Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-25, 18:29   #3391
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Świat_katarzyny odpowiadałam 37

Dodałam w końcu zdjęcia próbek zaproszeń - dla zainteresowanych w moim poprzednim poście
a to musiałam ja przegapić, przepraszam
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 18:33   #3392
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
To znaczy że nie znalazłaś jeszcze tej jedynej, jak ja znajdziesz mętlik zniknie
Waham się pomiędzy dwoma

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Pierwsze czy drugie
A mi się drugie podobają

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Hej
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie Trochę mnie TU nie było, m.in. przez natłok przygotowań przed ślubem brata Tż. Ślub i wesele się udało. Raczej nie mogę się do niczego przyczepić, no może tylko do tego, że jako osoba towarzysząca świadkowi musiałam uzbroić się w cierpliwość kiedy Tż latał po sali. I szczerze mówiąc świadkowanie jest co prawda wyróżnieniem i swego rodzaju zaszczytem ale i też, a może przede wszystkim wielką odpowiedzialnością, przynajmniej z perspektywy świadka, który dba o alkohol i napoje oraz wiele innych spraw w trakcie wesela. Jest to naprawdę bardzo absorbująca funkcja. Więc jeśli macie taką możliwość to powierzcie chociażby roznoszenie alkoholu i napoi obsłudze albo jakiejś innej osobie tak aby i świadek mógł się w miarę swobodnie bawić na Waszym weselu.
Poza tym w damskiej toalecie był tzw. "koszyczek ratunkowy" (o których kiedyś tak dyskutowałyśmy) i muszę przyznać, że ten gest skierowany w stronę damskiej części wesela został bardzo pozytywnie przez panie odebrany.

A tak poza tym z nowości weselnych to zarezerwowaliśmy datę i godzinę w Kościele
16.08.2014, godz. 16.00

W sobotę jadę na pierwsze przymiarki Z jednej strony podekscytowanie, z drugiej mały niepokój czy znajdę TĄ JEDYNĄ

Witam wszystkie nowe PM-ki
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 18:52   #3393
Opiumalfa
Zakorzenienie

Znacie ta strone?? http://www.kwiatowe-atelier.pl/index.php
Cudo kwiaty!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 19:32   #3394
poznanianka1990
Zakorzenienie

martucha, graatulacje

ParisParisienne, aneczka, będziemy ślubowały tego samego dnia o tej godzinie

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 19:41   #3395
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Oglądałam ostatnio ten teledysk
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 19:52   #3396
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
martucha0205 Anesthesia wpadaj wpadaj Co do wątku miesięcznego to myślę że teraz nastąpi po prostu jakoś wymiana PM i te z 2013 będą mniej aktywne a dołączą PM z 2014 i się troszkę rozrusza pod warunkiem że zaczniecie tam pisać dziewczyny a regulaminu brak bo nie był chyba potrzebny bo jest dużo mniej PM niż na ogólnym a wątek tak jak mówiłam jest dużo mnie dynamiczny i na pewno nie ma kilkunastu postów dziennie dlatego wydaje mi się że to bez sensowne mnożenie wątków takich zamiast kontynuacja tych co jest

może troszkę off top ale możecie polecić jakieś miejsca na wyjazd weekendowy we dwoje? raczej z południa Polski bo na dwa dni to nie opłaca się gnać przez cały kraj
W takim razie będę zaglądać
Co do wyjazdu to ciężko polecić mi coś konkretnego, ale może Bieszczady? Widziałam ostatnio u Karoliny ze Stylizacji relację z wyjazdu do Jabłonki (Jabłonek?), pięknie tam

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Anesthesia ja używan I Wedding Deluxe fajny bo zawsze ze mną jak i telefon
Dzięki!
Cytat:
Podzielam!

Cytat:
Napisane przez renergie Pokaż wiadomość
Tak jak pisałam, zdecydowałam się już na kolor przewodni -BIAŁY.

Przeglądając różne inspiracje, zakochałam się w tulipanach. <3
Spotkałyście się z tulipanami na weselach? Zastanawiam się jak utrzymują się przez całą noc.
Świetny kolor przewodni! Ostatnio byłam na weselu, były właśnie białe tulipany z eustomą i dość dzielnie się trzymały
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 21:43   #3397
renergie
Przyczajenie

Eustomy też są świetne.
A co do tulipanów, to właśnie teraz pomyślałam, że może być z nimi problem we wrześniu. :<
renergie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-25, 22:10   #3398
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym w damskiej toalecie był tzw. "koszyczek ratunkowy" (o których kiedyś tak dyskutowałyśmy) i muszę przyznać, że ten gest skierowany w stronę damskiej części wesela został bardzo pozytywnie przez panie odebrany.
Taki koszyczek to super pomysł A co miało największe wzięcie? No i w ogóle w nim było?

Cytat:
Pierwsze czy drugie
Mi się bardziej drugi podobają

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
przepraszam ale musze sie pochwali dostalam prace!!!!!! i to jeszcze w moim dziale
Gratulacje!!!

Cytat:
Bukiety na pierwszym zdjęciu aż przesadzone.. Mnie zawsze denerwowały takie wielkie na weselach, kiedy nie widziałam zza nich osoby siedzącej naprzeciwko. Pozostałe inspiracje

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 22:41   #3399
Anesthesia
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Eustomy też są świetne.
A co do tulipanów, to właśnie teraz pomyślałam, że może być z nimi problem we wrześniu. :<
Wesele, o którym mówiłam wyżej miało miejsce 14 września, więc najwyraźniej da się wtedy zdobyć tulipany a to było proste i wiejskie wesele, więc na pewno nie sprowadzali ich nie wiadomo skąd

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 06:20   #3400
enzunio
BAN stały

Dzień dobry

moooniaaaa drugie!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg long-table-wedding-tablescape-8.jpg (550,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg long-table-wedding-tablescape-27.jpg (484,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg long-table-sophisticated-wedding-decor-6.jpg (293,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg long-tables-weddings-16.jpg (581,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-decor-long-table-7.jpg (367,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg table-decor-wedding-14.jpg (299,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-long-tables-3.jpg (443,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Long-table-wedding-9.jpg (339,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Long-table-wedding-3.jpg (209,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (104,1 KB, 15 załadowań)
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 06:49   #3401
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ja mam jeszcze wiekszy problem - pod moim kościołem jest parking na 3 samochody, a przed moim slubem jest ślub. Wesele na 130 osób - ja nie wiem jak to sie wszystko pogodzi i gdzie oni zaparkują, boje sie że bedzie mega zamieszanie....
Dobrze, że ja nie mam takiego zmartwienia. Przy kościele w którym będziemy ślubować też jest nie za duży parking ale mało kto z naszych gości będzie z niego korzystał, bo większość osób przyjedzie najpierw na salę z której pójdziemy na pieszo do kościoła.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
ja włosy same w sobie mam raczej cienkie, coś jak włosy dziecka, miękkie i delikatne, ale ilościowo jest ich sporo są b.podatne, ale też nietrwałe...
poza tym nie wyobrażam sobie szaleć na parkiecie a włosy by latały we wszystkie strony
To tak jak ja, też nie wyobrażam sobie mieć rozpuszczonych włosów. Zawsze mi przeszkadzają.

Cytat:
Tak jak pisałam, zdecydowałam się już na kolor przewodni -BIAŁY.

Przeglądając różne inspiracje, zakochałam się w tulipanach. <3
Spotkałyście się z tulipanami na weselach? Zastanawiam się jak utrzymują się przez całą noc.
Tż ostatnio wpadł na ten sam pomysł koloru przewodniego i coraz bardziej się do niego przekonuje.
Tulipany baaardzo mi się podobają anie nie wiem czy będą dostępne na początku października

martucha gratuluje pracy

A tak przy okazji to Tż się do mnie wprowadza
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 07:20   #3402
ParisParisienne
Rozeznanie

Madziara super, ze zamieszkasz z TZ

ja tez musze mic spiete wlosy, chociaz moj TZ woli mnie w rozpuszczonych....

co do tulipanow, to mysle, ze dasz rade, o ile masz blisko do jakies hurtowni z kwiatami?
albo wybierz sie teraz do kwiaciarni na poczatku pazdziernika i popytaj.... bedziesz miala florystke/dekoratorke?

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

enzunio

piekne te Twoje propozycje kwiatowe.... na poczatku chcialam takie rozlozyste , lekko zwisajace dekoracje, w stylu eustomy... ale teraz co raz bardziej przekonuje sie do tych "zwartych"
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 07:22   #3403
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Madziara super, ze zamieszkasz z TZ

ja tez musze mic spiete wlosy, chociaz moj TZ woli mnie w rozpuszczonych....

co do tulipanow, to mysle, ze dasz rade, o ile masz blisko do jakies hurtowni z kwiatami?
albo wybierz sie teraz do kwiaciarni na poczatku pazdziernika i popytaj.... bedziesz miala florystke/dekoratorke?
Będziemy mieli dekoratorkę, która zajmuje się też kwiatami ale bukiet będę zamawiała w zaprzyjaźnionej kwiaciarni. Zawsze kupuje u nich kwiaty przez co mam rabat. Podpytam teraz jakie są dostępne kwiaty w tym okresie i wtedy będę mogła konkretniej rozejrzeć się za bukietem.
Stary 2013-09-26, 07:27   #3404
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Pierwsze czy drugie
Pierwsze! Dla mnie bardziej eleganckie.

Cytat:
Hej
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie Trochę mnie TU nie było, m.in. przez natłok przygotowań przed ślubem brata Tż. Ślub i wesele się udało. Raczej nie mogę się do niczego przyczepić, no może tylko do tego, że jako osoba towarzysząca świadkowi musiałam uzbroić się w cierpliwość kiedy Tż latał po sali. I szczerze mówiąc świadkowanie jest co prawda wyróżnieniem i swego rodzaju zaszczytem ale i też, a może przede wszystkim wielką odpowiedzialnością, przynajmniej z perspektywy świadka, który dba o alkohol i napoje oraz wiele innych spraw w trakcie wesela. Jest to naprawdę bardzo absorbująca funkcja. Więc jeśli macie taką możliwość to powierzcie chociażby roznoszenie alkoholu i napoi obsłudze albo jakiejś innej osobie tak aby i świadek mógł się w miarę swobodnie bawić na Waszym weselu.

A tak poza tym z nowości weselnych to zarezerwowaliśmy datę i godzinę w Kościele
16.08.2014, godz. 16.00

W sobotę jadę na pierwsze przymiarki Z jednej strony podekscytowanie, z drugiej mały niepokój czy znajdę TĄ JEDYNĄ

Witam wszystkie nowe PM-ki
Też jadę w sobotę na pierwsze przymiarki
Gratuluję zarezerwowania ślubu w kościele
Co do świadka, u nas alkohol roznosi obsługa a na świadków bierzemy osoby które będą same na weselu. Przyjaciel TŻ nie ma dziewczyny i raczej nie zabierze ze sobą jakiejś koleżanki, moja kandydatka na świadkową też prawdopodobnie przyjdzie sama.

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
przepraszam ale musze sie pochwali dostalam prace!!!!!! i to jeszcze w moim dziale
Gratulacje!!!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 07:33   #3405
asia1206
Raczkowanie

Witajcie kochaneMam na imię Joanna i od jakiegoś czasu Was podczytujetak jak i Wy w 2014 roku wychodzę za mążPostaram się regularnie udzielać na forum-wybaczcie,ale nie dam rady przeczytać wszystkich wątkówMoże napiszę coś o sobie?hmmm...a jednak to nie jest takie prosteja i mój Tż jesteśmy razem już od jakiegoś czasu i od początku czuliśmy,że to jest to...nie jesteśmy też ''pierwszej młodości'' ja mam 29 lat a moje kochanie 32Nigdy nie myślałam,że będę tak szczęśliwa ponieważ byłam kilka lat temu z mężczyzną który zachwiał moją wiarę w szczęście w miłości-wiele przeszłam,a raczej przeszliśmy gdyż mam synka(6 lat) Teraz tworzymy rodzinę jednak słowo konkubina czy też konkubent nam nie odpowiada zwłaszcza,że mieszkamy razem i traktujemy się jak mąż i żona-nasze rodziny są szczęśliwe a mój synek traktuje Tż jak ojcaOboje pragniemy ślubu i tym sposobem równo za rok o godzinie 16.30 będziemy ślubować sobie w obecności Boga miłość,wierność i uczciwość małżeńskaWidzę,że u Was przygotowania idą pełna parą...zaczynam się lekko denerwować ponieważ u nas wszystko biegnie w zwolnionym tempie-to pewnie przez moje głupie myślenie,że jeszcze dużo czasu...dzięki Wam mam nadzieję iż się ''obudzę''

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 07:41   #3406
renergie
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Wesele, o którym mówiłam wyżej miało miejsce 14 września, więc najwyraźniej da się wtedy zdobyć tulipany a to było proste i wiejskie wesele, więc na pewno nie sprowadzali ich nie wiadomo skąd

Ooooo to fantastycznie. Jest nadzieja!

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Tż ostatnio wpadł na ten sam pomysł koloru przewodniego i coraz bardziej się do niego przekonuje.
Tulipany baaardzo mi się podobają anie nie wiem czy będą dostępne na początku października
Jak tylko się dowiem czegoś o tulipanach to dam Ci znać.
renergie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 07:45   #3407
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

ja tylko na chwilę

mam obronę o 12.30, kciukajcie proszę
boję się

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”

Edytowane przez antonina_bielska
Czas edycji: 2013-09-26 o 07:46
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 07:50   #3408
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tylko się dowiem czegoś o tulipanach to dam Ci znać.
Będę wdzięczna. jak cos sie dowiem to też się odezwę.

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilę

boję się
Stary 2013-09-26, 07:53   #3409
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Witajcie kochaneMam na imię Joanna i od jakiegoś czasu Was podczytujetak jak i Wy w 2014 roku wychodzę za mążPostaram się regularnie udzielać na forum-wybaczcie,ale nie dam rady przeczytać wszystkich wątkówMoże napiszę coś o sobie?hmmm...a jednak to nie jest takie prosteja i mój Tż jesteśmy razem już od jakiegoś czasu i od początku czuliśmy,że to jest to...nie jesteśmy też ''pierwszej młodości'' ja mam 29 lat a moje kochanie 32Nigdy nie myślałam,że będę tak szczęśliwa ponieważ byłam kilka lat temu z mężczyzną który zachwiał moją wiarę w szczęście w miłości-wiele przeszłam,a raczej przeszliśmy gdyż mam synka(6 lat) Teraz tworzymy rodzinę jednak słowo konkubina czy też konkubent nam nie odpowiada zwłaszcza,że mieszkamy razem i traktujemy się jak mąż i żona-nasze rodziny są szczęśliwe a mój synek traktuje Tż jak ojcaOboje pragniemy ślubu i tym sposobem równo za rok o godzinie 16.30 będziemy ślubować sobie w obecności Boga miłość,wierność i uczciwość małżeńskaWidzę,że u Was przygotowania idą pełna parą...zaczynam się lekko denerwować ponieważ u nas wszystko biegnie w zwolnionym tempie-to pewnie przez moje głupie myślenie,że jeszcze dużo czasu...dzięki Wam mam nadzieję iż się ''obudzę''
Witaj Co Ty to opowiadasz głupoty o tej nie pierwszej młodości Wszystkie jesteśmy piękne i młode, bez względu na metryczkę
Macie już coś zarezerwowane prócz kościoła?

Cytat:
ja tylko na chwilę

boję się
Powodzenia

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-26, 08:07   #3410
asia1206
Raczkowanie

Ad rem-masz rację wszystkie jesteśmy młode i piękne,aż strach się bać jak nadejdzie dzień slubu-wszyscy padną trupemKościół był dla nas priorytetem bo z salą nie ma problemu,tak samo jak i z oprawą muzyczną-jest w czym wybierać i terminy też są wolne...gorzej z fotografem,nadal zastanawiam się nad kamerzystą czy chcę czy też wolę jakieś lepsze zdjęcia?Pojęcia nie mam...Z suknią póki co się wstrzymam bo obawiam się zmian wagi-chciałabym utrzymać tą co mam lub przytyć jakieś 2 kg-jednak mój organizm woli chudnąć

antonina_bielska-kciuki trzymanebędzie ok-po daj znać jak poszło i co pijemy za Twój sukces

Nasze kochane serduszko
Stary 2013-09-26, 08:10   #3411
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:

antonina_bielska-kciuki trzymanebędzie ok-po daj znać jak poszło i co pijemy za Twój sukces
Nie dziękuję Wam, ale drinka macie jak w banku

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 08:12   #3412
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Ad rem-masz rację wszystkie jesteśmy młode i piękne,aż strach się bać jak nadejdzie dzień slubu-wszyscy padną trupemKościół był dla nas priorytetem bo z salą nie ma problemu,tak samo jak i z oprawą muzyczną-jest w czym wybierać i terminy też są wolne...gorzej z fotografem,nadal zastanawiam się nad kamerzystą czy chcę czy też wolę jakieś lepsze zdjęcia?Pojęcia nie mam...Z suknią póki co się wstrzymam bo obawiam się zmian wagi-chciałabym utrzymać tą co mam lub przytyć jakieś 2 kg-jednak mój organizm woli chudnąć

U nas z salami właśnie jest problem i trzeba rezerwować duuuużo wcześniej - wszystko zależy od regionu A nie chcesz pomierzyć już sukni? Poza tym kupując w salonie nie dość, że możesz teraz złapać fajną cenę (wyprzedaże jeszcze trwają) to dopasują ją do Twojej figury Chyba w większości salonów tak jest

Co do Foto - ja zdecydowanie wolę zdjęcia, kamerzysty nie będziemy mieć

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2013-09-26 o 08:13
Stary 2013-09-26, 08:26   #3413
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Witaj Asiu w naszych skromnych progach! Napisz jeszcze proszę z jakiego rejonu Polski jesteście
I proszę nie mów o młodości - ja jestem jeszcze starsza od Ciebie

Cytat:
ja tylko na chwilę
boję się
Są kciuki!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-26, 08:26   #3414
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Hej

asia1206, witaj skąd jesteś?

antonina_bielska, trzymam kciuki

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 08:34   #3415
asia1206
Raczkowanie

Ad rem-kusisz kochana tymi wyprzedażami-chyba jednak się rozejrzę bo odkładając wszystko na ostatnią chwilę nabawię się nerwicymoja waga mam nadzieję pozostanie bez zmian...My mieszkamy w WLKP a sal jest dużo wolnych i u mnie w Swarzędzu i na trasie do Obornik skąd pochodzi moje kochanie,my robimy małe wesele-tzn.ja takie chcę jednak Tż upiera się przy większymdziś usiądziemy razem i ustalimy ilość gości wybierając tym samym miejsce wesela...też dla mnie kamerzysta to zbędny wydatek-ile razy można to samo oglądać-zwłaszcza że ja robię głupie miny jak ktoś mnie nagrywatak więc odpada...a i fotograf będzie miał nie lada wyzwanie bo jakaś taka nie fotogeniczna jestem-na 100 zdjęć akceptuje jakieś 30

Lemon_Drop-pewnie,że młode jesteśmy-ja tylko czasami czuję się ''stara''bo tyle już przeszłam,że czasami wydaje mi się,iż to ktoś inny przeżył...

poznanianka1990-urodzona w Poznaniu,aktualnie mieszkająca w Swarzędzu a co dalej...strach myśleć

Nasze kochane serduszko

Edytowane przez asia1206
Czas edycji: 2013-09-26 o 08:37
Stary 2013-09-26, 08:35   #3416
ParisParisienne
Rozeznanie

Joanna witaj a skad jestescie?

Poznanianka mamy super godzine i super date masz juz plan na caly dzien? Makijaz, fryz itd. ? Ja sie ciagle zastanawiam jak to ulozyc...

W ogole to zainspirowalyscie mnie tym olejowaniem. Mialam problem z paznokciami: sa dlugie, calkiem mocne, z ladna biala koncowka, ale okropni suche! Do tego stopnia, ze zrobily sie calkiem matowe i lekko "luszczace" - ale to nie grzybica tylko tki efekt pilnika

smaruje na noc rece oliwa z oliwek ( taka zwykl, z kuchni ), wcieram dokladnie w plytke, skorki, cale dlonie ( sa okropnie przesuszone ) i pomoglo!!!! po trzech dnia dlonie jak nowe! bede kontynuowac....
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 08:38   #3417
madzixx88
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
A tak przy okazji to Tż się do mnie wprowadza
ale super
u nas zaraz minie 4 miesiące jak się wprowadziłam do TŻ

Cytat:
Witaj
miło się Ciebie czyta, czuć to szczęście i zgadzam się, nawet słowa konkubina i konkubent brzmią jakoś strasznie
nic się nie denerwuj, troche tu popiszesz to dostaniesz takiego "kopa" do działania, że załatwicie wszystko raz dwa

Cytat:
ja tylko na chwilę

boję się
powodzenia !!

martucha-gratuluję pracy
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 08:41   #3418
asia1206
Raczkowanie

ParisParisienne- i ja muszę spróbować ten sposób z oliwą gdyż ostatnio mam ręce jak babuszka...masakra jakaś...zresztą i z buzią coś się dzieje-dbam tak jak zawsze a jest jakby pokryta sucha skóra której nic nie nawilża

madzixx88-kto wymyślił te durne słowa...moja przyjaciółka powiedziala,że mówią też kokota...moje słońce nie cierpi tego określenia więc cieszymy się,że już możemy mówić narzeczony/narzeczona.Mój młodszy mężczyzna już nie może doczekać się naszego ślubu ponieważ chce mówić do Tż tato-pytałam psychologa i pani powiedziała,że jeśli chce tak mówić to niech tak robi-mój Tż już ma łzy w oczach jak Miki pyta kiedy to będzie

Nasze kochane serduszko

Edytowane przez asia1206
Czas edycji: 2013-09-26 o 08:49
Stary 2013-09-26, 08:45   #3419
madzixx88
Zakorzenienie

Dziewczyny, które miały sesję narzeczeńską.. ile zdjęć dostaniecie ?
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 08:48   #3420
Ad rem
Zadomowienie

A ja zaczęłam eksperymenty z włosami (inspirując sie Waszymi postami). Zamówiłam te magiczną szczotkę - faktycznie nie szarpie włosów i przyjemnie masuje A teraz czekam na przesyłke o olejem rycynowym

30.08.2014
Nasz Dzień

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości