Wszystko o Avonie - Część II - Strona 367 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-07, 20:47   #10981
littlevenus
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez kubioczek Pokaż wiadomość
Witam! Ja mam ten jaśniejszy odcien.. bo mam cere skłoną do pękania naczynek.. a puder ładnie je rozjasnia..jak dasz ciemniejszy to uwydatnia.. Ciemne uwydatniają tez zmarszczki.. wiec ja proponuję takiego jakiego ja używam czyli jasniejszy. No i ten puder CT ładnie pachnie..

Bardzo dziękuję za opinię Też mam niestety skłonność do pękania naczynek. Czytałąm na kafeterii,że ładnie pachnie i w ogóle coraz bardziej mam ochotę go sobie zamówić. No, zamówię napewno Nie wchodzę więcej na wizaż! Choć rzadko się udzielam, to czytam namiętnie i zawsze któraś z szanownych Wizażanek, nawet o tym nie wiedząc, "namawia" mnie na coś Jeszcze tylko porządnie rozważę kolor tego pudru i na początku czerwca będę jego posiadaczką. Pozdrawiam!
Stary 2007-05-07, 21:01   #10982
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4300600] Mam w klasie koleżankę z Pasłęka, uczę się w Elblągu, choć w sumie kończę LO to i tak tam zostaję na PWSZ, też okręg 116 Pozdrawiam, bo to faktycznie blisko a ode mnie to jest 33km bodajże

To fajnie bo ja na PWSZ studiuję, może się kiedyś zobaczymy przypadkiem
Ja chcę od tego roku, a na jakim wydziale?
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 21:04   #10983
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
chyba do 20...

w historii zamówień było 'czekanie'
ale się czepiasz

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie ze juz dziś nie zapakują... raczej jutro z rana... A że czeka to było w histori zamówień, z finansowych dopiero jak faktura już była
nie zapakują? to dobrze bo martwiłam się że cos nie tak, że oni powinni dziś zapakować, uff...
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 21:05   #10984
KassiaKonsultantka
Raczkowanie

Hej no, co do tych avonowskich nowosci, to mi raczej nie beda pasowaly czestsze katalogi nie mam zbyt wielu klientek i czasem mam problem z uzbieraniem 150zl... wiec jesli cos mi sie spodoba w jednym katalogu, to i tak nie wydam dodatkowo dychy
trzeba jakos poszukac nowych klientow

I jeszcze pytanie :
jesli mam zamowienie z katalogu na okolo 140zlotych i dodatkowo zamawiam z DEMO Island Vibe(s?) za 16.90, to bede placila koszty malego zamowienia??

Pozdrawiam
KassiaKonsultantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 21:06   #10985
milagrosx
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4300884]
Ja chcę od tego roku, a na jakim wydziale?[/QUOTE]
PWSZ IE PG

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 21:06   #10986
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
ale się czepiasz
ja się nie czepiam. odpowiedziałam tylko na twoje pytanie.

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 21:07   #10987
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KassiaKonsultantka Pokaż wiadomość
I jeszcze pytanie :
jesli mam zamowienie z katalogu na okolo 140zlotych i dodatkowo zamawiam z DEMO Island Vibe(s?) za 16.90, to bede placila koszty malego zamowienia??

Pozdrawiam
nie będziesz płaciła

Stary 2007-05-07, 21:08   #10988
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

Cytat:
Napisane przez KassiaKonsultantka Pokaż wiadomość
Hej no, co do tych avonowskich nowosci, to mi raczej nie beda pasowaly czestsze katalogi nie mam zbyt wielu klientek i czasem mam problem z uzbieraniem 150zl... wiec jesli cos mi sie spodoba w jednym katalogu, to i tak nie wydam dodatkowo dychy
trzeba jakos poszukac nowych klientow

I jeszcze pytanie :

Pozdrawiam
nie zapłacisz 10 zł bo demo wlicza się
asiak55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 21:11   #10989
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Otworzyłam paczke dzisiaj i moje wrażenia:
- Z TPS dostałam balsama rozswietlajacy i mleko do kapieli SPA - matko jak to smierdzi, nie przyzwyczaje sie do tego zapachu okrony, mam nadzieje ze szybko sie tego pozbede
- Gratisowa szminka nablyszczajaca - cos wspanialego, kolorek naturalny sliczny, zamowie mamie i sobie inne kolorki
- promienny Honeysuckle - byla o nim mowa nie jeden raz i nic sie nie zmieniło super
reszta do wyprobowanai w najblizszych dniach
Pozdrawiam

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 21:14   #10990
milagrosx
Raczkowanie

Napisane przez KassiaKonsultantka
[B]I jeszcze pytanie :

Na stronie AVON pisze:
JAK DZIAŁAJĄ OPUSTY?

Czy zwroty wpływają na opust wypracowywany dla kampanii?

Zwroty będą na bieżąco odliczane od wartości sprzedaży, przez co wpłyną na pomniejszenie sumy sprzedaży, od której przyznawany jest opust.

Czy i kiedy może się zdarzyć, że zamówienie w kolejnej Kampanii ma opust mniejszy niż poprzednie?

Taka sytuacja może mieć miejsce w przypadku korekt i zwrotów. Jeśli Konsultantka złoży zamówienie z Kampanii 03/2005 - i ma przypisany 35% opust - a następnie zwróci część pierwszej paczki (i tym samym wartość jej sprzedaży spadnie do mniejszego progu), kolejne zamówienia będą wyliczane z mniejszym progiem, czyli od mniejszej wartości sprzedaży.

Koszt realizacji małego zamówienia w zakupach w COK

Od kampanii 11/2005 do odwołania wprowadzono możliwość dokonywania zakupów sklepowych bez kosztów realizacji małego zamówienia.

Będzie to możliwe gdy:
- suma zakupów w bieżącej lub poprzedniej kampanii* jest większa lub równa 150 zł- w cenach katalogowych( lub baza do podstawy opustu w przypadku udokumentowanych braków)
- dokonujemy zakupu katalogów lub torebek na paragon fiskalny.

*Kampania to 4 tygodniowy okres obowiązywania danego katalogu w Twoim okręgu. Okres ten liczony jest od momentu zakończenia realizacji II regularnego zamówienia poprzedniej Kampanii do zakończenia realizacji II regularnego zamówienia aktualnej Kampanii.

Czy zamówienie poniżej 150 zł dolicza się do sumy sprzedaży z danej kampanii?

Tak, każde zamówienie niezależnie od jego wartości wlicza się do sumy sprzedaży.

Zasady realizacji zamówień bez kosztów realizacji małego zamówienia.

Od kampanii 12/2005 obowiązują nowe zasady naliczania kosztów realizacji małego zamówienia. Koszt ten dla zamówień na paczkę będzie liczony w zależności od wartości sprzedaży w danej kampanii*.

Warunki zwolnienia z opłaty to:
- wartość sprzedaży w kampanii wynosi min.150 zł
- kolejne zamówienia w tej samej kampanii( po osiągnięciu wymaganej sprzedaży) osiągają wartość pow. 50 zł.

Zamówienia o wartości poniżej 50 zł będą realizowane z kosztem realizacji małego zamówienia, który wynosi 10 zł.

Do wartości zamówienia nie są wliczane produkty z oferty netto, internetowej oferty specjalnej oraz produkty z Różową Wstążką.

*Kampania to 4 tygodniowy okres obowiązywania danego katalogu w Twoim okręgu. Okres ten liczony jest od momentu zakończenia realizacji II regularnego zamówienia poprzedniej Kampanii do zakończenia realizacji II regularnego zamówienia aktualnej Kampanii.

Które produkty wliczają się do wysokości zamówienia, a które nie?

Do podstawy opustu wliczana jest wartość produktów po cenach katalogowych.
Produkty budujące podstawę opustu:

produkty kosmetyczne i niekosmetyczne z oferty katalogowej
artykuły pomocne w sprzedaży, np. katalogi, próbki, zestawy próbek dla nowych Konsultantek, zestawy próbek dla członków Klubu Róży, książki zamówień, torebki do pakowania
produkty z logo
produkty zamówione w bieżącym zamówieniu i niedostarczone z powodu braków w magazynie
Produkty niewliczające się do podstawy opustu:

produkty z oferty netto ukazanej w postaci ulotki do katalogu
produkty z ofert "Kącik wspomnień" i "Paczka niespodzianka" oraz z internetowej oferty specjalnej
produkty z "Różową Wstążeczką"
opłaty za szkolenia, np.kosmetyczne
braki produktów z poprzednich zamówień, dosłane w ramach bieżącej Kampanii
kurierskie opłaty transportowe
koszty realizacji małego zamówienia
prezenty z programu Twój Pewny Start i Klub Róży
Istnieje grupa produktów, które nie podlegają opustowi, ale ich wartość zwiększa podstawę opustu, np. produkty z logo, artykuły pomocne w sprzedaży.

Czy są produkty, które mają inny opust niż całe zamówienie?

Tak. Są to z reguły produkty niekosmetyczne z przypisanym stałym opustem 10% i 20% (aktualna lista tych produktów znajduje się w każdej „Panoramie” oraz na naszej stronie internetowej w opcji „Aktualności”).

Czy zamówienia odbierane w Centarch Obsługi i zakupy dokonywane w sklepach Avonu powiększają bazę opustu?

Wartość zakupów w Centrum Obsługi Konsultantek, podobnie jak wartość pozostałych zamówień z Kampanii, doliczana jest do sumy zamówień budujących przyszły opust. Raz dziennie (na koniec dnia) zakupy w Centrach Obsługi doliczane są do wartości ogólnej sprzedaży Konsultantów. Dlatego kolejnego dnia po zakupie w Centrum Obsługi Konsultantem, wartość tego zakupu podniesie kwotę wyliczenia opustu gwarantowanego.

Sory że tak dużo tego, ale podałam wszystko co żeby nie było nowych tego typu pytań. Konsultantka powinna takie rzeczy wiedzieć

Stary 2007-05-07, 21:31   #10991
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
PWSZ IE PG
A co to? Ja nie bardzo jeszcze kumata

Już niedługo i też zacznę nowy TPS Kusi nagrodami a zmiany w Avonie to mogłyby być takie, że nie powinno być poszkodowanego dnia J tylko jakoś w miarę równo
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-07, 21:35   #10992
milagrosx
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4301218]A co to? Ja nie bardzo jeszcze kumata

Już niedługo i też zacznę nowy TPS Kusi nagrodami a zmiany w Avonie to mogłyby być takie, że nie powinno być poszkodowanego dnia J tylko jakoś w miarę równo
[/QUOTE]
INSTYTUT EKONOMICZNY PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ GOSPODARCZA (kiedyś- Zarządzanie małym i średnim przedsiębiorstwem)

Stary 2007-05-07, 21:37   #10993
syla_ba
Raczkowanie

GG do syla_ba

Dziękuje za pokazanie mi netto
Ale wy się rozpisujecie :P jeszcze po południu byłam na str 363 a już jestem str 367 szybko leci i duuzo czytania
Kurczę, wybrałam się do COKu po odbiór paczki i ... SZOK!! Paczki nie było! ma być jutro rano od 14 :[ A już tak sie cieszyłam. Zamawiałam w piątek rano a zazwyczaj jest tak że po dwóch dniach mogę odebrać paczkę. Myślałam ze w sobote mi przygotują już nawet miałam podgląd. :[ musze iść jutro jeszcze raz :[
Kiedyś poruszany był temat klijentek które nie odbierają swoich zamówień. Któraś z Was (nie pamiętam kto to był, nie chce mi się szukać ) powiedziała że jeżeli wartość zwracanych produktów przekracza 30zł Avon może przysłać kuriera. Zapytałam się w COKu a koleś mi powiedział że nigdy o czymś takim nie słyszał :[ Ale dowiedziałam się też że w okresie świątecznym zwroty mozna oddawać w moim coku ) (nie wiem jak w innych) oraz że mogę zostawić zwrot na Słowiczej zamiast wysyłać do Garwolina ) I bardzo się z tego cieszę
syla_ba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 21:45   #10994
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syla_ba Pokaż wiadomość
Dziękuje za pokazanie mi netto
Ale wy się rozpisujecie :P jeszcze po południu byłam na str 363 a już jestem str 367 szybko leci i duuzo czytania
Kurczę, wybrałam się do COKu po odbiór paczki i ... SZOK!! Paczki nie było! ma być jutro rano od 14 :[ A już tak sie cieszyłam. Zamawiałam w piątek rano a zazwyczaj jest tak że po dwóch dniach mogę odebrać paczkę. Myślałam ze w sobote mi przygotują już nawet miałam podgląd. :[ musze iść jutro jeszcze raz :[
Kiedyś poruszany był temat klijentek które nie odbierają swoich zamówień. Któraś z Was (nie pamiętam kto to był, nie chce mi się szukać ) powiedziała że jeżeli wartość zwracanych produktów przekracza 30zł Avon może przysłać kuriera. Zapytałam się w COKu a koleś mi powiedział że nigdy o czymś takim nie słyszał :[ Ale dowiedziałam się też że w okresie świątecznym zwroty mozna oddawać w moim coku ) (nie wiem jak w innych) oraz że mogę zostawić zwrot na Słowiczej zamiast wysyłać do Garwolina ) I bardzo się z tego cieszę
Oczywiście że można dokonać zwrotu w COKu. Miałam na święta taką sytuację - pszysłali mi naszyjnik Ashyn (nie zamawiałam go - pomylili numery) Ja do najbliższego COKu musze jechać do Gdyni, ale uratowała mnie męża siostra. Przyjechała na święta i zabrała naszyjnik do Gliwic i oddała u siebie w COKu. Jedyne co mnie zdenerwowało w tej całej sytuacji to, to , że Avon (oczywiście przyznali się do pomyłki) kazali mi odesłać naszyjnik na własny koszt. Swiństwo

Stary 2007-05-07, 22:04   #10995
nutka85
Wtajemniczenie

Dziewczyny
mam pytanko: w ofercie netto jest pierścionek Diamante, taki z jakimiś srebrymi frędzlami
Miała go któraś z Was? Albo chociaż widziała na żywo?
Bo w opisie jest napisane, że te "frędzle" mają ok.4,5 cm, to dość dużo
Ale spodobał mi się ten pierwścionek... z tym, że przed zakupem wolałabym zobaczyć jak wygląda na żywo...
Stary 2007-05-07, 22:05   #10996
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Fajnie nawet wygląda :
http://allegro.pl/item192301234_avon...ow_.html#photo

na zywo odcień vintage violetes..na zywo odcienie sa o wiele jaśniejsze niż w katalogu
http://allegro.pl/item192291680_avon...ja_.html#photo
dzięki wielkie za linki...te cienie są świetne...dla mnie idealne...fajnie że sporo jaśniejsze....
Stary 2007-05-07, 22:11   #10997
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pauline007 Pokaż wiadomość
Ja jestem z Katowic, a zamawiam u konsultantki z Rudy Śląskiej

kasia 2439 dziekuje za opinie
nie ma za co a z jakiej dzielnicy jest Twoja koleżanka??
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 22:16   #10998
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
ja się nie czepiam. odpowiedziałam tylko na twoje pytanie.
nie zrozumiałaś mnie,

ja napisałam że pisze że zamówienie czeka na co ty:

cyt :"w historii zamówień było 'czekanie"

i mój post był odpowiedzią na to
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 22:17   #10999
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pauline007 Pokaż wiadomość
Ja jestem z Katowic, a zamawiam u konsultantki z Rudy Śląskiej
No ale to jakbys chciała coś na zaraz z COKu to mogę podjechac i i TY bez jeżdżenia byś miałą Tak gdyby wiesz, nagle klientka coś chciała

A co do Pudru CT to ma bardzo intensywny pudrowy zapach.... Ale jaki jest w użytkowaniu to nie wiem.. Jednak wiem że puder powinno się wybierać jaśniejszy od cery (dlatego też boje się wypróbowac nawet ten najjaśniejszy :P)
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-07, 22:52   #11000
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

a jak te kuleczki brązujące?? Czy któraś z Was je miała?? Dobrze sie rozprowadzają?? Bo kiedys kupiłam sobie takie kuleczki ale nie byłam z nich zadowolona zbytnio...

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 05:31   #11001
kasia2439
Zakorzenienie

moja siostra ma takie kuleczki i jest z nich zadowolona. Dobrze i równomiernie się rozprowadzają Polecam
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 06:54   #11002
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
a jak te kuleczki brązujące?? Czy któraś z Was je miała?? Dobrze sie rozprowadzają?? Bo kiedys kupiłam sobie takie kuleczki ale nie byłam z nich zadowolona zbytnio...
porownujac kuleczki ktore teraz ma avon w sprzedazy, a te ktore byly kiedys, to te dawne było o niebo lepsze.
te źle się rozprowadzają, dają nierownomierny kolor, są małe, mało wydaje, i robią plamy na twarz y(to też zalezy od aplikacji :P)
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 07:05   #11003
Basienka27
Raczkowanie

Witam dostalam wiadomosc od którejś z as ale miałam problem z otwaorzeniem jej i chyba została skasowana proszę ta osobę jeszcze raz o kontakt.Pozdrawiam Basia
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 07:41   #11004
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Może masz inny rodzaj konta. Zorientuj się w regulaminie usług bankowych swojego banku. BTW korzystałam z Inteligo i mBanku. Ten drugi jest znacznie lepszy
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ja mam uruchomione inteligo w ramach konta w PKO BP a jeśli masz poprostu inteligo założone jako osobne konto wtedy płacisz 0,99gr
Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja płacę przez Inteligo ale w PKO BP i 50gr. Za Avon też płacę przelewem bo wolę wydać 50gr niż pare zł na poczcie

Witam z rana
Ja mam normalne inteligo i może dlatego płacę 99gr. za przelew. Również płacę za Avon z tego konta. Jest o wiele wygodniej samemu płacić rachunki- nie trzeba iść 2 kilomerty na pocztę i opłaty są mniejsze.

Dziewczyny mogłybyście mi podać nr próbek Podkładu rozświetlająco- antystresowego, bo na karcie zamówień do 6 nie ma tych próbek, a koleżanka chciała kupić podkład, ale najpierw musi dobrać kolor.
Z góry WIELKIE DZIĘKI

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 07:47   #11005
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Ktoś kiedyś pytał o te kupony konkursowe Avonu na ten plebiscyt. Dostałam ich az 17 wiec polowe rozdalam a reszte chyba wysle. Trzeba smsa wysłac za 1.22 potem przyjdzie pytanie i tez bulimy 1.22. A pytanie akurat banalne bylo: Wielka Kampania Życia dotyczy i tu podpowiedzi. Trzeba jak najszybciej odpisac. Czekam do 10.00 bo napisali ze beda wysyłac smsa do zwyciezcow po 10.00 Hmm ciekawe co z tego bedzie

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 07:49   #11006
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

a ja jutro dostane swopja paczucie poierwsza paczka jako nowa konsultantka :d dostane juz wtedy ten gratisowy tusz do rzes bo akurat mi sie moj konczy?
Stary 2007-05-08, 08:18   #11007
sunik1
Zadomowienie

Milagrosx pytała o koszt dostawy kurierskiej - 28zł taka przyjemność kosztuje.

Proszę o nr próbek podkładu rozświetlająco- antystresowego, chciałam złożyć niedługo zamówienie ( dzisiaj ostasteczny termin)

Stary 2007-05-08, 08:29   #11008
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
a ja jutro dostane swopja paczucie poierwsza paczka jako nowa konsultantka :d dostane juz wtedy ten gratisowy tusz do rzes bo akurat mi sie moj konczy?
Ja dzisiaj składam zamówienie po raz pierwszy jako nowa konsultantka i tez mam nadzieję, że dostanę z pierwszym zamówieniem ten tusz...

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 08:32   #11009
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Proszę o nr próbek podkładu rozświetlająco- antystresowego, chciałam złożyć niedługo zamówienie ( dzisiaj ostasteczny termin)
ale z katalogu 6? no to na tej kartce nie ma próbek tego podkładu
albo jestem ślepa i nie widzę

Stary 2007-05-08, 08:52   #11010
sunik1
Zadomowienie

Cytat:
ale z katalogu 6? no to na tej kartce nie ma próbek tego podkładu
albo jestem ślepa i nie widzę

No właśnie nie ma tych próbek na karcie do 6. Pomyślałam sobie,że jak były np. na karcie do 5, to można wpisać ich nr i może przyjdą? A ja swoją kartę zamówień do 5 wyrzuciłam

Zadaje pytania i sama sobie odpowiadam- nieźle. Znalazłam pakiet 6 odcieni podkładu antystresowego z zamówienia wstecznego. Ale teraz jest 5 odcieni.
Bez sensu. Moja bratanica zamówiła niedawno całą buteleczkę Warmest Beige i stwierdziła,że jest ciemniejszy od tego co był wcześniej jak było 6 odcieni. Wyrzucili jeden odcień Golden Caramel domiesali jakiegoś składnika i teraz WB jest najciemniejszy, co nie każdemu odpowiada.
Ale zamotałam co?

Edytowane przez sunik1
Czas edycji: 2007-05-08 o 09:00 Powód: dopisek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości