|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
| Pokaż wyniki sondy: Ile flakonów masz w swojej kolekcji? | |||
| 1-10 |
|
463 | 64,85% |
| 11-20 |
|
162 | 22,69% |
| 21-30 |
|
41 | 5,74% |
| więcej niż 30 |
|
48 | 6,72% |
| Głosujący: 714. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część III
To teraz ja
Fotki już kiedyś wstawiałam, od tego czasu kilka flaszek przybyło, choć nie za wiele ![]() Niestety robiłam zdjęcia w zbyt dobrej jakości i musiałam je bardzo pozmniejszać i poucinać, bo się nie mieściły jakby ktoś chciał ciut wyraźniejsze, to tu: http://s112.photobucket.com/albums/n...%20Preciousss/ i kilka dodatkowych jest tam
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko, gratuluję kolekcji i zdjęć- przecież sa dobre! I takie klarowne! Nie poznaje tylko jednego flakonika- złocistego- leży obok Celine. Co to jest?
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu
Piękna kolekcja
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko - piękne masz zapachy
I te zdjęcia jakoś tak pasują do Ciebie (z poprzedniego avatarka) i do zieloności i przejrzystości większości flakonów. Oj ,ten Ogródek to bym Ci capnęła |
|
|
|
#1146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to leżące to Voile d'Ambre YR, tylko taka malutka wersja 15ml Cytat:
ja bym Ci też kilka zapachów podebrała, z tego co kojarzę kiedy wpisywałaś w wątku o upolowanych flaszkach takie CKin2U na przykład Cytat:
A Ogródka nie oddam, będę bronić zaciekle ostatnio to jeden z moich najulubieńszych zapachów |
|||
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko, gratuluję przeuroczej kolekcji. Skubnęłabym co nieco
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko - śliczna kolekcja. Gratuluję zbioru.
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu - cudowny zbiorek i śliczne zdjęcia. Powtórzę za Nebraską: mi też pasują do Ciebie.
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko cudowna kolekcja flakoników
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko - łączę się w zachwycie z dziewczynami, piękna kolekcja, prześliczne fotki
Myślę dziewczyny, że gdyby zorganizować jakąś wystawę zdjęć perfum, to wiele waszych fotek znalazłoby się na niej z całą pewnością - są coraz piękniejsze |
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes
super kolekcja ![]() Tulipanko przecudna kolekcja
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, kolekcja superasna!
Dziewczyny maja racje, pasuje do Ciebie idealnie
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak fiołki to moje ulubione kwiatki ... potem bez, konwalie, peonie, maciejka, żonkile i tak dalej i tak dalej )))))
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1157 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale nie Lovely, prawda?
![]() dziękuję Cytat:
Cytat:
dziękuję pięknie Cytat:
Cytat:
a Amour na mojej skórze czasem kapryśne bywa, niestety, bo jak się ładnie rozwija jest naprawdę piękne Cytat:
dziękuję Magdo Cytat:
ja muszę jeszcze raz przetestować tego CK, bo ostatnio nosiłam go w dniu, w którym się rozchorowałam i boję się czy sobie go w ten sposób nie popsułam niechcący ![]() a w ogóle zapomniałam dołożyć do fotki balsamu BC, 2 miniaturek i Ghost'a w postaci 5 miniaturek
|
||||||
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko, kolekcja po prostu doskonała, wysmakowana i przepięknie sfotografowana, to zdjęcie Celine to istne mistrzostwo... Oj capnęłabym parę flakoników
![]() ![]()
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko, sporą masz kolekcję
I bardzo ładną, chociaż część zapachów zupełnie nie moja. Ale Smoka i kapciocha bym na zapas skubnęła P.S. Prześliczne zdjęcie Celine (klik )
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-05-08 o 16:40 |
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu - jeszcze raz muszę napisać, że jestem pod ogromnym wrażeniem twoich zdjęć - są perfekcyjne i przepiękne.
![]() Mam pytanie techniczne - czy te przepiękne, zniewalające tła to obróbka komputerowa? |
|
|
|
#1161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję pięknie Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
chociaż niestety do dyspozycji mam marną cyfrówkę (taką bez możliwości manualnej zmiany przysłony, ostrości etc.), więc nie zawsze mogę zrobić to, co bym chciała mam nadzieję, że po wakacjach uda mi się upolować cyfrową lustrzankę, będę mogła poszaleć jeśli chodzi o tła (te tła flakonów?) - żadna obróbka, bo ja się nawet nie umiem posługiwać takimi programami mogę się przyznać - to arkusz brystolu, odpowiednio zaczepiony
|
|||
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetny pomysł - a co z podłożem na którym stoją flaszki? Też brystol? |
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, piękna kolekcja i naprawdę pięknie sfotografowana
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu taki duży brystol kładę na podłodze i górną część przeklejam gdzieś do ściany nie ma zagięcia, a brystole mają tyle różnych kolorów, że można wybierać. Poza tym czasem sama faktura kartki przydaje się do zdjęcia ![]() dziękuję pięknie Joasiu
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję talentu - zdjęcia są tym bardziej wartościowe, bez obróbki - naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem |
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko - a ja sie tak tylko przygladam i sie slinie
Kolekcja kolekcja - kazda zgodnie z gustem wlasciciela ale zdjecia robisz prze-swietne Nat
|
#1167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo się cieszę, że podobają Ci się fotki, zazwyczaj większości moich zdjęć nikt nie ogląda życzę owocnych ćwiczeń Cytat:
ogromnie dziękuję |
||
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu- rzeczywiscie Twoje fotki sa swietne
Szkoda, ze nie mam brystolu, ani jasnego kawalka materialu. Wlasnie meczylam sie ze zdjeciami zbiorow, poszukujac w moim ekstrawagancko pomalowanym mieszkaniu, jakiegos miejsca, ktore by sie nadawalo na tlo Znowu padlo na zielony przedpokoj
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też z początku szukałam miejsca w domu, szczególnie, że u mnie większość ścian ma dość nasycone kolory, fajnie wyglądałyby na fotkach Ale nie znalazłam dobrego miejsca ![]() Już się nie mogę doczekać Twoich fotek
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu
Zdecydowalam zmierzyc sie z anonimowym zyczliwcem i zamiescic nowe zdjecia zbioru ![]() Oczywiscie zapomnialam o kilku flaszkach: o Mimosa pour moi L'artisana (ktora mam w samochodzie), o testerze Laguny i malutkiej, podrecznej buteleczce Innocenta. Czekam na przesylki z Paris, Gloria, Shali Light, Meteorytami i Casmirem- kiedy dotra, zrobie im portret ![]() Postanowilam dodac legende do zamieszczonych zdjec, zeby przyjemniej sie je ogladalo ![]() Fotka 1: 1. Nothing Gosh (kartonik )2. Tempore Donna Laura Biagiotti 3. Tresor Lancome (kartonik) 4. Desnuda Ungaro 5. Organza Givenchy 6. Amarige Givenchy 7. Lolita Lempicka EdT (kartonik) Fotka 2: 1. Le Parfum Lalique 2. Cristobal Balenciaga Fotka 3: 1. Premier Figuier Extrême L'Artisan 2. L'Air du temps Nina Ricci 3. 24 Faubourg Hermes EdP 4. 24 Faubourg Hermes EdT 5. Eau de perfum Comme des Garcons Fotka 4: 1. Agent Provocateur EdP (miniaturka) 2. In Black J.dek Pozo 3. Black Cashmere Donna Karan (30ml w karoniku) 4. Alien T. Mugler 5. Opium Y.S.L. (edycja limitowana 2006) 6. Black Cashmere 50ml Fotka 5: 1. Mahora (zapas w kartoniku )2. Mahora 3. Samsara EdP 4. Samsara EdT 5. Shalimar EdP Fotka 6: J.P.Gaultier EdP Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2007-05-28 o 19:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

Kolekcja kolekcja - kazda zgodnie z gustem wlasciciela ale zdjecia robisz prze-swietne