|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
aaaa najwazniejsze, że to już za nami...teraz jeszcze przed toba tydzień obijania, następny to już leciutkie przyzwyczajanie się do rzeczywistości a w 3-cim już będzie Ci się wydawało, że wszystko siama możesz
|
|
#1742 |
|
Raczkowanie
|
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Dobranoc dziewczyny !
Wypoczywam ile moge, Bo jeszcze 13 dni i Powrot do rzeczywistosci )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1743 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- ja miałam zakaz może dlatego one nadal takie jakieś drętwowate są
|
|
#1744 |
|
Raczkowanie
|
Zapytam oczywiscie.
Mam nadzieje , ze powoli... Wiadomo, nie Caly czas na rekach, Ale 2-3 raty dziennie przez ok 5 sekund moge byc zmuszona Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1745 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
|
|
#1746 |
|
Wtajemniczenie
|
Belseno, Sandy, ja juz rozmawialam z lekarzem, ze mam corcie 2 latke (zreszta Dr poznal przy wypisie cala rodzinke bo bez dzieciow sie nie dalo, ale sie nakombinowalam zeby starszej corci historie z badaniem kregoslupa wcisnac, ona nie wie, ze w nocy mnie nie bylo, tylko, ze bylam na imprezce i pozno wrocilam a rano na badania pojechalam)
Dr powiedzial, zebym byla bardzo ostrozna, mowilam mu wczesniej jak chce to robic i powiedzial, ze jezeli mi sie bedzie udawalo to nic nie powinno sie stac, a ze trenowalam to mam nadzieje, ze dam rade. Ja i tak mam powazne schorzenie kregoslupa szyjnego i rekoma z ciezarami wywijac nie moge a nawet wieksze porzadki powoduja, ze rece mi dretwieja. ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Sandy, w roznych trudnych sytuacjach bylam zmuszona radzic sobie sama, maz taka mial prace, ze go nie bylo po kilka mcy. Teraz to mam i bede miala luksus. |
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może to tak wygląda na pierwszy rzut oka? a z czasem się poprawi? Główka do góry
|
|
|
|
|
#1748 |
|
Wtajemniczenie
|
[/COLOR] Jest coś takiego jak laserowe usuwanie blizn, obiecują cuda ale co z tego wyjdzie to nie wiem, narazie wygląda to bardzo źle. Lekarz w jednym miejscu chyba przesadził z mocą i mnie poparzył
[/QUOTE]No to ewidentnie zle parametry dobral a dal Ci jakis lek na wygojenie? Dziewczyny wiecie, ze na youtoube sa filmiki instruktazowe z masazem piersi z implantami? Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-09-26 o 00:01 |
|
|
|
#1749 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mialyscie po op piersi zdretwiale? U mnie tak Jest z Lewa piersia.prawie jej nie czuje :-/ Wiem, ze to dopiero 2 dni po op, Ale chcialabym sie poczuc pewniej
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Saba dla Ciebie również gratulacje ![]() O nie Kochana, co jak co, ale ja cierpieć nie zamierzam ! Będziemy w te dni razem stawały się najszczęśliwszymi kobietami ![]() Mohito Ostatnio tak tysiak pękł :P Gdyby nie kredyt musiałabym zacisnąć pasa od Mohito... a tego bym nie wytrzymała psychicznie
|
|
#1751 |
|
Raczkowanie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sandy i Amorcio Wam oczywiście gratuluje cycuchów
|
#1752 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
Dziewczyny wiecie, ze na youtoube sa filmiki instruktazowe z masazem piersi z implantami?[/QUOTE] Amorcio wrzucilabys linka ?
|
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
[/QUOTE]Kejterin, nie wiem jak to znalazlam, szukalam tyle informacji o implantach, piersiach i masaze przypadkiem mi wyskoczyly wiec musisz poszukac, pokombinowac Kolejna noc dobrze przespna i gdyby moj piesio bakow nie puszczal to nic by mnie nie obudzilo. Cwaniak sam spal w najlepsze, teraz tylko na suchej karmie jest, glodzi sie bo nie lubi suchego a pozniej obzera szybko i sensacje ma. Dzis juz dostanie swoje gotowane jedzonko.Star a jak Twoj piesek sie czuje? Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-09-26 o 08:06 |
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Kejterin, nie wiem jak to znalazlam, szukalam tyle informacji o implantach, piersiach i masaze przypadkiem mi wyskoczyly wiec musisz poszukac, pokombinowac
Kolejna noc dobrze przespna i gdyby moj piesio bakow nie puszczal to nic by mnie nie obudzilo. Cwaniak sam spal w najlepsze, teraz tylko na suchej karmie jest, glodzi sie bo nie lubi suchego a pozniej obzera szybko i sensacje ma. Dzis juz dostanie swoje gotowane jedzonko.Star a jak Twoj piesek sie czuje?[/QUOTE] Ahaha moj piesio tez lubi posmrodzic! ja w nocy co godzine sie budze ( jak spie z psem to jakos tak mam.. Jak z dzieckiem sprawdxam czy oddycha :p ) straszne to jest ale coz.. Ja sie budze a on spi i nawet okiem nie ruszy.. Dziekuje czuje sie dobrze, on w ogole na chorego nie wyglada.. Ma tylko te ataki skurczów brzucha to jest straszne.Od 2 dni dieta.. Wczoraj zjadl tylko 1,5 skrzydelka z kuraka i dwie lyczeczki papkowatego ryzu. Dzisiaj dogotuje mu marchewke do tego, No i jade do zoologicznego po sucha karme i jakies dietetyczne przekaski ( on musi miec taka np wedzona kurza łapke czy jakiegos suchego kabanosa, chodzi z tym spac, nosi to, podgryza, zabki sobie czysci) Takze moj pies ma focha bo nie fodtal wczoraj od nikogo nic z talerza.no ale to dla jego dobra. Niedlugo dzwonie po wyniki jego. A sama zaraz jade na solarium i na pobranie krwi bleee :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1756 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezeli moge Ci podpowiedziec co do zywienia psa to kup mu udko lub cwiartke z kurczaka ugotuj i daj samo miesko bez skory, pies jest miesozerca nie ma enzymow trawiennych potrzbnych do trawienia roznych pokarmow ktore jedza ludze a niektore pokarmy ludzkie wrecz sa toksyczne dla psow i dzialaja jak bys mu dawala trucizne, calkiem niedawno czytalam jak niektore ludzkie jedzenie szkodzi psom i dlaczego to az sie przerazilam i uciewszylam, ze my naszemu nic nie dajemy ze stolu (nawet pestki jablka sa trujace). Ryz to wypelniacz tylko i jedynie, Twoj piesek jest maly to takie udko powinno starczyc na dwa dni, jezeli bedzie glodny to niech wtedy podje sobie sucha karme. Ja gotuje ryz osobno w czystej wodzie i dodaje na 2porcje miesa 1ryzu, marchewke daje surowa do pochrupania lub starta do goracego ryzu. Mam psa alergika, na wiekszosc suchych karm i az sobie wielkie rany wydrapuje. To nasz drugi psiorek a z pierwszym naprawde duzo przeszlismy
|
|
|
|
#1757 |
|
Zadomowienie
|
Zrobił się bąbel z płynem w środku, lekarz kazał to zerwać tyle że pod spodem jest takie jakby "gołe mięsko" i nie chce się to goić, ciągle jest podrażniane no bo musze przecież stanik zakładać, przykładam gazik, ale on się przykleja ja go odrywam i tak w kółko. Za 3 tyg. miałam mieć powtórny zabieg ale nie wiem czy się zdecyduje, jakoś sobie nie wyobrażam, żeby on mi miał teraz po tym jeździć laserem. Tam gdzie mnie nie poparzył skóra wygląda jakby była mocno zrogowaciała, pokryta takimi delikatnymi drobniuśkimi strupkami i to jest ok, ona jest pobudzana do regeneracji, to odpadnie i będzie gładka natomiast tam gdzie mnie poparzył narazie mam rane.
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze moj chce tylko skrzydla z kurczaka
ale sprobuje moze udko.. Mowisz surowa starta do ryzu marchew? Moze rzeczywiscie lepiej niz gotowana.. Takiej nie lubi, ogolnie wybredny, ciekawe jak mam go nauczyc jesc tez sucha karme.. To rzeczywiscie troche przeszlas z pieskami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1759 |
|
Zadomowienie
|
Nie, mówiłam mu przez tel. co się dzieje, powiedział, że może się tak zdarzyć, że to tylko powierzchniowy nabłonek, że mam wszystko zerwać i natłuszczać ale nie oliwką. Tyle zaleceń. Nie mam szans na spotkanie z nim bo on na zabiegi przyjeżdża z W-awy raz na miesiąc. Dziś pracuje w domu, wiec trzymam cycka na wierzchu żeby w końcu to zaschło i może zacznie się goić.
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-09-26 o 09:05 |
|
|
|
#1760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis podejscie do suchej karmy.. Mam mu zamoczyc ja lyzeczka rosolku na probe.
Kiedys juz robilam podejscia z sucha ale niestety, moze teraz sie uda. Ja bym chciala raz dziennie kurczak ryz i marchew i raz dzienie suchą karme Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak mu za przeproszeniem dupa zglodnieje to sucha karme zje, zaglodzic sie nie da Na zachete mozesz mu wymieszac suche z mieskiem tak dokladnie zeby mu bardziej podeszlo
|
|
|
|
|
#1764 |
|
Wtajemniczenie
|
Star nie bede juz pisala co dokladnie przeszlam z pierwszym psiorkiem bo 8mcy walczylismy o niego po wypadku, mamy cudownego weta ktorego znamy ok 12lat i bez dodatkowych kosztow przyjedzie do nas do domu gdyby byla taka potrzeba i wiem, ze jest taki gdy widzi, jak ktos kocha swojego zwierzaczka.
Pies glupi nie jest, zaglodzic sie nie da, skrzydelka sa tluste wiec to niei jest dobre dla psa, pozatym co to za mieso jest, udkami albo cwiartkami ktore sa tansze i wiecej mieska maja bardziej sie naje no i bez skory bo to sam tluszcz ciezkostrawny. Daj pieskowi miske z porcyjka mieska i postaw druga z sucha karma. Jedna porcja mieska na dzien i reszta karmy, jak bedzie glodny to zje jak nie to bez laski
|
|
|
|
#1765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzwonilam do dr rano :-D powiedzialam mu, ze powstrzymuje sie przed zadzwonieniem od 00 :-D Tez mowil, zebym sie nie stresowala. Jestem napuchnieta pod pachami, boli mnie gora piersi i Strasznie Swedza szycia :-(( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Amorcio tak zrobie jedna miska potrawki druga karmy
dziekuje wamMoj tez lubi zolty ser.. Dzwonilam do weta, morfologia ok, stanow zapalnych brak, anemii tez, ma lekko podwyzszone proby watrobowe.. Chyba wiemy wszyscy przez co ![]() No ale jade jutro z nim na usg brzuszka niech go obejrzy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chodzilam na depilacje laserowa i tez mnie pani dr poparzyla bo ciemna karnacje mam i wlosy mialam ciemne a wtedy trzeba bardzo ostroznie parametry ustawiac. Pamietam, ze mnie ochrzanila, ze nie przyszlam po leki na to oparzenie a ja balam sie, ze mi odmowi kolejnych zabiegow bo tak ciezko te parametry mi bylo dobrac coby nie parzylo. |
|
|
|
|
#1768 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() 20 stycznia mam operacje u dr. MMK. zastanawiam się jak wygląda sprawa zwolnienia czy wogole takie zwolnienie się dostaje jeżeli tak to na jaki okres czasu... czy lepiej wziasc urlop i na jak długo? |
|
|
|
#1769 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie, ze zolty ser to trucizna dla psa? i pozniej sie dziwicie, ze pies cierpi, czosnek ktory jest w wedlinach to samo i duzo bardzo duzo innych rzeczy
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety wiem dlatego nie dostaje ale jak go widzi to ujada okropnie, ciekawe co te sery w sobie maja ze on tak szaleje
Piko bedzie nieszczesliwy, jutro znowu do weta ale juz tylko usg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

ale jak sie wybudzilam to mialam takie jak. by dreszcze tylko nie z zimna bo bylo mi cieplo, czasem mam cale cialo mi drzy mocno i nie moge nad tym zapanowac, mialam tez tak po cesarce a zewnatrzoponowo mialam znieczulenie. W kazdym razie nieprzyjemne to. bylo i bol miesni powodowalo.
aaaa najwazniejsze, że to już za nami...teraz jeszcze przed toba tydzień obijania, następny to już leciutkie przyzwyczajanie się do rzeczywistości a w 3-cim już będzie Ci się wydawało, że wszystko siama możesz 
może dlatego one nadal takie jakieś drętwowate są

Będziemy w te dni razem stawały się najszczęśliwszymi kobietami