda brawa dla Twojej Tosi!

Cytat:
Hope:

dziwię się Twojej rodzinie. Nie widzą powagi sytuacji? Przecież nie leżysz z lenistwa, tylko przez ZAGROŻONĄ ciążę. Gdyby u mnie ktoś z takimi tekstami wylatywał jak przez 2,5 miesiąca mogłam wstac tylko do WC i pod prysznic to chybabym TŻ wywaliła z domu a z rodzicami zerwała kontakt.
Z resztą nawet teraz, jak jest już w porządku wszyscy doskonale wiedzą, że i tak mam się oszczędzać, nie wolno mi np. sprzątać, odkurzać czy rozwieszać prania.[COLOR=Silver]
oj kochana uwierz mi, mialam ochote wyjechac dzis, zeby nie to ze nie mialam auta to nie wiem u kogo i gdzie teraz bym byla. Wiejska tozsamosc niestety sie tu klania. Ze baby chodzily w pole, skakaly, cuda wianki robily i dzieci maja. Ze ja zdrowa baba i dziecka donosic nie moge. Z reszta.. plamienia dostalam po tym jak bylam w polu, odpoczywalam od poczatku ciazy duzo przezronie, ale chyb widzieli w tym lenistwo i tego dnia po kolei namawali mnie zebym sie zebrala. a dzis kot ogonem odwrocony: slysze ze " po coś poszła". Mowie Ci nerwy ze stali trzeba miec zeby nie wdac sie w dyskusje...
dziekuje za zrozumienie ;*

a co do tego Acardu jaka dawke bralas ?

Cytat:
Jeszcze się nie wycieliła

Jagody, jagody i jeszcze raz jagody. Czarne jagody, zasypane cukrem (takie ze słoika). Nie ma nic lepszego
Ewentualnie wielka łycha kakao na sucho
moze pozniej doszlo do owulacji?

ooo jagody te ze sloika pamietam z dziecistwa.
potwierdzam - dzialaja zatwardzajaco ;D
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Hope, dla Twojego TŻ[
edytte
zaraz mu dupe zbije jak tylko zaczniemy sie odzywac chetnie bym mu przyfasolila takim batem jak sie wykreci tylem ))
i masz rację - nie ma to jak na wątku

perse trzymam kciukasy za wizyte i wyniki! nie martw sie mamusiu;*

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2013-09-24 o 20:54
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:50   #2631
fiolusiek
Zakorzenienie

Barbie Na kiedy masz termin spodziewanej @ ?
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:51   #2632
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42973674]Artuś wynagradza, wszystko...
Jest takim kochanym dzieckiem, bardzo grzecznym, prawie bezproblemowym. Jak śpi za długo, to za nim tęsknię, chyba jestem zdrowo walnięta.
A jutro mamy pobranie krwi i tak strasznie się boję, zarówno samego pobrania, jak i wyniku ;([/QUOTE]

Ja wierzę, że będzie dobrze . Za dużo już przeszłaś, teraz ma być tylko lepiej . Co do pobierania, rozumiem. Ja zawsze z moim Stasiem przezywałam, szczepienia, stłuczenia, pobyt w szpitalu jak złapał rota wirusa, zakładanie szwów na łuku brwiowym.... niestety taki los matki. Nigdy nie będziemy spokojne, ale też ile to razy będziemy dumne z naszych pociech

Stary 2013-09-24, 20:56   #2633
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
moze pozniej doszlo do owulacji?
Raczej nie, bo od kilku dni ma już klasyczne objawy, obrzęk sromu, mleko leci, itd.

Zaglądam nieraz na mój wątek wrześniowo-październikowy... Nie wiem czemu to robię...

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:00   #2634
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych

Cytat:
Co za lekarz

Mi od razu powiedział, że jak będę miała wyniki, to żeby podać mu ile płytek i że jak będzie 350-400 to koniecznie acard lub heparyna.

Co do listy to wiem o niej, ale nie chcę się aktualizować (w wątku styczniowo-lutowym też mnie nie ma)
Mam dostać w następnej ciąży i acard i heparyne. Ale to juz inny lekarz... Tamtego widziałam ostatni raz w szpitalu i więcej widzieć nie chce...
Mam pytanie do dziewczyn po łyżeczkowaniu... Czy Wasze @ się zmieniły? Mój okres trwa coraz krócej. Ostatni trwal 1 dzień plus 4 dni plamień. Boje się ze mam zrosty

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Raczej nie, bo od kilku dni ma już klasyczne objawy, obrzęk sromu, mleko leci, itd.

Zaglądam nieraz na mój wątek wrześniowo-październikowy... Nie wiem czemu to robię...
Tez zaglądam.. I wyje ;(

Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:11   #2635
edytte
Zadomowienie

GG do edytte
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołk

Cytat:
Mam dostać w następnej ciąży i acard i heparyne. Ale to juz inny lekarz... Tamtego widziałam ostatni raz w szpitalu i więcej widzieć nie chce...
Mam pytanie do dziewczyn po łyżeczkowaniu... Czy Wasze @ się zmieniły? Mój okres trwa coraz krócej. Ostatni trwal 1 dzień plus 4 dni plamień. Boje się ze mam zrosty

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Tez zaglądam.. I wyje ;(

Ja miałam w kwietniu i u mnie się zmienił. U mnie odwrotnie, bo się wydłużył i jest bardziej obfity .

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Zacytuje jednak dziewczyny po # nic nie jest takie same nawet @.

Stary 2013-09-24, 21:14   #2636
Konto usunięte

Kucyku ja miałam po porodzie łyżeczkowanie i nic się u mnie w kwestii okresu nie zmieniło (na szczęście, przynajmniej to mam dobre... w sensie regularne i takie jak ma być).

Ciekawi mnie, jak będzie po cc.
Dziewczyny po cc i kp, kiedy dostałyście pierwszy raz @? Bo ja na razie nie (i bardzo mi ten stan odpowiada...).
Stary 2013-09-24, 21:24   #2637
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42974860]Kucyku ja miałam po porodzie łyżeczkowanie i nic się u mnie w kwestii okresu nie zmieniło (na szczęście, przynajmniej to mam dobre... w sensie regularne i takie jak ma być).

Ciekawi mnie, jak będzie po cc.
Dziewczyny po cc i kp, kiedy dostałyście pierwszy raz @? Bo ja na razie nie (i bardzo mi ten stan odpowiada...).[/QUOTE]

Ja dostałam po 1,5 roku a dziecko karmiłam 1, 3. Chodziłam do lekarza, miałam robione USG, bo martwiłam się, że coś jest nie tak ze dwa razy myślałam, że jestem w ciąży . Później jeszcze długo @ nie mogła się uregulować, z pół roku brałam tabletki i jakoś to pomogło.

Stary 2013-09-24, 21:28   #2638
iza243
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42973674]Artuś wynagradza, wszystko...
A jutro mamy pobranie krwi i tak strasznie się boję, zarówno samego pobrania, jak i wyniku ;([/QUOTE]
Musi być dobrze
Cytat:
Tez zaglądam.. I wyje ;(

Mały ma ciągle co jakiś czas ciche dni,a ja siwieje

Stary 2013-09-24, 21:30   #2639
Konto usunięte

Ja jako skończę kp, to też będę brała tabletki pewnie. Ciekawe, jak to będzie z tą @...
Stary 2013-09-24, 21:38   #2640
Maga83
Zakorzenienie

monika śliczny Jakub
hope zupełnie nie rozumiem podejścia Twojej rodziny, a juz najbardziej TŻ :/
Kundzia daj znać, co u neurologa

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości