|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() A Antonio faktycznie wiecznie się uśmiecha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3872 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Cytat:
śliczna zdolniacha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piękny Michaś Cytat:
![]() Macie naszego zęba, obok jest drugi, miniaturowy, ale za słaba jakość, żeby go dostrzec
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki! |
|
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie napisałam, że tż dzisiaj wraca, ok. 23 powinien być
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Tłumy
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Debrah...co za buciczki macie na nóżkach...podlinkuj
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-25 o 19:07 |
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzimy sobie!:P i z cyklu; hej ciotki!
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
jaka Amelcia!!!!!
![]() debrah, Amelka ma sliczne ubranko!!! teraz obejrzalam calosc, na spacerze widzialam tylko miniaturki ![]() chcialam Pietraszka uspac - histeria, a oczki trze jak szalony i ledwo na noziach sie trzima zaraz sprobuje ponowniechcialam dzisiaj pobiegac ale po tej porannej akcji sie boje
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
no wlasnie nie wydaje mi sie, biegalo mi sie super, tetno mialam ok, nie czulam sie zajechana
![]() kuuuuurde nie mialam dzisiaj w planach odpoczynku neti,ma Ty wiesz, ze dzisiaj mi sie snil Antonio robiacy kupe? ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- ktora polewa? ![]() babel zasnal
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Lady padłam-Antonio robiący kupę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Się wie
No to chyba ja...
|
|
|
|
#3882 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas identycznie, bez cyca nie ma spania w nocy. Jak nie dam to się budzi i wyje. W dzień potrafię czasem uśpić husiając na rękach, masakra, prawie 9 kilo. No ale odłożenie cudem się czasem udaje, muszę kłaść się obok i cycem zapchać ![]() Cytat:
Oby szybko się udało oczyścić woreczek!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Reszta cała mamusia ![]() Cytat:
Ale fajne zębiszcza ![]() |
|||||||
|
|
|
#3883 |
|
Zadomowienie
|
A dla mnie jakiś kilonek się znajdzie ?
Mały od 16 kiedy się obudził ma histerie za histeria, teraz dałam go do bujaczka i chce uspać śpiewając kołysanki i zamiast niego to usnoł TŻ a chciałam jeszcze dzisiaj go bungować.
|
#3884 |
|
Zadomowienie
|
To i ja poprosze o kielicha bo moje chlopaki sie kąpią
|
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Silver cierpliwości i zdrówka dla Darii i mamy
![]() Mam pytanko czy głupio będzie jak będę zakładać Zuzce już rękawiczki ![]() wychodzimy na spacer koło 16, wracamy po 18 i ona ma tak lodowate ręce , nie zimne a właśnie lodowate no i nie wiem co tu robić. Nozki ma przykryte kocykiem. A jak wracamy to w domu długo jeszcze policzki ma czerwone, ale to widać że z zimna tak ma Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3886 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Michaś cudny Cytat:
Cytat:
![]() ale słodzina Cytat:
Hania śpi, Tż robi jakies dokumenty a zamierzam zrobić sobie domowe spa ![]()
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Hje, to fakt, ale czasem kop w dupę w celu otrząśnięcia się jest niektórym potrzebny (a też nie zawsze pomaga, niestety
). Współczuję żonom i najbliższym rodzinom takich ludzi, naprawdę współczuję... U moich ciotek małżeństwa się porozsypywały, tylko jedna się wciąż nie rozwiodła i chyba nie ma zamiaru, "przywykła"... Ja bym nigdy się nie zgodziła na życie u boku takiego mężczyzny... NIGDY. A faktem jest, że jak kobiecie przeszkadza i chce ukrócić, to nie ma w tym nic złego, nawet nie mówię o alkoholizmie, tylko ogólnie - o imprezkach z kolegami itp itd. W końcu przychodzi taki moment, że facet sam powinien pomyśleć, że mu nie przystoi się upijać co weekend, czy coś takiego. Illusion, bo zapomniałam się odnieść - ja generalnie nie lubię za bardzo alkoholu i ostatni raz przed ciążą piłam większą ilość... w sierpniu 2011, dlatego myślę, że rezygnacja z mocnych drinków łatwo mi przyjdzie, mam teraz lekką traumę. Pewnie kiedyś jeszcze się skuszę, ale minie długi, długi czas, zanim to się stanie.
|
|
|
|
#3890 | ||
|
Zadomowienie
|
Super Pięknie Cytat:
Cytat:
Dziś na spacerze zaczepił mnie jakiś menel, zaczął wyżywać mnie i Piotrka i nam grozić Się wystraszyłam, dobrze, że to było na jednej z najbardziej ruchliwych ulic w mieście , bo jak by mi się taka sytuacja przydarzyła w pustym parku to całkiem bym posrana była Zaraz zadzwoniłam do Tż, bo w pracy akurat był pojechał go szukać, ale już gdzieś zwiał. Normalnie bym za nim poszła i powiedziała gdzie dokładnie jest, ale jak się za nim oglądałam to jeszcze coś do mnie krzyczał więc już nie ryzykowałam. No paranoja, strach w biały dzień na ulice wyjść
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Tż już wrócił i od razu z nowiną: jego siostra, która ma już 11 miesięczną córkę, jest w ciąży
|
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
back, ale tutaj chyba nie bylo mowy i imorezach co weekend, raczej sporadycznych jak juz
![]() nawet ja (ja! ) pozwalam mojemu malzowi na imprezke zakrapiana raz na jakis czas (i tu sie zdarza raz na pol roku, nie czesciej, juz kiedys mowilam, malz niemal calkiem antyalkoholowy, no ale....czasem trzeba wyjsc) po prostu..jak ja bym chciala gdzies wyjsc to by mnie szlag trafil, jakby mi malz "zabronil" ![]() zaraz ostatnie 2 odcinki 3go sezony Gry o tron ![]() aaaaaaa co do dextera na bialo - Insolito! generalnie ostatni odcinek d.upy nie urwal, w pewnym momencie mi sie taaaaaaaaaaaaak dluuuuzyyyyyyyyyyl ze szok, juz chciakam, zeby sie skonczyl. koncowka :| wbic nie wbila, ale siedzielismy potem z malzem i ogladalismy napisy koncowe ogolem co do sezonu - jak mnie vogel irytowala!!!!!!!!! no co za babsko!!!! od pierwszego odcinka w ktorym sie pojawila chcialam ja chyba nam sie babel rozchorowal tak strasznie kaszle co chwile.....
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie urzekł a ubrałam młodej bo raczkowała, podnoszę ją a ona zimne nóżki (jak u Deli po spacerze) chyba jednak ciągnie od podłogi (na parterze mieszkam). Brawo! Amelka to prześliczna dziewczynka, na prawdę, uwielbiam na nią patrzeć |
|
|
|
|
#3894 | ||
|
Zadomowienie
|
To ja też chcę, moje chłopaki śpią
![]() Cytat:
![]() Ja chyba pójdę do gina, niech mi powie czy moje jajniki dalej zablokowane Chcę już drugą dzidzie ![]() Cytat:
![]() Oj oby Pietraszko zdrowy był
|
|
#3896 | |
|
Zadomowienie
|
Silver duzo zdrowka dla Darii i dla mamy a dla was duzo sil i niech sie wam juz ta czarna seria skonczy
Cytat:
jedyne co mnie wstrzymuje to fakt, ze w przyszlym roku mamy 8(!) wesel i chcialabym sie na jakims pobawic bez brzucha i bez karmienia
|
|
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijka: co cię niepokoi?
|
|
|
|
#3898 |
|
Konto usunięte
|
Nawijko, ja bym do reh szła
raz, że szybciej, dwa, że reh też musi znać odruchy wszystkie i nieprawidłowości, trzy - że jakby co to pokaże ew. ćwiczenia czy poprowadzi od razu terapię.
|
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito w jakim sensie zablokowane?
|
|
#3900 | |||
|
Zakorzenienie
|
heloł , melduje, że zyjemy
Od przedwczoraj młody przez zęby gorączkuje, ma biegunke, noce niespane, ale jakos dajemy rade. Moze wreszcie cos wyjdzie, bo do tej pory są tylko dwa, pełne uziebienie to osiagnie chyba dopiero na osuemnastke rozprawe alimentacyjną mam 1 pazdziernika! ale sie pospieszyli Cytat:
wyciskam umytymi ręcami ![]() Cytat:
ja młodegow w anience kąpie, bo mi wygodniej, głownie polega tona jego chlapaniu przez wikeszą czesc kąpieli, otem szybkie myjumyju \, wycieranie, samrowanie i ubieranie w pajaca, co jest wyczynem godnym złotego medalu Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

śliczna zdolniacha
czekam na to jak na zbawienie
zaraz sprobuje ponownie

Się wystraszyłam, dobrze, że to było na jednej z najbardziej ruchliwych ulic w mieście , bo jak by mi się taka sytuacja przydarzyła w pustym parku to całkiem bym posrana była
Zaraz zadzwoniłam do Tż, bo w pracy akurat był