Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 19:30   #3331
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Dziewczynki moje Kochane! nadrabiam Was w międzyczasie, ale u mnie teraz pakowanie, bo w łikend wyprowadzka, ale się cieszę no i ciągle zamieszanie, bo nawet sie nie spodziewałam ile mamy rzeczy
możdżulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:35   #3332
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Nie lubię Salted Caramel - dla mnie pachnie jak słodki rosół I do tego ciężko jest się później tego zapachu pozbyć Za to 2 pozostałe zapachy wybrałaś raczej delikatne Szkoda, że nie wzięłaś jakiegoś jesiennego, rozgrzewającego zapachu
Mi on leci słodkimi krówkami ale z tym rosołem coś może być na rzeczy bo już czytalam takie opinie o nim własnie. Także może ma jakąs taką nutę, którą niektórzy wyczują rosołkowo

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Za trzy miesiące o tej porze będziemy się pewnie krzątać w kuchni, przygotowując wigilijne potrawy. Chciałabym jak najwięcej "wycisnąć" z tego czasu przed Świętami, bo te trzy świąteczne dni mijają stanowczo za szybko.
Oj tak, tak z tydzień by święta mogły trwać

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Nie potrafię wymienić, czego nie lubię w świętach Chyba najbardziej krępuję się przy składaniu życzeń dalszej rodzinie...

Też nie lubię tego Na szczęscie od paru lat już mnie to omija

Cytat:
Właśnie piję gorącą czekoladę - czy tylko ja mam wrażenie, że niemieckie kawy, słodycze itd. są lepsze niż te w Polsce?
Są lepsze, niby u nas też nie są złe, coraz wiekszy wybór ale jednak to nie to samo, nie do końca.

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Cześć, cześć! Jak masz na imię, ile masz lat? Matko, widzę, że Poznań, może w końcu kogos będę miała do świątecznych zakupów *_* Ojejku!
Jeśli koleżanka dołączy do wymianki prezentowej to możecie mieć okazję na spotkanie by się wymienić i wypić powiedzmy gorącą czekoladkę

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
U mnie też jesiennie, ale tak porządnie. W mieście dużo kolorowych drzew, a nie tylko gdzieniegdzie liści. Pada, wieje, jest chłodno.
Prawda

Właśnie popijam rooibos z biedronki, miód i wanilia, w kubku
ze świątecznym motywem , w kominku home sweet home, przyjemnie jest

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:36   #3333
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
No siedzę siedzę, szkoda że nie ma tu jakiegoś czatu no to jak rozpalisz memories to daj znac, mnie odrzucił, jeszcze ten zapach rozniósł się po całej kopercie fuuuj
a hebratka szału nie robi nie czuje w niej ani za dużo pomarańczy a cynamonu w ogóle...może ta z wnailią lepsza?
ale dziś jestem czepialska
Mi ta herbatka podeszła właśnie dlatego, że cynamon jest tam baaardzo delikatny, a nie jak w większości - na pierwszym planie A tak ogólnie - nie ma co spodziewać się cudów za tą cenę
Też żałuję, że nie można tutaj poczatować

Cytat:
Napisane przez możdżulek Pokaż wiadomość
Dziewczynki moje Kochane! nadrabiam Was w międzyczasie, ale u mnie teraz pakowanie, bo w łikend wyprowadzka, ale się cieszę no i ciągle zamieszanie, bo nawet sie nie spodziewałam ile mamy rzeczy
Wiem o czym mówisz Identycznie myślałam, kiedy się przeprowadzaliśmy
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:42   #3334
Kelis95
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość

Jeśli koleżanka dołączy do wymianki prezentowej to możecie mieć okazję na spotkanie by się wymienić i wypić powiedzmy gorącą czekoladkę
Właśnie, co do wymiany prezentowej, to bardzo chętnie dołączę! Kupowanie, pakowanie i dawanie prezentów to chyba moja ulubiona część świąt
Kelis95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:19   #3335
martuha20
Rozeznanie

Cytat:
Mi ta herbatka podeszła właśnie dlatego, że cynamon jest tam baaardzo delikatny, a nie jak w większości - na pierwszym planie A tak ogólnie - nie ma co spodziewać się cudów za tą cenę
Też żałuję, że nie można tutaj poczatować

Nas przeprowadzka czeka po Nowym Roku, ale wcale nie wiem czy się cieszę czy nie już....

Z herbat to ja kupiłam ostatnio lipton vanilia i carmel i była super chyba do niej wrócę.

A co do tego, czego nie lubię w świętach:

Nie lubiętych nerwów tuż przed samymi swiętami, jak każdy lata i mówi "nie ma jeszcze tego i tamtego, to jeszcze trzeba zrobić, tu jest nie posprzątane.." itp historie
Nie lubię również wspomnianych już składania życzeń dalekiej rodzinie

no i to chyba wszystko, no i oczywiście nie lubię, że Święta tak szybko się kończą, a tyle przegotowań jest... jakie to było powiedzenie: "Święta, Święta...i po Świętach."

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:59   #3336
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

Cytat:

no naprawdę, wydawało się, że tego jest malutko, a jak przyszło co do czego, to końca nie ma w pakowaniu.. na szczęście część rzeczy jest do oddania bo pożyczone (książki np.) i sporo rzeczy do wystawienia na all

Cytat:
Nas przeprowadzka czeka po Nowym Roku, ale wcale nie wiem czy się cieszę czy nie już....

Z herbat to ja kupiłam ostatnio lipton vanilia i carmel i była super chyba do niej wrócę.

Nie lubiętych nerwów tuż przed samymi swiętami, jak każdy lata i mówi "nie ma jeszcze tego i tamtego, to jeszcze trzeba zrobić, tu jest nie posprzątane.." itp historie

no i to chyba wszystko, no i oczywiście nie lubię, że Święta tak szybko się kończą, a tyle przegotowań jest... jakie to było powiedzenie: "Święta, Święta...i po Świętach."
ja w świętach nie lubiłam u rodziców: szału sprzątania-> mycie okien, trzepanie dywanu (z pokoju rodziców), prania firanek, odkurzania każdego kąta, pomimo, że przecież sprząta się cały rok i jest czysto, ale trzeba latać ze szmatą "bo święta idą"; rozplątywania światełek choinkowych O MATKO, co roku były zwijane ładnie na kartonik i co roku dziwnym trafem się plątały, coś nie działało i koniec końców, po godzinie walki OJCIEC vs. LAMPKI (bo przecież szkoda wyrzucić) i tak trzeba było kupić nowe
u mnie w domku bedzie się sprzątać cały rok, a w święta tylko z grubsza ograniać, do jedzenia robić tylko to co się naprawdę lubi, a nie to, co jest potrawą wigilijną i nikt tego potem nie je patrz: kutia), a prezenty kupować wcześniej a nie na ostatnią chwilę (bo jeszcze nie mamy nic dla cioci wiesi)
możdżulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:15   #3337
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Piękna świąteczna kolekcja Ja w mojej póki co mam tylko woski, ale na pewno wpadnie jakaś świeca albo dwie Nie ukrywam, że jestem ciekawa co BBW nam zaproponuje w tym temacie
Nie mam niczego z BBW i nie chcę tego zmieniać (boję się tego, co może stać się z moim portfelem, wystarczy mi ta mania )

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Ale kolekcja! Już się nie mogę doczekać moich wosków, żeby wypróbować. Obym tylko nie wpadła w nałóg, bo pójdę z torbami.
Nie polecam

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Ale to drogie
Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
strasznie
Nikt Wam nie każe kupować marudy Hobby zabija Jak stałam się moderatorem forum YC to mnie przeraziło, że posiadam tyle informacji na temat YC (szczególnie, że są hm, bezużyteczne, ale cóż...hobby nie wybiera:P)

Cytat:
Napisane przez Kelis95 Pokaż wiadomość
Dzięki Wam odkryłam YC i dzisiaj dotarła do mnie pierwsza paczka z kominkiem i 2 woskami. Aktualnie pali się w moim pokoju Season of peace. Zapach jest przepiękny, zawsze byłam negatywnie nastawiona do świeczek zapachowych itd. a w przypadku YC już wyczuwam kolejne uzależnienie

Dobrze wiedzieć, że są na tym świecie osoby, które tak jak ja kochają święta. Od razu człowiekowi raźniej
Nie ma za co dziękować, niestety, wprost przeciwnie

Cytat:
Bardzo słuszna kolekcja Ja jeszcze typowo zimowe woski będę uzupełniać...

Ja sobie obiecałam jeszcze jedną świecę typowo świąteczną, jeszcze nie wiem jaką

Mam takie same tealighty z Pepco z zeszłego roku

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
O matko Sugar
Kochamy te Świeta, nooo cooo

Edytowane przez sugarfreeee
Czas edycji: 2013-09-24 o 21:16
sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:48   #3338
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:

Też ją miałam Faktycznie dobra
Co do tego sprzątaniai panikowania, to dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie to dobija
Cytat:
Napisane przez możdżulek Pokaż wiadomość
no naprawdę, wydawało się, że tego jest malutko, a jak przyszło co do czego, to końca nie ma w pakowaniu.. na szczęście część rzeczy jest do oddania bo pożyczone (książki np.) i sporo rzeczy do wystawienia na all
ja w świętach nie lubiłam u rodziców: szału sprzątania-> mycie okien, trzepanie dywanu (z pokoju rodziców), prania firanek, odkurzania każdego kąta, pomimo, że przecież sprząta się cały rok i jest czysto, ale trzeba latać ze szmatą "bo święta idą"; rozplątywania światełek choinkowych O MATKO, co roku były zwijane ładnie na kartonik i co roku dziwnym trafem się plątały, coś nie działało i koniec końców, po godzinie walki OJCIEC vs. LAMPKI (bo przecież szkoda wyrzucić) i tak trzeba było kupić nowe
u mnie w domku bedzie się sprzątać cały rok, a w święta tylko z grubsza ograniać, do jedzenia robić tylko to co się naprawdę lubi, a nie to, co jest potrawą wigilijną i nikt tego potem nie je patrz: kutia), a prezenty kupować wcześniej a nie na ostatnią chwilę (bo jeszcze nie mamy nic dla cioci wiesi)
Jakbyś mi to z ust wyjęła
Ja nie mam zamiaru cudować na święta - sprzątamy na bieżąco i właściwie poza umyciem okien (ale tym to zajmie się mężu, więc NO PROBLEM ) i frontów szafek w kuchni (ale tego jest malutko ) to nie będzie do zrobienia nic szczególnego U nas wigilia jest u moich rodziców, w kuchni rządzi mama (babcia zajmuje się tylko karpiem), więc nie mam wiele do powiedzenia odnośnie gotowania, ale nigdy nie mamy potraw, których nikt nie je - dla każdego jest coś dobrego

Cytat:
Nie mam niczego z BBW i nie chcę tego zmieniać (boję się tego, co może stać się z moim portfelem, wystarczy mi ta mania )
Nie polecam

Nikt Wam nie każe kupować marudy Hobby zabija Jak stałam się moderatorem forum YC to mnie przeraziło, że posiadam tyle informacji na temat YC (szczególnie, że są hm, bezużyteczne, ale cóż...hobby nie wybiera:P)

Nie ma za co dziękować, niestety, wprost przeciwnie
Ja sobie obiecałam jeszcze jedną świecę typowo świąteczną, jeszcze nie wiem jaką

Mam takie same tealighty z Pepco z zeszłego roku
Kochamy te Świeta, nooo cooo
Oj tam, Sugar - wezmą, przetestują kilka zapachów i same wpadną w nałóg, to przestaną narzekać

Po spacerze z psem weszłam na chwilę do mamy. Akurat dzwonił tata - w sobotę przyjedzie do mnie pół kilo przepysznej gorącej czekolady
Stary 2013-09-24, 22:03   #3339
Jelizawieta
Rozeznanie

Cytat:
problem w tym, że bardzo chętnie bym kupiła, ale na chwile obecną mam ważniejsze wydatki, więc dopiero w październiku będę mogła pomyśleć nad woskami. Stąd ubolewam nad ich ceną.
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 22:05   #3340
martuha20
Rozeznanie

Cytat:
Co do tego sprzątaniai panikowania, to dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie to dobija

Ja nie mam zamiaru cudować na święta - sprzątamy na bieżąco i właściwie poza umyciem okien (ale tym to zajmie się mężu, więc NO PROBLEM ) i frontów szafek w kuchni (ale tego jest malutko ) to nie będzie do zrobienia nic szczególnego U nas wigilia jest u moich rodziców, w kuchni rządzi mama (babcia zajmuje się tylko karpiem), więc nie mam wiele do powiedzenia odnośnie gotowania, ale nigdy nie mamy potraw, których nikt nie je - dla każdego jest coś dobrego

Oj tam, Sugar - wezmą, przetestują kilka zapachów i same wpadną w nałóg, to przestaną narzekać

Po spacerze z psem weszłam na chwilę do mamy. Akurat dzwonił tata - w sobotę przyjedzie do mnie pół kilo przepysznej gorącej czekolady
Tina, nie mów, że sama wypijesz tą czekoladę- podziel się.ze mną.trochę...:pros i: i tymi lampkami i podgrzewaczami z tego całego KIKA też mogłabyś się podzielić...

Moje 8 nowych wosków przyszło- i na razie nie planuję nowych zakupów

Ja zaraz idę spać wraz z moim podłym nastrojem

Żegnam Was wspomnianą już piosenką-moją też ulubioną. Coming home for Christmas...

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
Stary 2013-09-24, 22:20   #3341
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
problem w tym, że bardzo chętnie bym kupiła, ale na chwile obecną mam ważniejsze wydatki, więc dopiero w październiku będę mogła pomyśleć nad woskami. Stąd ubolewam nad ich ceną.
Co się odwlecze, to nie uciecze
Cytat:
Tina, nie mów, że sama wypijesz tą czekoladę- podziel się.ze mną.trochę...:pros i: i tymi lampkami i podgrzewaczami z tego całego KIKA też mogłabyś się podzielić...

Moje 8 nowych wosków przyszło- i na razie nie planuję nowych zakupów

Ja zaraz idę spać wraz z moim podłym nastrojem

Żegnam Was wspomnianą już piosenką-moją też ulubioną. Coming home for Christmas...
Niczym się nie podzielę - zapalę lampki, rozstawię podgrzewacze, usiądę w środku i będę oblewać się czekoladą
Mój pierwszy zakup to też było jakieś 8 czy 9 wosków i też początkowo nie planowałam kolejnego zakupu... A później jakoś tak samo poszło
Chyba Driving
Ja staram się walczyć z kiepskim humorem, jakoś daję radę. Ty też weź się w garść!
Stary 2013-09-24, 22:28   #3342
Jelizawieta
Rozeznanie

Obiecane foteczki choinka i fragment komody

Tina, pewnie że tak, jak już będę miała wolną gotówkę, to całą wydam na woski a jak będziesz się miała zamiar oblewać tą czekolada, to daj znac przylece troszkę pozdrapywać z Ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6405.jpg (125,7 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6417.jpg (122,3 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez Jelizawieta
Czas edycji: 2013-09-24 o 22:32
Stary 2013-09-24, 22:30   #3343
martuha20
Rozeznanie

Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Co się odwlecze, to nie uciecze

Niczym się nie podzielę - zapalę lampki, rozstawię podgrzewacze, usiądę w środku i będę oblewać się czekoladą
Mój pierwszy zakup to też było jakieś 8 czy 9 wosków i też początkowo nie planowałam kolejnego zakupu... A później jakoś tak samo poszło
Chyba Driving
Ja staram się walczyć z kiepskim humorem, jakoś daję radę. Ty też weź się w garść!
Mozliwe ze driving home...z tego dola juz nie pamietam. :p
Teraz mam 12 woskow i zakupy moze dopiero w listopadzie a najlepiej byloby w grudniu na urodziny dopiero :-P
A tak poza tym jestes bardzo niemila z tym oblewaniem sie czekolada itp ja tu biedna smuce sie na potege a Ty mi dokladasz

Jutro jest nowy dzien... Bedzie ok...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
Stary 2013-09-24, 22:31   #3344
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Widok jak z bajki : Cudowny!!!

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 22:31   #3345
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ślicznie
Cytruskowa6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 22:35   #3346
Jelizawieta
Rozeznanie

dziękuję bardzo
Stary 2013-09-24, 22:36   #3347
martyna_tina
Bang Bang Bang

Dot.: Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:

Tina, pewnie że tak, jak już będę miała wolną gotówkę, to całą wydam na woski a jak będziesz się miała zamiar oblewać tą czekolada, to daj znac przylece troszkę pozdrapywać z Ciebie
Ależ tam u Ciebie przytulnie Jak mnie przygarniesz, to nie będziesz musiała ze mnie zdrapywać tej czekolady - dam Ci trochę po dobroci

Cytat:
Mozliwe ze driving home...z tego dola juz nie pamietam. :p
Teraz mam 12 woskow i zakupy moze dopiero w listopadzie a najlepiej byloby w grudniu na urodziny dopiero :-P
A tak poza tym jestes bardzo niemila z tym oblewaniem sie czekolada itp ja tu biedna smuce sie na potege a Ty mi dokladasz

Jutro jest nowy dzien... Bedzie ok...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ojej, czemu aż tak Ci źle? Jakiś konkretny powód czy po prostu gorszy dzień?
Stary 2013-09-24, 22:37   #3348
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Na duże świece na szczęście często są promocje
Stary 2013-09-24, 22:54   #3349
Jelizawieta
Rozeznanie

Tina, ok biorę Ciebie,Nelsona i czekolade do odwołania, nie wypuszcze-nawet jak Twój małż będzie śpiewał serenady pod moimi oknami

ps.mój mąż z dwoma takimi wariatkami w domu by nie wytrzymał
Stary 2013-09-25, 00:20   #3350
klaustynka
Zadomowienie

Hej Pamięta mnie ktoś?
Ja też już się powoli nastrajam. Paczta, co mam Kupiłam dziś w sh xd
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1583.jpg (90,2 KB, 31 załadowań)
Stary 2013-09-25, 00:30   #3351
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość
Hej Pamięta mnie ktoś?
Aaa!
Cytruskowa6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 00:35   #3352
Lusja
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Hej Pamięta mnie ktoś?
Faaaajna :thumbup:

Wysłane z mojego GT-I9105P

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 00:39   #3353
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cytruskowa6 Pokaż wiadomość
Aaa!
Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Faaaajna :thumbup:

Wysłane z mojego GT-I9105P
Dzięki

Niby ciesze się na Święta, ale jak sobie przypomnę to zimno... mieszkam w kamienicy i mam piece, które nie są w stanie dobrze nagrzać całego mieszkania. Już teraz jest nie za przyjemnie, a co dopiero przy minusowej temperaturze
Stary 2013-09-25, 00:56   #3354
Jelizawieta
Rozeznanie

piękna tuniczka
Stary 2013-09-25, 06:56   #3355
olanna
Zakorzenienie

Cytat:

Gorąca czekolada! Od tygodnia zamierzam kupić, ale nie chcę jakiegoś wyrobu pseudoczekoladowego i jeszcze się nie zdecydowałam. Ale będziesz miała pysznie!

A ponarzekać czasami trzeba, od razu człowiekowi lepiej.

Cytat:

Cudnie! I ile prezentów pod choinką.

Cytat:
Hej Pamięta mnie ktoś?
O! Niezły łup. Ja poluję właśnie na jakiś sweterek świąteczny, a marzy mi się taki, jaki miał Mark Darcy w "Dzienniku Bridget Jones".

Dzień dobry wszystkim!
U mnie na termometrze 3 stopnie, przeżyłam pierwszy szok, kiedy to zobaczyłam. Niedługo bezkarnie będę mogła nosić grubą czapę, szalik i śniegowce.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 08:51   #3356
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie to mówisz Ja w grudniu ślub biorę Choć i tak najbardziej boli mnie tankowanie mojego auta - wchodzą tam trzy duże świece a zapach zdecydowanie mniej przyjemny

Cytat:
Na duże świece na szczęście często są promocje
A idź!! Nawet nie kuś

Klaustynko! Super wyhaczyłaś tunikę

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 09:45   #3357
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Tina, ok biorę Ciebie,Nelsona i czekolade do odwołania, nie wypuszcze-nawet jak Twój małż będzie śpiewał serenady pod moimi oknami
ps.mój mąż z dwoma takimi wariatkami w domu by nie wytrzymał
Z Nelsonem to bym nie ryzykowała - "przypadkiem" mógłby wychlapać nam całą czekoladę Ale za to jak cudnie stópki grzeje A mój małż nie wystawałby pod oknem - poszedłby z Twoim oglądać jakiś mecz
Cytat:
Hej Pamięta mnie ktoś?
Hej
Śliczna ta tuniczka - taka słodka

Cytat:
Dzięki

Niby ciesze się na Święta, ale jak sobie przypomnę to zimno... mieszkam w kamienicy i mam piece, które nie są w stanie dobrze nagrzać całego mieszkania. Już teraz jest nie za przyjemnie, a co dopiero przy minusowej temperaturze
O kochana, wiem o czym mówisz - mój rodzinny dom (a właściwie mieszkanie ) mieścił się w starym, poniemieckim budownictwie - kiedy byłam dzieciakiem, zanim założono nam ogrzewanie miejskie, trzeba było palić w piecu kaflowym Mimo, że umieszczony był w samym centrum mieszkania, to nigdy nie był w stanie nagrzać jednego z pokoi i łazienki, więc kiedy zimą szłam się kąpać, robiłam to błyskawicznie Nie wspomnę już o tym, że czasami, po dłuższej nieobecności, zastawaliśmy w mieszkaniu istną lodówkę

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim U mnie dziś w miarę ciepło i słonecznie, jesień chyba zrobiła sobie wakacje
Stary 2013-09-25, 10:18   #3358
Nicole`_
Zakorzenienie

Dzień dobry Zrobiłam sobie "odliczator" do świąt na tapecie w telefonie No teraz to już mnie opęta na maksa

klaustynka, gratuluję zdobyczy

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Dziś darmowa przesyłka w Tchibo, a w dziale przecen znalazłam:

http://www.tchibo.pl/figi-damskie-3-...400022964.html
http://www.tchibo.pl/skarpety-3-pary-p400023074.html

Stary 2013-09-25, 11:02   #3359
justysiaa89
Zakorzenienie

89 dni !!

Cytat:
ale przytulnie i świątecznie

Cytat:
Dziś darmowa przesyłka w Tchibo, a w dziale przecen znalazłam:http://www.tchibo.pl/skarpety-3-pary-p400023074.html
te skarpetki świetne bo bałwanki na figach trochę niewyraźne
justysiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:43   #3360
martyna_tina
Bang Bang Bang

A ja właśnie doszłam do wniosku, że muszę kupić w tym roku nową czapkę na zimę ALE! Mojej czapki-misia i tak się nie pozbędę - mam zamiar spacerować w niej z psem i dobijać tym moją rodzinkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości