Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-26, 17:34   #3571
aneczka25057
Rozeznanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
mnie urzekło to że jest fioletowy a sprawdza się??Bo u mnie to taki spontan był i już nie mogę się doczekać aż pocztą przyjdzie
Myślę, że tak, są ciekawe porady, zestawienia, przykładowy plan dnia ślubu, miejsce na listę gości, na kosztorys, notatki i wiele innych - zresztą sama się przekonasz. A później będzie fajną pamiątką

dodaja
poznanianka, Kishlaczkowa no to piąteczka! i razem się będziemy "stresowały" (albo i nie)
justynkie
martucha gratuluję!
missmalezji ojoj Biedaku, zdrówka życzę
eh...10 miesięcy do ślubu jak to szybko zleci, za chwilę będzie 10 dni

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Taki koszyczek to super pomysł A co miało największe wzięcie? No i w ogóle w nim było?
a co w nich było to pisałam już wczoraj więc nie chciałabym powtarzać -gdzieś tam między postami powinno być. A jak nie znajdziesz to już kiedyś była tworzona taka lista co mogłoby się w takim koszyczku znajdować i jest podpięta na pierwszej stronie. Największe wzięcie miały oczywiście igła i nici oraz plastry i chusteczki nawilżone - z tego co mi się udało zaobserwować, choć przyznaję się bez bicia, że wszystkiego mogłam nie zauważyć...

asia1206 witaj

poznanianka myślę, że Twój plan TEGO dnia jest ok.!

Aj widzę, że zaproszenia kalkowe królują wśród PM-ek 2014. Mi też się takie bardzo podobają i też powoli zaczynam rozglądać się za próbkami

króliczek gratuluję zakupu sukienki bardzo ładnie Ci w niej
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-09-26 o 17:36
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 17:55   #3572
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

dopiero wróciłam, padnięta jestem, na uczelni syberyjskie temperatury

ale nic to, 5 z obrony ustnej, 4,5 z pracy pisemnej

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 18:02   #3573
aneczka25057
Rozeznanie

Antonina GRATULACJE!~
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-09-26, 18:14   #3574
201605100
Konto usunięte

Kroliczek, Antonina
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 18:26   #3575
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
my będziemy ślubować równo w nasza 6 rocznicę więc tez nie mało porównując co do niektórych na wątku
to jaki jest najmniejszy 'rekord' ?
my będziemy w 4, gdyby nie moja nauka to już pewnie byśmy byli dawno po

Krooliczek
- bardzo ladnie wygladasz w tej sukni

Antonina -

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-26, 18:37   #3576
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

dzięki wielkie sytuacja z brakiem domu dla koty mnie zaczyna dobijać - jutro przyjeżdża właścicielka...

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2013-09-26, 18:54   #3577
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość

gratulacje zdolniacho
Mi się kiecka Chodakowskiej nawet podobała, za to welon i fryzura nie. Ten welon wyglądał, jakby ją atakował
A my w dniu ślubu będziemy 11 lat i jeden tydzień razem ale wiem, że to nie rekord na wątku, któraś jest dłuższej ze swoim, chyba anka1987.
Fajne te zaproszenia z kalką! Chyba też sobie jakieś próbki zamówię. Bo w sumie czas się powoli tym zająć, za 2 dni będzie 9 mcy

velika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-26, 19:10   #3578
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Cześć Pamiętacie mnie jeszcze? Ostatnio zaniedbałam wizaż bo sporo się działo i dawałam radę jedynie was podczytywać Ze spraw ślubnych to przygotowania powoli idą do przodu. Ostatnio zrobiliśmy z TŻem kurs przedmałżeński i dni skupienia także została nam już tylko poradnia dla narzeczonych. Poza tym jestem w trakcie poszukiwań sukni ślubnej chociaż chyba znalazłam już TĄ jedyną ale jeszcze poczekam aż pojawi się nowa kolekcja i wtedy podejmę ostateczną decyzję No i powoli zastanawiam się nad fryzurą, makijażem i całą resztą
pamiętamy jaki masz typ sukni? ja idę jutro na polowanie, tzn. bardziej na rozeznanie

Cytat:

gratulacje

my będziemy ślubować prawie w 6 rocznice

EDIT: Asiu witaj :róża: ja też z tych mniej młodych Młodych

Edytowane przez vixena
Czas edycji: 2013-09-26 o 19:12
vixena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 19:12   #3579
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
rabbitka chyba mamy takie same ( albo bardzo podobne ) pierscionki zareczynowe tyle, ze moj jest z zoltego zlota ( i taka hce obraczke), ale diamenty, wszystko identycznie
No ta ma Twoj TZ dobry gust ja swój bardzo lubię, nie jest za duży, nie zachacza a w słońcu tak ładnie się mieni

Enzunio ładne te obrączki z Apartu, oglądałam podobne ale jak pisałam żółtego złota nie lubię, a wbiałym się tak dobrze nie prezentowały.

Kroliczku Piękna suknia, gratulacje! I też jestem za wersją z ramiączkami

Antonina Gratulacje obrony!

My w dniu ślubu będziemy razem troszkę dlużej niż 2 i pól roku, teraz znamy się ponad 4 lata i też na początku się nie lubieliśmy znaczy ja TŻ nie lubiłam, bo on mnie tak

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 19:17   #3580
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

my w dniu ślubu będziemy razem ponad 2,5 roku i dzień przed drugą rocznicą zaręczyn z pierścionkiem

Stary 2013-09-26, 19:27   #3581
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Przyszły kolejne próbki zaproszeń -te z kalką sa bardzo ładne, starannie wykonane, tylko bardzo mało treści się na nich zmieści, i to mnie trochę martwi... TŻ jeszcze ich nie widział, zobaczymy co powie.
Bardzo ładne. .

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Na dzień dzisiejszy jesteśmy zdecydowani na te, ale w różnych szerokościach (będziemy robić na zamówienie u jubilera), chociaż TŻtowi podobają się (dla mnie) z kamieniami i szukamy dalej.

http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,9719

Króliczku gratuluję
Łaaaadne. W moim stylu (tylko kolor weźmiemy inny).

Antonina
, gatuluję.

Ogólnie to mam jakieś takie nieodparte, wewnętrzne wrażenie, że... maszyna ślubna ruszyła!

Raz:

Mamy od dzisiaj
7 miesięcy
do ślubu

Dwa:

Ja większość z Was już pewnie wie wczoraj:
KUPIŁAM SUKNIĘ!

Po trzecie, kilka drobiazgów:

- na dniach mam zamiar wybrać próbki materiałów na buty. Nie są drogie (3zł sztuka podobno) więc obczaję czy w ogóle coś jest warte uwagi i będę wtedy myśleć, czy taneczne, czy szukam czegoś z sklepach

- zdecydowaliśmy z TŻ, że będziemy mieć na naszym stole drewniane pierwsze litery naszych imion (S & A). Wycenę już mam, myślałam, że będzie drożej. Niedługo będzie zamawiać, niech przybędą i sobie czekają.

- któraś z Was wrzuciła niedawno filmik, gdzie jedna z youtubowiczek pokazała dekoracje z kawiatów czosnku! ZAKOCHAŁAM się! TŻtowi, też bardzo się pomysł spodobał, więc.. jest do późniejszego rozważenia.

- w ogóle TŻ mnie rozwalił ostatnio.
On (to pewnie jak większość naszych Panów) jest do ślubnych spraw.. no wiecie. Coś tam zerknie, coś powie, ale żeby się podniecać, to nie koniecznie.
Mówiłam mu, myślę, że gdzieś z 4 miesiące temu o pomyśle koszyczków ratunkowych. Dosłownie raz odpowiedziałam o co chodzi, powiedział, że fajny pomysł i tyle - ani ja, ani on więcej o tym nie mówiliśmy.
Nie dalej jak przedwczoraj łazimy po Realu w celach zakupowych. Nagle TŻ ciągnie mnie na dział dekoracyjny. Pytam po co? A on.. chodź zobaczymy czy są jakieś fajne koszyczki na koszyczki nasze ratunkowe! Byście widziały moją minę wtedy. Obstawiam, że broda niemalże uderzyła w kolana.

Widziałam tez nowe nicki, więc witam nowe PMki.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 19:35   #3582
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

no to super, że jest kiecka

Stary 2013-09-26, 19:47   #3583
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
genialna historia

też ściągnęłam
(u mnie na liczniku 239 )
jakie ściągacie? też chcę
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Wrzucę na trochę. Twarz usunęłam A jak ktoś się będzie śmiał i komentował to trudno, jego problem

Sukienka jest o rozmiar za mała, ale moja będzie szyta na wymiar
Dodatkowo domówiłyśmy takie oto ramiączka. Dopinane. Także można je mieć np do kościoła, a później odpiąć
o jeju, piekna! i racja, ramiączka sa genialne
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 19:56   #3584
enzunio
BAN stały

Znalazłam ładniejsze zaproszenia z kalką, ale nie ma bzu ani róż... Buu, z fioletu jest ładny hiacynt i lawenda... http://www.studiobrzoza.pl/pol_m_ART...emium-161.html

Ijaa poproszę o cynk na literki, bo też chcę!

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-09-26 o 19:57
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 20:06   #3585
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
pamiętamy jaki masz typ sukni? ja idę jutro na polowanie, tzn. bardziej na rozeznanie

gratulacje

my będziemy ślubować prawie w 6 rocznice

EDIT: Asiu witaj :róża: ja też z tych mniej młodych Młodych
Suknia którą mam upatrzoną to princessa (zdjęcie sukni jest w załączniku tylko dół ma obszyty koronką czego na zdjęciu na którym mam ją założoną nie widać ) i właśnie za takimi fasonami się rozglądam ale chyba pozostanę przy tej ''swojej''

My w czerwcu obchodziliśmy 2 rocznicę związku a w dniu ślubu będziemy razem ponad 3 lata
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Moja suknia ślubna1.jpg (26,4 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie00513.jpg (36,9 KB, 83 załadowań)

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 20:16   #3586
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Suknia którą mam upatrzoną to princessa
piekna suknia
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 20:25   #3587
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

Wow, brawooo

Cytat:
Napisane przez ijaa;43009404
[CENTER
Ja większość z Was już pewnie wie wczoraj:
KUPIŁAM SUKNIĘ!

[/CENTER]
Gratulacjeee!!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:08   #3588
nasturcja1308
Rozeznanie

Króliczku, śliczna suknia! i tak jak dziewczyny pisały, ramiączka są boskie
Antonina, za obronę
Cikulada, bardzo ładnie leży na Tobie ta suknia

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:33   #3589
ewelina258852
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
chyba welon też dotarł, bo jakieś zawiadomienie z poczty znaleźli w skrzynce rodzice, no czemu nie ma mnie w domu?

Dziewczyny dla zainteresowanych uzupelniłam w klubie slubne informacje
Jeśli można 27.09. malo sie udzielam ale caly czas czytam. jak odpazdziernika zaczne to bedzie mnie pelno, pozdrawiam
ewelina258852 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-26, 21:39   #3590
hihihi
Zakorzenienie

króliczek gratuluję sukni, z tymi ramiączkami wygląda świetnie!
antonina gratulacje
ijaa Tobie też gratuluję zakupu sukni
ciukulada bardzo ładnie wyglądasz!

my ślubujemy w 8 rocznicę

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy

Edytowane przez hihihi
Czas edycji: 2013-09-26 o 21:41
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:41   #3591
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
to jaki jest najmniejszy 'rekord' ?
my będziemy w 4, gdyby nie moja nauka to już pewnie byśmy byli dawno po
a ja to wiem ? przecież tego nie slędzę ale dziewczyny tu często piszą 2-2,4 roku no to jak dla mnie to dość krótko
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 22:13   #3592
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
a ja to wiem ? przecież tego nie slędzę ale dziewczyny tu często piszą 2-2,4 roku no to jak dla mnie to dość krótko
Wg mnie zależy od wieku, i częstotliwości "spotykania" się. Bo raczej 17 latka która jest w związku już 2,3 czy 4 lata nie zdecydowałaby się na ślub, a 25 latka już tak
Jeśli ktoś jest z kimś rok czy dwa, a widują się codziennie, ba, mieszkają ze sobą, i spędzają mnóstwo czasu to myślę, że poznali się już całkowicie, i nie widzę sensu w czekaniu jeszcze minimum 4 lat, skoro wiedzą, że "to ta" czy "to ten" bo że za wcześnie

ale to tylko moja skromna opinia na temat stażu

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-26, 22:18   #3593
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o czas to chyba tu nie ma reguły-znam parę która była razem 8 lat później ślub i po roku rozwód...a np.mój dziadek 2 razy pojechał do babci rowerem(ok.20 km) po czym jadąc do niej po raz trzeci powiedział-Marta bierzemy ślub bo ja tym rowerem dłużej jeździć nie będę...i są szczęśliwym małżeństwem ponad 50 lat
Historia z dziadkami cudna.\

Cytat:
Przymierzałam obrączki w Aparcie i Schubercie... te na które się napaliłam na żywo szału nie robiły.

Na dzień dzisiejszy jesteśmy zdecydowani na te, ale w różnych szerokościach (będziemy robić na zamówienie u jubilera), chociaż TŻtowi podobają się (dla mnie) z kamieniami i szukamy dalej.

Króliczku gratuluję
Hym bardzo ciekawy wzór, takie nietypowe są

Cytat:
Wrzucę na trochę. Twarz usunęłam A jak ktoś się będzie śmiał i komentował to trudno, jego problem

Dodatkowo domówiłyśmy takie oto ramiączka. Dopinane. Także można je mieć np do kościoła, a później odpiąć
Ej nie odczepiaj tych ramiączek są genialne. A suknia ładnie na Tobie wygląda choć to nie mój styl.

Cytat:

klask i:

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-26, 23:04   #3594
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o czas to chyba tu nie ma reguły-znam parę która była razem 8 lat później ślub i po roku rozwód...a np.mój dziadek 2 razy pojechał do babci rowerem(ok.20 km) po czym jadąc do niej po raz trzeci powiedział-Marta bierzemy ślub bo ja tym rowerem dłużej jeździć nie będę...i są szczęśliwym małżeństwem ponad 50 lat

Uwielbiam takie historie
Cytat:

Króliczku, Ty chciałaś krótką sukienkę, dobrze kojarzę? Bo jeśli tak to dobrze, że z niej zrezygnowałaś, bo w tej wyglądaszz bajecznie!
Co do pogrubionego-słuszne podejście, w ten sposób wyleczyłam lata temu kompleksy. I jeszcze wmawiałam sobie, że jak się za mną obracają [kuleję i mam asymetryczne biodra, plus blizny po operacji] to z podziwem jaka jestem piękna i urocza :P

Cytat:

A jakie szerokości chcecie? Moi znajomi ostatnio się pobierali i mają ten model, ale mają bardzo wąskie i trochę słabo to wygląda. Chociaż mi się ten model podoba.

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Hym bardzo ciekawy wzór, takie nietypowe są
Nie w mieście, w którym pracuję, bo oprócz znajomych już dwie pary klientów z takimi widziałam (szersze lepsze).
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 05:15   #3595
Dotka90
Zakorzenienie

cikulada, mierzyłam bardzo podobną kieckę Lolita z salonu Karina.

Mnie sie zaproszenia kalkowe nie podobają
A szkoda, bo widziałam dużo takich, które by nam pasowały, ale ta kalka nam nie odpowiada

My będziemy ślubować 6.09, a 10.09 minie nam 3.5 roku razem

Pochorowałam się A do pracy muszę dziś iść na 12h, chyba że koleżanka się zlituje i przyjdzie np. o 15 mnie zmienić..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 05:35   #3596
aneczka25057
Rozeznanie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Ijaa
dla Ciebie również gratulacje z okazji zakupu sukienki
Popatrz jak Tż potrafi Cię jeszcze zaskoczyć
A pomysł z literkami na stole bardzo mi się podoba mogłabyś podrzucić link do strony, z której będziesz zamawiać? Swoją droga też potrzebowałabym A&S

Dotka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------

Cytat:
Wg mnie zależy od wieku, i częstotliwości "spotykania" się. Bo raczej 17 latka która jest w związku już 2,3 czy 4 lata nie zdecydowałaby się na ślub, a 25 latka już tak
Jeśli ktoś jest z kimś rok czy dwa, a widują się codziennie, ba, mieszkają ze sobą, i spędzają mnóstwo czasu to myślę, że poznali się już całkowicie, i nie widzę sensu w czekaniu jeszcze minimum 4 lat, skoro wiedzą, że "to ta" czy "to ten" bo że za wcześnie

Zgadzam się! Któraś wcześniej pisała, że nie wyobraża sobie długiego bycia ze sobą przed ślubem, np. 5, 6 czy więcej lat zanim podejmie się decyzję o ślubie. Owszem jest to sprawa indywidualna. Ale np. w naszej sytuacji kiedy się poznaliśmy ją miałam 16l., a Tż 18l. więc logicznym jest że po 2 czy 3 latach związku nie będziemy myśleć o ślubie, bo zwyczajnie w wieku 18-20 lat nie jesteśmy na niego gotowi. I tym sposobem w dniu ślubu będziemy mieć prawie 8 letni staż związku, dokładnie 7lat 10 mies. i 9 dni

25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-09-27, 05:59   #3597
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Hej

antonina_bielska, gratuluję

My w dniu ślubu będziemy razem 4 lata i niecale 4 miesiące, zaręczeni 3 lata i 10 dni dokładnie Mieszkamy razem już rok i 2 miesiące

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2013-09-27 o 06:04
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-27, 06:15   #3598
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

Zgadzam się.. my z TŻ nie znamy się znowu tak długo (1,5 roku razem na dzień dzisiejszy) ale widzimy się praktycznie codziennie, spędzamy razem każdą wolną chwilę. Ja mam 25 lat, TŻ jest 2 lata starszy - wiemy czego chcemy i ten czas jest dla nas wystarczająco długi

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 06:35   #3599
velika
Winter is coming

Dokładnie, człowiek dorosły już raczej wie, czego oczekuje od drugiej osoby i nie ma co randkować ze sobą 8 lat - no chyba, że ktoś chce My się związaliśmy jako małolaty, to wiadomo, że staż mamy długi. Ale chociaż znamy się na wylot nikt mi nie zagwarantuje, że mój chłop się nie zmieni albo, że mnie nie kopnie w rzyć po kolejnych 10 latach ;]

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 06:47   #3600
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Ale chociaż znamy się na wylot nikt mi nie zagwarantuje, że mój chłop się nie zmieni albo, że mnie nie kopnie w rzyć po kolejnych 10 latach ;]
Zgadzam się

ludzie się i po 20, czy 30 latach rozwodzą, więc tak samo roczny związek może paść, jak i 20letni..

Aczkolwiek ja bym nie chciała oświadczyn np. po miesiącu związku, dla mnie to zdecydowanie za szybko
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości