|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Troszkę Was powoli podczytuje...ale rozbiera mnie choroba, więc nie mam weny...czuję się kiepsko i tak wyglądam.
Silver tak się cieszę..w końcu! Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#4292 | ||
|
Rozeznanie
|
WITAJCIE W DOMKU
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
idą jak szalone ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- idę robić mężowi obiad bo zaraz będzie, pa
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh no ja wiem co bym chciala, tzn wiem, w jakim kierunku chce isc PO studiach, a studia same w sobie....caly czas chodzi mi po glowie ekonomia, hmhmhmhmmm....czekamy na ten awans Michala jak na zbawienie, potem bedziemy myslec:P
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem tepa szczala z matmy tzn może nie mega ale zawsze 3-4 miałam niżej też i owszem dlatego to nie moja dziedzina :Pa black doczytalam o drugim zębie, idzie jak burza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, mój mąż jest 88 i za tydzień zaczyna studia na tej samej uczelni, co ja studiuję (będzie "rok młodszy" ode mnie
), tylko on wybrał zarządzanie inżynierią produkcji (ZIP tak zwany). 25 lat to nie jest przecież dużo. ![]() Dziewczyny, czy mi się wydaje, czy dawno nie było Nomen?
|
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
Meduzka ja przed chwilą łaziłam boso po balkonie
I w ogóle ubolewam, że idzie zima bo nie cierpię chodzić w laciach, ewentualnie skarpetki, a zaś w samych skarpetach to głupio.
|
|
|
|
#4297 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja mam trochę zaległości na forum i nie wiedziałam że Amelka Ci daje popalić,przepraszam Cytat:
I teraz kciuki za mamę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kolejna próba pisania, póki mała mi daje. Także powiem co u nas: dzisiaj była noc jak za starych dobrych czasów,Blanka zasnęła o 20 w łóżeczku i dopiero o 4 pobudka na mleczko i potem sen do 7.30 aaach oby tak co noc ![]() Nauczyła się już bardzo sprawnie raczkować i wstawac. Jaki to był szok jak przychodzę do sypialni a ona se stoi w łóżeczku ![]() Jutro idę do szkoły , taaaak mi się nie chce że szok.Już dawno na tak długo Blanusi nie zostawiałam ![]() Moja chandra trochę minęłą, wczoraj przegadaliśmy z mężem cały wieczór i jakoś mnie podniósł na duchu. Jak będę miała chwilę to opiszę w K. o co chodzi . Tymczasem uciekam |
|||||
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ide we wtorek i na sama mysl mi sie juz tęskni ale dobrze mi to zrobi, bo juz kota dostaje w domu.
|
|
|
#4299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie Młody wpieprza jak leci Cytat:
![]() a co do sytuacji hehe niezłaś ![]() Cytat:
nie zdaje Ci się. A jak jest to wpada i wypada. zniknęło mi się po południu na spacer z Młodzieżą, odebrałam siostrę ze szkoły, usmażyłam cukinię w panierce (miałam nie żreć) Młody spał mi ostatnio do 13. I nie spał już w ogóle, tak jak go wykąpałam, nakarmiłam to padł. Moja Skarba mała |
|||
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
si ![]() Trzymaj się, nosek do góry
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
ojjjjjjj plecy mi siadły ;(((((((
Shrek leci aaaaaaaa
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, Wasze dzieci oszalały z tymi zębami?
![]() brawa, a my co??????????? Black,mówiłaś,że się nie doczekasz, Ty się kochana doczekałaś a ja nie Silver uwielbiam patrzeć na Twoje zdjęcia, ale masz klona hehee cudne mój Leoś dziś smutny i nie chciał jeśćwiecie co, jest jedna rzecz co mnie strasznie martwi, zauważyłam że u jednej stópki ma podkurczone paluszki pojde do lekarza, jakoś wcześneij nie zwrociłam na to uwagi, no a przecież łazi normalnie,kurde nie wiem o co kaman
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, na pewno lada dzień u Ciebie i Bokeh pojawią się ząbki...
Tzn nie u Was, ale u Waszych maleństw! Trzymam kciuki. Zresztą, ząbki to ząbki, kiedyś na pewno wyjdą, bo muszą.
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam Was , czytam ale nie umiem się wbić. Daria od razu zasnęła wreszcie w swoim łóżeczku
Ja idę jeść kolację, spędzić wreszcie wieczór z mężem
|
#4305 |
|
Wtajemniczenie
|
My tez byśmy juz poprosiły zęby
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze Black prawi-zęby tak czy siak kiedyś wyjdą-bo muszą
Na samą noc mój durny mąż z.je.ba.ł mi humor i podniósł ciśnienie. Palant! Nie dość że choroba mnie rozkłada (domyślacie się jak wtedy czuje się człowiek) to jeszcze Oskar jest dzieckiem ciężko dostępnym. Chciałam mu wyjąć te gluty z nosa -a ten standardowo uciekał więc dałam się na sposób (dziś raz mi się tak udało) i dałam mu pilot do zabawy a ten z mordą na mnie że to przecież sekundę wyjąć gile i że czemu ten pilot mu daje! I czemu chociaż baterii nie wyciągnę (tak k.urwa bo mam czas się z tym je.ba.ć). Rozpłakałam się bo nerwy mi już puściły. No nie ogarniam swojego dziecka,siedzę z nim całe dnie i próbuje sobie ułatwić jak potrafię-ten patafian zajmie się nim po pracy albo i nie i myśli że wie wszystko. Jakby został chociaż jeden cały dzień z nim to błagał by żebym go już od niego zabrała-w dupie był i gówno k.rwa wie!!! Nie mam ochoty rozmawiać z tym panem... Zrobił łóżko do spania(a zawsze się ociąga jak go proszę) i myśli że już jest w porządku. Nie jest i nie będzie. Dupek jeden! To se ulżyłam-dziękuje ![]() No właśnie Nomen już długo się nie odzywała. Może coś się dzieje? Ma któraś z nią kontakt?
|
#4307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wizażowe kciuki mają moc także na pewno niedługo wyjdzie ze szpitala całuski dla Darii, super, że już dzisiaj będzie spała w swoim łóżeczku ![]() Cytat:
Cytat:
moja mama ma troszkę dziwny charakter i ogólnie już od kilku dni coś wisiało w powietrzu, ja też jestem taka, że wystarczy mi czasem jedno słowo, żeby się zdenerwować ale ogólnie to dzisiaj poszło o to, że do niej nie zadzwoniłam, ja jej powiedziałam, że jeśli nie wie, to mam małe dziecko i nie zawsze mam czas, żeby zadzwonić więc rzuciła słuchawką i tyle. Ona teraz siedzi sama, brat w szpitalu a tata do późna w pracy więc szuka zajęcia... ![]() ja zdałam za 4 razem ale wyszłam z założenia, że będę zdawać do skutku ![]() a co do siły umysłu to |
|||
|
|
|
#4308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mój też podkurcza paluszki u stópek...od czego to może być... :/ dziękujemy za wszystkie życzenia... tak tak mój Bąk kończy dziś 7 m-cy, jejku jak to zleciało,dopiero co leżałam na tej porodówce i nic się nie działo a tu nagle 7 miechów zleciało ![]() ![]() co do pełzu (nie mogę tego jeszcze nazwać pełzaniem właściwym) to chyba za bardzo się podnieciłam, ruszył tylko kawałek przy okazji okręcanie się wokół siebie i to był pełz do tyłu, więc chyba się nie liczy ![]() dzisiejszy dzień minął pod znakiem jęczenia, dopiero koło 16 mu się humor poprawił jutro wybywam na zakupy, muszę sobie kurtkę kupić i chyba jakieś buty na jesień jak ja zostawię mojego szkraba na tyle czasu i jak sobie tż poradzi, w ogóle jak będzie z jedzeniem, dobrze, że chociaż cokolwiek łyżeczką zje, jak coś to tż będzie mu moje mleko łyżeczką podawać, bo butli nie chce, niekapka też Black nomen dawno nie było i onaelli (co prawda onaella pisała w k., że jej nie będzie ale myślałam, że szybciej wróci)... |
|||
|
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem że u Ciebie radość nie do opisania co? też doczekać się nie mogłaś ![]() Cytat:
hehe a wiesz jak ja pomyślę ile wydałam na żele na ząbkowanie i po co? ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- acha dziewczyny, dopadł mnie kryzys lakracyjny 9 miesiąca ![]() cycki po prostu puściutkie aż małemu ciężko chwycić sutek, mam nadzieję,że za 3 dni minie chyba,że sam odrzuci cycka bo widzę,że mu te puste tak się średnio podobają |
||
|
|
|
#4310 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja akurat na zęby nie czekam
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
ja miałam raz w 5 tygodniu i mi wystarczy takich kryzysów, jeszcze akurat w ten dzień przyszła do na położna środowiskowa, powiedziała, żebym dokarmiała mm ale ja już od Was wiedziałam, żeby absolutnie tego nie robić trzymam kciuki, żeby u Was szybko ten kryzys minął i żeby Mały nie odrzucił uu |
||
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nancykenator;430256 74]
ojejku, czemu smutny? ![]() mój też podkurcza paluszki u stópek...od czego to może być... :/[QUOTE] nie wiem, jakiś taki poważny miał dzień, mam nadzieję,że jutro będzie lepiej bo aż się troszkę martwię a powiedz mi z tą stópką to u Was było tak od początku? ja wcześniej nie zwróciłam na to uwagi a ostatnio widze,że przykurcza non stop ![]() we wtorek będę u lekarza a co do kryzysu to ja miałam ten po paru tygodniach ale nie wspominam tego fajnie Nancy podoba mi się Twoje podejście do zębow- też bym tak chciała ale jestem zbyt niecierpliwa hehe Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-09-27 o 20:55 |
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi-predzej czy później się przydadzą przecież
to zakup który napewno wykorzystasz.Idę spać bo mam wisielczy humor. Jeszcze z tym kutafonem łóżko dzielić Dobranoc mamcie
|
#4313 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() u nas tak samo było - jeden po drugim ząbek. Teraz chyba idzie gdzieś kolejny, bo coś mnie karmienie bolało dzisiaj.Cytat:
Cytat:
Ja mam 25 i dopiero zaczęłam 3ci rok - a gdybym chciała robić to o czym marzę, to po studiach jeszcze 4 ( TAK, CZTERY) lata zapieprzania (tylko mogę w tym czasie pracować), także..wiesz. Cytat:
Nie wiedziałam, że Kubuś też butli niet nadal. A powiedz, co robicie ogólem przez weekend? Wiem, że wczas się pytam, jakoś wcześniej nie pomyślałam. Może macie ochotę wpaść z rewizytą do nas? Doczytałam, że jutro zakupki masz, to może być niedziela, albo coś. (tylko w niedzielę mam po południu obiad u mamy (ok 16) , to może wcześniej) Ja po fryzjerze, panie się Amelcią zajmowały, zachwycone wszystkie (noo baaa ), grzeczna była strasznie, śmiała się i patrzyła wielkimi oczami, na koniec zanęła jednej pani na rękach. Ale widać było, że sprawdza czy jestem. Kocham |
|||||
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Bąk śpi, powiem Wam, że od jakiegoś czasu sam zasypia w naszym łóżku, tzn po kąpieli je, potem kładę go u nas na łóżku a ten się odbraca tyłkiem do mnie najpierw sobie patrzy przed siebie, ja go głaskam po rączce, główce czasem daję smoczek i on w pewnym momencie usypia
![]() aaaaa grałyście w grę na guglach? |
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprawiam 68 ![]() hehehe 106 jupi 149 Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-09-27 o 21:03 |
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
marsi ja to zauważyłam z miesiąc temu i teraz widzę, że zdecydowanie mniej przykurcza, staram się je mu prostować, gdzieś słyszałam, że tak może być... ale nie wiem
![]() Debrah na niedzielę nie mamy w sumie planów ![]() butli a fotka fryzurki?
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buuzi dla Leosia, ![]() osz kurna ja 148 |
|
|
|
|
#4318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
może być że wyczuwa bo i ja jestem lekko podlamana tym faktem a jeszcze ostatnio mam troszkę stresówech..... |
||
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
154
![]() Marsi mój swego czasu też paluszki przykurczał, przeszło.. jak zakładam buty to automatycznie przykrucz w obu stopach, paluchy chowa ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- kurde myślę czy by się na blond nie zmienić ... |
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
marsi no właśnie z lekarzem nie bo stwierdziłam, że poczekam i teraz widzę, że zdecydowanie mniej przykurcza głównie jak coś robię, czego nie lubi i jak mu coś na stópki zakładam...
hope blond? w sumie czemu nie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

idą jak szalone 
zimno jak diabli!!! Zmarzlam tak ze szok, masakra normalnie, az sie boje zimy, koniecznie musze jakis kubek termiczny albo termos sie zaopatrzyc bo zamarzne bez kituuuuuu
), tylko on wybrał zarządzanie inżynierią produkcji (ZIP tak zwany). 25 lat to nie jest przecież dużo.

kupiłam truskawkową nestle i Hania nią pluła, nie smakowała Jej;p 

i nie chciał jeść

jak ja zostawię mojego szkraba na tyle czasu i jak sobie tż poradzi, w ogóle jak będzie z jedzeniem, dobrze, że chociaż cokolwiek łyżeczką zje, jak coś to tż będzie mu moje mleko łyżeczką podawać, bo butli nie chce, niekapka też
i po co? 
klask i: