|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Fewciu jak Domcię gilam po stopach to je zabiera, więc chyba ma
I śpi w pajacu.
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu;p moja ma od samego początku łaskotki na stopkach, w sumie ona wszedzie ma łaskotki ;p <3
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Potem analizuje budżet i wyrzucam to co muszę ![]() Na pewno jest mnóstwo rzeczy w których wyglądasz pięknie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecko ululane, TŻ wychodzi z kolegą oglądać jego nową perkusję (
), która stoi na miejscowej sali prób, a ja mam czas dla siebie. Idę oglądać Top Chef, bo nie dokończyłam.
|
|
|
|
#4115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dlatego pytam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4116 |
|
Wtajemniczenie
|
Fewciu tak
Black, właśnie sobie przypomniałam, że u mnie przed rodzinnym domem rośnie olbrzymi Rhododendron w kolorze rhodo i nie byłam świadoma |
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Evel...szkoda że nie wiedziałam, przelalabym Ci kaske....fajne te czapusie..no trudno
![]() Ja myślę że to mogą być ząbki...temperatura spadła do 37...ale marudny..nie zjadl dzis prawie nic od poludnia do 20..posmarowalam calgelem dziaselka...i jakby od,razu przestal tak jęczeć..czy to może działać tak szybko? Jak długo może utrzymywać się temperatura? Jeśli do jutra nie zejdzie to muszę lecieć do lekarza.kataru..kaszlu nie ma...chyba ze to trzydniowka ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
jakoś od czasu do czasu coś sobię kupię a jakoś nie czuję spóności w moich ciuchach.... kiedyś umiałam kupić coś fajnego a teraz, albo drogie albo nie w moim stylu, w efekcie mam pełno podobnych bluzek w szafie....![]() http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...5p1474017.html te są piękne
|
|
#4119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Moja śpi w półśpiochach. U nas zimno w sypialni i nigdy nie jest za ciepła w nocy. Cytat:
poruszałaś temat pomocy przez mamę ? |
||
|
|
|
#4120 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z kolei Twoja Blanka jest przykładem, ze jak idą to po zbóju, wszystko na raz![]() Cytat:
![]() Zwracam honor- Tż zjadł obiad ze smakiem ![]() Moja ma też gilgotki, spi w pajacu i śpiworku
|
||
|
|
|
#4121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież ładnie wyglądasz Fajnie, że jednak mama Ci pomogła Silver, fajnie to Twój tż rozwiązał
|
|
|
|
|
#4122 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja też kupilam w caerfurze i żałuje, że wziełam tylko jeden komplet, bo naprawdę są fajne jak za taką cene. W praniu nic sie z nimi nie dzieje kompletnie. Tak więc jak bede jeszcze raz to lece zobaczyc, czy jeszcze są i wezmę inny kolor One chyba jakoś z około 40 zł są przecenione.A te dresiki z C&A, które polecałaś meduzzie to też mamy takie same ![]() i też polecam, sprawuja się super ![]() nie pobijesz mnie ja mam chyba z 6 i poprasowałam dzisiaj może z 8 rzeczy, bo mała mi włazi pod deskę, staje, ciągnie kabel od żelazka i sie boję, że sobie krzywdę zrobi. Jutro bede prasować jak będzie miała parę minut drzemki ![]() Cytat:
![]() sam nie ale jak będziesz pchać to i owszem ![]() Cytat:
![]() brawo dla mamy, że się spisała ![]() silver, brawo dla TŻ, za niespodziankę, którą Ci sprawił. I kciuki, żeby usg wyszło dobrze ![]() Black, ![]() za zębola ![]() A co do Taty to jego strata. U mnie często teście tak robią. Nie bedą jeść, bo za cieżkie, bo sretetete... ich biznes nie to nie ![]() przeleciałam tak na rachu ciachu, więc przepraszam, że nie pocytowałam więcej...
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
cos dzis slabo wam idzie pisanie
![]() mlody juz spiocha, małż robi jajeczniczke na kolacje a ja wizazinguje ![]() co u nas... mlodemu CHYBA przechodzi powoli katarek. jak odciaam to w sumie juz nic nie leci. jeszcze od czasu do czasu kichnie ale nosek suchy, czasem cos tam zafurczy w tym nosku ale to juz sporadycznie... troche pokasluje ale tragedyjiji nie ma... mam nadzieje ze do wyzdrowienia juz blizej niz dalej ![]() w poniedzialek bylismy z mlodym u tej reh.... no i tak - generalnie ucieszla sie ze mlody raczkuje, siada, siedzi, staje na nozkach, stoi itd tylko ten kregolupik tak srednio jej sie podoba bo nie jest tak mega prosty, ze te ledźwie nie sa wklesle tylko troche wypukle. ale on czasem jak siedzi to ma plecki super proste a czasem troszke wypukle ale jestem dobrej mysli... i ze ma chodzic jak najwiecej w tych buciakach ortopedycznych bo te jego kostki tak sie chwieja i te buciki by je usztwnily. jak sie pytalam jak dlugo mialby nosic te buciki to stierdzila ze nawet do zerowki! o losie... juz sama nie wiem co o tym myslec ![]() lecem do klubu
|
|
|
|
#4125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za kapiel, teraz juz z gorki ![]() Cytat:
Klade Kubusia w skarpetkach. |
||
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
To miałam na myśli, ale już nie dopisałam
![]() Ja tak samo |
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mężulek miał dziś trochę wcześniej wrócić z pracy i co? Dzwoni i mówi, że stoi 12 km od naszego domu, bo opona mu pierdyknęła, potem druga i felgi mu się pozginały. Dobrze, że nic mu się nie stało. Mój tata pojechał na ratunek. |
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam ostatnio, że nie ogarniam - Domcia się boi i jak włączam inhalator to od razu jest płacz. Jak to zmienić? Próbuję ją oswajać, włączam na chwilkę, daję się pobawić, podotykać, ale na razie niewiele to daje
|
|
|
|
#4131 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja pitole, jaki okaz ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak to tak dwie na raz szok. Pstryniu, jest postęp to najważniejsze, a plecki będą proste, zobaczysz ![]() Aha, i chciałam się pochwalić, że Julas ma już 6 ząbków ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam o 20
Cytat:
No chyba na noc... Fuck, już bym wolała, żeby się obudziła teraz i byśmy pobawiły do tej 23, a tak nie mam pojęcia, kiedy się obudzi Bo normalnie to właśnie by już nie spała.Cytat:
Pola ma łaskotki... wszędzie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4133 |
|
Zadomowienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Ja pocZatkowo sadzalam tz przy stole jemu maskę na twarz i taka sama maskę małemu u mnie na kolanach i tz go zabawiał, ale potem ściągnęłam pomysł Laurki i puszczam małemu na tablecie piosenki i tak sobie śpiewamy wszystkie dzieci nasze sa i inne przeboje jezowskiej, 10 minut ładnie wytrzyma
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Cała dokładnie nie wiem jak to było. Najpierw mu jedna poszła, zaczęło go ściągać, zahaczył o krawężnik i potem chyba druga. Wiem, że obie felgi ma pozginane. On to w ogóle co roku ma jakieś "przeboje" przez te codziennie dojazdy do roboty.
Gratulacje ze Julaskowe zębiszcza
|
|
|
|
#4135 |
|
Zadomowienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Bokeh pytałas wcześniej o nianie, jestem mega zadowolona,duzo miłości ma dla tego mojego babla i to widać, fajna kobieta i pranie mi rozwiesi czy podłogę przemyje tak wiec jest fajnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
moj tez spi w polspiochach, dlugim bodziau i spiworku
evel - Cytat:
przypomnialo mi sie cosik jeszcze ![]() po wizycie u reh skoczylismy do kerfura po kaszki dla mlodego. mialo byc na szybko ale ze mlody ladnie sie zachowywal w sklepie to zrobilismy wycieczke na dzial dzieciecy "kupilismy" mlodemu 3pak bodow za 10 zeta i jednego bodziaka takiego bez opakowania, na samym wieszaczku byl. no i zeby mi sie nie pogniotl w wozku to powiesilam za wieszaczek z boku na wozku. co sie okazalo po wyjsciu ze sklepu? ze ten bodziaczek tak sobie wisial caly czas zapomielismy o nim, a i pani kasjerka tez go nie zauwazyla, nic nie zapikalo wiec niechcacy jednego bodziaka mamy gratis
|
|
|
|
|
#4137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blendera czy odkurzacza tez sie boi? Cytat:
U nas wlasnie jest z nia problem, w gre wchodzi tylko ta podluzna koncowka. |
||
|
|
|
#4138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurczaki :/ ale fakt, najwazniejsze ze jemu nic sie nie stalo dzis wlasnie przyszla paka z nhalatorem. glosne toto jakies ale kit ![]() ja nawet nie wyjmowalam tej maseczki z opakowania poprostu ta para sobie leci, ja mlodego biore na klana, daje tel do gryzienia, w tle leci gumimis i mlody tak se oglada, slucha i gryzie i jednoczesnie oddycha tym powietrzem![]() a na poczatku jaki szokens byl lapal lapkami ta mgle Cytat:
wowowwowow! brawa! |
||
|
|
|
#4140 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, cytowałam, cały dzień,a laptop mi się coś zawiesił i wszystko poszło w ☠☠☠☠u
Little, Silver, urodzinowe buziaki Silver, oby Was jutro wypuścili i zdrówYellow, mam nadzieję że Tż się poprawi Cała, jak się sprawdza Wam ten pchacz? Czy cena z allegro, ok 230 zł nie jest zawyżona ? Julasek, cudny Black, gratki za Oliwkowego zęba ![]() Meduzka, pod spodem odpowiedź na pytanie w klubie. Moim zdaniem Piotrek oczy ma po mamie ![]()
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-09-26 o 21:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

I śpi w pajacu.

a sobie jakoś już mało co kupuje, nawet nie wiem co by kupić, żeby dobrze wyglądać ;(

Idę oglądać Top Chef, bo nie dokończyłam.

trudno jego strata niech sobie je makaron z jajkiem hah 

Bo normalnie to właśnie by już nie spała.