|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Hrodebert
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
|
|
|
|
#4802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4803 |
|
Przyczajenie
|
Jestem facetem, mam problem
Witajcie. Jestem 20-letnim facetem, chciałbym napisać Wam o swoim problemie, będę strasznie wdzięczny za Wasze rady. Bardzo mi zależy na Waszej szczerości, lepsza dla mnie będzie szczerość, niż np. nieszczere pocieszanie... Mój problem, który powoduje u mnie sporo kompleksów, to rozmiar mojego penisa i jąder. Penis ma 11-12 cm, na dodatek ma niewielki obwód, więc niestety nie mogę się tutaj pocieszać, że "nie liczy się długość, ale grubość". Mam też małe, nawet bardzo małe jądra, i chociaż wiem, że przecież w stosunku liczy się penis, to jednak nie dość, że strasznie kiepsko wyglądają, to jeszcze powodują u mnie kompleksy i zakłopotanie.
Nie uprawiałem jeszcze seksu, nie mam w tej chwili dziewczyny, ale boję się, że jeśli znajdę taką, z którą będę blisko, to te rozmiary mogą być dużym problemem. Pierwsza sprawa to oczywiście problem ze współżyciem, z orgazmem u kobiety, a druga to to, że obawiam się, czy będę pociągał tę dziewczynę, czy będę dla niej męski... Bardzo Wam dziękuję za rady, przemyślenia itp. |
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem facetem, mam problem
Cytat:
|
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
Ponoć ogolony penis wydaje się większy. Spróbuj więc go ogolić.
12cm to wcale nie aż tak mało, przecież są jeszcze mniejsze pindolki ![]() Czy się spodobasz zależy od konkretnej dziewczyny, bo może trafisz na taka, która miała wcześniej partnera z za dużym członkiem i szuka właśnie kogoś takiego jak Ty Żeby wyglądać męsko wystarczy trochę poćwiczyć na siłowni. Ale najważniejsze w byciu męskim jest bycie pewnym siebie. Pamiętaj, że rozmiaru się nie wybiera, ale jeżeli w pełni siebie zaakceptujesz i będziesz eksperymentował z pozycjami dziewczyna będzie zadowolona Mój partner nie ma płaskiego brzucha, ale to, że jest pewny siebie sprawia, że zupełnie mi to nie przeszkadza i nie zamieniłabym go na żaden kaloryfer
|
|
|
|
#4806 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4807 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie jesteś jeszcze na tyle młody i niedoświadczony żebyś myślał że odpowiedni rozmiar twojego sprzętu to jedyny pewnik że twoja kobieta w przyszłości będzie usatysfakcjonowana..... a niestety, to wcale nie jest takie proste
rozmiar chyba mieści się w średniej krajowej (serio, nie wiem, ale co za różnica jeden centymetr w tę czy w tamtą). Musisz nauczyć się że kobiece ciało to nie jest jeden guzik który pstrykniesz i już jest orgazm, wiele czynników na to wpływa, naprawdę. Poczucie bezpieczeństwa, naprawdę dobra gra wstępna, twoje umiejętności manualne i wyczucie penis to taka kropka nad i
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
Kobieta ma wrażliwe kilka pierwszych centymetrów pochwy. Dłuższy bywa problematyczny
|
|
|
|
#4809 |
|
Raczkowanie
|
Nie masz się jeszcze czym przejmować, serio. Chociaż nie jest to maczuga Heraklesa to nie jest tak źle.
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
Każdy ma jakieś kompleksy, ale nie martw się na zapas! Nie chodzi wyłącznie o obwód i długość, a o UMIEJĘTNOŚCI!
|
#4811 |
|
Konto usunięte
|
Każdy ma prawo do kompleksów, ale nie liczą się tylko wymiary ale całokształt, gra wstępna i inne umiejętności, choć nie będę owijać w bawełnę i mówić że małe jest piękne wg mnie. Są gusta jednak różne ;d
|
|
|
|
#4812 |
|
Raczkowanie
|
Z pewnoscia we wzwodzie.Nie przejmowalby sie 11-12 w spoczynku(srednia 8-10).
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- [1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;43012603] Są gusta jednak różne ;d[/QUOTE] Ciezko znalezc wypowiedzi kobiet preferujacych 12 |
|
|
|
#4813 |
|
Wtajemniczenie
|
Przynajmniej rozumiesz, że masz problem zamiast obwiniać kobiety o zło świata. Zerknij do poprzedniego wątku, tam żeśmy coś popisali na ten temat.
Chłopak też miał 12 cm. LINK: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=704168 |
|
|
|
#4814 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4816 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Raczkowanie
|
Miałam chłopaka który miał 19,5cm, obecny ma mniej, jest widoczna różnica. Seks z drugim jest lepszy bo wszystko zależy od tego co siedzi w głowie dziewczyny i od tego jak facet do niej podchodzi.
|
#4818 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam faceta, który miał (nie mierzyłam
) mniejszego niż 15, a potem wróciłam do P. (on ma coś ok 18) i różnica ogromna.Nie mówię, że z mniejszym nic nie czułam, było przyjemnie, był orgazm (!), ale dla mnie większy sprawia więcej frajdy. to tylko moje zdanie. |
|
|
|
#4819 |
|
Przyczajenie
|
Szanowne panie, co sądzicie o członku 16 cm dług i 5,5 cm szerok (ponad 15 cm w obwodzie)? Za mały, w sam raz, za duzy?
|
|
|
|
#4820 |
|
Wtajemniczenie
|
Całkiem spory kawal mięcha
Raczej nie uda ci się spotkać kobiety której to nie wystarczy. Gorzej z tymi, które będą za ciasne.
|
|
|
|
#4821 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Raczkowanie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;43024880]Ale nie pomyślałabym że faceci potrafią mieć kompleksy i rozkminy czy 15 cm to ok[/QUOTE]
15 w dlugosci czy grubosci? ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Powinienes byc zadowolony. Kobiety czesto podkreslaja, ze wazne zeby byl gruby. |
|
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4824 |
|
Przyczajenie
|
jestem zadowolony
choć np sex analny odpada, żadna partnerka nie chciała mieć w sobie członka o takiej szerokosci
|
|
|
|
#4825 |
|
Przyczajenie
|
wielkosc
Nurtuje mnie od zawsze pytanie jak to jest z tymi penisami? Jakie tak naprawde sa najlepsze: krótkie,długie,cienkie,gr ube a moze mieszane.Bo wszyscy wiemy że rozmiar ma znaczenie.Ja osobiscie nosze w spodniach 24/16 cm i raz bywa za maly a raz za duży.
Prosze o szczerosc |
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wielkosc
Cytat:
|
|
|
|
|
#4827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
#4829 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

Dziewczyna, która opanowała mechaniczną skrzynię biegów, poradzi sobie w życiu. : -))))