|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielczanki "po" część 3.
Znalazlam sklep w ktorym mam bezplatna dostawe z odbiorem w aptece w Jedrzejowie. Jako ze wizaz zaslania adres to napisze ze ta apteka nazywa sie Dbam o zdrowie.
Zobacze jeszcze czy sa te produkty, ktore mam zamiar kupic.
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2013-09-04 o 14:44 |
|
|
|
|
#1112 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Ja w sobotę wróciłam z przedłużonego urlopu i ... udało się wejść na Rysy. A tak się zapierałam, że nie wejdę i nie dam rady. A jednak
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
Przy okazji, że nikt nic nie pisze, to załączam zdjęcie ze szczytu
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Kielczanki "po" część 3.
"Pojawoam sie i znikam"
czesc dziewczyny to znowu ja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1115 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Kielczanki "po" część 3.
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Kielczanki "po" część 3.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kielczanki "po" część 3.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kielczanki "po" część 3.
A co tu znowu taka cisza?
|
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Faktycznie wątek już coraz bardziej przymiera ![]() My w niedziele byliśmy na jednodniowym wypadzie do Zakopanego. Dziadek Wiki kupił jej strój góralki, babci dokupiła kierpce i ciupagę. Ciekawe jak będzie wyglądała. Niestety nie udało się na dłużej pojechać, ponieważ Tż-et szedł na nocną zmianę. Może w przyszłym roku się uda. Barwineczek słodkiego masz synka |
|
|
|
|
#1121 |
|
Wtajemniczenie
|
siacha_ck - to strasznie krótko byliście w samym mieście. Opłacało się w ogóle jechać ?
A jak tam Twoja praca? Zadowolona jesteś? |
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby pogoda była do bani to wtedy faktycznie by się nie opłacało. Akurat w Zakopanem było piękne słońce a w Kielcach lało.
Trochę sobie pospacerowaliśmy, inne powietrze też zrobiło dobrze dla Wiki, ponieważ całą powrotną drogę przespała. W domu jeszcze może ze 2h pochodziła i poszła spać. Z pracy jestem bardzo zadowolona, lepiej nie mogłam trafić
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Kobietki
My w zakopanem bylismy na poczatku wrzesnia. Trafilismy w cudowna pogode Matysia świetnie zniosła pobyt, dużo spała "lalalalalowała" pozdrawiamy!
|
|
|
|
|
#1124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1125 | |||
|
Zakorzenienie
|
łoooooooooooo robi wrażenie, ja bym na pewno nie dała rady
![]() Cytat:
a widzę że z temperamentem taki sam jak moja Nicola, też szybko się nudzi, mi kręgosłup też pękał i marzyłam kiedy zacznie chodzić. Dobrze że wyluzowałaś trzymaj tak dalej. Wróciłaś do pracy? czy siedzisz z synkiemCytat:
od razu inaczej człowiek patrzy na świat![]() Cytat:
|
|
|
#1126 |
|
Zadomowienie
|
yhyyy
siedzimy już na rodzicielskim sobie Mama i córa zadowolone A jak tam Nikola? Ona juz duża Pannica jest!
|
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na dodatek rozrabiara (pomysłowość godna Nobla) z motorkiem w dupie
|
|
|
#1128 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale my się wcale nie starzejemy tylko dzieci dorośleją
|
|
|
#1130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczne Cytat:
i sliczny jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam sie A ja wlasnie zjadlam sniadanie - probuje uspic Aleksa, bo chcialam poprasowac i umyc glowe, ale cos nie moze usnac. Moj skarb ma juz 2,5 miesiaca i z kazdym dniem jest coraz fajniejszy. Marys to lobuzica nie z tej ziemi - ile to dziecko ma energii i pomyslow - ciekawe po kim.
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu prosze moje pociechy
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! 12.06.2010![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2013-10-05 o 08:38 |
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
Cudności
siacha - ooo tak, daj zdjęcie Wiki w stroju A co do wejścia na Rysy - trochę kondycji mieć trzeba, bo w zasadzie od Morskiego Oka to się idzie cały czas w góóóóórę. Ja następnego dnia miałam takie zakwasy, że szok - szczególnie w rękach, no bo jakby nie było łańcuchów się trzeba było trzymać. Ale nie żałuję, choć wcześniej nie chciałam tam iść |
|
|
|
|
#1135 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja to zywe zrebro az sie boje co bedzi jak zacznie chodzic ![]() Cytat:
cudne dzieciaki! |
||
|
|
|
|
#1136 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1137 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki - takie dwa łobuzy. No moze Marysia łobuz, bo Aleks grzeczny poki co, jak Marysia jak byla w jego wieku
A ja dzis mialam sprzatac, ale Aleks ma chyba skok i nie mogl biedny usnac i wszystko mu nie pasowalo. Ponadto poci sie jak nie wiem, w domu fakt pale, ale wietrze rownoczesnie i mlody w samym body z krotkim, juz nawet skarpetek nie zakladam, zeby biedny "odetchnal" Jutro rano wpadna dwie kolezanki, a po 15 kolezanka z pracy z mezem i corka. Marysia bedzie miala sie z kim bawic, bo mala rok strasza od mojej.
|
|
#1139 |
|
Rozeznanie
|
Dobrze )w zerówce juz jest
z chęcią chodzi -baaaa nawet ją mam bardzo pózno odbierać,bo nie zdąża sie wybawić...nowe koleżanki,przyjaciółki... mleczaki jej praktycznie jeden po drugim wylatują-wróżka chyba jakiś bank musi obrabować ![]() A tu zdjęcie Marcelinki z wakacji
30.04.2011 już żona![]() Edytowane przez kamila23106 Czas edycji: 2013-09-27 o 22:05 |
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinka jest przeslodka
A ja ogarnelam prasowanie - jak ja tego nienawidze robic. ![]() Ide spac, bo rano pobudka, no i ze dwie w nocy na karmienie. ![]() Buziaaaa
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Moj skarb ma juz 2,5 miesiaca i z kazdym dniem jest coraz fajniejszy. Marys to lobuzica nie z tej ziemi - ile to dziecko ma energii i pomyslow - ciekawe po kim.
12.06.2010