O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-27, 11:40   #4411
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI

Cytat:
Napisane przez juz_mam_konto Pokaż wiadomość
Pewnie dlatego tak sądzi, że są razem już tak długo. Kij z tym, że związek słaby.
on zupełnie nie potrzebnie bierze ich za 'wzór'

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 11:40   #4412
juz_mam_konto
Zadomowienie

Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
ide na egzamin z chemii. Kciuki!!!
Kciuki! Są.

juz_mam_konto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 11:43   #4413
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
high five!

coooooooooo, 5 lat młodszy?!
przecie to dziecko (w moim wypadku..)
never, never.. dla mnie już rok czy dwa lata młodszy chłopak jest przekreślony..
Będę się umawiac z gimbazą

Może 35 latka z 30 tak nie razi, ale jak babeczka ma 25 lat, a facet 20 to już czuć różnicę chyba.
Ja zawsze za starszymi ganiałam, mam tego sławnego tu w wątku kolegę z uczelni. I pomijając fajność wizualną, charakter to jeszcze żarty niektóre ma tak niedojrzałe, takie głupotki we łbie jeszcze. Nie dla mnie

Też kciukam! Smerffie, bo nie ogarnęłam. Co tyle tych egzaminów?
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 11:46   #4414
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Moja kuzynka też się rozeszła z facetem po około 7 latach

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Tak w ogóle to ja jestem za tym, żeby najpierw ze sobą zamieszkać, a dopiero później ślub

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 11:49   #4415
juz_mam_konto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
juz_mam_konto powiem Ci ze niestety Faceci tak maja i niektore kobiety tez my oboje bylismy niegotowi na zalozenie rodziny, cora sie pojawila znienacka a my dalej robilismy tak jak wczesniej..on mieszkal u siebie a ja u siebie z corka..dopiero jak mala miala 2lata sie razem wprowadzilismy po 9latach zwiazku i ja mialam 34lat a on 40lat musisz sama dla siebie zdecyydowac co jest dla Ciebie najlepsze, czyy chcesz ciagnac zwiazek tak jak jest bo Ci w nim dobrze, czy jednak wolisz jakis krok na przod i po prostu chlopaka musi sie wtedy tez zdecdowac.. My teraz jestesmy 12lat razem i jeszcze nigdy nie bylo tak fajnie jak teraz..ale i tak nie zamierzamy sie poboierac, widocznie nadal nie mozemy do tego dorosnac

w Niemczech sie mowi ze 7rok to Diabelski rok i wtedy najwiecej par sie rozstaje..my tez mielismy wtedy kryzys..akurat uropdzila nam sie corka i nie bylo fajnie, ale wszystko mozna przetrwac tylko obie strony musza chciec
Bo niektórym slub w ogóle nie jest potrzebny do szczęścia.

juz_mam_konto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 11:49   #4416
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Tak w ogóle to ja jestem za tym, żeby najpierw ze sobą zamieszkać, a dopiero później ślub
Ja też, w tym czasie można naprawdę wiele zrozumieć
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 11:51   #4417
wings6
Wtajemniczenie

Cytat:
high five!

never, never.. dla mnie już rok czy dwa lata młodszy chłopak jest przekreślony..
"Nigdy nie mów nigdy"
Stary 2013-09-27, 12:02   #4418
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość

Też mnie zadziwia jak osoby o podobnym wymiarach róznią się od siebie

Biorę się za sprzatanie klatki
Wiedziałam że będzie super
Stary 2013-09-27, 12:03   #4419
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez wings6 Pokaż wiadomość
"Nigdy nie mów nigdy"
mi tam świadek wystarcza

Stary 2013-09-27, 12:04   #4420
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:

Moja kuzynka też się rozeszła z facetem po około 7 latach

Nie ma co kupować kota w worku
Stary 2013-09-27, 12:10   #4421
wings6
Wtajemniczenie

Cytat:
mi tam świadek wystarcza
a no w to nie wątpię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-27, 12:15   #4422
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez redeyes Pokaż wiadomość
Nie mówcie mi o związkach, bo ja to jestem wybitnym pechowcem, ale w sumie mam to gdzieś. Faceci to frajerzy, boją się pewnej siebie dziewczyny
..
to niestety prawda... prawdziwego faceta ze świeczką szukać

wielu chciałoby mieć głupiutką, cycatą blondzię (bez urazy do blondynek, bo to też mądre babki), która jak szczeniak będzie się łasić u nóg pana

a znów innych wielu to sieroty, które nie mają własnego zdania

Cytat:

ile ty tych egzaminów z chemii?
Cytat:
Napisane przez Monisia86 Pokaż wiadomość
jednak wracam jeszcze na moment z moimi statystykami... drogie Panie ostatnio bardzo na czasie są związki z młodszymi mężczyznami (tak. ok 5 lat)... potwierdzone pięcioma przykładami w moim otoczeniu świat się zmienia a teraz juz naprawdę sobie idę
to myślę, że zależy od wieku

ja puki co nie zdecydowałabym się na młodszego... może za 10 lat tak
zresztą lubuję się z starszych facetach

Cytat:
ja też
można się doszlifować przed ślubem...
Stary 2013-09-27, 12:15   #4423
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Wiedziałam że będzie super
Ja nie wiedziałam

Zaraz brykam na siłkę, boję się że przy wyciskaniu nie będzie miał mnie kto asekurowac i sobie obiję brodę.
"Asiuu, nie tak nisko bo...bo...bo sobie bródkę obijesz, hop do góry, i już, i już, i już"
Stary 2013-09-27, 12:22   #4424
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Ja nie wiedziałam

Zaraz brykam na siłkę, boję się że przy wyciskaniu nie będzie miał mnie kto asekurowac i sobie obiję brodę.
"Asiuu, nie tak nisko bo...bo...bo sobie bródkę obijesz, hop do góry, i już, i już, i już"
haha, jak Ty masz ciekawie na tej siłce

Stary 2013-09-27, 12:43   #4425
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

No jest zabawnie. Szkoda, że często w momentach kiedy się spinam, cisnę. Staram się nie śmiać, ale czasami się nie da i rozluźniam mięśnie i koniec. Nie kończę

Lecę!
Stary 2013-09-27, 12:45   #4426
BlackAngel
Adwokat diabła

ja tez spadam, poużalać się nad swoim losem znajomej..

ech 14 prawie i nikt nie dzwoni
smutno mi..

Stary 2013-09-27, 12:48   #4427
mgielka27
Raczkowanie

Hej! w Końcu was nadrobiłam, Niestety od tygodnia nie ćwiczę.. bo najpierw okres, potem przeziębienie i mama w szpitalu, więc dom na mojej głowie.
Cytat:
Okej. Jutro mijają 4 tygodnie LC. Zdjęcia z dziś. Jestem przed @, ale jest najszczerzej zaskoczona tym co widzę. Zdjęcia są na luzie. Części pod pępkiem zawsze schodzi na końcu, więc szybko się jej nie pozbędę.
Waga stoi od tygodnia, wprowadziłam zmiany, więc czekam aż wreszcie ruszy
Zmieniłam majtki bo w tamtych nic nie widać
Więcej zdjęć przed i po (golizna) zamieszczę w klubie, bo sie tutaj...no po prostu wstydzę.
brawo! zazdroszczę takich spadków
Cytat:
U mnie na odwrót. Najpierw chce ślub, potem dziecko. Ale z dzieckiem to i tak mam zamiar czekać do 30
mam takie samo zdanie
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

mojej mamie to te wargi by nawet przez usta nie przeszły
mojej tez nie
Cytat:
Wiecie co, spał dziś u mnie TŻ. Obudziliśmy się, jeszcze leżymy chwilę, on mówi, że śniło mu się, że mieliśmy brać ślub.Ja pytam: i co, wzięliśmy? On: nie. Ja: czemu? On: bo się obudziłem. Cisza. On: Ale bałem się wziąć ślub z Tobą. Ja: dlaczego? On: bo się czułem niegotowy.
Nice.
apropos snów to mojemu T. śniło się,że miałam brac ślub z innym kolesiem z mojej miejscowości, ale nie chciałam za niego wyjść i się umówiliśmy, ze mnie porwie z kościoła
Cytat:
jednak wracam jeszcze na moment z moimi statystykami... drogie Panie ostatnio bardzo na czasie są związki z młodszymi mężczyznami (tak. ok 5 lat)... potwierdzone pięcioma przykładami w moim otoczeniu świat się zmienia a teraz juz naprawdę sobie idę
faktycznie coś w tym jest, moja siostra ma młodszego faceta o 3 lata, z reszta w jego rodzinie to normalne, bo i mama i siostry mają młodszych mężów
Cytat:
high five!

też tak kiedyś myślałam, mogłam być z rówieśnikiem albo starszym i teraz jestem z rok młodszym od siebie i jest on bardziej dojrzały niż ten co był starszy ode mnie o 6 lat
rower
mgielka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 14:00   #4428
La_Mezcla
Wtajemniczenie

heloł postanowiłam ze kupie ten karnet za 50 zł na 8 wejsc, musze od czegos zaczac bo sie ne zmusze sama moze jak z 2 miesiace pocwicze na silce plus w domu to pozniej calkiem z niej zrezygnuje i zostanie mi dom .. zreszta jak chce sukienke syrenke to musze podrasowac swoje cialo

my tez bylismy ze soba 2 lata po 2 zamieszkalismy razem i po prawie roku mieszkania zdecydowalismy o slubie dla tz nic sie nie zmiania mowi ze to tylko papier a dla mnie to powazna decyzja ktora intensywnie przemyslam bo nasz zwiazek jest dosc "burzliwy" ale jak sie godzimy i porozmawiamy to wszystko wraca do normy i zdajemy sobie sprawe jak bliscy sobie jestesmy .. nie wyobrazam sobie tkwić w zwiazku w ktorym nic nie idzie do przodu (siostra tz w takim tkwi od 7 lat) nieustannie pyta swojego kiedy slub itp .. on ciagle nie jest gotowy .. mam wraznienie ze nigdy nie bedzie ..

Edytowane przez La_Mezcla
Czas edycji: 2013-09-27 o 14:14
La_Mezcla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 14:05   #4429
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
a taki tam drobny szczegół

ja wychodzę z założenia, ze z długiego chodzenia ślubu nie ma... może to nie reguła, ale ja byłam świadkiem rozpadu trzech takich związków + czwarty to mój własny... staż w każdym z nich to min. 6 lat. Chyba stałam się pesymistką pod tym względem...
tzw. przechodzone związki, też jestem po takim

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Taka prawda

Słyszałam takie teorie
Ale myślę, że może nie będzie tak źle, bo w moim przypadku ślub nie wiele by zmienił
jakby nic nie zmienił to nie myśl o tym, jesteś taka młoda jeszcze masz czas

moi znajomi są ze sobą od 17 r.ż i ślub wzięli po 9 latach

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43017761]No co Ty

Ja nigdy nie myślałam, że będę z kimś tak długo, a tu 8 rok leci. Poza tym wczoraj powiedziałam, ze albo krok do przodu albo się rozstajemy, na co mój Tż: To chcesz mnie zostawić?
No nie mogę, chyba nie załapał aluzji [/QUOTE]
hehe, ja mojemu też postawiłam ultimatum, że ma czas do końca roku, a on na to: i tak mnie nie zostawisz, cwaniak

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Od ćwiczeń zgrabnie przeszłyśmy do tematu ślubnego

mnie ten temat nie dotyczy, choć kto wie kto wie jak to dalej będzie..
jeszcze nas wszystkie zaskoczysz

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-27, 14:07   #4430
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez La_Mezcla Pokaż wiadomość
heloł postanowiłam ze kupie ten karnet za 50 zł na 8 wejsc, musze od czegos zaczac bo sie ne zmusze sama moze jak z 2 miesiace pocwicze na silce plus w domu to pozniej calkiem z niej zrezygnuje i zostanie mi dom .. zreszta jak chce sukienke syrenke to musze podrasowac swoje cialo .
No to super, 2 razy w tygodniu Ja się niedawno dowiedziałam, że M. ma jakąś szansę z pracy dostać zniżki na karnety w takiej fajnej siłowni u nas. Tylko on się tak do wszystkiego zbiera, że zanim o to zapyta to już będę stara, gruba i mi się odechce
Stary 2013-09-27, 14:12   #4431
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
motyl 3d kolorowy na przedramieniu za dwa tygodnie ide i juz sie nie moge doczekac

kurde, ja zaraz do pracy ide, wiec Was szybko przelecialam tylko moj glos jest katastrofalny, zamiast byc lepiej jest gorzej, nie wiem jak ja z klientami bede dzisiaj gadac ale dzisiaj planuje w koncu pocwiczyc, corke sprzedalam na noc do kolezanki, wiec tylko syn zostaje, a on grzeczny jak siostry nie ma, wiec mam nadzieje, ze dlugi wieczor wolny bede miala dla siebie
nawet nie poczułam

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Bo niektórym slub w ogóle nie jest potrzebny do szczęścia.
mój Tż mnie cały czas do tego przekonuje, ale ja nie zmienię zdania

Stary 2013-09-27, 14:20   #4432
La_Mezcla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
tzw. przechodzone związki, też jestem po takim

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

jakby nic nie zmienił to nie myśl o tym, jesteś taka młoda jeszcze masz czas

moi znajomi są ze sobą od 17 r.ż i ślub wzięli po 9 latach

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

hehe, ja mojemu też postawiłam ultimatum, że ma czas do końca roku, a on na to: i tak mnie nie zostawisz, cwaniak

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

jeszcze nas wszystkie zaskoczysz

bo czuje sie za pewnie jak zczniesz robic swoje i go olewac to moze mu sie troszke oczka otworza, uswiadomi sobie, ze moze cie stracic .. sprawdzone ! potwierdzone! jak facet by mi po 6 latach powiedzial ze nie wie czego chce .. to chyba bym odpuscila bo to szmal czasu, Twojego zycia i tylko Twojego, ktore czesto marnujemy na bycie z kims kto albo nie dojrzal albo ma inne priorytety, albo ciagle nie gotowy ... ehh ja tez wtedy powiedzialam albo zamieszkamy razem albo do widzenia bo nie chce stac w miejscu i nie bylo sprzeciwu .. jezeli facetowi zalezy i widzi Cie u swojego boku to nie bedzie zwlekał .. a jak po tylu latach dalej nie wie to tak jakby czekał az samo sie to rozsypie .. albo czeka na Twoj krok .. moze wtedy go dopiero olsni ! i pomysli"To ta jedyna a ja moge ja stracic przez swoje niezdecydowanie" ..

Edytowane przez La_Mezcla
Czas edycji: 2013-09-27 o 14:25
La_Mezcla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 14:31   #4433
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
bo czuje sie za pewnie jak zczniesz robic swoje i go olewac to moze mu sie troszke oczka otworza, uswiadomi sobie, ze moze cie stracic .. sprawdzone ! potwierdzone! jak facet by mi po 6 latach powiedzial ze nie wie czego chce .. to chyba bym odpuscila bo to szmal czasu, Twojego zycia i tylko Twojego, ktore czesto marnujemy na bycie z kims kto albo nie dojrzal albo ma inne priorytety, albo ciagle nie gotowy ... ehh ja tez wtedy powiedzialam albo zamieszkamy razem albo do widzenia bo nie chce stac w miejscu i nie bylo sprzeciwu .. jezeli facetowi zalezy i widzi Cie u swojego boku to nie bedzie zwlekał .. a jak po tylu latach dalej nie wie to tak jakby czekał az samo sie to rozsypie .. albo czeka na Twoj krok .. moze wtedy go dopiero olsni ! i pomysli"To ta jedyna a ja moge ja stracic przez swoje niezdecydowanie" ..
dwa lata temu byłam w takiej sytuacji i odeszłam, wtedy nagle na wszystko był gotowy, tylko że pojawił się problem: ja już go nie chciałam

a teraz sobie czekam, mój "nowy" Tż jest po rozwodzie i ma jakieś dziwne wizje, że po ślubie się wszystko psuje, że on chce ogólnie, ale jeszcze nie teraz, to mu mówię, że później to ja nie będę chciała ogólnie to planujemy dziecko, a ślubu nie, nie pasi mi to, zaręczyny by mnie zaspokoiły

Stary 2013-09-27, 14:39   #4434
anczysko1
Zakorzenienie

GG do anczysko1

Cześć
tyle naskrobałyście! Nie dam rady nadrobić.
Byłam dziś z A. w galerii i kupiłam mu koszulę z okazji zbliżających się imienin
a potem włączyłam emaila roku studenckiego i się przeraziłam, bo już trwają zapisy na tematy prezentacji i już trzeba je robić :/ ehh.. koniec wakacji.
Stary 2013-09-27, 15:17   #4435
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
ekhemmmm....

trzymam i czekam na wczorajsze wyniki

oczywiście !
aaaa, za wczoraj to 4.0

Cytat:
Będę się umawiac z gimbazą

Może 35 latka z 30 tak nie razi, ale jak babeczka ma 25 lat, a facet 20 to już czuć różnicę chyba.
Ja zawsze za starszymi ganiałam, mam tego sławnego tu w wątku kolegę z uczelni. I pomijając fajność wizualną, charakter to jeszcze żarty niektóre ma tak niedojrzałe, takie głupotki we łbie jeszcze. Nie dla mnie

Też kciukam! Smerffie, bo nie ogarnęłam. Co tyle tych egzaminów?
no sesja poprawkowa. troche mi nie poszlo w czerwcu

dziś mam nadzieje, ze bedzie dobrze. tzn o ile na testach z poprzednich lat byly zaznaczone poprawne odpowiedzi

zaraz ide na laser a pozniej umowiona jestem z kolezanka na lody. mozliwe ze ostatnie w tym sezonie. i zaznaczam ze ostatnie dwa dni nie jadlam wcale slodyczy (chyba ze bułka z domowym dzemem malinowym na drugie sniadanie sie liczy??) dis tylko beda te lody. nie kupuje to nie jem

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 15:42   #4436
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
No to super, 2 razy w tygodniu Ja się niedawno dowiedziałam, że M. ma jakąś szansę z pracy dostać zniżki na karnety w takiej fajnej siłowni u nas. Tylko on się tak do wszystkiego zbiera, że zanim o to zapyta to już będę stara, gruba i mi się odechce
Pewnie te karnety multisport? Świetna sprawa chodziłam na siłke z tego na kurs tańca na basen a wtedy firma nas tak dofinansowała ze płaciłam 40zł ha

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Melduje ZCut power
Workout #7

3 Rounds

24 Wood Chops (squat and reach to ankle)
10 Plank Jumps & Side Push Ups (spread legs wide and push-up)
30 Leg Bridges w/ Dumbells
10 Knee Hug Burpees (knee hug and roll over to competition burpee)
Stary 2013-09-27, 15:45   #4437
La_Mezcla
Wtajemniczenie

tez moge miec multi ale wybralam bilety do kina bo czesto jezdzimy .. a silka u nas tania ale taka zwyczajna .. ale jest bieznia, orbitreki i rowerki wiec kardio sobie porobie .. silowy tez zrobie a plan mam taki by jedego dni cwiczyc np pol h na bierzni pozniej np rece i znowu pol h jakies cardio a drugi dzien to samo tylko ze cwiczenia na nogi i pupe a brzuchy w domu bym cwiczyla plus cos jeszcze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-27, 15:50   #4438
charlizeee
Zakorzenienie

O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV

Cytat:
tez moge miec multi ale wybralam bilety do kina bo czesto jezdzimy .. a silka u nas tania ale taka zwyczajna .. ale jest bieznia, orbitreki i rowerki wiec kardio sobie porobie .. silowy tez zrobie a plan mam taki by jedego dni cwiczyc np pol h na bierzni pozniej np rece i znowu pol h jakies cardio a drugi dzien to samo tylko ze cwiczenia na nogi i pupe a brzuchy w domu bym cwiczyla plus cos jeszcze
Multi jest świetny gdybym mieszkała w pl to bym korzystała bo naprawdę sie opłaca tymbardziej ze nauczyłam sie tańczyć walca i inne tance towarzyskie hahaha

Co do treningu to nie rób tak na "pałe" tylko spróbuj np tego
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=580
Zapisz sobie na kartce i poproś trenera aby Ci pokazał prawidłową technikę

Edytowane przez charlizeee
Czas edycji: 2013-09-27 o 15:53
charlizeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 16:11   #4439
Yo-asia
Zakorzenienie

GG do Yo-asia

Cytat:
Amen

Cytat:
"Nigdy nie mów nigdy"
Tu też;]

Hej Melduje godzinę ćwiczeń (ripped i killer abs)
W ten piękny jesienny dzień kupiłam prezent dla kumpeli na dziś i umówiłam się na voodke w.. niedziele Weekend
Mam problem, napisałam w klubie..
Stary 2013-09-27, 16:31   #4440
La_Mezcla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Multi jest świetny gdybym mieszkała w pl to bym korzystała bo naprawdę sie opłaca tymbardziej ze nauczyłam sie tańczyć walca i inne tance towarzyskie hahaha

Co do treningu to nie rób tak na "pałe" tylko spróbuj np tego
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=580
Zapisz sobie na kartce i poproś trenera aby Ci pokazał prawidłową technikę
tam niema trenera to taka osiedlowa silownia tzn jest laska ale droga a ja kiedys cwicyzlam z trenerem i jakies podstawy znam i wiem jak wykonywac, mam tez rozpisany stary trening wiec mysle ze bylby jak znalazl

"cwicza mlode mamy"

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości