![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: nowy kramik: pielęgnacja(kremy,balsamy ..), kolorówka(lakiery,cienie. .) średni
Ala przepraszam,że długo nie odpisuje ale ostatnio żadko tu zaglądam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: nowy kramik: pielęgnacja(kremy,balsamy ..), kolorówka(lakiery,cienie. .) średni
Limonatko, nie jestem zainteresowana tym balsamem. ale reszta mi pasuje. wysle Ci dane na PW i czekam na Twoje
![]() a odsypke zrobie Ci pewnie troche wieksza niz 5g, dam jeszcze znac ile jak znajde pudeleczko i przesypie Kuciaczku, pasuje mi i pisze PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Super, bardzo mi na tym kremie zależy, więc z chęcią się wymienię
![]() Najbardziej mi zależy na tych mazidłach: * olej kokosowy, * maseczka trójalgowa, * algi bioferment, * kwas askorbinowy, * hydromanil, * bromelaina, * papierki lakmusowe * różne buteleczki, szpatułki, zlewki. Ja mogę się pozbyć: * lecytyna HLB4 * Imwitor * olejowy ekstrakt z rozmarynu * macerat brzozowy * alantoina. Spotkanie w W-wie też mi pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
oj, jesli chodzi o mazidla ktore wymienilas, to niestety mam tylko witamine C, ale jej potrzebuje, moglabym najwyzej zrobic mala odsypke na sprobowanie jesli Cie to interesuje.i mam tez 3 papierki wskaznikowe, moglabym 2 oddac, bo i tak niedlugo bede pewnie skladac zamowienie w mazidlach
![]() a ja bym chetnie z Twoich mazidel przygarnela troche olejowego ekstraktu z rozmarynu jesli ma pozna date waznosci, bo moj jest wazny do konca maja. ja tam bym tez chetnie przygarnela Effaclar K, ale pewnie za niego nic nie znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
cale opakowanie ma 20ml, wiec mysle ze kilka ml.
to jak? Twoja Avenka dzieciaczek za moj krem nawilzajacy Iwostin +2papierki+odsypka wit.C? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
A czy mogłabyś mi zrobić jeszcze jakieś niewielkie (ze względu na datę ważności) odlewki/odsypki:
-ekstrakt z centella asiatica- próbka data ważn. 11/07 -ekstrakt z zielonej herbaty - zostało ok.9g z opakowania 10g data waznosci 08/07 -skrobia modyfikowana Dry Flo - mogę zrobić sporą odsypkę -ekstensyna data ważn. 08/07 Mogę Ci wtedy dorzucić 2 effaclary k po 5ml. Chyba że coś jeszcze byś wtedy chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
ok,moze tak byc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, ja jednak poproszę od Ciebie tylko wit. C i dry flo + 2 paski. No i krem, oczywiście
![]() Kiedy i gdzie się możemy umówić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
czyli podsumowując:
Ty dajesz Avenke dzieciaczka i probke 5ml Effaclaru K a ja daję krem Iwostin + 2 papierki wskaźnikowe + odsypke kilka ml wit. C + odsypke ok. 10ml Dry Flo mi ogolnie pasują okolice centrum (najlepiej pl. Bankowy albo przy jakiejś stacji metra) i Jelonki (Bemowo), ewentualnie Mokotów - okolice Czerniakowskiej i Chełmskiej. myślę, ze najwygodniej będzie po prostu w centrum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
2. Iwostin, Intensywny krem nawilżający o przedłużonym działaniu spf 20 UVA: IPD 25/PPD 14 - (tylko za coś ekstra!!) (zostało ok.połowy) lub 4. Dove Intensive-Cream prawie cały, ok. 90% lub 5. Lirene krem intensywnie nawilżający, została ok. 1/5 opakowania lub 20. Nivea Visage Krem regenerujący na noc dla wszystkich typów cery, została ok. połowa i 8. The healing garden aromatherapy bath& shower gel (żel pod prysznic i do kąpieli) chamomile (zostało ok. 80&)jaki to zapach? 14. złota kredka do makijażu (eye pencil) paloma (mogę dorzucić) i ewentualnie bezowy golfik z watku ciuszkowego... Pozdrawiam!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Czesc. znajdziesz cos u mnie za: 3. Oriflame Coconut Shampoo (szampon kokosowy do włosów suchych i pozbawionych blasku) (nowy, nieużywany)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.