|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII
|
|
|
|
#812 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ponadto pamiętam kiedyś Olgę Frycz u Wojewódzkiego, ona grała w filmie Wszystko, co kocham. On się jej zapytał, kiedy rozpoczął się w Polsce stan wojenny... Panna Olga, mimo że grała w filmie, gdzie jednym z wątków był początek stanu wojennego nie wiedziała, kiedy rozpoczął się stan wojenny (nie potrafiła wymienić nawet roku!). Dla mnie to ta sama liga, co zmalowana, co tam, szkoła dla wizażystek czy wizażystyczna, stan wojenny czy stan przedmiesiączkowy, Siedlce czy Sevilla...
|
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
#wpieprzampizzę #dieta
|
|
|
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, jak dobrze, że "dla ciebie" i jak dobrze, że nie jesteś nauczycielem, jak mniemam
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------
|
#816 |
|
Konto usunięte
|
A co to ma do rzeczy? Muszę być xyz, żeby twierdzić, iż używanie słów typu szkoły wizażystyczne w stosunku do profesji, w którym pretenduje się do bycia specjalistą, jest żenujące? Odpowiem, żeby Ci było łatwiej - nie, nie muszę być. EOT.
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
Labi, masz racje we wszystkim co piszesz, ale w odniesieniu do dzieci i młodzieży - dorośli ludzie powinni brać sprawy w swoje ręce, bezapelacyjnie, nie powinno się w żaden sposób tego usprawiedliwiać. to działa wtedy jak przyzwolenie na trwanie w tym stanie do końca, bo przecież zawsze można zwalić na dysleksje czy inne takie. można nic nie wiedzieć o historii Polski, ale mówić i pisać poprawnie każdy dorosły powinien umieć, to człowiekowi towarzyszy całe życie, codziennie, a nierzadko utrudnia życie innym. jak komuś poprawne mówienie i pisanie nie przychodzi naturalnie to powinien brać byka za rogi, konkretnie, bo jak się chce to się da. nikt nie mówił, że będzie lekko.
|
|
|
|
#818 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy wiecie, ale u Princess można wygrać rower.
http://rockglamprincess.blogspot.com...-i-wygraj.html Fajny, jakbym umiała jeździć to bym taki sobie kupiła. Tylko nie różowy bo by się kłócił z moimi czarnymi ciuchami.
|
#819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przetłumaczyć Ci czy sama się domyślisz, o co chodziło w mojej poprzedniej wypowiedzi? Od kiedy hydraulik musi pięknie mówić o tym jak skręca kolanko? Zmalowana: jej kanał, jej podwórko, ty możesz oglądać, ale nie musisz. ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Idę spać, nie mam siły już kręgosłup mnie boli, stara jestem
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-09-27 o 22:45 |
||
|
|
|
#820 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokladnie, tym bardziej,ze Zmalowana nie jest zwyklym Nowakiem, ona "gada" do tysiecy osob na YT, a teraz jeszcze DDTVN...jasne,nie da sie byc idealem,ale to jakie bledy ona popelnia to az momentami jest zenujace. Najgorsze jest to,ze to wciaz jedne i te same pomylki i zadnej poprawy. Odnosze wrazenie,ze Zmalowana jest zbyt pewna siebie,zeby cokolwiek z tym zrobic,tak jak w przypadku angielskiego...twiedzila, ze przeciez nie kazdy musi go znac,tak samo usprawiedliwiala swoje nieogarniecie jezykowe dysleksja...wydaje mi sie,ze Marcie raczej sie nie chce,bo gdyby chciala to tak jak z mejkapem w koncu doszla do czegos,a napewno na pocztaku jej warsztat nie byl na takim poziomie na jakim jest teraz Gdyby troche poczytala, poszerzyla zasob slow itd...![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
ja osobiscie,nawet takiej maszyny bym od niej nie chciala aaa niech sie wypcha bombami i woskami z YC
|
||
|
|
|
#821 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co Ty na to? #giftzhejtunawizarzu
Edytowane przez FreshStrawberry Czas edycji: 2013-09-27 o 23:03 |
|
|
|
|
#825 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oooj zapiskow to bys miala tyle,ile jutuberki kosmetykow ![]() Ja do dzis mam taki zeszyt z tekstami nauczycieli, szczegolnie z gimnazjum gdzies w piwnicy lezy dla potomnych
|
|
|
|
|
#827 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja do dziś pamietam zapach kolorowych żelopisów, którymi, mając 7 lat, rąbałam w zeszycie szlaczki w pierwszy dzień szkoły
|
|
|
|
|
#829 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jutuberki swoje pierwsze filmy to chyba kalkulatorem krecily wiec maja jak najbardziej co wspominac---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
oo jaaa! a mialas takie zelopisy z brokatem? aaah masz racje,piekny czas
|
||
|
|
|
#830 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Pamiętam jak nauczyciel matematyki powiedział nam, że się zamiast się rozwijać, to się cofamy w rozwoju. Innym razem nazwał nas nieparzystnokopytnymi i cokolwiek miał na myśli tylko dla niego wydało się to śmieszne. Taki jakiś dziwak był z niego. Długo nie popracował. Ale bazgrolenie i rysowanie na końcu zeszytu to był standard. I liściki do koleżanki obok - to to nawet i na studiach było.![]() Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-09-27 o 23:20 |
|
|
|
|
#831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#832 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#833 |
|
Rozeznanie
|
Jak już jesteśmy w temacie nauki, to na usosa chciałam wejść, ale oczywiście nie żyje. Czy ta strona czasami działa?
Mój chłopak ma na studiach babę chorą psychicznie, wieczorem jej psychotropy przestają działać i drze się na całą sale że zabije swoją siostre su*e i żałuje że swojego męża nie zaje**ła ![]() btw, ej na egzaminie zawodowym, spojrzałam się na kumpele, ona spojrzała się na mnie i podbiła baba z komisji że to moje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie Może myślała że się telepatycznie porozumiewamy?
Edytowane przez imbaa Czas edycji: 2013-09-27 o 23:31 |
|
|
|
#834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o nauczyciela...
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja w gimn. mialam taka babke od polskiego,dziwna byla uwiziela sie na mnie i moje 2kolezanki, chciala nas do sadu podac, bo twierdzila,ze jak siedzi z mezem wieczorem w domu, na kanapie to slyszy moj i moich kolezanek smiech,ze ja przesladujemy ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- dziewczyna wybiegla z sali z placzem, juz nie wrocila. Za to szanowy pan dr inz. wrocil na uczelnie z obitym ryjcem (narzeczony dziewczyny sie troszke zdenerwowal )..minel y 2 lata a Pan M. dalej "uczy" i ma sie swietnie
|
|
|
|
|
#836 | |||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() [1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;43028367]Pokazało mi sie na fejsie bo koleżanka chce wygrać -.-[/QUOTE] Aha Cytat:
O rany to babka faktycznie jakaś nie teges. Masakra![]() W podstawówce miałam taką nauczycielkę z biologii właśnie. Przez pół lekcji patrzyła w okno, bawiła się włosami i płakała. Czasami nagle otwierała dziennik i pytała wszystkich po kolei jak leci.![]() Z tą telepatią to śmieszna sprawa, bo mi się zdarzyło coś podobnego. Pisaliśmy sprawdzian i ja oraz jeszcze inna dziewczyna miałyśmy w taki sam sposób rozwiązane zdania. Wyniki były dobre, ale rozwiązałyśmy to innym sposobem niż nas uczyła ta nauczycielka, bo chodziłyśmy na korki do tej samej babeczki. No i nauczycielka postawiła nam pałę, mimo że wyniki były dobre i wszystko było ok. Jezzuuu jak moja mama się wtedy wściekła na nią. Ogólnie nie znosiłam liceum.![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że nie pozwolił sobie więcej na takie teksty...
|
|||
|
|
|
#837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo na sprawdzianach miałam poprzekreślane 1 punkt na 0 żebym tylko nie miała wyższej oceny niż 2. Dobrze że głupia pi*a poszła sobie na uniwersytet wykładać, chociaż współczuję jej studentom
|
|
|
|
|
#838 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Raz stwierdzil,ze obserwuje mnie od poczatku semstru,bo mam ladne oczy! ale,ze wydaje mu sie,ze jestem zbyt bierna na zajeciach i jesli taka jestem w "milosci" to wspolczuje mojemu partnerowi.....grupa byla w szoku ja tez..![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
uwiziela sie na mnie i moje 2kolezanki, chciala nas do sadu podac, bo twierdzila,ze jak siedzi z mezem wieczorem w domu, na kanapie to slyszy moj i moich kolezanek smiech,ze ja przesladujemy widzicie juz wtedy mialam zadatki na HEATERKE ![]() ! |
||
|
|
|
#839 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Wylewają swoje żale na uczniów. Rozumiem, że można się zdenerwować na zajęciach, ale bez przesady.![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#840 | |
|
Raczkowanie
|
Aggie81irl : " To jest cudowny zapach, oczywiscie JANKI KENDEL" luuudzie trzymajcie mnie, kobieta mieszka 7 lat w irl !
![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
skoro za nic nas do sadu chciala podac?! to jej dokuczalysmy na rozne sposoby a nasz smiech..no fakt byl "specyficzny" i glosny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

co bys zdarzyla pare tych haszow zebrac
zanim era polskich jutuberek dobiegnie konca

Ponadto pamiętam kiedyś Olgę Frycz u Wojewódzkiego, ona grała w filmie Wszystko, co kocham. On się jej zapytał, kiedy rozpoczął się w Polsce stan wojenny... Panna Olga, mimo że grała w filmie, gdzie jednym z wątków był początek stanu wojennego nie wiedziała, kiedy rozpoczął się stan wojenny (nie potrafiła wymienić nawet roku!). Dla mnie to ta sama liga, co zmalowana, co tam, szkoła dla wizażystek czy wizażystyczna, stan wojenny czy stan przedmiesiączkowy, Siedlce czy Sevilla...

a jeśli chodzi o nauczyciela...
)..minel y 2 lata a Pan M. dalej "uczy" i ma sie swietnie
Masakra
Czasami nagle otwierała dziennik i pytała wszystkich po kolei jak leci.