Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-25, 14:43   #3331
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
piękne!
jakie piękne włosy miała, a potem widać jak jej się rozprostowały i przyklapły ;/

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 14:52   #3332
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

My też chcemy niedługo kupić zaproszenia. Pewnie październik/listopad zamówimy bo wiemy jakie i gdzie. Będziemy zamawiali też na zapas 10-20 zaproszeń.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 14:53   #3333
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Ja mam obie, załączam zdj dla porównania wielkości

Co do makijażu dla Pana Młodego, moj nie będzie miał

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
która lepiej się sprawdza?

irracjonalna witaj również jestem z woj. świętokrzyskiego

Blondi świetny pomysł ze storczykami. Chciałam je wykorzystać przy dekoracji Kościoła jednak drogo by nas to wyszło.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 14:53   #3334
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
piękna, ale na pewno też bardzo bardzo droga. Pmka ładnie wygląda na początku potem juz te włoski średnio..
kurczę ja nie jestem za sukniami od projektantów, gruba przesada z cenami.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 15:03   #3335
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
My też chcemy niedługo kupić zaproszenia. Pewnie październik/listopad zamówimy bo wiemy jakie i gdzie. Będziemy zamawiali też na zapas 10-20 zaproszeń.
Też tak chcemy zrobić

Dziewczyny jestem po przymiarkach i mam trochę mętlik w głowie... Ale wiem na pewno, że będzie princessa tiulowa I długa mgiełka
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 15:08   #3336
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Też tak chcemy zrobić

Dziewczyny jestem po przymiarkach i mam trochę mętlik w głowie... Ale wiem na pewno, że będzie princessa tiulowa I długa mgiełka

fotki?

może któraś się zainspiruje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura-slubna-6197.jpg (16,8 KB, 42 załadowań)
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 15:14   #3337
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
fotki?

jakie misterne uczesanie
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 15:15   #3338
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
fotki?
Nie pozwolono mi robić
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 15:20   #3339
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
piękne!
jakie piękne włosy miała, a potem widać jak jej się rozprostowały i przyklapły ;/
Też to zauważyłam

I to już podczas przygotowań jej się rozprostowały!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 15:36   #3340
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Tydzień poswieciłam na studia i miałam ponad 25 stron do nadrobienia - ale sie uaktywniłyście
przeleciałam przez wątek udało sie
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
my będziemy dawać grupowo też
np. moich znajomych ze studiów zbierzemy na jakąś kolację, wszyscy jesteśmy paczką więc jak najbardziej ok
i też myślę, że rodziny sporo zaprosimy przy świętach wielkanocnych
ja mam problem ze znajomymi... mam bardzo dużo znajomych jeszcze z okresu gimnazjum i liceum i stwierdziłam, że na wesele zapraszam tylko ich. Na studiach nie nawiązałam znajomości tak bliskich, oczywiscie spotykamy sie itp, ale we wakacje ten kontakt zamiera i czuje że za 2 lata już w ogole nie bedziemy sie kontaktowac, wiec zaproszanie ich na wesele byłoby bez sensu. I teraz mam problem - jak myślicie - wypada mi znajomym ze studiów rozdac zawiadomienia o ślubie?

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam dylemat, zamowilismu obrączki ale mam dac znać do jutra jaki rozmiar, szkoda ze nie robią polówek hehe
Jaki bralyście rozmiar, mocno dopasowany czy lekko wchodzący na palec z leciutkim luzem.
Mam problem bo 9 jest idealna teraz ale ciężko wchodzi na palec a 10 nie spadnie z palca ale ma sporo luzu. Mam dosyć szerokie kostki i stąd ten problem. Jutro mam zadzwonić i ostatecznie podać rozmiar.
Wziaść takie na styk czy z luzem zaznacze ze ten z luzem nie spadnie z palca bo mam szerokie kostki?
Ratujcie bo już zgłupiałam :banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
powiem ci jak to u mnie wygląda. Kupiliśmy pierścionek 12, który był idealny, teraz schudłam 10 kg i stał się bardzo luźnawy ale nie spada mi, ale noszenie go jest coraz mniej komfortowe przez to ruszanie sie na palcu. Wolałam gdy bardziej przylegał

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ogólnie nie narzekam na włosy. Mam je dość gęste, dużo ich, nie muszę poświęcać im dużo czasu, a wyglądają ok. Ostatnio u fryzjera byłam chyba w marcu - mam laciutko rozdwojone końcówki (niedługo planuję wybrać się i je podciąć).

Kilka miesięcy temu wprowadziłam trzy rzeczy które mam wrażenie sprawiły, że włosy zaczęły szybciej rosnąć - kilka osób już mi zwróciło uwagę jak szybko rosną mi włosy.
- tangle teezer kiedyś myślałam, że to przereklamowany gadżet, a teraz.. cud, miód, malina!
Mam wrażenie, że masuje głowę, ŚWIETNIE rozczesuje, nie łamie włosów.
- olejek rycynowy - minimum dwa razy w tygodniu nakładam na połowę długości włosów. Związuję w kitkę i na to co wystaje nakładam olej, związuję i chodzę tak kilka godzin. Wspaniale nawilża i odżywia. Moje włosy kochają go tak bardzo, że ostatnio wręcz nie muszę nakładać odżywki po myciu (co kiedyś było nie do pomyślenia)
- rzadsze mycie i rzadsze suszenie włosów. Kiedyś myłam codziennie i nie wyobrażałam sobie inaczej - miałam wręcz fobię dnia bez umytych kłaczków. Teraz myję co dwa, albo nawet co trzy dni. Mam wrażenie, że kondycja włosów o niebo się dzięki temu poprawiła.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

poka, bo nie widziałam!
a ja tak dbam o swoje wlosy - od roku prawie ich nie susze i tylko grzywke stylizuje na gorąco, myje co 2 dni, używam szamponów bez silikonów, zawsze odżywka, często nakładam olej na włosy i maski i powiem szczerze - zero efektów... załamana jestem już macie jakiś pomysł na ratunek dla moich kłaczków?

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Gratuluje wszystkim zakupu albo wyboru tej jedynej sukni.

Mój za nawet lekki makijaż chyba by zabił Powiedziałam mu tylko, zę nie odpuszczę mu kilku serii maseczek i peelingów
a mój sie nawet przekonuje...
ma dużo wągrów, szczególnie na nosie - macie jakiś pomysł jakie kuracje mu zastosować na to?

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
my wybraliśmy zespół tylko na podstawie nagrań na ich stronie i tego co o nich słyszelismy/czytaliśmy umowę z zespołem mamy ale na żywo nie widzieliśmy, dopiero w przyszłym roku
my też tylko na bazie nagrań i powiem szczerze, że lekko jestem przerażona jak to będzie. Tym bardziej, że jest dość nietypowy. Ale ze wzgledu na datę (16.08) nie mielismy zbytnio wyboru, 35 zespoółów do jakich zadzwoniłam było zajetych

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość

Byłam w sobotę na weselu u kuzynki TŻ. Towarzysko było spoko, ale organizacyjnie - porażka.
Oto moje (i nie tylko moje) uwagi:

- pierdoła - ciasno przy stołach. Soły były ułożone w podkowę i strasznie mało było miejsca, nie można było swobodnie rozstawić łokci podczas jedzenia - warto zwrócić na to uwagę,
dlatego ja dziękuje Bogu za okragłe stoły jeszcze nie byłam na weselu powyżej 100 osób gdzie w prostokątnych stołach był luz

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość

ALE! wczoraj sie dowiedzialam, ze w tym dniu sa juz 3 sluby! snil mi sie kiedys taki koszmar i niestety okazal sie prawda

Martwie sie, bo sluby sa co godzine, ja mam na 16.00 i moze byc problem przy zmianie gosci, parking...
Fakt, ze pewnie msza bedzie ekspresowa, a zyczenia w tej sytuacji beda skladane na sali, no ale co np zrobie z goscmi, ktorzy beda tylko na slubie?
ja mam jeszcze wiekszy problem - pod moim kościołem jest parking na 3 samochody, a przed moim slubem jest ślub. Wesele na 130 osób - ja nie wiem jak to sie wszystko pogodzi i gdzie oni zaparkują, boje sie że bedzie mega zamieszanie....

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Cześć! Dosyć dawno mnie nie było, ale nie mam za dużo czasu. Staram się jednak podczytywać o ile mogę

Na tej stronie nie ma naszego kościoła, więc nie wiem, czy jest jakaś ustalona kwota za ślub. W każdym razie my mamy zamiar dać 2000 a jak będziemy mieli kasę, to i może 10% całego wesela

Zaproszenia zaczniemy od Świąt Bożego Narodzenia rozdawać. W lutym chcielibyśmy już wstępnie wiedzieć ile osób będzie
a moge zapytać skąd taka wysoka kwota dla księdza?

My slubujemy w sierpniu a zaczynamy w marcu rozdawać - nie ma na co czekac, tym bardziej, że czerwiec poświecam na obronę
Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
zebrałam co już mamy załatwione i załączam moje inspiracje

K. & A.
zaręczyny: 21/01/2013
ślub: 18/06/2014

Sala: Balbirnie House Hotel
DJ: Pin Up Nights
Florystka: Lou Lou Flowers
Fotograf: Karolina Kotkiewicz
Kolory przewodnie: pastelowy róż, brzoskwinia, ivory.
Suknia: White by Vera Wang
Buty: Rainbow Club / Converse
Tort: 3d Cakes
Zaproszenia itp: mój A.
witam w gronie miłośniczek very wang
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 15:42   #3341
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

Moim zdaniem to też zbędna panika. Już nie raz bylam na slubach, gdzie było kilka ślubów w danym kościele w odstępach godziny, np. u mojego kuzyna - on miał ślub na 17, a przed tym ślubem były jeszcze 2 sluby - o 15 i 16. Ja z Mlodymi czekałam w aucie (byłam swiadkowa) przed wjazdem do kościoła aż ta Para przed nami odjedzie, a goście nasi stali przed kościołem. Wszystko da sie zorganizować. Ja jestem ciekawa czy jakaś druga Para będzie slubowac w naszym kościele czy nie. Jak byliśmy w maju rezerwować termin to my byliśmy pierwsi, wybraliśmy godzinę 16.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
na ślubuję 1,5 h przed znajomą
Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
zostały nam równe 4 miesiące do ślubu

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
my rozdamy w BN, ślub 26.04. potwierdzenia podejrzewam, że damy gdzieś do 20.lutego
2 miesiące przed?? ja wziełam tylko miesiąc i tydzień... może zmienie??
Teraz dopiero pomyślałam, że musimy wysłać jedno zaproszenie do Anglii, ślub 6 września, Oni nic nie wiedzą o tym, że będzie i że są zaproszeni, kiedy mam wysłać??
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Z drugiej strony patrząc, na wesele wydajemy kupę forsy, a tak naprawdę najważniejsze jest to, co będzie w kościele - czyli zawarcie związku małżeńskiego. Młodzi bez mrugnięcia okiem wydają grube pieniądze na oprawę wesela, a ślub to najlepiej za darmo Nie wiem, ja się nie oburzam, że trzeba dać tyle i tyle, skoro 30 razy więcej wydam na wesele...
zgadzam się z Tobą, u nas jak ktoś jest biedny to ksiądz nawet za darmo ślubu udzieli, ważne żeby wzieli ślub, wtedy nawet mój TŻ ( jest organistą) gra za darmo, już nie raz tak było.
Ale szlag go trafia, jak ktoś dzwoni do niego, umawia się na repertuar ( cena grania zależna jest od tego) wybiera najdroższy pakiet a potem daje w kopercie połowe tego, a do kościoła przyjeżdża limuzyną, gości na wesele 300, gołębie są, klaun na szczudłach puszcza bańki itp...
A są tacy młodzi, niestety więc jak to się mówi, medal ma 2 strony

Cytat:
ojej, zawsze o takich marzyłam!!

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
aaa, fajnyyy, i urocze z ich dzieckiem, nawet ksiądz zmienił formułę:
"czy po katolicku wychowacie potomstwo którym Was Bóg obdarzyŁ"
Choć u nas w takich wypadku ksiądz mówi "obdarzA" bo przeciez mogłą mieć dzieci jeszcze
Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
też mi się wydaje przesadą zakładać tyle wątków... ja jestem też na wrześniowym (pozdrawiam alloffkowa) i póki co jest bardzo mały ruch - ale mam nadzieję że PM2014 trochę go rozruszają jak zacznie się natłok większych przygotowań
dziękuję za podrowienia
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
jak dla mnie bez sensu jest łączny wątek dla PM 2014 i dla 2015, wiadomo, że nie są na tym samym etapie przygotowywań i takie pisanie mija się z celem
Jakoś są wątki poszczególnych miesięcy, miast etc..dlatego zaproponowałam wątek majowy 2014.
Są wątku majowe, czerwcowe, itp, ale bez konkretnego roku..
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Nic nie mówcie o zaproszeniach, na próbki wydałam już z 50 zł...
mogę Ci wysłac próbki swoich

Cytat:
fotki?

A toczek to takiej będzie pasował?
Chodakowska dziś bierze kościelny wiecie?

Oto nasze zaproszenia, w wersji próbnej na zwykłym papierze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130924_214435.jpg (76,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130924_214448.jpg (69,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130924_214515.jpg (55,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130924_214524.jpg (126,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130924_214544.jpg (89,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130924_214537.jpg (97,0 KB, 13 załadowań)
Oliwka 21.07.2016

Edytowane przez alloffkowa
Czas edycji: 2013-09-25 o 15:48
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 15:57   #3342
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Też tak chcemy zrobić

To znaczy że nie znalazłaś jeszcze tej jedynej, jak ja znajdziesz mętlik zniknie

Cytat:
fotki?

O cudo

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
piękna, ale na pewno też bardzo bardzo droga. Pmka ładnie wygląda na początku potem juz te włoski średnio..
kurczę ja nie jestem za sukniami od projektantów, gruba przesada z cenami.
Właśnie dlatego ja jednak nie zdecyduje się na rozpuszczone włosy.
A ceny sukni no cóż za metkę trzeba płacić bo że jakoś idzie w parze to już niekoniecznie

Co do zaproszeń!
Mam taki pomysł może warto między sobą sie wymieniać zaproszeniami tzn próbkami? Wtedy sporo można zaoszczędzić, jak jakaś PMka zamówi zaproszenie i nie będzie jej pasowało to warto napisać tu na wątku może inna PMka będzie zainteresowana i wtedy zaoszczędzi na zakupie próbek? Taka wymiana między PMkowa.
Co Wy na to?

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:01   #3343
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość

Co do zaproszeń!
Mam taki pomysł może warto między sobą sie wymieniać zaproszeniami tzn próbkami? Wtedy sporo można zaoszczędzić, jak jakaś PMka zamówi zaproszenie i nie będzie jej pasowało to warto napisać tu na wątku może inna PMka będzie zainteresowana i wtedy zaoszczędzi na zakupie próbek? Taka wymiana między PMkowa.
Co Wy na to?

Pisałam tu kiedyś, żeby odmałpować od PM2012 - mają podpięte pod pierwszy post opinie o zaproszeniach łącznie z namiarami na sprzedawcę i real fotki
Stary 2013-09-25, 16:06   #3344
Soul89
Zadomowienie

alloffkowa: Widzę , że o tej samej godzinie ślubujemy

Atomoowka Myślę, że to całkiem fajny pomysł

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:24   #3345
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
slicznie wygladala pmka, bardzo ladna kobieta bukiet rewelacyjny i welon i sala boska
Pan młody myslalam ze to ten co prowadzil kiedys ten program " Od przedszkola do opola"

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:27   #3346
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
alloffkowa: Widzę , że o tej samej godzinie ślubujemy

Atomoowka Myślę, że to całkiem fajny pomysł
aaaa, faktycznie
w ogole, chciałam głupio zapytać skąd to wyczytałaś
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:28   #3347
201605100
Konto usunięte

znalazłam, już myślałam, że wsiąkło

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=115

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2013-09-25 o 16:29
Stary 2013-09-25, 16:30   #3348
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
aaaa, faktycznie
w ogole, chciałam głupio zapytać skąd to wyczytałaś

Haha ! ale byś dowaliła powiedz, sama robisz swoje zaproszenia ? (nie wiem może wcześniej pisałaś, w takim wypadku post mi umknął ).

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:34   #3349
moooniaaaa
Zakorzenienie

Pierwsze czy drugie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spinki.jpg (18,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spinkii.jpg (17,8 KB, 19 załadowań)
Stary 2013-09-25, 16:36   #3350
martucha0205
Rozeznanie

pierwsze

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:36   #3351
aneczka25057
Rozeznanie

Hej
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie Trochę mnie TU nie było, m.in. przez natłok przygotowań przed ślubem brata Tż. Ślub i wesele się udało. Raczej nie mogę się do niczego przyczepić, no może tylko do tego, że jako osoba towarzysząca świadkowi musiałam uzbroić się w cierpliwość kiedy Tż latał po sali. I szczerze mówiąc świadkowanie jest co prawda wyróżnieniem i swego rodzaju zaszczytem ale i też, a może przede wszystkim wielką odpowiedzialnością, przynajmniej z perspektywy świadka, który dba o alkohol i napoje oraz wiele innych spraw w trakcie wesela. Jest to naprawdę bardzo absorbująca funkcja. Więc jeśli macie taką możliwość to powierzcie chociażby roznoszenie alkoholu i napoi obsłudze albo jakiejś innej osobie tak aby i świadek mógł się w miarę swobodnie bawić na Waszym weselu.
Poza tym w damskiej toalecie był tzw. "koszyczek ratunkowy" (o których kiedyś tak dyskutowałyśmy) i muszę przyznać, że ten gest skierowany w stronę damskiej części wesela został bardzo pozytywnie przez panie odebrany.

A tak poza tym z nowości weselnych to zarezerwowaliśmy datę i godzinę w Kościele
16.08.2014, godz. 16.00

W sobotę jadę na pierwsze przymiarki Z jednej strony podekscytowanie, z drugiej mały niepokój czy znajdę TĄ JEDYNĄ

Witam wszystkie nowe PM-ki
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-09-25 o 16:41
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:39   #3352
martucha0205
Rozeznanie

ja tez mysle o tych koszyczkach ratunkowych w toaletach podoba mi sie ten pomysl

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-25, 16:41   #3353
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Pierwsze czy drugie
Pierwsze zdecydowanie

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
ja tez mysle o tych koszyczkach ratunkowych w toaletach podoba mi sie ten pomysl
Ja też o tym myślę,.

Alucior wiem o czym mówisz, ale mi chodzi o wysyłanie sobie tych próbek co Nam nie pasują.
Bo jednak co jednej się może podobać i uważa, że jakość świetna to inna może mieć juz zupelnie inne odczucia.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca

Edytowane przez Atomoowka
Czas edycji: 2013-09-25 o 16:42
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:42   #3354
moooniaaaa
Zakorzenienie

Też chcę koszyczki ratunkowe
- zestaw nitek i igieł
- zestaw plastrów + plastry na pęcherze
- bibułki matujące
- pilniczek do paznokci
- coś p/bólowego
- lakier do włosów
i nie wiem co jeszcze?

Edit: A dlaczego pierwsze? Bo w pierwszym momencie byłam zdecydowana na drugie spinki :P
Stary 2013-09-25, 16:44   #3355
kasia1201
Rozeznanie

Chciałąm powiedzieć że mnie poniosło i kupiłam coś takiego http://allegro.pl/organizer-slubny-n...556341091.html Ma któraś z was takie coś?
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:44   #3356
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Pierwsze czy drugie
pierwsze
Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Hej

A tak poza tym z nowości weselnych to zarezerwowaliśmy datę i godzinę w Kościele
16.08.2014, godz. 16.00

W sobotę jadę na pierwsze przymiarki Z jednej strony podekscytowanie, z drugiej mały niepokój czy znajdę TĄ JEDYNĄ

Witam wszystkie nowe PM-ki
za suknię
Stary 2013-09-25, 16:47   #3357
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
mega
włosy faktycznie jej przyklapły a szkoda..
rozmawiałam ze swoim fryzjerem podczas ostatniego podcinania końcówek i mówił, że dlatego nie poleca rozpuszczonych włosów

Cytat:
fotki?

boska

Cytat:
Pierwsze czy drugie
pierwsze
Cytat:
- zestaw nitek i igieł
- bibułki matujące
- pilniczek do paznokci
- coś p/bólowego
- lakier do włosów
i nie wiem co jeszcze?
w pierwszych postach wątku jest o tych koszyczkach
proszę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=128

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-09-25 o 16:50
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:50   #3358
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
- zestaw nitek i igieł
- bibułki matujące
- pilniczek do paznokci
- coś p/bólowego
- lakier do włosów
i nie wiem co jeszcze?

Edit: A dlaczego pierwsze? Bo w pierwszym momencie byłam zdecydowana na drugie spinki :P
Były też rajstopy, nożyczki, podpaski, chusteczki nawilżone, klej super glue, nawet jakieś tabletki na niestrawność. Z palstrów na odciski sama skorzystałam, bo Tż się zrobił na nodze.

alucior dzięki
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-09-25, 16:50   #3359
martucha0205
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Chciałąm powiedzieć że mnie poniosło i kupiłam coś takiego http://allegro.pl/organizer-slubny-n...556341091.html Ma któraś z was takie coś?
tez mam cos podobnego mam napisane co jak gdzie i kiedy wszedzie go zabieram

co do koszyczkow ja mam zamiar wlozycz gumy do rzucia/tiktaki, rajstopy, mokre chusteczki i mini dezodoranty a dla panow chusteczki tiktaki/ gumy i dezodoranty i plastry

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014

Edytowane przez martucha0205
Czas edycji: 2013-09-25 o 16:53
Stary 2013-09-25, 16:54   #3360
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
mega
włosy faktycznie jej przyklapły a szkoda..
rozmawiałam ze swoim fryzjerem podczas ostatniego podcinania końcówek i mówił, że dlatego nie poleca rozpuszczonych włosów
a tym bardziej jak ktoś ma włosy gęste i ciężkie. Moje np. takie są - bardzo podatne na układanie ale niestety nietrwałe, bo za ciężkie i za gęste więc wszelkie fryzury luźno puszczone niestety nie dla mnie

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
mam dokładnie taki sam
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości