|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
|
|
|
|
|
#4112 | ||
|
Zakorzenienie
|
a jak nas zbanują za propagowanie nielegalnych używek?
![]() jak moje staniki ![]() Cytat:
![]() ale moze niekoniecznie do pracy... Cytat:
jak słyszę o wymysłach pkp, to mi ciśnienie skacze
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-25 o 11:06 |
||
|
|
|
#4113 |
|
BAN stały
|
Mój ostatni dzień w W., zaraz trzeba będzie walizki przytachać z powrotem z piwnicy
|
|
|
|
#4114 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
) ale może jak Ty latasz czasami po lumpach to znajdziesz coś gothnindżopszowego na wymianę?Jakbyś nosiła 40 i była zainteresowana to cyknę im foty. Grzyba nie mam EDIT: e, jak tak na nie teraz spojrzałam to za bardzo zjechane. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-09-25 o 11:27 |
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może jednak poka poka? no ja nosze 40zjechane będą bardziej tró jutro i w piątek mam wolne, ale od poniedziałku zaczęłabym latać po szmateksach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-25 o 11:36 |
|
|
|
|
#4116 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wrzucę starą fotkę a potem porobię "real". Pięknie prezentują się na czołgu
|
|
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to jest 40? jakie wąskie w łydce i w ogóle wygladają na małe ![]() edit: weź mi jeszcze pokrótce streść styl nindżopszowy, bo ostatnio mało w barze przesiaduję. Może być, jakbym znaqlazła czarny sweter z zamotanymi wielkim kołnierzem, rekawami i ogólnie dryndający i jakby porwany? A ponczo tez ujdzie albo brązy i szarości, czy niet? edit2: aa, no dobra, przeszperałam Twoje wcześniejsze wpisy i już chyba wiem o co kaman ![]() Ale mi smaka narobiłas, od lat marzą się mi cięzkie buciory do kolan
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-25 o 12:11 |
|
|
|
|
#4118 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Pogrubione Moja interpretacja: czarny i only czarny, ewent. grafitowy albo jakiś szary, kawowy batikowy. Lejące, zwisające, miękkie tkaniny, pseudo-porwane, asymetryczne, poszarpane, waterfallowe. Żadnych koronek, falbanek, frędzli, warkoczy na swetrze, cekinów, koralików, prążków, haftów, moherów, błyszczących nitek, nadruków. I dekoltów w serek bardzo, bardzo nie lubię. Mile widziane wielkie kaptury, zwisające golfy, drapowania (ale nie takie dyskotekowe że na samym środku ci wszyją gumkę albo udrapują na cycku i dowalą diamencik), marszczenia, dekolt-woda czy inna fala. Rozmiar obojętny byle długie za tyłek bo nie pokazuję go światu. Wizualnie bardziej męskie niż damskie. Poncza zazwyczaj mają jakiś warkoczowy albo prążkowany wzorek i frędzle, takie to bleh. Ogólnie coś jak np. tu: http://24.media.tumblr.com/b4a5ed5e4...3c6ho1_500.jpg http://31.media.tumblr.com/d179e18f1...dihho1_500.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8...fdjfo1_500.jpg http://31.media.tumblr.com/1664d0386...e7cuo1_500.png W ogóle będzie trzeba wątek wymiankowy reaktywować coby nie spamować Zrobię zdjęcia to tam wrzucę i dam Ci linka.
|
|
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zmierz wkładkę, bo jak będa za ciasne, to kicha ![]() długośc i szerokośc w palcach, bo mam tam szeroką stopę cholewka luz, nogę w łydce mam szczupłą w miaręaa, to już wiem, o co Ci chodzi fajne, tylko nie wiem, czy w szmateksach będzie duży wybór, takie zwisające szmaty to chyba nowa moda coś like this? http://allegro.pl/elvi-azurowy-czarn...555657786.html http://allegro.pl/soaked-in-luxury-e...566716594.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-25 o 12:41 |
|
|
|
|
#4120 |
|
Wtajemniczenie
|
Redzik, Maja buty świetne ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Pachnącego dnia wszystkim
|
|
#4121 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Do szerokości buta nie umiem się dostać, tak na oko (tzn. z miarką na oko) na przeszyciu mają 9 cm szer. A w połowie odległości od przeszycia do samego czubka 7 cm. ![]() Covet SJP można dorwać w Syforze? |
|
|
|
|
#4122 | |||||||
|
Panaroja
|
Znad
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czymam ![]() Cytat:
2.gdzie Ci tam do piernika ![]() 3.no bossssko po prostu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#4123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/promocja-nowosc-sz...532798655.html http://allegro.pl/botki-sztyblety-wo...553067400.html http://allegro.pl/workery-buty-botki...562395946.html http://allegro.pl/zara-botki-blogers...576707462.html ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-25 o 14:13 |
||
|
|
|
#4124 |
|
Nindżopesz
|
Parabelko, a co Ci kothy w obów zrobiły, drapały?
Pomierz, ja swoje mierzyłam przykładając miarkę od góry i nie biorąc pod uwagę gumy po bokach. |
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.obuwie-zdrowotne.pl/index...bela_rozmiarow 6 to 39,5 więc powinny na mnie wleźć ![]() tylko musze znaleźć cos na wymian
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4127 |
|
Nindżopesz
|
Nie, ino nie znam i chciałam wąchnąć bo Melk też pisała, że wymienia
Czym Ci pafną, kupą czy ziołami?
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ani tym ani tym słodko-gorzkie, tak jakby słodka lawenda ale nie na mole jeśli juz to geraniowe Czuję sie w nich jakbym czytała Nad Niemnem na wiejskiej werandzie. Takie sielskie mi sie wydały. Ale na mnie. Np na Flo pono pachną czadowo. To zapewne sprawka geranium albowiem całe życie mam geranium przy chacie. Zimą we chacie. Ale ja lubię ten zapach, acz uważam że w perfumach powinien być zakazany nieperfumowy jest imho.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-25 o 15:11 |
|
|
|
|
#4129 | |
|
Panaroja
|
ano , właziły do szafki z butamy i układając się na nich w ekstacie wbijały szpony w co popadło a najlepiej własnie w glany , które mają dostateczną powierzchnie i tfardość
inne buty nieruszone tylko moje glaniki kochane Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4130 |
|
BAN stały
|
Hmm chciałam se kupić tę torbę z Mango na pocieszenie i oczywiście już nie było
|
|
|
|
#4131 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czuję się poniekąd zachęcona. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przydała się tak BTW, uciachałam jej pasek i przełożyłam do nowej torby, która miała za krótki. Bo dziś listonosz przyniósł mi kolejną torbę, tym razem całkiem cudnej urody. |
|||
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może on wali kapryfolium? tylko ja nigdy nie wąchałąm kapryfolium dla mnie info, że pachnei ziołami jest żadnym info, wszak inaczej pachnie mięta, inaczej oregano, inaczej koperek
|
|
|
|
|
#4133 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4134 |
|
BAN stały
|
Owszem, dlatego zaoszczędzone pieniądze wydałam w lushu
Ale chyba jeszcze w W-wie zapoluję na tę torbę, bo przydałoby mi się teraz coś dużeeego i przepastnego, bo za chwilę się zacznie noszenie teczek i segregatorów ![]() Spadam się pakować ![]() Wszystkie letnie ciuchy chyba tu zostaną nie będę tego wozić w kółko.
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli Wiedeń będzie domem ![]() co kupiłąs pisz koniecznie - jak dobrze, że nie pochwaliłaś się wcześniej bo bym zapytała ile masz luzu w walizce ![]() Lush jest na mojej liście must-zwiedzań, marzę wprost o tym żeby się tam pokręcić |
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fukstycznie takie trochę sielskie są i cze Wy tu o czadowych czarnych ciuchach i butach boszszsz , pal licho, że fogle nie wiem co kupić , to jeszcze tak strasznie żal mi na to kasy
|
|
|
#4138 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lush jest jednak bardzo, bardzo overpriced ![]() Pokręcić się nie pokręciłam, bo sklepik malutki, a w środku z 15 klientek. Ale to w sumie dobrze, bo przynajmniej żadna sprzedawczyni nie zdążyła mnie dopaść. Właśnie przez tę upierdliwą obsługę unikam wchodzenia do Lusha. Widziałam, że dziś też jedna latała po sklepie z jakimś mydłem i miską i miziała klientów z zaskoczenia, nienawidzę tego ![]() Niestety przez te tłumy nie udało mi się powąchać nowego limitowanego żelu pod prysznic - Rose Jam
|
||
|
|
|
#4139 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lete
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

no ja nosze 40

nie będę tego wozić w kółko.