|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
http://allegro.pl/legginsy-getry-raj...562721092.html ma któraś z Was te geterki???
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
a z tymi grupami na fb to o co chodzi, wiem, że kiedyś Debrah tłumaczyła ale jakoś się wtedy w to nie wczułam
|
|
|
|
#4023 |
|
Wtajemniczenie
|
nancy super, że wszystko w porządku
a co do tej dziewczynki strasznie to smutne taka malutka a już tyle operacji
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
OGŁOSZENIE! Dziewczyny w ENDo -20% na haslo "cieplej" na kurtki i kombinezony.(jest fajny jesienny kombinezon misiowy)...ale i tak mnie teraz nie stac
![]() W Ross 3 gerbery +4 gratis, pampersy chusteczki 6szt za 25zl DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ..IDĘ SPAĆ..MA£y ŚPI ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-26 o 13:09 |
|
|
|
#4025 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Super, że Kubuś zdrowy |
||||
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Dziewczyny!!
Nadejszła ( ) wiekopomna chwila!!! Otóż...MAMY ZĘBA!! Dolna, prawa jedynka. Dopiero kiełkuje, ale jest!!
|
|
|
|
#4027 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() Brawa za zęba Black w końcu się doczekaliście ![]() A wiecie mi pediatra mówiła, że jak dziecko ząbkuje wtedy też jest dużo bardziej podatne na infekcje i może stąd tyle pochorowanych na wątku, bo jesień jesienią, ale chyba u prawie każdego mniejsze lub większe przeziębienie. |
||
|
|
|
#4028 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Silver, Little ja tez się przyłączam do życzeń
WOw super, to jeździk jest?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A u mnie zmiany. Dzisiaj właśńie dostłam w pracy "awans", w cudzysłowiu bo to taka degradacja w stosunku do stanowiska które teraz zajmuję. Ale niestety u nas jest tak że raczej się nei odmawia, bo innej propozycji można niedostać. Nie wiem jak tam będzie, chociaz nie ide w nieznane miejsce bo tam zaczynałam swoją pracę w firmie, ale teraz dużo rzeczy się pozmieniało, nie mówiąc już o tym że neta to chyba nie będzie. No zobaczymy.... Ledwo na wizaż wróciłam a tu już zmiany i znowu mie pewnei nie będzie bo na początek nawet kompa nie będę mieć. Do klubu to już chyba nigdy nie wrocę
|
|
#4029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo :brawo: haloooo kiedy u Nas ! ![]() AHa mam jeszcze jedno pytanie ! Podajecie teraz dzieciom cos ciepłego do picia? w sensie może jakaś herbatka z jakimś sokiem malinowym... wiecie coś rozgrzewającego, podaje się już takie? jak tak to jakie?Chyba zamówię te geterki, ciekawe czy ciepłe
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
fewciu a to duży czy mały???
bąbel dalej wcchodzi w spodenki i bluzy 0-3 / 56 - 62 .... On taki krótki chyba po mnie ![]() Black gratulacje dla Oliwki my się chyba nie doczeakym
|
#4032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do picia, to ja podaje zwykłe herbatki, tak jak do tej pory. Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-09-26 o 13:34 |
|
|
|
|
#4033 |
|
Konto usunięte
|
http://allegro.pl/kolorowe-getry-oci...572455588.html te mi się podobają, ale się nigdy zdecydować nie potrafię
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Black, no to się nie sprawdziło, co ci przepowiadałam - że cały wątek na was będzie czekał i kibicował na koniec gratuluję!
|
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
ulewa i burza
![]() jeszuuuuuuuu jak mie się chce czipsóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóów!!! ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- http://allegro.pl/czapka-welniana-z-...572826841.html zakochałam się ![]() a te getry też superanckie nie pomagacie laski, nie pomagacie
|
#4036 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie czytam, ale śpiewam i Dorka uwielbia
Wczoraj zrobiłam zupkę - 2 małe buraki, mała marchewka, kawałeczek pora, kawałeczek selera, różyczka - pokroiłam, zagotowałam, dodałam żółtko i kleik ryżowy do zagęszczenia, bo mi ciut rzadka wyszła, za dużo wody zostawiłam. Jadła! a dzisiaj dałam żółtko i kawałeczek białka, ot, tak, żeby coś nowego miała - też jadła. Ale białko to tylko tak było, nie na co dzień
|
|
|
|
#4037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nancy: ssuuuper, że wszystko okej!
Cytat:
Cytat:
Melduję, że właśnie przyszły czapki. Cienka z misiem (http://allegro.pl/czapka-czapeczka-s...544480304.html) wygląda jak na zdjęciu. Druga, (http://allegro.pl/wiazana-czapka-z-w...538764814.html) wydaje mi się duża troszkę, ale ona chyba taka ma być luźna z tyłu - Mała śpi to nie mam jak zmierzyć. Miś jest przyczepiony na agrafce takiej dyskretnej. Pompony są krótsze, jak pani w aukcji uprzedza. Czapka wygląda tak jak na zdjęciu w prezentacji kolorów, a nie na dziecku (dziecko ma właśnie pompony długie). Jeśli któraś rozważa zakup mogę potem strzelić fotę Amelki z czapami na głowie. ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Ale fajne, ciekawe czy też by zdjęła? http://allegro.pl/skarpetki-a-la-buc...564208200.html |
||
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Black gratki za zabka!
DZIEWCZYNY Antonio po drzemce ma wypieki i 38stopn ![]() Tak na raz co mu podac...k...wa.. Jak ja sie boję ..po tym zapaleniu płuc....sraki tera dostaje.Mam panadol i nurofen Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4039 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jaka mała czytelniczka w Avatarze Cytat:
![]() Cytat:
Ty jesteś niska???!!! Nie wyglądasz! ![]() Cytat:
![]() Czapka super, już widzę w Niej Pietraszka. Muszę się chyba rozejrzeć za czymś dla Blanki ![]() Szaja już kiedyś pokazywałaś te ocieplacze, jeszcze się nie zdecydowałaś?
|
|||||
|
|
|
#4040 |
|
Konto usunięte
|
Dorka robi zabawkową demolkę
![]() http://www.youtube.com/watch?v=4g2Ao...ature=youtu.be |
|
|
|
#4041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie są za krótkie??? Hania nosi 74... Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43001965]http://allegro.pl/kolorowe-getry-oci...572455588.html te mi się podobają, ale się nigdy zdecydować nie potrafię ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Black, no to się nie sprawdziło, co ci przepowiadałam - że cały wątek na was będzie czekał i kibicował na koniec gratuluję![/QUOTE]
|
|
#4042 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze że wysyp zdjęć i filmików był Wszystkie nasze dzieciaczki są cudowne! Ja to czekam z utęsknieniem na "mama" bo coś nie sylabizuje mój Iguś.Co do ubierania to Igi ma w domu nawet rajstopki pod spodniami bo podłoga jednak jest chłodna (parter) a on większośc czasu przebywa na podłodze i jak w samych dresikach śmigał to był zimny. Hmmm...sklerozę mam, miałam jeszcze do czegoś się odnieść... Teściową mi rozkłada....mówiła dziś że wstała rano to miała podwyzszoną temperaturę i gardło boli. Lekarstw jej dałam, miód wyciągnęłam do herbaty...jak faktycznie ją weźmie i zacznie kaszleć lub smarkać to wezmę urlop bo mi młodego zarazi jeszcze a dopiero co kataru się pozbylismy... Wczoraj w końcu zaczęli u nas grzać...ale przyjemnie teraz w mieszkanku. Wczoraj byłam u fryzjerki grzywkę skrócić i TŻ miał nadgodziny to musiałam z młodym iść i taki był grzeczny, wybałuszył oczka i patrzył co Pani mamie robi
|
#4043 |
|
Konto usunięte
|
Neti, nurofen, bo działa p. zapalnie też. Zdrowiejcie!
Fewciu, ano nie zdecydowałam jeszcze
|
|
|
|
#4044 |
|
Wtajemniczenie
|
HEj
![]() kupiłam dziś Majusi buty na spacerki i wyjazdy teraz, zanim się na zimowe przerzucimy łatwo się je zakłada, są milutkie, mięciutkie i wyglądają trochę jak botki I cena 14,90 były jeszcze brązowe, jaśniutko niebieskie i jaśniutko różowe.
|
|
|
|
#4045 |
|
Wtajemniczenie
|
BLACK
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43002570]Neti, nurofen, bo działa p. zapalnie też. Zdrowiejcie!
Fewciu, ano nie zdecydowałam jeszcze [/QUOTE]Dzięki...i potem co..pisać raz jeszcze po 6ciu godzinach? Czy jak?a poza tym coś jeszcze? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4047 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Neti, nuro, jeśli temp. będzie rosła to po 4h panadol (nie po mniej! i zawsze przy takim małym odstępie na zmianę paracetamol z ibuprofenem), a jeśli nie to po 6-8h możesz dać nurofen znów.
|
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4049 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
nadrobiłam kilka ostatnich stron w całości
fakt, że robiłam to od rana, bo córka mnie nie rozpieszcza ale zrobiłam nie cytowałam z powodu jak wyżej, ale z tego co pamietam:silver, kochana, trzymajs ię tam, wszystkie tu trzymamy za was kciuki!!! zdrówka! ![]() sylwia - faktycznie pośpieszyli się z tą sprawą stąd przekaz lady - jak tam Pietraszko? byliście już u lekarza? insolito - co za gnój!!! ![]() yellow - trzymaj się kochana niestety wiem po trochu o czym mówisz, u nas jest tak samo - cokolwiek by się nie stało to koniec końców wszystko przeze mnie ![]() wszystkie dzieciaczki przecudowne black - gratulujemy zęba! ![]() co do alkoholu - ja tam nie mam nic przeciwko, byleby nie za często i nawet jak jest pijany jak bela jakoś mnie to nie rusza, bardziej denerwuje mnie dzień następny, bo jest chory, ma kaca, wstać z łóżka nie umie, a że zazwyczaj jest to niedziela to mnie szlag trafia, bo i wyjście do kościoła, i obiad niedzielny szlag trafia jakoś mam takie przekonanie, jeszcze z domu, że niedziela to czas dla RODZINY, wspólna masza, wspólny obiad, wspólna kawa, wspólne wyjście gdzieś albo spacer, no po prostu wszystko RAZEM, rodzinnie. No ale jak popije i w niedziele leży i śpi tylko to mnie zalewa krew. Dlatego zazwyczaj wysyłam go gdzieś w piątek i po sprawie z resztą ja też czasem lubię sobi egdzieś wyjść, napić się piwka i mieć doby humor ![]() WIĘCEJ GRZECHÓW NIE PAMIĘTAM
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w domu (sama). Tż mnie zmienił a ja, tak jak zawsze przyjechałam odpocząć, zjeść,wykąpać się... Jak weszłam do domu to zastałam na komodzie różyczkę, czekoladki i prezencik zegarek. Tż mi na all zamówił ten który kiedyś pokazywałam. I napisał mi liścik. Aż się wzruszłam ![]() Poza tym Daria bidulka dalej dostaje kroplówki. Lekarz mówił że jutro kontrolne usg i jak wyjdzie dobrze wszystko z tym woreczkiem żółciowym to nas wypiszą do domu ![]() a jak nie to nie wiem....Tż ma urlop do niedzieli. Potem idzie do pracy a sama nie dam rady tam ![]() Fajne mam urodziny - nie ma co...... To co mi się rzuciło w oczy: Black, gratuluję ząbka!! U nas też chyba się coś przebija bo od tygodnia takie białe widać na dolnych dziąsełkach ![]() yellow współczuję że Wam się tak źle układa TRZYMAJ SIĘ TAM!Szaja , Dorka Debrah ja też zamówiłam tą czapeczkę z misiem (tą cieńszą). Przyszła. Bardzo ładna jest A jak Daria w niej wygląda ![]() Zdrówka życzę wszystkim zakatarzonym dzieciaczkom I bardzo bardzo bardzo dziękuję Wam za życzonka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-26 o 14:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

taka malutka a już tyle operacji

zdrówka życzę 

22.05.2008
14.08.2011
my się chyba nie doczeakym 

stąd przekaz
niestety wiem po trochu o czym mówisz, u nas jest tak samo - cokolwiek by się nie stało to koniec końców wszystko przeze mnie
i nawet jak jest pijany jak bela jakoś mnie to nie rusza, bardziej denerwuje mnie dzień następny, bo jest chory, ma kaca, wstać z łóżka nie umie, a że zazwyczaj jest to niedziela to mnie szlag trafia, bo i wyjście do kościoła, i obiad niedzielny szlag trafia