Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-25, 10:37   #3271
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Witam się
Muszę ogłosić, że najbardziej traumatyczną fazę przygotowań ślubnych mamy za sobą. W ciągu miesiąca załatwiliśmy salę, termin w kościele, fotografa, dj-a oraz kamerzystę. Bonusowo i niespodziewanie również sukienkę dla mnie.

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Fajnie a ja nie mam zbyt typu - mam powiedzieć Pani w salonie że chcę przymierzyć wszystkie bo nie wiem jaki fason bym chciała? załamie się bidna
Ja tak mówiłam na pierwszych mierzeniach - nie wiem, w czym byłoby mi dobrze. Pani przynosiła różne fasony, w dobrych salonach dają więcej przymierzyć niż 3-4 sukienki. W tych niefajnych - panie się upierają na 3 średnio pasujące i na pytania, czy jest coś więcej - nie mamy takich modeli A modele oczywiście są - żeby nie było.

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, jak Wam kiedyś wspominałam chciałam zrezygnować z kwiatów na sali, bo:
1. nie mam ich w cenie
2. z sali dekoracja kwiatami jest bardzo droga
3. szukam oszczędności, a kwiaty to spory wydatek

Cenowo liczyłam około 300-350zł (to jest 1/3 ceny jaką chce sala za deko ), więc znośnie, no i plus, że potem storczyki możemy zabrać z powrotem.
Oczywiście storczyki białe
Wklejam Wam też zdjęcie ustrojenia mojej sali, myślicie, że będzie pasować?

No i bukiet marzeń
Podoba mi się pomysł ze storczykami - wygląda to bardzo elegancko.
Dziewczyny, macie inne patenty na dekoracje? U mnie też nie ma kwiatów w pakiecie, a finansowo nie chcę popłynąć. Początkowo chciałam bukiety z kwiatów handmade z papieru, ale to dla wielu osób zbyt awangardowy pomysł.

namisek1990 Historia z salą - masakra Wiesz, jak to się skończyło?

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
a ja tak siedzę i myślę o której w ogóle zrobić ślub, termin mamy już dawno zaklepany tylko nie mogliśmy się zdecydować na godzinę 16,17 czy jak już będzie zupełnie ciemno czyli 18 ?
Jak się dowiedziałam - w miesiącach zimowych lepiej trochę wcześniej, natomiast w letnich i upalnych później. Aczkolwiek to też zależy od tego, skąd jesteś i tamtejszych tradycji

missmalezji Zdrówka

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Witam się z pracy z grypą

ze spraw ślubnych - chyba się w końcu zapiszemy na kurs tańca.
Zdrowiej A kurs tańca bardzo polecam

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
My chcemy iść najpierw na kurs tańca użytkowego. Mój TŻ w ogóle nie umie tańczyć, naprawdę "taniec" z nim to katorga kurde patrze i nie widze, pamiętam jak kiedyś szukałam na necie to było coś takiego jak taniec użytkowy, a teraz tylko towarzyski albo dla narzeczonych...

U mnie kurs dla narzeczonych kosztuje w okolicach 150 zł za 10 lekcji po 90 minut+1 indywidualna

a potem trzeba będzie iść na indywidualne układziku się nauczyć
Taniec użytkowy czasami nazywają discofoxem - też się wybieramy Uważam, że to lepsze rozwiązanie niż stricte towarzyski. Tam nacisk jest na praktyczne umiejętności, pewne figury są zaadaptowane z towarzyskiego, inne z salsy.

Co do kosztów - cieszę się, że jest multisport. Ostatnio załamałam się, ile chcą za naukę tanga w jednej szkole - za 4 zajęcia 90 min 110 zł. A jak multisport, to dopłata ok. 50 zł za miesiąc. W większości szkół w krk rzadko są dopłaty, a jak są - to rzędu 5 zł za zajęcia

Cytat:
Napisane przez renergie Pokaż wiadomość
Co do muszli nie jestem przekonana bo to nie do końca mój styl.
Ale storczyki - cudowne!

A ja właśnie wczoraj wymyśliła, że do dekoracji mojej sali wybiorę białe kwiaty. A więc wesele w kolorze BIAŁYM!
Bardzo mi się podoba pomysł z białymi kwiatami

Cytat:
Napisane przez inezwiza_90 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM 2014. Ja też biorę ślub w 2014, a konkretnie 5.07.
Cześć Napiszesz coś o Was ?

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 10:46   #3272
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Witam się
Muszę ogłosić, że najbardziej traumatyczną fazę przygotowań ślubnych mamy za sobą. W ciągu miesiąca załatwiliśmy salę, termin w kościele, fotografa, dj-a oraz kamerzystę. Bonusowo i niespodziewanie również sukienkę dla mnie.
Dla mnie to był najbardziej przyjemne sprawy, te drobiazgi są za to traumą

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Moje Drogie PMki (:
Kiedyś się tu mocno udzielałam, jednak - przyznaję się bez bicia - przestałam nadążać I nie chciało mi się nadrabiać dziesiątek stron.
Jednak nie znaczy to, że utraciłam zainteresowanie ślubną tematyką, co chyba wyraźnie widać w innych wątkach
Dlatego też wszystkie panny młode, które czeka ślub w czerwcu 2014, zapraszam - najgoręcej jak tylko się da - na mój świeży wątek czerwcówek 2014:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post42980237
Oczywiście nie zamierzam, Kochane, robić Wam tu jakiejś konkurencji (: Po prostu przyszło mi do głowy, że dobrym kryterium zawężenia liczby PMek jest miesiąc (: Dzięki temu uzyskamy grupę dziewczyn na podobnym etapie przygotowań.
Pozdrawiam Was wszystkie i całuję serdecznie
Witaj!
Ja Cię pamiętam doskonale Nasz wątek ostatnio trochę zwolnił, trochę bardzo. Widać to choćby po tym że istnieje już 3 tygodnie a zapisałyśmy dopiero 2/3 gdzie przy poprzednich po 2 tyg trzeba było zakładać nowy. Możesz podjąć wyzwanie i wrócić do nas Ja jestem czerwcowa ale niestety nie mam aż tyle czasu żeby ogarniać ten wątek i oba nasze kluby. Więc przykro mi

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 10:47   #3273
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
nawet fajnie to wygląda jakoś tak wiosennie
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 10:47   #3274
irracjonalna_
Raczkowanie

Cytat:
napisane przez cornflower_girl
Gratuluje! Kiedy masz ślub i kiedy zaczęłaś przygotowania?
Czytając to forum uświadamiam sobie ile jeszcze rzeczy mi brakuje i o ilu nawet nie pomyślałam :P

Mojego TŻ nawet nie trzeba namawiać na kurs tańca, sam to zaproponował. Ale nie będziemy się uczyć choreografii, tylko chcemy, tak jak ktoś już tu wspominał, nauczyć się tańczyć lepiej za sobą i nie czuć stresu 'występując' przed gośćmi.

cornflower_girl piszesz o kursach w Krakowie, możesz coś polecić?
irracjonalna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 10:48   #3275
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Witam się

E tam, to był "pikuś" sala, fotograf drobiazgi.. drobiazgi nas pochłonią i staną się naszą traumą

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 10:48   #3276
rabbitka
Rozeznanie

Blondi świetny pomysły ze storczykami, piękne kwiaty a muszle na donicach napewno dodadzą im uroku
Misia zdowiej! My się koniecznie na kurs tańca zapisujemy, bo ja to tylko przytulańce umiem ale liczę, że się nauczę, haha
Enzunio moim zdaniem ten sweterek wygląda uroczo dodaje skromności, a i wybrała sobie w kolorze przewodnim no ale co kto lubi
Cornflower_girl dobre tempo macie , co najważniejsze załatwione, gratulacje!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

18.6.14

Edytowane przez rabbitka
Czas edycji: 2013-09-25 o 11:06
rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 10:51   #3277
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Dla mnie to był najbardziej przyjemne sprawy, te drobiazgi są za to traumą

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Witaj!
Ja Cię pamiętam doskonale Nasz wątek ostatnio trochę zwolnił, trochę bardzo. Widać to choćby po tym że istnieje już 3 tygodnie a zapisałyśmy dopiero 2/3 gdzie przy poprzednich po 2 tyg trzeba było zakładać nowy. Możesz podjąć wyzwanie i wrócić do nas Ja jestem czerwcowa ale niestety nie mam aż tyle czasu żeby ogarniać ten wątek i oba nasze kluby. Więc przykro mi
Szkoda ): Niestety, zaraz zaczną się studia, więc będę miała jeszcze mniej czasu, na pewno nie będę mogła codziennie się "wizażować" jak to mówi mój TŻ. Poza tym... Wątek 2014 teraz zwolnił, bo już pewnie wszystkie podpisałyście umowy itd, ale w przyszłym roku... Gdy zaczną się serio przygotowania... To tutaj będzie lawina postów Dobra, ogłosiłam się, więc odsubskrybowuję Was (: Jakby co to zapraszam na priv... No a czerwcówki zapraszam wiadomo gdzie
Pozdróweczki dla wszystkich PMek!!!

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:02   #3278
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irracjonalna_ Pokaż wiadomość
Gratuluje! Kiedy masz ślub i kiedy zaczęłaś przygotowania?
Czytając to forum uświadamiam sobie ile jeszcze rzeczy mi brakuje i o ilu nawet nie pomyślałam :P

Mojego TŻ nawet nie trzeba namawiać na kurs tańca, sam to zaproponował. Ale nie będziemy się uczyć choreografii, tylko chcemy, tak jak ktoś już tu wspominał, nauczyć się tańczyć lepiej za sobą i nie czuć stresu 'występując' przed gośćmi.

cornflower_girl piszesz o kursach w Krakowie, możesz coś polecić?
Ślub mamy 26.07, a zaręczyliśmy się 16.08.2013 Jak widać, da się to wszystko ogarniać nawet w tak krótkim czasie - trzymam kciuki za świeże panny młode. To nie jest tak, że skoro zaczynacie organizować, to będzie cięzko z wykonawcami, bo brak terminów.

Mogę polecić kursy tanga argentyńskiego (to konkretne namiary na priv podam) - ale uprzedzam, że żeby były efekty trzeba dużo systematyczności i cierpliwości. Taniec użytkowy dopiero będziemy zaczynać za miesiąc, dwa i wtedy będę mogła napisac o konkretnych szkołach (mamy nadzieję, że szybko złapiemy podstawy).

rabbitka Dziękuję A propos makijażystki - mam nadzieję, że znajdziesz kogoś świetnego. Ale dobre tempo mają brytyjskie PM-ki

Dziewczyny, nie straszcie Jak będzie tyle stresów z pierdołami, to ja w lipcu będę wychudzona i jak zombie

Stary 2013-09-25, 11:14   #3279
madzixx88
Zakorzenienie

news PM Tatiana Okupnik https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...54756786_n.jpg

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Witam się

hehe ale teraz to dopiero się zacznie, wbrew pozorom te drobiazgi typu zaproszenia,winietki itd wcale nie są drobiazgami

i tak mamy luksus czasowy możemy sobie wybierać do woli, rozmyślać nad różnymi wariantami a znam parę, która wszystko musiała dopiąć w mega ekspresowym tempie( dzidzius niespodzianka ) i 3 mies później stanęli przed ołtarzem wesele z poprawinami na 180 osób, do dziś uważane za jedno z lepszych
Stary 2013-09-25, 11:14   #3280
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Indywidualne lekcje.
Kurs grupowy jest dla osób z poczuciem rytmu, znających podstawy, a kurs tylko po to żeby się "roztańczyć". To takie moje zdanie. Na indywidualnym trener poświęca Wam całą godzinę, na grupowym jest kilkanaście par, Wasze nogi giną w gąszczu.
o kurde, teraz mi zamieszałaś w głowie... chyba pójdziemy na indywidualne...

Cytat:

Taniec użytkowy czasami nazywają discofoxem - też się wybieramy Uważam, że to lepsze rozwiązanie niż stricte towarzyski. Tam nacisk jest na praktyczne umiejętności, pewne figury są zaadaptowane z towarzyskiego, inne z salsy.
dziękuję, poszukam tak
Masz ślub wtedy co ja

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
podoba mi się jej look
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:19   #3281
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
A moja sala jest elegancka, więc jednak bez kwiatów być nie może.
I wczoraj wpadłam na koncept - storczyki!
Jak się podzieliłam tą myślą z TŻ to mu się początkowo nie podobała, ale jak pokazałam mu inspiracje, to mówił, że super
I pomyślałam, że zapakowałabym je w wyższe, smukłe białe donice i obkleiła delikatnie muszlami, żeby było z motywem, co o tym myślicie?
Wklejam kilka inspiracji
Bardzo fajny pomysł z tymi storczykami Na zdjęciach z inspiracji wyglądają rewelacyjnie Uważam że będą pasować. A ile później w domu kwiatów mieć będziecie!

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:

znam parę, która wszystko musiała dopiąć w mega ekspresowym tempie( dzidzius niespodzianka ) i 3 mies później stanęli przed ołtarzem wesele z poprawinami na 180 osób, do dziś uważane za jedno z lepszych
Ładnie Tatiana wyglądała
A co do drugiego, to ja uważam że czasem takie spontaniczne akcje lepiej wychodzą niż długie przygotowania. Jak się chce to się da
My sami zdecydowaliśmy się na ślub i wesele 9 miesięcy przed, i dużo ludzi nam mówiło że to tak późno, a po miesiącu mamy kościół, salę, zespół, fotografa i kamerzystę a ja zaklepany make up

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:21   #3282
ParisParisienne
Rozeznanie

co do tancowania....

mielismy z TZ isc na kurs teraz od wrzesnia, ale niestety koszta nas przerosly i w obliczu niespodziewanych wydatkow musielismy zrezygnowac

ale... poniewaz ja kiedys troszke tanczylam, to uczymy sie razem w domu.... jak nic nie ogarniemy do choreografii slubnej to tez bedziemy razem ukladac...

chociaz jest jeden problem nasze mieszkanie ma w tej chwili 30 m i chyba do slubu nie zmienimy

jakas porada?
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:22   #3283
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:

hehe ale teraz to dopiero się zacznie, wbrew pozorom te drobiazgi typu zaproszenia,winietki itd wcale nie są drobiazgami

i tak mamy luksus czasowy możemy sobie wybierać do woli, rozmyślać nad różnymi wariantami a znam parę, która wszystko musiała dopiąć w mega ekspresowym tempie( dzidzius niespodzianka ) i 3 mies później stanęli przed ołtarzem wesele z poprawinami na 180 osób, do dziś uważane za jedno z lepszych
Też znam taką parę - ale to pewnie musiało być sporo stresów, bo jeszcze do tego ciąża

Sukienka Tatiany - nie moje klimaty, ale wygląda bardzo ładnie. Pasuje do niej.

Winietkami i zaproszeniami się nie martwię - sama będę robić. A i tutaj dam moim rodzicom i teściom wybór, które chcą.

Cytat:
dziękuję, poszukam tak
Masz ślub wtedy co ja
Z tego co widzę w kalendarzu, to jest nas trochę Mam nadzieję, że to dobra data jest

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
co do tancowania....

mielismy z TZ isc na kurs teraz od wrzesnia, ale niestety koszta nas przerosly i w obliczu niespodziewanych wydatkow musielismy zrezygnowac

ale... poniewaz ja kiedys troszke tanczylam, to uczymy sie razem w domu.... jak nic nie ogarniemy do choreografii slubnej to tez bedziemy razem ukladac...

chociaz jest jeden problem nasze mieszkanie ma w tej chwili 30 m i chyba do slubu nie zmienimy

jakas porada?
W niektórych miastach są darmowe zajęcia pokazowe salsy - warto przyjść i zobaczyć, podstawy się przydadza do choreografii. Czasami szkoły tańca mają practisy (darmowe) albo imprezy tematyczne w klubach - z reguły przed imprezami jest pusty parkiet, który warto wykorzystać Zawsze można jeszcze wynająć salę gimnastyczną w szkole (ponoć nie są aż tak duże koszta).

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2013-09-25 o 11:26
Stary 2013-09-25, 11:34   #3284
misia880
Zakorzenienie

alucior a skąd jestes ?? bo ja mam taka sama oferte

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:36   #3285
madzixx88
Zakorzenienie

Majowe PMki !!!

a może i my założymy swój majowy wątek ?
fajnie by było się dzielić postępami w przygotowaniach, inspiracjami i przydatnymi informacjami, np o dostępności kwiatów w maju itd
Stary 2013-09-25, 11:37   #3286
201605100
Konto usunięte

Paris może poszukajcie w terenie jakiejś utwardzonej nawierzchni zdala od ludzi

Corn nas z 26.07 jest mało, popatrz na 16.08

misia Bielsko-Biała pewnie zbieg okoliczności bo Ty ze śląska nie?

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2013-09-25 o 11:39
Stary 2013-09-25, 11:43   #3287
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Majowe PMki !!!

fajnie by było się dzielić postępami w przygotowaniach, inspiracjami i przydatnymi informacjami, np o dostępności kwiatów w maju itd
Jestem majowa, ale raczej nie jestem za osobnym wątkiem dla każdego ślubnego miesiąca... Przecież np. majowe czy czerwcowe PMki a nawet te z kolejnych wakcyjnych miesięcy są tak naprawdę na podobnym etapie przygotowań. A tu jest nas więcej, a co za tym idzie więcej pomysłów, opinii itp. Jak powstanie majowy wątek pewnie będę zaglądać ale myślę że jednak lepiej pozostać tu

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:44   #3288
misia880
Zakorzenienie

szkola tanca FILAN tez chcemy tam isc własnie do Bielska

Stary 2013-09-25, 11:45   #3289
przezduzeem
Wtajemniczenie

Cytat:
Majowe PMki !!!

Jestem jak najbardziej ZA! )

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:47   #3290
201605100
Konto usunięte

Poważnie?

ja już zmieniłam koncepcje discofox szukam. Pójdziemy na discofox a potem na naukę układu do pierwszego tańca
Stary 2013-09-25, 11:50   #3291
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Poważnie?

ja już zmieniłam koncepcje discofox szukam. Pójdziemy na discofox a potem na naukę układu do pierwszego tańca
powaznie mój TŻ mieszka niedalko Bielska i tam byśmy chodzili...
bo w Kato 6 lekcji kosztuje 160 zl... no to w ogole sie nie opłaca

Stary 2013-09-25, 11:52   #3292
rabbitka
Rozeznanie

zebrałam co już mamy załatwione i załączam moje inspiracje

K. & A.
zaręczyny: 21/01/2013
ślub: 18/06/2014

Sala: Balbirnie House Hotel
DJ: Pin Up Nights
Florystka: Lou Lou Flowers
Fotograf: Karolina Kotkiewicz
Kolory przewodnie: pastelowy róż, brzoskwinia, ivory.
Suknia: White by Vera Wang
Buty: Rainbow Club / Converse
Tort: 3d Cakes
Zaproszenia itp: mój A.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (16,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (28,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (30,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (28,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (28,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (50,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (55,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg piwonie.jpg (55,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (28,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (49,1 KB, 4 załadowań)

18.6.14

Edytowane przez rabbitka
Czas edycji: 2013-09-25 o 12:03
rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:53   #3293
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Justynkie, dzięki za odpowiedz

Ślicznie wyglądała Tatiana

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:55   #3294
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Jestem majowa, ale raczej nie jestem za osobnym wątkiem dla każdego ślubnego miesiąca... Przecież np. majowe czy czerwcowe PMki a nawet te z kolejnych wakcyjnych miesięcy są tak naprawdę na podobnym etapie przygotowań. A tu jest nas więcej, a co za tym idzie więcej pomysłów, opinii itp. Jak powstanie majowy wątek pewnie będę zaglądać ale myślę że jednak lepiej pozostać tu
no niby tak, ale tutaj jest taki natłok różnych informacji, inspiracji, że aby wszystko ogarniać trzeba bardzo wnikliwie śledzić wątek, coś zawsze może umknąć, akurat jakiś cenny link a nie zawsze będzie czas dokładnie nadrabiać
Na majowym byśmy tylko skupiały się na "majowych sprawach" i łatwiej by było się w tym odnaleźć

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-09-25 o 11:57
Stary 2013-09-25, 11:57   #3295
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Majowe PMki !!!

funkcjonuje już taki wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post42406727

podobnie jak wątek czerwcowych
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597381&page=62

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-09-25 o 11:59
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:58   #3296
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
powaznie mój TŻ mieszka niedalko Bielska i tam byśmy chodzili...
bo w Kato 6 lekcji kosztuje 160 zl... no to w ogole sie nie opłaca
jeszcze byśmy na siebie wpadli jaki świat jest mały
Stary 2013-09-25, 12:00   #3297
madziara889
Zakorzenienie

na pewno nie będzie październikowych PM bo jestem chyba jedyna
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 12:01   #3298
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
tak widziałam, ale w tych majowych się np zgłosiła dziewczyna z maja 2015
Stary 2013-09-25, 12:01   #3299
201605100
Konto usunięte

Cytat:
no niby tak, ale tutaj jest taki natłok różnych informacji, inspiracji, że aby wszystko ogarniać trzeba bardzo wnikliwie śledzić wątek, coś zawsze może umknąć, akurat jakiś cenny link a nie zawsze będzie czas dokładnie nadrabiać
Na majowym byśmy tylko skupiały się na "majowych sprawach" i łatwiej by było się w tym odnaleźć
sorry, ale tych majowych spraw nie jest aż tyle, żeby osobne wątki zakładać poza tym jak anka1897zauważyła, już majowy wątek jest. Funkcjonuje też dużo regionalnych wątków, w których ruch jest mniejszy. Za chwile będą powstawać wątki "blond peemki 2014"

edit: anka1897 ale wątek czerwcowych, a czerwcowych 2014 to różnica, co roku w czerwcu inne kwiatki rosną : brzydal: sorry, nie mogłam się powstrzymać

edit2 : o ile mnie pamięć nie mysli to powstał tu niedawno wątek wiosennych PM2014 i szybko został zamknięty

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2013-09-25 o 12:07
Stary 2013-09-25, 12:04   #3300
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez renergie Pokaż wiadomość
Co do muszli nie jestem przekonana bo to nie do końca mój styl.
Ale storczyki - cudowne!
A ja właśnie wczoraj wymyśliła, że do dekoracji mojej sali wybiorę białe kwiaty. A więc wesele w kolorze BIAŁYM!
Muszle dlatego, że mamy motyw morza, więc chcę, aby był jakiś akcent
My mamy motyw morza i kolory - złoto, niebieski i biel
[QUOTE=poznanianka1990;429 80305]Blondi, świetny pomysł z tymi storczykami [QUOTE]
Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Blondi świetny pomysły ze storczykami, piękne kwiaty a muszle na donicach napewno dodadzą im uroku
Cytat:
Podoba mi się pomysł ze storczykami - wygląda to bardzo elegancko.
Dziewczyny, macie inne patenty na dekoracje? U mnie też nie ma kwiatów w pakiecie, a finansowo nie chcę popłynąć. Początkowo chciałam bukiety z kwiatów handmade z papieru, ale to dla wielu osób zbyt awangardowy pomysł.
Cieszę się, że pomysł Wam się podoba!
Ale się napaliłam
Cornflower - a myślałaś może o innych kwiatach właśnie doniczkowych? Są tańsze, nie potrzebują układania, do tego jakaś doniczka w kolorze przewodnim...

A tak ogólnie to przypomniało mi się - dekoracje DLA FIOLETOWYCH PM!
Dziewczyna w tym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=C1A0bmOlj2g
od około 9:30 opowiada o tym jak zrobiła dekoracje z czosnku ozdobnego

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Bardzo fajny pomysł z tymi storczykami Na zdjęciach z inspiracji wyglądają rewelacyjnie Uważam że będą pasować. A ile później w domu kwiatów mieć będziecie!
To jest też niewątpliwy plus

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości