|
|
#4981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 68.
Cytat:
Na początku to jest 23-34k/rok, potem ok. 37k, a doświadczony vet to 44-54k/rok.Ale też wszystko zależy od tego gdzie pracujesz, wiadomo że w dużych miastach, szczególnie w Londynie, dostanie się więcej niż na wsi. Do tego pytanie czy masz własną praktykę/jesteś partnerem, czy po prostu pracownikiem kliniki. Co do terminu to się nie przejmuj, zawsze możecie wziąć podwójny ślub ![]() Cytat:
Wow, rewelacja! Mi samo suszenie zajmuje 10 minut bo mam strasznie dużo włosów, na szczęście ukłądanie to max. 5 minut. |
||
|
|
|
#4982 | |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko, życzę Ci, żebyś się obrobiła, żebyś zmienila pracę na taką, w której będziesz miała satysfakcję i finansową i zawodową, żeby Twój P. w końcu ozdrowiał z przewlekłego ZSK
, żebyś była zawsze uśmiechnięta pogodna jak teraz Sukcesów na arenie sportowej! Życzyłabym Ci występu w olimpiadzie, ale że masz dzisiaj urodziny, to jak by to rzec.... za stara jesteś ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Także zobaczymy jak będzie jutro z suszeniem własnie, bo włosow też mało w końcu nie mam Ale podoba mi się mój nowu look ![]() A właśnie apropos tego: dziewczyny, farbować? Widziałyście na fotce - teraz jak mi włosy zjaśniały na słońcu to mam kolor praktycznie swój naturalny. Nawet odrostu nie widać (trzeba się naprawdę dobrze przyjrzeć). Jakbym farbowała to na ciemniejszy, ale nie wiem. Może zostawić takie? To chyba ostatnia szansa mieć naturalny kolor włosów zanim osiwieję
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizd, masz ładny kolor, więc nie musisz farbować
|
|
#4984 |
|
MBZ♥
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Zazdrośnice, część 68.
NajfajniejszO samych słonecznych dni, natchnienia przy pisaniu pracy, bezstresowej obrony, 1 miejsc w biegach na 10 km i więcej
, satysfakcji z pracy i sukcesów zawodowych, jeszcze więcej miłości, wspaniałych zaręczyn i jeszcze wspanialszego ślubiku a potem cudnych maluszków![]() |
|
|
|
#4985 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kto powiedział, że Twoje marzenie odnośnie maja 2015 r. nie może się jeszcze spełnić? ![]() Cytat:
mi samo suszenie zajmuje ok 10 minut a gdzie jeszcze układanie...Odkryłam jakieś dziwne ślady na moim pierścionku, nie wiem czy w tych miejscach coś dzieje się ze złotem czy to takie dziwne rysy... Najka wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń, szczęśliwego życia przy boku tż, znalezienia wymarzonej pracy, obronienia magisterki, dalszych sukcesów w biegach!!!
![]()
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-09-26 o 11:09 |
||
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie tak sobie pomyślałam, że może by tak przyoszczędzić
![]() Przełomowa chwila za nami - Bulgotka właśnie skonsumowała swój pierwszy przecier jabłkowy Z wielkim apetytem (wg mnie trochę wcześnie, ale pediatra kazał jej już rozszerzyć dietę, bo za mało przybiera na wadze, więc rozszerzyłam. Dzięki temu na własnej skórze odczułam jak traci się zawodowy obiektywizm, kiedy chodzi o zdrowie najbliższych )
|
#4988 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak jeśli nie masz siwych włosów to nie farbuj. Masz ładny kolor, a do tego jasny odmładza
|
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko szczescia duzo, pierscienia, wymarzonej pracy no i wszystkiego najlepszego
|
|
#4990 | |
|
Zakorzenienie
|
Naj, życzę Ci pierścionka oczywiście, wiecznej miłości z P., znalezienia satysfakcjonującej pracy i sukcesów we wszystkich maratonach (dla mnie nawet 2 km to maraton )!!!Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Arra, a jak ta prostownica się sprawuje? I Laski, co robicie w sb/ndz? Bo zastanawiam się nad wyjazdem do Wrocka Ale znając moje szczęście każda zajęta i żadna się ze mną nie spotka
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
Magda wpadaj do mnie
|
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ale ja sierota jestem, nie leciałam nigdy samolotem
|
#4993 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
muszę do orsaya! przypomniałąś mi Cytat:
Cytat:
według mnie ładnie Ci w jaśniejszych, więc korzystaj, pókiś nie jest siwa Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Cytat:
dobra mama z Ciebie |
||||||||
|
|
|
#4994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry! Dziękuję za wszystkie życzenia i dodam, że dostałam tablet
|
||
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczka, dużo kasy - może być w złocie! Arra, zakładasz 69 część? Medalach, pierścionkach: w czym sobie życzysz
|
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
najkO tablet? Czadowo! Teraz będziesz mogła z znami pisać nawet siedząc w toalecie
![]() Mam przerwę, zobaczyłam bloga i przepadłam |
|
|
|
#4998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wreszcie będę mieć ten zarąbisty podpis "Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum" ale się wkręciłaś w podróże - aj lajk it!
|
|
|
|
|
#4999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 23 dni Rzym, potem mam nadzieję Taj w marcu, w wakacje może jakaś Hiszpania, a za rok w lutym już Meksyk planujemy
|
|
|
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysł na... urodzinowy wieczór
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- No to dobiłam wątek
|
|
|
|
#5002 |
|
Konto usunięte
|
Naj, wszystkiego dobrego!!!
|
|
|
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 68.
Naj czadowy prezent!!!
![]() Wszystkiego najlepszego kochana ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Zazdrośnice, część 68.
Naj można i bez szpanerskiego podpisu już
ja teraz piszę z komórki (i z toalety ) i nie ma podpisu
|
#5005 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 68.
Simply jak to wykasowalas?
|
|
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, a ja Ci życzę duużo zdrowia, by kontuzji nigdy nie było i byś mogła biegać coraz szybciej. Do tego byś zawsze była uśmiechnięta i osiągała wszystko, co sobie wymarzysz
![]()
|
#5007 |
|
Zakorzenienie
|
Ledwo doczołgałam się do kompa
przypełzłam, żeby złożyć Najce życzenia:Najeczko, stara co prawda do 30 już bliżej niż dalej, ale jesteś najlepszym i najfajniejszym przykładem na to, że z wiekiem można wyglądać i czuć się lepiej! i niech Cię P. na rękach nosi, bo jak najbardziej na to zasługujesz! Nas rozebrało przeziębienie Pszczoła męczy się z zatkanym nosem i czerwonym gardełkiem, na szczęście nie gorączkuje mnie też już dziś rozłożyło, ale jakoś muszę dawać radę, bo mąż cały czas zasuwa na mieszkaniu..
|
|
|
|
#5008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam w planach na najbliższe dwa lata: Kanary w najbliższą zimę, Hiszpania w wakacje, rejs po Karaibach w następną wiosnę
|
|
#5009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba mieć plany i marzenia, inaczej życie nie ma sensu Najważniejsze jest kolekcjonowanie wrażeń, a nie przedmiotów, chociaż planujemy jeszcze kupno mieszkania w 2014 i może jakąś Fasolkę za 1,5 roku. A co do Hiszpanii to jeszcze nie wiem, taka luźna myśl
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2013-09-26 o 14:27 |
|
|
|
|
#5010 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 68.
Najeczko życzę Ci dużo złota. Tego na palcu, tego gdy będziesz pierwsza na mecie i tego w ramach pensji w nowej super pracy. Spełnienia marzeń!
A prezent super! Cytat:
a plany masz super. U nas jeszcze wilno w styczniu.Wkurzylam się. Leje dziś, wszędzie kałuże i w tych pięknych okolicznościach przyrody odkryłam pękniętą podeszwe w bucie... Mam nadzieję, ze nie przypłacę tego przeziebieniem. No i teraz butów nie mam do biegania na codzień Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

A carmi Ty wiesz może jak się kształtują zarobki lek wet w UK?
Zawsze mi się marzył maj 2015 i co? I się okazało, że jej też się zawsze marzył
Na początku to jest 23-34k/rok, potem ok. 37k, a doświadczony vet to 44-54k/rok.
bajka 
Sukcesów na arenie sportowej! Życzyłabym Ci występu w olimpiadzie, ale że masz dzisiaj urodziny, to jak by to rzec.... za stara jesteś 

za 23 dni Rzym, potem mam nadzieję Taj w marcu, w wakacje może jakaś Hiszpania, a za rok w lutym już Meksyk planujemy
przypełzłam, żeby złożyć Najce życzenia: