|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() To mi w porównaniu z Poshe czy INM nie kurczy się praktycznie w ogóle... na czym ja go testowałam? A nie pamiętam, ale wiem na 100% że to jakiś żelek był. Jedyne co mi w nim przeszkadza ciut ciut to nieco mniejszy błysk i to że szybko mani traci świeżość. No i końcówki się mocniej wycierają.
|
|
|
|
|
#272 |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Plus koszty przesyłki to raz, i tzreba mnieć niezwalone konto.
Od pewnego czasu nie udaje mi się zalogować mimo wpisywania poprawnego hasła. Wiem, ze poprawne, bo zmienione było i zaraz po zmianie próba wpisania. Oczywiście cudowna obsługa tego genialnego serwisu ma to w du... żym poważaniu [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4298043 0] Aaa już tak z wampirkową limitką było. Wzięłam w rękę, odłożyłam, na następny dzień już nie było i nigdzie w L. nie było, małżon mi gdzieś w Radomiu chyba kupił No ale z piaskami nie powinno być tak tragicznie [/QUOTE]Powiinaś dorwać |
|
|
|
#273 |
|
leśny stwór
|
no właśnie, u każdego inaczej
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4298043 0]Ok, to czekam ![]() [/QUOTE] ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4298050 5]Ło... ![]() To mi w porównaniu z Poshe czy INM nie kurczy się praktycznie w ogóle... na czym ja go testowałam? A nie pamiętam, ale wiem na 100% że to jakiś żelek był. Jedyne co mi w nim przeszkadza ciut ciut to nieco mniejszy błysk i to że szybko mani traci świeżość. No i końcówki się mocniej wycierają. [/QUOTE]tak, końcówki si wycierają, niestety :/ |
|
|
|
#274 |
|
Strażnik Wizażu
|
No i jasne
Nununu
|
|
|
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#276 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Napisz im na ścianie to pewnie wezmą się do roboty
|
|
|
|
|
#277 |
|
Oby do wiosny
|
Poza tym mogłaś kupić nie wiedząc że bedą dawać taki a nie inny efekt
|
|
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze robiłam z Seche i Sally kanapkę i na początku było OK a teraz dupa ![]() Oby bo się chyba załamię ![]() Cytat:
![]() Aaaaaaaaaaaaaa ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4298043 0]No mi też po paru miesiącach się tak zaczęło robić ![]() A EF jest... inny. Nie ściąga, ale no... zobaczysz jak sobie sprawisz. ![]() [/QUOTE] Oby się u mnie sprawdził ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4298050 5]Ło... ![]() To mi w porównaniu z Poshe czy INM nie kurczy się praktycznie w ogóle... na czym ja go testowałam? A nie pamiętam, ale wiem na 100% że to jakiś żelek był. Jedyne co mi w nim przeszkadza ciut ciut to nieco mniejszy błysk i to że szybko mani traci świeżość. No i końcówki się mocniej wycierają. [/QUOTE]To zrobię kanapkę, dam na lakie EF a potem Sally
|
|
|
#279 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Jestem sknerą w takich sytuacjach. Sklepy pod Centralnym zostały polikwidowane, bo dawni najemcy nie chcieli zaakceptować podwyżki. Chcieli płacić takie stawki, jak 10 lat temu. Sporo się tam pozmeiniało teraz. Nie ma chińczyka z Safari, i nie ma kilku fajnych sklepów. W ogóle w Wawie to kicha, bo sieciówki rosną jak grzyby po deszczu i zabijają małe drogerie. Własnie ta przy Feminie jest likwidowana..... |
|
|
|
|
#280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I te kropki takie idealne ![]() Cytat:
Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama ![]() A teraz dzień dobry
|
|
#281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zakupy z pazurkomaniaczka zazwyczaj się źle kończą... jak wychodze z Maliną z zamiarem "nic nie kupuję" to i tak wiecznie wracam z naręczem kosmetyków!Cytat:
Miałam na tapecie niedawno dylematy nad pierwszym tańcem w rockowej konwencji.. Padło na Creek With arms wide open. Chciałam Higher ale trudno by się to tańczyło ![]() o matko, ja chyba za dużo się nawąchałam lakierów ostatnio... jak rozmawiałysmy o teal'owym MS to ciągle myslałam, że chodzi o ten drugi. Ten dla mnie jest granatowy (i ten własnei mam -.-) a wydawało mi się, że ten "turkus" z kolekcji to był własnie taki teal bardziej.. i to o tym mówiłyśmy ![]() jestem nieoceniona.. zawsze ![]() to to juz całkeim jak naklejki wygląda!!! EKSTRA!
|
|
#282 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Ale przecież wiem co widziałam Cytat:
![]() Zgłupiałam, już nic nie wiem |
||
|
|
|
#283 | |||
|
Zakorzenienie
|
. mam tak czasem na blogu i też nie czaję..
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() bardzo ciekawy! |
|||
|
|
|
#284 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Kiedy? |
|
|
|
|
#285 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a kolorki tych nowych to: san of the peach CG, zielony to kiwi coolada CG, pistacja to miyo 12 z mgielka GR 318, i czern to CC ale nazwy zapomnialam taki z czerwonym brokatem Cytat:
plytka zdecydowanie przyrosla to chyba oleje itd, specyfiki jakie na nie ciagle wrzucam Cytat:
seche mam wielka butle i robie dolewki jak zaczyna gluciec, teraz planuje kupic top z EF Dziękuje płytka hehe, a co Ci w kształcie sie nie podoba proszę o info ![]() ![]() wiesz ono ładniej na żywo wyglada niz na zdjeciu, a mały ma mega przyrost w prawej ręce i po przyroscie prawie spilowany. |
||||
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4297935 4]
Ach zapomniałabym , coś jednak wczoraj w naturze capnęłam ![]() Petrolpolitan Catrice [/QUOTE]pomaluj!!!! bo nad nim myśle... ale nie lubię catrice.. a ten mnie jakos urzekl..ale mało kolorów byłam w stanie znaleźć.. rózowy gołębi i zółty.. dokładnie! Wiedzialam, ze za bardzo anmotałam. Oglądając zdjęcia promocyjne tych piasków widziałam granatowy lakier i ten ich zielonkawy turkus czy jak mu tam i zapamietało mi się, ze był granat, który czym prędzej złapałam i jakiś inny w podobie. Jak rozmawiałyśmy o tealowym to byłam pewna, ze mowa nie o tym granacie który mam tylko o tym drugim.. -.- Granacik z zielonkawo- niebieskimi drobinkami jest hiper mega w butli. Jednakowej wielkości, dość małe drobinki. Jak pomaluję to się wypowiem cos więcej.
|
#287 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W rzeczywistości on nie jest turkus ani teal, to jest oczodajna, "kiblowa" wersja teala, ewentualnie takiego zieleńszego turkusu Za to właśnie zobaczyłam tealową twarz granatu, te błyskotki... |
|
|
|
|
#288 | |
|
Strażnik Wizażu
|
W sierpniu.
Cytat:
Przepięknie by wyglądały u Ciebie krótkie kwadraty Dzięki
|
|
|
|
|
#289 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Ale zobacz TE delikatnie zwężają się na końcu i wyglądają smuklej, lub nawet TE mogłabyś zaryzykować nawet takie szpicki. Przy Twojej płytce mogłyby być zabójcze
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Dobra, już rozumiem ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4298107 4]Ja też jak zobaczyłam pierwszy raz te piaski w niecie to myślałam o tym jasnym. W rzeczywistości on nie jest turkus ani teal, to jest oczodajna, "kiblowa" wersja teala, ewentualnie takiego zieleńszego turkusu Za to właśnie zobaczyłam tealową twarz granatu, te błyskotki... Aaa, teraz już wszystko wiem
|
|
|
|
|
#293 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#294 | |
|
leśny stwór
|
no mi nie odpowiada
dzięki Aniu ![]() Cytat:
Albo resztę zapuścić (ale to chyba nie jest dobry pomysł, bo i tak masz długie), albo troszkę ukrócić stopniowo przyrost.
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Preziu mani dla Ciebie
![]() Mani pod tytułem: "Nie wszystko złoto co się świeci, ale wszystko co się świeci podoba się Preziowi" ![]() ![]() ![]() Nie chcecie wiedzieć jaka byłam wściekła wstając rano i widząc pościągane końcówki SV mnie nieźle załatwił... No ale starałam się to jakoś ukryć na zdjęciach. Wyszło jak wyszło...
|
#296 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Podobnie zapewne jak ja gdy rano zobaczyłam Preziowe mani.... Efekt był taki, że zaczęło po prostu odpryskiwać! Dziwaczne połączenie. Nie wiem czy mi się podoba, ale jest na pewno ciekawie. |
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się na żywo podoba Ale jestem nieobiektywna
|
|
#298 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jakaś plaga, ja w piątek wieczorem malowałam... w sobotę rano patrzę a mój cudowny, kochany Atlantis pościągany jak idź stąd i nie wracaj...
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Końcóweczki z kolorowym brokatem były, więc ściągnięcie nie rzucało sie tak w oczy. |
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4298151 1]Podoba mi się
![]() Jakaś plaga, ja w piątek wieczorem malowałam... w sobotę rano patrzę a mój cudowny, kochany Atlantis pościągany jak idź stąd i nie wracaj... [/QUOTE]Dziękuję No...chyba masz rację z tą plagą Ale to nic przyjemnego niestety...---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
Ja to czasu mam pod dostatkiem, tylko zmywacza mi szkoda
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

nie zniosę tego, bo psuje mi niemal każde mani. Po kąpieli potrafi się pół milimetra-milimetr skurczyć.
A nie pamiętam, ale wiem na 100% że to jakiś żelek był. Jedyne co mi w nim przeszkadza ciut ciut to nieco mniejszy błysk i to że szybko mani traci świeżość. No i końcówki się mocniej wycierają.

No ale z piaskami nie powinno być tak tragicznie 
a mi wcale
Sama siebie nie rozumiem...