|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII
eejj aco bylo w live marka i kretki?
|
|
|
|
#212 |
|
Konto usunięte
|
To pewnie szokniesz.
http://www.youtube.com/watch?v=KmUZU_FQaXY Ewa od 1:10. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater No nie ma ich od dłuższego czasu... Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-09-25 o 15:49 |
|
|
|
#213 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi też nie. W ogóle żaden z facetów pokazywanych na yt mi się nie podoba. Piszę o partnerach naszych gwiazdeczek. Ale wczoraj jadąc autobusem widziałam takiego kolesia, że ach Munkaa, byłam dziś w Zarze rzucić okiem na tę torebkę, którą pokazywałaś. Niestety nie było jej. Pochodziłam jeszcze po 5 sklepach i skonałam w Parfois, kupiłam coś, co nie było wowowoowowowo, ale chociaż nie będę chodzić z torebkami na lato Jak już kupiłam to padłam, wracając do domu spałam 2 godziny w autobusie.Któraś z Was też pisała o tym sklepie perfumy-perfumeria.pl. Też odebrałam swoją paczkę. Dostałam 3 próbki, marnie, jak na duże zamówienie. Ale za to ciekawe zapachy perfum Robiłam też zamówienie na Jacques Battini i tam za połowę mniejsze zamówienie dali mi 5 próbek ![]() Ps. rzuciłam okiem na ten filmik Księżniczki z dziwnymi brwiami. Napisałam, że jej brwi wyglądają jak dwie, czarne, włochate gąsienice i go nie zaakceptowała Ja mam taki po prostu styl, że nie piszę 'twoje brwi są za bardzo podkreślone, przerysowane, wyglądasz mega dziwnie', tylko lubię używać takich porównań. I tak jest serio ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- O ile dobrze kojarzę i nie mylę to ona chyba ogłaszała jakąś przerwę z powodu problemów osobistych. |
|
|
|
|
#215 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musiałam wyłączyć bo zrobiło mi się niedobrze. ;( |
|
|
|
|
#217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#218 |
|
Konto usunięte
|
Chyba wszystko się zaczęło od fali krytyki, jaka na nią spłynęła po tym jak powiedziała, że nie chce mieć dzieci i ich nie lubi? Już mi się myli, dobrze pamiętam? Potem jeszcze jakiś vlog, kilka osób ja krytykowało, potem jeszcze ze 2 filmy i cisza. Może jej minęła ochota na narywanie.
|
|
|
|
#219 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
właśnie przeglądnęłam zdjęcia z bloga ze spotkania rlm, oleski i karolajny i rlm faktycznie coś się przybrało.
|
|
|
|
#221 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
serio nie bylo? we Wroclawiu w Pasazu byly 2 ale w zlym stanie
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale spoko.. co kto lubi.
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#225 | |
|
-ist
|
Cytat:
![]() A co to za roznica, makijaze robi swietne, zna sie na rzeczy, mnie to zupelnie nie przeszkadza, jedyne co mnie irytuje, to to osobowe pajacowanie na filmikach Edytowane przez kustraczek Czas edycji: 2013-09-25 o 16:02 |
|
|
|
|
#226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#227 |
|
Konto usunięte
|
Nie subskrybuję jej, więc chyba nie może mnie zablokować? A tak serio to się nie logowałam, komentarz zarobiła w nocy, jak się obudziłam (coś koło 2)
![]() A tu filmik z wyjaśnieniami jak mniemam cremedelacreme: https://www.youtube.com/watch?v=0kAZcMujHTU |
|
|
|
#228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to samo jest w przypadku Hani-digitalgirl13, jak zobaczylam ja w Mistrzyni Makijazu to sie lekko zdziwilam
|
|
|
|
|
#229 |
|
-ist
|
Kiedys na kanale Panny Joanny byl filmik z RLM, kiedy to RLM jeszcze nie prowadzila swojego kanalu i cos tam gotowaly, Monsterka nie byla moze patykowata, ale byla szczuplejsza niz teraz. Ale sadze, ze to jej sprawa, nie jest strasznie tlusta i nie tlumaczy tego jakimis tarczycami, a poza tym ma do zaoferowania cos wiecej niz blablanie w filmikach, w odroznieniu od calej masy vlogerek
|
|
|
|
#230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeraża mnie takie coś, szczególnie jak pomyślę że oglądają ją młode dziewczyny dla których może być autorytetem. To już lepsza pijana Karolina niż RLM podwieszająca ludzi na czymś tam (nie przyjrzałam się, nie dałam rady). Chyba byłoby mi wstyd jakbym jako dziecko znalazła kiedyś filmik jak moja mama bije kogoś biczem po dupie. |
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
ale się przeraziłam
w pierwszej chwili pomyślałam, że od wczoraj nic nie pisałyście ,a tu już nowy wątek
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko zazwyczaj pod filmikami w których występuje bjuti guru pojawia się masa komentarzy od fanów, a tutaj takich nie widziałam, więc chyba niewiele osób o tym wie. Tak mi się wydaje.
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W każdym razie nie było, byłam w Złotych Tarasach i nie było nic świetnego. Poza tym też widziałam pierwszy raz w życiu (!!!) zniszczone torebki ![]() W Topshopie widziałam piękną, ale 250 zł trochę mi było szkoda. Była też jeszcze skórzana za 450, ale to już w ogóle cena zaporowa. Trzymam kasę na torbę OBag. |
|
|
|
|
#234 |
|
Podróżniczka
|
Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII
Wspominala kiedys ze znam RLM z reala i ze 3 lata temu bylo sporooo szczuplejsza.
|
|
|
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
możliwe. ja również byłam w lekkim szoku, kiedy zobaczyłam Hanię w całości.
|
|
|
|
#236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiedze dziewczyna ma, ale bardzo denerwuje mnie jej sposob bycia..czasami mam wrazenie,ze jest az za sztucznie mila zdarza sie ze, nie moge jej ogladac dluzej niz 3 minuty tez tak macie?
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...13569225_n.jpg A czy na tych zdjęciach także występuje? ![]() https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/..._8166895_n.jpg https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/...08357312_n.jpg Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-09-25 o 16:12 |
|
|
|
|
#238 | |
|
-ist
|
Cytat:
jesli sie przypatrzysz, to ja poznasz, ma swoja charakterystyczna slodka minke (w ogole uwazam, ze jest strasznie urocza, ale ja lubie takich ludzi )
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewa bije XRONIX to jest hit tego dnia ![]() a tak powaznie, to ja juz kilka lat temu znalazlam taka Alicje - jeszcze w erze fotoblogow - heartcore czy jakos tak ? ona przebijala sobie piersi drutem i za ten drut ją podwieszali... takze ewa to lajcik i tak
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
ja przy tym jadłam obiad. taki lajcik.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

#jestemtuodniedawna
kto co lubi

Jak już kupiłam to padłam, wracając do domu spałam 2 godziny w autobusie.
Ja mam taki po prostu styl, że nie piszę 'twoje brwi są za bardzo podkreślone, przerysowane, wyglądasz mega dziwnie', tylko lubię używać takich porównań. I tak jest serio 

No i jak ktoś wcześniej nie widział, to po tym slodko-dziubaskowatym stylu bycia RLM, może być w konkretnym szoku.