Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-27, 17:34   #4291
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Troszkę Was powoli podczytuje...ale rozbiera mnie choroba, więc nie mam weny...czuję się kiepsko i tak wyglądam.
Silver tak się cieszę..w końcu!

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 17:47   #4292
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
WYCHODZIMY DO DOMU!!
WITAJCIE W DOMKU

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Uwaga, hit - mamy 2 zęby. Obie dolne jedynki.

Silver,
super, nareszcie! Należy się Wam duuuużo odpoczynku razem teraz.
idą jak szalone

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Silver, jak cudownie, w koncu!!!!!

Laskiiiiiii nooooooo bez zdjec nie ma zebow

Bylam na spacerze z mlodym, 2godz nam zeszlo zimno jak diabli!!! Zmarzlam tak ze szok, masakra normalnie, az sie boje zimy, koniecznie musze jakis kubek termiczny albo termos sie zaopatrzyc bo zamarzne bez kituuuuuu

Aaaaa i testowalam dzisiaj ale jedna krecha....smutno mi sie zrobilo

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
nie smutaj tylko do dzieła

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

idę robić mężowi obiad bo zaraz będzie, pa
Stary 2013-09-27, 17:52   #4293
LadyWhisper
Zakorzenienie

Bokeh no ja wiem co bym chciala, tzn wiem, w jakim kierunku chce isc PO studiach, a studia same w sobie....caly czas chodzi mi po glowie ekonomia, hmhmhmhmmm....czekamy na ten awans Michala jak na zbawienie, potem bedziemy myslec:P

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 18:13   #4294
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Bokeh no ja wiem co bym chciala, tzn wiem, w jakim kierunku chce isc PO studiach, a studia same w sobie....caly czas chodzi mi po glowie ekonomia, hmhmhmhmmm....czekamy na ten awans Michala jak na zbawienie, potem bedziemy myslec:P
A co chciałabys robić po?

Ja jestem tepa szczala z matmy tzn może nie mega ale zawsze 3-4 miałam niżej też i owszem dlatego to nie moja dziedzina :P

a black doczytalam o drugim zębie, idzie jak burza

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-27, 18:17   #4295
BlackSanctum
Zakorzenienie

Lady, mój mąż jest 88 i za tydzień zaczyna studia na tej samej uczelni, co ja studiuję (będzie "rok młodszy" ode mnie ), tylko on wybrał zarządzanie inżynierią produkcji (ZIP tak zwany). 25 lat to nie jest przecież dużo.

Dziewczyny, czy mi się wydaje, czy dawno nie było Nomen?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 18:21   #4296
szklanka19
Zadomowienie

Meduzka ja przed chwilą łaziłam boso po balkonie I w ogóle ubolewam, że idzie zima bo nie cierpię chodzić w laciach, ewentualnie skarpetki, a zaś w samych skarpetach to głupio.
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 18:44   #4297
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
wow, to faktycznie letnio ;p
ja moją ubieram jak jest zimno, body z krtótkim, bluzka, kurtka, rajstopki, spodenki, skarpetoszki i .......kocyk;p a i czapa wiadomo;p

Lenova szybko?? daj spokój 2 tygodnie mega maruda. Ale coż, nienastawiam się ze bedzie lepiej, skoro to dopiero początek;p
ja tak sama ubieram
No ja mam trochę zaległości na forum i nie wiedziałam że Amelka Ci daje popalić,przepraszam Aczkolwiek i tak szybko bo u nas już to trwa i trwaaaaaaa i trwaaaaaa

Cytat:
Nawet nie wiecie jak cudownie wreszcie wrócić z Darią do domu!!
Jak weszliśmy do domu to Daria zdziwiona obserwowała gdzie jest
Ale już po chwili uradowana była
Musimy jej leki w aptece wykupić i przez miesiąc podawać. I potem jeszcze na kontrolę na usg za miesiąc.

Jeszcze tylko chcę żeby moja mama wyszła ze szpitala i będę szczęśliwa !

Dziękujemy za kciuki
cudownie że już jesteście w domku !
I teraz kciuki za mamę

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Dobra nadrobiłam, odpisałam, gary czekajoooo
Wiecie co miałam wczoraj dziwną sytuację w nocy. Nie mogłam zasnąć i ciągle myślałam o , TŻ spał. Myślałam i myślałam aż tu TŻ się przebudził i sam prawie przez sen się do mnie dobrał Chyba potrafię manipulować siłą umysłu

Aśka-Pulpasek się zawstydził
Ale masz super zdolności

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Troszkę Was powoli podczytuje...ale rozbiera mnie choroba, więc nie mam weny...czuję się kiepsko i tak wyglądam.
zdrówka !

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Meduzka ja przed chwilą łaziłam boso po balkonie I w ogóle ubolewam, że idzie zima bo nie cierpię chodzić w laciach, ewentualnie skarpetki, a zaś w samych skarpetach to głupio.
Rozumiem, że to "po waszemu" kapcie ?

Kolejna próba pisania, póki mała mi daje.
Także powiem co u nas: dzisiaj była noc jak za starych dobrych czasów,Blanka zasnęła o 20 w łóżeczku i dopiero o 4 pobudka na mleczko i potem sen do 7.30 aaach oby tak co noc
Nauczyła się już bardzo sprawnie raczkować i wstawac. Jaki to był szok jak przychodzę do sypialni a ona se stoi w łóżeczku

Jutro idę do szkoły , taaaak mi się nie chce że szok.Już dawno na tak długo Blanusi nie zostawiałam

Moja chandra trochę minęłą, wczoraj przegadaliśmy z mężem cały wieczór i jakoś mnie podniósł na duchu. Jak będę miała chwilę to opiszę w K. o co chodzi .

Tymczasem uciekam
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 18:56   #4298
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
ja tak sama ubieram
No ja mam trochę zaległości na forum i nie wiedziałam że Amelka Ci daje popalić,przepraszam Aczkolwiek i tak szybko bo u nas już to trwa i trwaaaaaaa i trwaaaaaa

Jutro idę do szkoły , taaaak mi się nie chce że szok.Już dawno na tak długo Blanusi nie zostawiałam

Moja chandra trochę minęłą, wczoraj przegadaliśmy z mężem cały wieczór i jakoś mnie podniósł na duchu. Jak będę miała chwilę to opiszę w K. o co chodzi .

Tymczasem uciekam
Spoko kochana;* ale moja Amelka naprawde z tych grzeczniejszych... ajjjjj
ja ide we wtorek i na sama mysl mi sie juz tęskni ale dobrze mi to zrobi, bo juz kota dostaje w domu.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 19:50   #4299
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
nancy brawa dla Kubusia

w niedzielę zamówiłam kaszki holle i do tej pory nie ma kupiłam truskawkową nestle i Hania nią pluła, nie smakowała Jej;p
moje Dziecko jednak woli zdrową żywność
to się ciesz
u mnie Młody wpieprza jak leci

Cytat:
A czym się Mama wysmarowałaś, że dzieć Cię tak zajada?

Wiecie co miałam wczoraj dziwną sytuację w nocy. Nie mogłam zasnąć i ciągle myślałam o , TŻ spał. Myślałam i myślałam aż tu TŻ się przebudził i sam prawie przez sen się do mnie dobrał Chyba potrafię manipulować siłą umysłu
Och wysmarowanm miłością

a co do sytuacji hehe niezłaś

Cytat:

zdrowia!

Cytat:
Dziewczyny, czy mi się wydaje, czy dawno nie było Nomen?
nie zdaje Ci się. A jak jest to wpada i wypada.

zniknęło mi się po południu na spacer z Młodzieżą, odebrałam siostrę ze szkoły, usmażyłam cukinię w panierce (miałam nie żreć) Młody spał mi ostatnio do 13. I nie spał już w ogóle, tak jak go wykąpałam, nakarmiłam to padł. Moja Skarba mała

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 20:07   #4300
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
czemu głupio????

Cytat:

si

Trzymaj się, nosek do góry
Stary 2013-09-27, 20:11   #4301
Delicjanka
Zakorzenienie

ojjjjjjj plecy mi siadły ;(((((((

Shrek leci aaaaaaaa

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 20:13   #4302
marsi11
Zakorzenienie

dziewczyny, Wasze dzieci oszalały z tymi zębami?

brawa, a my co??????????? Black,mówiłaś,że się nie doczekasz, Ty się kochana doczekałaś a ja nie , gratuluję Wszystkim dzieciaczkom

Silver no cudnie, oby już nigdy więcej takich przygód, dużo zdrówka, jeju ale małaś ostatnie dni
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
A rzucę Wam fotkami boście nie wszytkie fcbookowe i klubowe. Prosim!
uwielbiam patrzeć na Twoje zdjęcia, ale masz klona hehee cudne

mój Leoś dziś smutny i nie chciał jeść
wiecie co, jest jedna rzecz co mnie strasznie martwi, zauważyłam że u jednej stópki ma podkurczone paluszki pojde do lekarza, jakoś wcześneij nie zwrociłam na to uwagi, no a przecież łazi normalnie,kurde nie wiem o co kaman
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 20:23   #4303
BlackSanctum
Zakorzenienie

Marsi, na pewno lada dzień u Ciebie i Bokeh pojawią się ząbki... Tzn nie u Was, ale u Waszych maleństw! Trzymam kciuki. Zresztą, ząbki to ząbki, kiedyś na pewno wyjdą, bo muszą.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 20:27   #4304
s i l v e r
Zakorzenienie

Czytam Was , czytam ale nie umiem się wbić. Daria od razu zasnęła wreszcie w swoim łóżeczku

Ja idę jeść kolację, spędzić wreszcie wieczór z mężem i spaaaaaaaać wreszcie w swoim łóżku
Stary 2013-09-27, 20:36   #4305
Lenova
Wtajemniczenie

My tez byśmy juz poprosiły zęby
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 20:38   #4306
mala_19kw
Zakorzenienie

Dobrze Black prawi-zęby tak czy siak kiedyś wyjdą-bo muszą

Na samą noc mój durny mąż z.je.ba.ł mi humor i podniósł ciśnienie. Palant!

Nie dość że choroba mnie rozkłada (domyślacie się jak wtedy czuje się człowiek) to jeszcze Oskar jest dzieckiem ciężko dostępnym. Chciałam mu wyjąć te gluty z nosa -a ten standardowo uciekał więc dałam się na sposób (dziś raz mi się tak udało) i dałam mu pilot do zabawy a ten z mordą na mnie że to przecież sekundę wyjąć gile i że czemu ten pilot mu daje! I czemu chociaż baterii nie wyciągnę (tak k.urwa bo mam czas się z tym je.ba.ć). Rozpłakałam się bo nerwy mi już puściły. No nie ogarniam swojego dziecka,siedzę z nim całe dnie i próbuje sobie ułatwić jak potrafię-ten patafian zajmie się nim po pracy albo i nie i myśli że wie wszystko. Jakby został chociaż jeden cały dzień z nim to błagał by żebym go już od niego zabrała-w dupie był i gówno k.rwa wie!!!

Nie mam ochoty rozmawiać z tym panem... Zrobił łóżko do spania(a zawsze się ociąga jak go proszę) i myśli że już jest w porządku. Nie jest i nie będzie. Dupek jeden!

To se ulżyłam-dziękuje

No właśnie Nomen już długo się nie odzywała. Może coś się dzieje? Ma któraś z nią kontakt?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 20:39   #4307
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiecie jak cudownie wreszcie wrócić z Darią do domu!!
Jak weszliśmy do domu to Daria zdziwiona obserwowała gdzie jest
Ale już po chwili uradowana była
Musimy jej leki w aptece wykupić i przez miesiąc podawać. I potem jeszcze na kontrolę na usg za miesiąc.

Jeszcze tylko chcę żeby moja mama wyszła ze szpitala i będę szczęśliwa !

Dziękujemy za kciuki
kciuki za mamę wizażowe kciuki mają moc także na pewno niedługo wyjdzie ze szpitala całuski dla Darii, super, że już dzisiaj będzie spała w swoim łóżeczku
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Hah no ja też bym poszła na prawko i studia tylko nie wiem na jakie nic poza zdjęciami nie umiem....

Jadę do sklepu juhu! wyrwalam się ns chwilę sama co prawda do rossa po mleko ale zawsze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a ja mam takie pytanie do Ciebie... jeśli juz kiedyś o tym mówiłaś a przegapiłam to przepraszam... czemu Ty się zawodowo nie zajmujesz fotografią? Typu np fotografia ślubna, dziecięca?
Cytat:
A czym się Mama wysmarowałaś, że dzieć Cię tak zajada?

Radocha, co? I od razu lepiej, że się wie czemu dziecko było takie nieswoje.

Super!!!! Odpoczywajcie i cieszcie się sobą w domu

Zęby prawie zawsze parami wychodzą U nas poślizg najdłuższy to 2 tyg między jednym a drugim.

Co tam mama nagadała?

Termos 0,5 l, kawka i jazda w zimę
Ogarniasz myślami dwa szkraby? Dla mnie to abstrakcja na razie. Ale w sumie pierwsze też było

O kurde, jak cienko. Ja ubieram bardzo grubo (jak na Was) ale mojej jest wtedy dobrze i jak wracamy jest przyjemnie ciepła.... Chyba każdy ubiera jak sam się czuje bo mi np, teraz piździ niesamowicie.
Co do męża-

Super!

No nie wiem czy prawko taka fajna przygoda. Owszem, jak się zdaje za 1,2 razem a nie 7 razy i NIC Dla mnie ten temat to koszmar, jestem wściekła, że przez tyle lat nie udało mi się zdać egzaminu a wcale się za tępaka nie uważam Jestem zła bo teraz byłoby jak znalazł...

Dobra nadrobiłam, odpisałam, gary czekajoooo

Aśka-Pulpasek się zawstydził
dziękuję, że pytasz moja mama ma troszkę dziwny charakter i ogólnie już od kilku dni coś wisiało w powietrzu, ja też jestem taka, że wystarczy mi czasem jedno słowo, żeby się zdenerwować ale ogólnie to dzisiaj poszło o to, że do niej nie zadzwoniłam, ja jej powiedziałam, że jeśli nie wie, to mam małe dziecko i nie zawsze mam czas, żeby zadzwonić więc rzuciła słuchawką i tyle. Ona teraz siedzi sama, brat w szpitalu a tata do późna w pracy więc szuka zajęcia...
ja zdałam za 4 razem ale wyszłam z założenia, że będę zdawać do skutku
a co do siły umysłu to
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 20:40   #4308
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Troszkę Was powoli podczytuje...alerozbiera mnie choroba, więc nie mam weny...czuję się kiepsko i tak wyglądam.

ojej, zdrówka życzę dla Ciebie i dla Antonia
Cytat:
ja tak sama ubieram

cudownie że już jesteście w domku !
I teraz kciuki za mamę

Ale masz super zdolności

zdrówka !

Kolejna próba pisania, póki mała mi daje.
Także powiem co u nas: dzisiaj była noc jak za starych dobrych czasów,Blanka zasnęła o 20 w łóżeczku i dopiero o 4 pobudka na mleczko i potem sen do 7.30 aaach oby tak co noc
Nauczyła się już bardzo sprawnie raczkować i wstawac. Jaki to był szok jak przychodzę do sypialni a ona se stoi w łóżeczku

Tymczasem uciekam
ale fajnie
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
dziewczyny, Wasze dzieci oszalały z tymi zębami?

brawa, a my co??????????? Black,mówiłaś,że się nie doczekasz, Ty się kochana doczekałaś a ja nie , gratuluję Wszystkim dzieciaczkom

Silver no cudnie, oby już nigdy więcej takich przygód, dużo zdrówka, jeju ale małaś ostatnie dni

wiecie co, jest jedna rzecz co mnie strasznie martwi, zauważyłam że u jednej stópki ma podkurczone paluszki pojde do lekarza, jakoś wcześneij nie zwrociłam na to uwagi, no a przecież łazi normalnie,kurde nie wiem o co kaman
ojejku, czemu smutny?
mój też podkurcza paluszki u stópek...od czego to może być... :/

dziękujemy za wszystkie życzenia... tak tak mój Bąk kończy dziś 7 m-cy, jejku jak to zleciało,dopiero co leżałam na tej porodówce i nic się nie działo a tu nagle 7 miechów zleciało
co do pełzu (nie mogę tego jeszcze nazwać pełzaniem właściwym) to chyba za bardzo się podnieciłam, ruszył tylko kawałek przy okazji okręcanie się wokół siebie i to był pełz do tyłu, więc chyba się nie liczy
dzisiejszy dzień minął pod znakiem jęczenia, dopiero koło 16 mu się humor poprawił jutro wybywam na zakupy, muszę sobie kurtkę kupić i chyba jakieś buty na jesień jak ja zostawię mojego szkraba na tyle czasu i jak sobie tż poradzi, w ogóle jak będzie z jedzeniem, dobrze, że chociaż cokolwiek łyżeczką zje, jak coś to tż będzie mu moje mleko łyżeczką podawać, bo butli nie chce, niekapka też

Black nomen dawno nie było i onaelli (co prawda onaella pisała w k., że jej nie będzie ale myślałam, że szybciej wróci)...
Stary 2013-09-27, 20:47   #4309
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Marsi, na pewno lada dzień u Ciebie i Bokeh pojawią się ząbki... Tzn nie u Was, ale u Waszych maleństw! Trzymam kciuki. Zresztą, ząbki to ząbki, kiedyś na pewno wyjdą, bo muszą.
dzięki kochana za pocieszenie, zobacz mój Leo prawie najstarszy z wątku, no poza Olą ninyg,
rozumiem że u Ciebie radość nie do opisania co? też doczekać się nie mogłaś

Cytat:
Czytam Was , czytam ale nie umiem się wbić. Daria od razu zasnęła wreszcie w swoim łóżeczku

Ja idę jeść kolację, spędzić wreszcie wieczór z mężem i spaaaaaaaać wreszcie w swoim łóżku
kochana, przyjdzie czas to się wbijesz, na razie ciesz się,że jesteście w domku wszyscy razem

Cytat:
hehe a wiesz jak ja pomyślę ile wydałam na żele na ząbkowanie i po co?

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

acha dziewczyny, dopadł mnie kryzys lakracyjny 9 miesiąca
cycki po prostu puściutkie aż małemu ciężko chwycić sutek, mam nadzieję,że za 3 dni minie chyba,że sam odrzuci cycka bo widzę,że mu te puste tak się średnio podobają
Stary 2013-09-27, 20:50   #4310
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
a ja akurat na zęby nie czekam
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Dobrze Black prawi-zęby tak czy siak kiedyś wyjdą-bo muszą

Na samą noc mój durny mąż z.je.ba.ł mi humor i podniósł ciśnienie. Palant!

Nie dość że choroba mnie rozkłada (domyślacie się jak wtedy czuje się człowiek) to jeszcze Oskar jest dzieckiem ciężko dostępnym. Chciałam mu wyjąć te gluty z nosa -a ten standardowo uciekał więc dałam się na sposób (dziś raz mi się tak udało) i dałam mu pilot do zabawy a ten z mordą na mnie że to przecież sekundę wyjąć gile i że czemu ten pilot mu daje! I czemu chociaż baterii nie wyciągnę (tak k.urwa bo mam czas się z tym je.ba.ć). Rozpłakałam się bo nerwy mi już puściły. No nie ogarniam swojego dziecka,siedzę z nim całe dnie i próbuje sobie ułatwić jak potrafię-ten patafian zajmie się nim po pracy albo i nie i myśli że wie wszystko. Jakby został chociaż jeden cały dzień z nim to błagał by żebym go już od niego zabrała-w dupie był i gówno k.rwa wie!!!

Nie mam ochoty rozmawiać z tym panem... Zrobił łóżko do spania(a zawsze się ociąga jak go proszę) i myśli że już jest w porządku. Nie jest i nie będzie. Dupek jeden!

To se ulżyłam-dziękuje

No właśnie Nomen już długo się nie odzywała. Może coś się dzieje? Ma któraś z nią kontakt?
ehhh.... te chłopy to ciężkie istoty i weź z takim wytrzymaj, mnie mój tż wkurza jak wraca do domu z pracy ( na pewno zmęczony) i od progu a czemu tu tak buty leżą a czemu to a czemu qrwa tamto, tak właśnie jak Bąk się drze to ja mam se ścierę w du.pę wsadzić i zabawiając go sprzątać :/ jutro mu pokażę, jak wrócę z zakupów to ma być obiad naszykowany, pozmywane, poodkurzane, pranie zrobione i pomyte podłogi, OOO

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
dzięki kochana za pocieszenie, zobacz mój Leo prawie najstarszy z wątku, no poza Olą ninyg,
rozumiem że u Ciebie radość nie do opisania co? też doczekać się nie mogłaś

kochana, przyjdzie czas to się wbijesz, na razie ciesz się,że jesteście w domku wszyscy razem

hehe a wiesz jak ja pomyślę ile wydałam na żele na ząbkowanie i po co?

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

acha dziewczyny, dopadł mnie kryzys lakracyjny 9 miesiąca
cycki po prostu puściutkie aż małemu ciężko chwycić sutek, mam nadzieję,że za 3 dni minie chyba,że sam odrzuci cycka bo widzę,że mu te puste tak się średnio podobają
o kurczę, współczuję kryzysu ja miałam raz w 5 tygodniu i mi wystarczy takich kryzysów, jeszcze akurat w ten dzień przyszła do na położna środowiskowa, powiedziała, żebym dokarmiała mm ale ja już od Was wiedziałam, żeby absolutnie tego nie robić trzymam kciuki, żeby u Was szybko ten kryzys minął i żeby Mały nie odrzucił uu
Stary 2013-09-27, 20:51   #4311
marsi11
Zakorzenienie

[QUOTE=nancykenator;430256 74]
ojejku, czemu smutny?
mój też podkurcza paluszki u stópek...od czego to może być... :/[QUOTE]

nie wiem, jakiś taki poważny miał dzień, mam nadzieję,że jutro będzie lepiej bo aż się troszkę martwię

a powiedz mi z tą stópką to u Was było tak od początku? ja wcześniej nie zwróciłam na to uwagi a ostatnio widze,że przykurcza non stop
we wtorek będę u lekarza

a co do kryzysu to ja miałam ten po paru tygodniach ale nie wspominam tego fajnie

Nancy podoba mi się Twoje podejście do zębow- też bym tak chciała ale jestem zbyt niecierpliwa hehe

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-09-27 o 20:55
Stary 2013-09-27, 20:52   #4312
mala_19kw
Zakorzenienie

Marsi-predzej czy później się przydadzą przecież to zakup który napewno wykorzystasz.

Idę spać bo mam wisielczy humor. Jeszcze z tym kutafonem łóżko dzielić

Dobranoc mamcie
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 20:53   #4313
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! !!

Amelka!!!!!!!!!!! ma ząbka!!!!!!!! wykluł się!!!! jak łyżeczką stukam to słychać!!!!!!!!!!!!

czyli te marudy nocne itd to ząbkowanie. Ajj moja bidna.
klask i:

Cytat:
WYCHODZIMY DO DOMU!!

Cytat:
Uwaga, hit - mamy 2 zęby. Obie dolne jedynki.

Silver,
super, nareszcie! Należy się Wam duuuużo odpoczynku razem teraz.
u nas tak samo było - jeden po drugim ząbek. Teraz chyba idzie gdzieś kolejny, bo coś mnie karmienie bolało dzisiaj.

Cytat:
Silver, jak cudownie, w koncu!!!!!

Laskiiiiiii nooooooo bez zdjec nie ma zebow

Bylam na spacerze z mlodym, 2godz nam zeszlo zimno jak diabli!!! Zmarzlam tak ze szok, masakra normalnie, az sie boje zimy, koniecznie musze jakis kubek termiczny albo termos sie zaopatrzyc bo zamarzne bez kituuuuuu

Aaaaa i testowalam dzisiaj ale jedna krecha....smutno mi sie zrobilo

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
ooo, nie wiedziałam, że masz testować.

Cytat:
Meneq, wiesz, zbierałam się i zbierałam do tego testu i tak jakoś się przyzwyczaiłam do myśli, że może....może Tamarka.....albo drugi chłoptaś.... i tak mi się smutno zrobiło, że jednak nie
sami się pewnie długo nie zdecydsujemy na drugie, aczkolwiek gdyby się wpadło to byłabym szczęśliwa

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

zaczynam myśleć (znowuuuuuu.....) nad studiami przeraża mnie to, że jak bym miała kończyć mgr to będę.....w okolicach 30tki i nie weim, czy chce mi się męczyć tyle czasu
A co byś chciała?
Ja mam 25 i dopiero zaczęłam 3ci rok - a gdybym chciała robić to o czym marzę, to po studiach jeszcze 4 ( TAK, CZTERY) lata zapieprzania (tylko mogę w tym czasie pracować), także..wiesz.

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
ojej, zdrówka życzę dla Ciebie i dla Antonia

ale fajnie

ojejku, czemu smutny?
mój też podkurcza paluszki u stópek...od czego to może być... :/

dziękujemy za wszystkie życzenia... tak tak mój Bąk kończy dziś 7 m-cy, jejku jak to zleciało,dopiero co leżałam na tej porodówce i nic się nie działo a tu nagle 7 miechów zleciało
co do pełzu (nie mogę tego jeszcze nazwać pełzaniem właściwym) to chyba za bardzo się podnieciłam, ruszył tylko kawałek przy okazji okręcanie się wokół siebie i to był pełz do tyłu, więc chyba się nie liczy
dzisiejszy dzień minął pod znakiem jęczenia, dopiero koło 16 mu się humor poprawił jutro wybywam na zakupy, muszę sobie kurtkę kupić i chyba jakieś buty na jesień jak ja zostawię mojego szkraba na tyle czasu i jak sobie tż poradzi, w ogóle jak będzie z jedzeniem, dobrze, że chociaż cokolwiek łyżeczką zje, jak coś to tż będzie mu moje mleko łyżeczką podawać, bo butli nie chce, niekapka też

Black nomen dawno nie było i onaelli (co prawda onaella pisała w k., że jej nie będzie ale myślałam, że szybciej wróci)...
Liczy się!
Nie wiedziałam, że Kubuś też butli niet nadal.

A powiedz, co robicie ogólem przez weekend? Wiem, że wczas się pytam, jakoś wcześniej nie pomyślałam. Może macie ochotę wpaść z rewizytą do nas?
Doczytałam, że jutro zakupki masz, to może być niedziela, albo coś.
(tylko w niedzielę mam po południu obiad u mamy (ok 16) , to może wcześniej)

Ja po fryzjerze, panie się Amelcią zajmowały, zachwycone wszystkie (noo baaa), grzeczna była strasznie, śmiała się i patrzyła wielkimi oczami, na koniec zanęła jednej pani na rękach. Ale widać było, że sprawdza czy jestem. Kocham
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 20:54   #4314
nancykenator
Zakorzenienie

Bąk śpi, powiem Wam, że od jakiegoś czasu sam zasypia w naszym łóżku, tzn po kąpieli je, potem kładę go u nas na łóżku a ten się odbraca tyłkiem do mnie najpierw sobie patrzy przed siebie, ja go głaskam po rączce, główce czasem daję smoczek i on w pewnym momencie usypia

aaaaa grałyście w grę na guglach?
Stary 2013-09-27, 20:57   #4315
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Bąk śpi, powiem Wam, że od jakiegoś czasu sam zasypia w naszym łóżku, tzn po kąpieli je, potem kładę go u nas na łóżku a ten się odbraca tyłkiem do mnie najpierw sobie patrzy przed siebie, ja go głaskam po rączce, główce czasem daję smoczek i on w pewnym momencie usypia

aaaaa grałyście w grę na guglach?
taaa 57 cukierków

poprawiam 68

hehehe 106

jupi 149

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-09-27 o 21:03
Stary 2013-09-27, 21:03   #4316
nancykenator
Zakorzenienie

marsi ja to zauważyłam z miesiąc temu i teraz widzę, że zdecydowanie mniej przykurcza, staram się je mu prostować, gdzieś słyszałam, że tak może być... ale nie wiem
Debrah na niedzielę nie mamy w sumie planów
butli póki co jest bardzo beeee :/
a fotka fryzurki?
Stary 2013-09-27, 21:06   #4317
hope01
Zakorzenienie

Cytat:

a ciemu ?

buuzi dla Leosia, może czuje problem z cycami?

Cytat:
taaa 57 cukierków

poprawiam 68

hehehe 106

jupi 149
osz kurna ja 148

Stary 2013-09-27, 21:08   #4318
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
marsi ja to zauważyłam z miesiąc temu i teraz widzę, że zdecydowanie mniej przykurcza, staram się je mu prostować, gdzieś słyszałam, że tak może być... ale nie wiem
Debrah na niedzielę nie mamy w sumie planów
butli póki co jest bardzo beeee :/
a fotka fryzurki?
a rozmawialaś z lekarzem? tak jak obserwuje jak chodzi to raczej na plaskiej stopie, oczywiście na palcach też mu się zdarza ale bardzo rzadko

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
a ciemu ?

buuzi dla Leosia, może czuje problem z cycami?

osz kurna ja 148
kurcze a wiesz,że na to nie wpadłam może być że wyczuwa bo i ja jestem lekko podlamana tym faktem a jeszcze ostatnio mam troszkę stresów
ech.....
Stary 2013-09-27, 21:13   #4319
hope01
Zakorzenienie

154

Marsi mój swego czasu też paluszki przykurczał, przeszło.. jak zakładam buty to automatycznie przykrucz w obu stopach, paluchy chowa

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

kurde myślę czy by się na blond nie zmienić ...

Stary 2013-09-27, 21:17   #4320
nancykenator
Zakorzenienie

marsi no właśnie z lekarzem nie bo stwierdziłam, że poczekam i teraz widzę, że zdecydowanie mniej przykurcza głównie jak coś robię, czego nie lubi i jak mu coś na stópki zakładam...
hope blond? w sumie czemu nie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości