![]() |
#1442 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
Cytat:
sie tym zaraz zajme ... we FotoKlubie ... dajcie mi sekundeczke BYou love u2 ![]() ![]() EDIT - albo jam slepa, albo faktycznie nie ma tam opcji ze mozna zalorzyc Rozmowe ... JolanT ...!!! kaj jest kobieto !!! Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-09-24 o 22:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Za rozmiar 110 x 90 zapłaciłam 145 zł czyli dużo taniej niż w la millou, a naprawdę jakościowo niczym nie odbiega. Minki równie milutkie jak te nasze ![]()
![]() |
#1444 |
MBZ♥
|
Kasia w foto chyba się nie da założyć
![]() nie mam go nawet w ub. bo nie ogarniam jak to zrobić:/ Kati, fajny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Nio nie wiem nie wiem .... Sie bd zastanawiac jutro jak sie wyspimy i nabierzemy Sił
![]() Lecem spac dobrej Nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByTapatalk1380060254.909006.jpg
Wklejam wam Milusiowa pozycje do spania ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Wtajemniczenie
|
Ale słodko śpi
![]() Dziewczyny, w czym kąpiecie swoje pociechy? Głównie zależy mi na produktach bez spłukiwania. My kąpiemy się w emolium, ale chciałabym przejść na zwykłe produkty.
#1448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za co ostrzeżenie? Laski mam dzisiaj dzień do dupy (znaczy wczorajszy)- najpierw pobudka nocna i do rana spiewy, usnęła- obudzil ją mój z☠☠☠ sąsiad bo gadał drąc ryja przez telefon na balkonie. Cay dzień na rękach, dobrze ze po południu była Oliwka bo mogłam isc do kibla ![]() ![]() ![]() A na koniec bluzka Oliwki z Bambim (biała) zafarbował mi reszte prania....masakra a i na koniec AGATECZKA- najlepszego!
![]() |
#1449 |
Zakorzenienie
|
Mamy wlasnie 1wsza pobudke po ost karmieniu okolo 23..!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() widzę, że nie tylko mój się rozkopuje na potęgę ![]() Cytat:
![]() ![]() Dostał teraz od znajomych Balneum BabyBasic - olejek do kąpieli. i też jestem ciekawa co potem ![]() a czym smarujecie dzieciakom buziaki? jak było chłodniej i padał deszcz, użyłam w końcu kremu na każdą pogodę z BD. i T. miał na buzi taką samą kaszkę, jak za noworodka po jednokrotnym użyciu kremu do buzi z Musteli (szwagierka próbowała mi wmówić, że to po łyku szampana i do tej pory utrzymuje i powtarza, że Młody ma uczulenie na alkohol ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję kochana. mam nadzieję, że dziś będzie dużo lepiej. masz jakiś pomysł co jej mogło być (poza debilem w sąsiedztwie)? Mój syn (od kąpieli o 19:15) terroryzował mnie 9 razy na michę. Teraz śpi, jak aniołek... Jak on ma spać te 6 godzin jak wciąż talibuje.... zagłaskać się nie da, numer z wodą rozwścieczył go po całości..
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Pani, i jak - widzisz coś dla siebie, znaczy dla T. ![]() Myśmy kąpali przez chwilę w nivei, też bez spłukiwania i fajnie pachnie. Ale chciałabym jeszcze coś spróbować. Despa, za złamanie zasad targowiska. Kilka lat temu zakładałam tam wątki, dokładnie nie przeczytawszy regulaminu ![]()
![]() ![]() Edytowane przez katka_19 Czas edycji: 2013-09-25 o 07:16 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może Krzysio się uderzył i dlatego? Oby nie żadne dziadostwo ![]() Oddaj mi twoje śpiące dziecko ![]() Cytat:
![]() ![]() Podłączam się do pytania o krem na chłody do buźki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
O lulaniu na rękach też coś wiem ![]() A nie chcesz żeby spał z wami już? My też razem śpimy od początku i tak mi z tym dobrze i przyjemnie że nie chcę nawet odkładać Tomka do łóżeczka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasia nieźle Miluś na fotce wykręcony, ja też podrzucam foto. Co do ugryzienia swoimi własnymi zębami ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny SUKCES!!! Dzisiejsze zasypianie drzemkowe (7.20) --- udało mi się uśpić Toma na łóżku (Moderna zastosowałam twoją taktykę ![]() ![]() ![]() ![]() A i nadal śpi ![]() Ale jestem happy ![]()
Tomuś ![]() Edytowane przez oldzinx Czas edycji: 2013-09-25 o 07:35 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Nie nadrobie, glowa mnie cos boli z niewyspania ![]() A dla Jakuba i Mateuszka NAJ NAJ NAJ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() a Tomcio jak slicznie spi ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- na dziobka ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-09-25 o 07:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
hehe dla siebie widziałabym motyw gitar
![]() ![]() cudnie!!!!! i jak słodko ![]()
![]() |
#1455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pani pytałaś jeszcze o krem do buziaka ![]() My stosujemy Oliatum od pierwszego dnia życia, ale mamy też Pharmaceris na każdą pogodę. Dołączam się do życzeń półroczkowych dla dzieciaczków -Jakuba i Matiego ![]() U Nas pół roku stuknie jutro, jak ten czas szybko leci ![]()
![]() |
#1457 | |||||
Kniaginia
|
Witam
![]() monika_g, dzięki za linka z tym przygotowaniem kaszek! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawo! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Który stosujesz?
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Miluś słodziutki ![]() dla solenizantów- Mateuszka Jakuba i Sławka ![]() czarny flamaster nam zaginął ![]() dziewczyny ja smaruję buźkę bepanthenem bo nam się zrobiły takie suche plamki.. ale muszę się zaopatrzyć w jakiś na zimę.. panika super że wszystko ok ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 |
MBZ♥
|
Dzień dobry
![]() Katka smaruję pharmacerisem ![]() ![]() Pani, to Ty możesz sklep z kocykami założyć ![]() A szwagierka niezła ![]() Jola, jakie suche plamki? ![]() Despa, ta bluzeczka z hm?bo mamy takiego bodziaka z bambi i teraz się lękam:/ Kasia, Miluś-Słodziak ![]() Oldzinx ![]() ![]() U nas jedna pobudka po 4 i spanko do 8.30 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | ||||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() oj tam oj tam pilnuje zaraz ..... jak padnie to obstawiam poduchami i wybywamy na chwile do innego pokoju ![]() Cytat:
![]() ![]() (teraz dinki?buldozki? czy czachy? dinki?buldozki?....... ehhhh te problemy egzystencjonalne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale ze biely??? Cytat:
![]() co kremu -nie mam jeszcze nic na zimno .jak na razie nawlzam calego po kapieli hippem Cytat:
![]() sloooooodziak !!!! moj zasypia wieczorem ok.22 tylko jak ja sie z nim poloze -wyglada to tak ze jak idziemy do sypialni ,kladziemy sie to Roszek na glos sie chichra zupelne jakby mowil"ide spac z mlekiem,ide spac z mlekiem" ![]()
![]() |
#1462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1463 | |
Zakorzenienie
|
i ja sie dolączam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() idziemy na basen niedlugo z Roszkiem . Patrzcie jak to sprytnie wymyslilam - Nina do przedszkola na 9 ,na 10.15 basen z Roszkiem -Jakub z nami , po basenie Kube odwozimy do szkoly na 12 a my na rzesy (moje) ,potem na budowe , potem po Nine, a potem po Kube o 16 ,35 ktory jest juz w szkole w dresie bo zaraz po szkole ma trening pilki na 16.45 -tz idzie . I tak co dziennie prawie . Logistyka to podstawa . ![]()
![]() |
#1464 |
MBZ♥
|
Nestelle czachy
![]() jak czytam Twój-Wasz opis dnia to mam wrażenie, że macie całkiem inną dobę, w sensie więcej godzin tam upychacie ![]() ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-09-25 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Zadomowienie
|
BYou- zrobiła nam się taka sucha plamka na policzku ;/
później jeszcze jedna na brodzie.. juz chciałam jechać do lekarza bo do tego takich rumianych policzków dostawała ale zaczęłam smarować i znika.. juz prawie wcale nie ma.. wystraszyłam się bo jak czytałam Modernę i Marię o azs to podobne objawy ![]() nie wiem czy ma to jakiś związek czy po prostu przypadek ale zmieniliśmy wtedy nasz proszek do prania i wypraliśmy koc na którym leży.. teraz wyprałam dwa razy w jej płynie i znika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
MBZ♥
|
Cytat:
![]() Dalej pierzesz w dzidziusiowym płynie Jej rzeczy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestes pewna, ze Twoja doba ma rowniez 24 godziny? ![]() ![]() Cytat:
Ja bym raczej do azs sie nie sklaniala, nie martw sie ![]() z tym proszkiem to moze byc, albo slina, albo inne podraznienie, moze cos z diety (choc mniej prawdopodobne) - dzieci maja bardzo dleikatna wrazliwa skore, niestety na proszki, dodatki zapachowe trzeba bardzo uwazac.
![]() |
#1468 | ||
Zakorzenienie
|
Ehh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry pięknie ![]() U nas pięknie słonecznie, ale ziąb jak nie wiem. Pobudka o 7, teraz już po pierwszej drzemce. Idę sobie kawkę zrobić, ktoś chętny ![]() A propos prania, despa twój problem poruszam. ![]() Ja używam do prania TAKICH chusteczek które wyłapują kolor. Naprawdę skuteczne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
zawiść mnie zaślepia... krew napływa do oczu i mówię tylko smętnie: Bu
![]() ![]() no ja dotąd używałam kremu do buzi dwa razy ![]() hehe, nie no... mam małe mieszkanie i wspólne konto z konkubentem ![]() hehe teraz. na stanie. miał więcej. z tym, że my kupiliśmy jeden. reszta z pożyczek lub darów ![]() logistyczna bezbłędność ![]() ![]() ja bym myślała, że to ewidentnie wina proszkowej zmiany ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- buahhahahha myślała, że się kawką wykpi ![]() Sto lat Kochana!!!! ![]() ![]()
![]() |
#1470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() - no wiesz co do zebow, smiesznie wyszlo hihi - w sumie ciekawa jestem cio mu tak na prawde wyszlo na tej wardze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do dziobaka ![]() ![]() no i my juz po snaidanku --- oboje, Milus ladnie zjadl kaszke, a mamusia dokonczyla jest ost rogaliki :P teraz drzemie sobie w bujaku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.