|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Cytat:
![]() Ale nie pisałaś na kiedy wyznaczył Ci termin? ![]() Pisałaś że ostatnia @ u Ciebie była 20sierpnia, u mniem podobnie, ja miałam ostatnią @ 19sierpnia, a owulację prawdopodobnie 1 września, i ovuf wyznacza mi termin na 25maja, czyli myslę ze to bedzie początek czerwca ![]()
![]() |
#4472 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Hey
![]() ![]() Dziewczyny bo ja tak nigdy nie miałam no ale po ostatnim to różne rzeczy się mogą dziać więc mam pytanie czy jak przed okresem jest dzien plamienia to liczę to jako pierwszy dzień cyklu? Cytat:
A co do straszenia to Wiki też miał taki okres że jak tylko słyszał jakiś hałas to pytał czy to złodziej Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Wtule sie w Tż i uciekam lulu... Bo jakoś powieki ciężkie sie robią ![]() ![]()
![]() |
#4474 |
Zadomowienie
|
Ale tu dziś cichutko. Ja zaczynam oglądać prawo agaty, ale nie wiem czy długo pociągnę ...
![]() ![]()
#4475 |
Zakorzenienie
|
Ja też zmykam do łóżka na prawo agaty.
do jutra ![]()
#4476 |
Zadomowienie
|
Miłego oglądania i dobrej nocki
![]()
#4477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ooo to też ![]() ![]() Dobrej nocy Dziewuszki ![]() ![]()
![]() |
#4478 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
coś dziwnego ze mną się dzieje myślałam że mi się wydaje ale z każdym dniem jest gorzej w niedzielę obudziłam się ze strasznym bólem dolnej części kręgosłupa.. myślałam że może mnie przewiało potem tak mnie cały dzień muliło do spania więc prawie cały dzień przespałam.. wczoraj bolał mnie brzuch i miałam rozwolnienie dzisiaj rano się obudziłam a ja piżamę miałam trochę we krwi (gdzie do okresu jeszcze ze 2 tyg. ) no i wieczorkiem znowu brzuch mnie bolał i znowu rozwolnienie.. ehm.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja biorę wiesiołek od tego cyklu. Dziewczynom pomógł w pierwszym cyklu brania i pozachodziły od razu w ciążę, a u mnie nie widać śluzu płodnego ![]()
![]() |
#4481 | |||||||
Zakorzenienie
|
pożyczyłaś celebrytce powiadasz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Może maluszek ma mniej tygodni stąd ta wielkość ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana! Laski zachodzą w ciążę nie wiedząc o tym. Są aktorkami, gdzie pracują w stresujących warunkach, są tancerkami gdzie sporo ćwiczą, pływaczkami, biegaczkami itp itd... dowiadują się po. Spokojnie, dziecko jest dobrze chronione jakby doszło do zapłodnienia, a przed czy po owu to jaka to różnica? Kobiety które nie planują dziecka, nie biorą zabezpieczeń mają się bać basenu? ![]() ![]() ![]() Jeśli dziecko Ci będzie dane to przeżyje i głupi basen tego nie zepsuje, ba! Jest nawet zalecany aby się poruszać w ciąży - ja byłam aż raz ![]() Oczywiście sporo osób napisze, że to składowisko bakterii, ale ja już mam wyrobione zdanie na ten temat i nie chucham i dmucham na wszystko jak było wcześniej- wyluzowałam ![]() Cytat:
Dobra o☠☠☠☠☠☠☠iłam kogo miałam o☠☠☠☠☠☠☠ić i idę spać... z nudów ![]() dziwnie tak... 10 miesięcy bycia z mężem a teraz ponad miesiąc bez niego ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Rozeznanie
|
21 dzień
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Konto usunięte
|
Sloneczko, a moze to stres? Nie przezywasz tego zbyt silnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak to jest z tym wyznaczaniem owulki przez ovuf? Może być tak, że wyznaczy przerywaną linią a potem zmieni na ciągłą? Do kiedy tak się może stać?
Jak dla mnie ta tempka jest jeszcze mega tajemnicą ![]()
#4486 |
Rozeznanie
|
leków nie biorę oprócz folika.. a owu wypada niby dzisiaj
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- hmmm...możlwe.. chociaż nawet jak jakoś moćn byłam zestresowana to nie miałam aż takich dziwnych objawów... ja stres łagodze płaczem to najbardziej mi pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=Leine;42975966][CENTER][SIZE=5][COLOR=Red]Kobietki wymyślajcie powoli nowy tytuł wątku, bo jeszcze 500 postów i koniec wąteczku
![]() Jesienne brzusie i kolejne szczęśliwe mamusie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ovufriend myli się, bo mu się nie zgadza śluz, szyjka, test, rzadziej tempka - nie wiem, tak sobie knuje domysły ![]() Juliette miała lepki śluz dlatego ma przerywaną, Fantaska miała kremowy i też przerywana czarna linia itp itd, pooglądaj inne wykresy i np. mój przedostatni cykl gdzie miałam ciągłą linię- a śluz kremowy ![]() Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-09-24 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do męża to mnie nie zatarł bo nic nie było poprzedniej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmykam spać, dobranoc! Marszalka liczę na Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Konto usunięte
|
Lece trzymajcie kciuki za temperature.
![]() Dobranoc! Choroba mnie rozkłada, muszę odpocząć. Jutro kupie test i poczekam na lepsze czasy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytam trochę i chyba sobie sauny daruję, wszędzie odradzają, chyba, że ktoś chodzi regularnie, a ja nie chodzę.
![]() |
#4495 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Pooglądałam i widzę, ze Wy miałyście jednak wodnisty czy rozciągliwy w dniach obok. A ja wcale. Chyba że nie zaznaczyłam dobrze ![]() W poprzednim cykjlu zaznaczałam jako wodnisty śluz biały, ale bardzo rzadki a teraz stwierdziłam, że to chyba jednak kremowy. Sama nie wiem czy dobrze ten śluz oznaczam. Rozciągliwego na pewno nie miałam, ale wodnisty był tylko, że nie przejrzysty. Nie wiem, czy taki wodnisty i biały to jest płodny? Czy to nie jest pomieszany z nasieniem? Nie jestem w stanie tego rozróżnić ![]() Jak zaznaczyłam dzień wodnistego śluzu to mi przesunęło na ten dzień w którym uważam, że była owulka. Wtedy też był ten śluz właśnie taki rozcieńczony, ale biały ![]() Jak macie wodnisty to on jest przezroczysty ?
Jest serduszko ![]() Igorek 21.07.14r ![]() ![]() Edytowane przez vioris Czas edycji: 2013-09-24 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Maciejka w saunie 2h?
![]() ![]() No ale rób jak uważasz, ja już w tej kwestii nie pomogę, napisałam co uważałam za stosowne, a Ty rób jak chcesz ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-09-24 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wodnisty jest przezroczysty Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę
Cytat:
A gdzie jedziecie? ![]() Ja wracam właśnie do domu. Ciekawe czy mezul już śpi dalej fochniety... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:55 ---------- No i focha ciąg dalszy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4500 |
Zadomowienie
|
Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Dzień dobry :-*
Dziewczyny :-( jeszcze wczoraj byłam u gin a dziś już w szpitalu na patologii ciąży. Zaczęłam plamić krwią więc szybko z TŻ do szpitala i haha praktycznie połowy rzeczy nie wzięłam, ale o tym akurat się nie myśli bo spanikowałam ![]() ![]() ![]() ![]() No i napisałam mamie w smsie wszystko. I przyjęła mój stan z radością ale tak jak ja martwi się o maleństwo. Wiem że to niezbyt dobra forma przekazu, ale wiem też, że jakby nie zobaczyła mnie z rana to byłoby bardzo źle i pisane najgorsze scenariusze :-( ale czuję się szczęśliwa, że zaakceptowała mój stan :-* Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko wyjdę stąd ;-) Aaa no i powiem Wam, że TŻ bardzo się tym wszystkim przejął, jak mu powiedziałam, że grozi mi poronienie to miał świeczki w oczach, płakałam a on starał się mnie pocieszać jak tylko mógł. I powiedział, że mu bardzo zależy na dzidzi ale boi się o przyszłość. W końcu poczułam ulgę ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Pod moim sercem, inne bije serce. Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane." 41-przeterminowana- Edytowane przez Seleniti Czas edycji: 2013-09-25 o 05:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.