|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() u mnie też same wymówki
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Strach ZAWSZE kryje się w głowie
![]() Cytat:
![]() Spakowałam paczki (Kav, Heroldin) - rodziciel je wyśle... jutro, pojutrze lub w poniedziałek
|
|
#2913 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42989063]Spod akademików 20 minut? No proszę, przecież to nie jest w cale tak daleko!
Na Pogoni mieszkałam na pierwszym roku i zaraz sobie przypomnę, co tam było [/QUOTE]Autem by było max 10 minut Szkoda, że nie da rady pieszo iść..O właśnie! Może jakiś fajny sklep?Cytat:
To sprawdź u siebie i daj znać jak coś Jak już będę mieć legitymację studencką to mogę za półdarmo jeździć ![]() Cytat:
Dobry raczej nie jest (chociaż ja na razie porównania nie mam), ale ten niebieski połysk ![]() Wpadnę jak mi kupisz piaska z Hebe ![]() Cytat:
![]() Idzie człowiek tylko zanieść koleżance zamówienie z ZSK, usiądzie na chwilę, a tu 4 h minęły nie wiadomo gdzie ![]() Ale zdobyłam spirulinę. Nie wiem jeszcze co się z nią robi, ale się dowiem. A, i mam chętną na maskę Seri
|
|
|
#2914 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Syropy (tabletki do ssania itd.) zbytnio na zapalenie tchawicy nie pomogą, bo zwyczajnie tam nie docierają Ale popijaj, bo zapalenie może Ci przejść na gardło (sama mówisz, że pobolewa).Co to zrobić, żeby jutro mieć GHD....;> Edytowane przez blondynaaa_91 Czas edycji: 2013-09-25 o 22:53 |
|
|
|
|
#2915 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie martw się, nie jesteś w tym sama Ja postawię znów na LR.
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdzieś widziałam końcówkę w jakiejś torebce! Idę szukać
![]() Mojej chrzestnej tak powiedział jej kuzyn-lekarz jak tak miała przed ślubem, to łyknęła tą setkę dzień wcześniej Cytat:
Dziękuję! Ja bym rzuciła coś emolientowego, nie wiem jak Ty, ale moje włosy ostatnio tego potrzebują
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Czasem niestety jest
Kwestia budowy. Oczywiście z właściwym facetem wszystko się da, ale akurat u mnie było czego się bać No i do dziewczyn które zwlekają itd. Sama długo zwlekałam i decyzji nie żałuje. Ale powiem konspiracyjnie , że są inne metody, aby sobie dać z napięciem radę Bo nie oszukujmy się, ono się w końcu pojawia, często mimo braku gotowości na ten krok. Zwłaszcza u facetów jest to ciężkie ![]() A z włosowych spraw, bardzo przypadł mi do gusty ten wax avocado ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jeśli chcesz nabłyszczenie to podobno SH nie jest w tym zbyt dobry tak kiedyś na pazurkowym czytałam. Chyba Kav ostatnio kupowała KillyS, nie wiem jak się tam sprawdza ![]() Nie lubię jesieni i takiej pogody, szaro - buro zimno, aż się nawet nosa nie chce wystawić z łóżka a tu od wtorku nie będzie zmiłuj Włosowo chciałam wczoraj przetestować tej serii alee zimna woda była wzięłam szybki prysznic i uznałam, że moja ciekawość to przetrwa i poczeka do dzisiaj
|
|
|
|
|
#2919 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
Zastanawiaj się, co Cię kusi ![]() Sprawdzę w poniedziałek, kiedy będę wracała ze szkoły ![]() Cytat:
W każdym razie wszystkie słowa zapisuję w głowie, na przyszłość ![]() Zbierała informacje i koniec końców nie kupiła, bo nie było. Teraz czekam aż odrosną mi paznokcie
|
||
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Tata wyśle dziś, ja nie mogę dźwigać (normalnie wymagania jak dla kobity w ciąży
).A mogłabyś mnie w wolnej chwili czymś pokusić? Wiem, że potrafisz ![]() Nie odlałam Ci maski drożdżowej, bo zostało mi splunięcie dosłownie, ale myślę, że paczka to niedociągnięcie Ci wynagrodzi
|
#2921 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Lakierowo czy włosowo? Jeśli lakierowo, to jakie kolory dominują w Twojej kolekcji? Jakie wykończenie/kolory lubisz? Szczególne wymagania czy zdajesz się na mnie? Kto rozpuścił plotkę, że umiem? Jeronie, cieżkie zadanie przede mną, by godnie się odwdzięczyć
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Wtajemniczenie
|
mam okres
akurat dziś kiedy byłam umówiona na wizytę z USG ![]() organizm się przestraszył i poddał?
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kuś mnie tak i tak Na pewno nie lubię się z perłowymi i pękającymi wykończeniami, a reszta zawsze -> kremy, brokaty, piaski...![]() Ty sama, a Scar jest na to żywym dowodem E tam, nie będzie szału
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
blondyna! Z nieba mi spadłaś z tą parówką! Jest o wiele lepiej
Cytat:
ale i tak trzeba się dowiedzieć co było przyczyną Dzisiaj mam naładowany telefon, włączone 3G, pakiet internetowy będę z Wami dzisiaj
|
|
#2925 |
|
Rozeznanie
|
Super, cieszę się
Rób co chwilę, przyniesie Ci ulgę.Laminowanie chroni chociaż trochę przed puchem przy takiej deszczowej pogodzie?
Edytowane przez blondynaaa_91 Czas edycji: 2013-09-26 o 10:45 |
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
kurteczka znów mi krew z nosa leci
![]() coś bym ciapnęła na włosy ale niemam weny co
|
#2927 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Lakiery niefirmowe (tzn. firmowe, acz nie mówi się o nich głośno) Cię nie rażą? Już nic nie mówię i siedzę cicho
|
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Przeca ja Cię zaspokoję!
Wpadniesz i pójdziemy do stacjonarnego Golden Rose. Mają WSZYSTKO. ![]()
|
#2929 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2930 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=izaa29;42996081]Tak ta, nawet w ostatnim poście z babeczkami się załapał na zdjęcie. Też się nad tym zastanawiałam ale szkoda mi było pieniążków
No i jeśli chcesz nabłyszczenie to podobno SH nie jest w tym zbyt dobry tak kiedyś na pazurkowym czytałam. Chyba Kav ostatnio kupowała KillyS, nie wiem jak się tam sprawdza ![]() SH odradzam, drogie cholerstwo i szybko w butelce zasycha, kilka razy uzylam, reszte wyrzucilam, bo zasechl wtf
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42998781]W takie chłodne dni lubię czuć na włosach zapach Kallosa Latte
Albo Bioetiki IV, taki ciepły, mleczno-kawowy.[/QUOTE]odleweczkę kallosa latte mam, ale był ostatnio, a ja nie lubię nakładać dwa razy z rzędu tego samego
|
#2932 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Patrze na zdjecia z osiemnastki i stwierdzam, ze mam juz calkiem fajna dlugosc wlosow, ale niestety konce sa bardzo zniszczone, niektore koncowki sa podzielone na 6 czesci. W przyszlym tygodniu ide je sciac
a mialam w planach miec na studniowke takie dlugie ![]() Xminor, Wasze tablo wisi juz w szkole, jest swietne! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2934 |
|
Spaceroholiczka
|
delightful_, dostałam paczkę, ale pojemniki popękały, trochę odlewek się wylało i odpadły naklejki z podpisami. Możesz mi napisać co, gdzie się znajduje?
|
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() Gdzie wisimy? chętnie bym zobaczyła w pełnym rozmiarze
|
|
#2936 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2937 | ||||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Hrj
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Byłam w Laboo i kupiłam kapsułki do prania z Persila za 0,99zł/szt., szukałam swojej farby z Castinga, ale nie ma w żadnym sklepie Kupiłam henne do brwi, czekolady z Milki z Daimem dla brata i ojca zaraz pacnę Jantar i jeszcze walnę jakiegoś miksa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#2938 |
|
Spaceroholiczka
|
Nałożyłam coś, co było w brązowym opakowaniu. Włosy - i dłonie - wypiły od razu
![]() Postanowiłam, że od października zacznę oszczędzać
|
|
|
|
#2939 |
|
Wtajemniczenie
|
no przecież pójdę dziewczyny
![]() tylko muszę wizytę przełożyć ![]() kupiłam sobie wczoraj wszystkie smaki milki których nie próbowałam 6 ich wyszło o te: DSC09986.jpg
|
#2940 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesteśmy razem prawie 17 miesięcy, wcześniej miałam jednego chłopaka, ale szybko zerwaliśmy. Wiem, że jestem jego pierwszą dziewczyną. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, bo zachowuje się czasem jak dziecko z gimbazy. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

ale szczerze, to mam te same wymówki, przez pracę nie miałam już siły w domu 
już piłam dzisiaj wszystko, syrop z cebuli, prawoślazowy, len, mleko z miodem... Tak dusi, że aż kaszel mam, co zdrapało mi gardło 

). 
Pozdrawiam zapraszam.

Ale popijaj, bo zapalenie może Ci przejść na gardło (sama mówisz, że pobolewa).