Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-27, 22:18   #811
imbaa
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII

Cytat:
Napisane przez FreshStrawberry Pokaż wiadomość

Mysl,oby szybko co bys zdarzyla pare tych haszow zebrac
zanim era polskich jutuberek dobiegnie konca

Jestę artystę nie pracuję pod presją
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:21   #812
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Szczerze to niektóre wypowiedzi tak zabrzmiały- że jest głupia po prostu. Jednak na tel nie chce mi się szukać i cytować wszystkich.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dla mnie to, co ona prezentuje to po prostu niechlujstwo językowe. Dla mnie ta sama liga co nieznajomość historii, geografii czy najważniejszych polityków w kraju. Sama nigdy nie byłam orłem z historii czy geografii, ale wiele rzeczy dowiedziałam się teraz, kiedy jestem już dorosła (po prostu żeby kiedyś nie zrobić z siebie idiotki, jak gadam o kraju z kimś zza granicy). Ostatnio oglądałam w tv jakiś program, byli autostopowicze (!!!) z Warszawy. Było jakieś pytanie, podane miasta, m. in. Siedlce. Oni nie wiedzieli, gdzie są Siedlce (duże miasto 100 km na wschód od Warszawy) Ponadto pamiętam kiedyś Olgę Frycz u Wojewódzkiego, ona grała w filmie Wszystko, co kocham. On się jej zapytał, kiedy rozpoczął się w Polsce stan wojenny... Panna Olga, mimo że grała w filmie, gdzie jednym z wątków był początek stanu wojennego nie wiedziała, kiedy rozpoczął się stan wojenny (nie potrafiła wymienić nawet roku!). Dla mnie to ta sama liga, co zmalowana, co tam, szkoła dla wizażystek czy wizażystyczna, stan wojenny czy stan przedmiesiączkowy, Siedlce czy Sevilla...
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:23   #813
patisia123
Zakorzenienie

#wpieprzampizzę #dieta
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:26   #814
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość

Jestę artystę nie pracuję pod presją

ooooł noł, w takim razie przepraszam

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
#wpieprzampizzę #dieta
#prawiejakRockGlamPrinces s
FreshStrawberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:30   #815
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Dla mnie to, co ona prezentuje
Uff, jak dobrze, że "dla ciebie" i jak dobrze, że nie jesteś nauczycielem, jak mniemam

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
#wpieprzampizzę #dieta
Cytat:

#prawiejakRockGlamPrinces s
Stary 2013-09-27, 22:33   #816
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Uff, jak dobrze, że "dla ciebie" i jak dobrze, że nie jesteś nauczycielem, jak mniemam
A co to ma do rzeczy? Muszę być xyz, żeby twierdzić, iż używanie słów typu szkoły wizażystyczne w stosunku do profesji, w którym pretenduje się do bycia specjalistą, jest żenujące? Odpowiem, żeby Ci było łatwiej - nie, nie muszę być. EOT.
Stary 2013-09-27, 22:37   #817
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Labi, masz racje we wszystkim co piszesz, ale w odniesieniu do dzieci i młodzieży - dorośli ludzie powinni brać sprawy w swoje ręce, bezapelacyjnie, nie powinno się w żaden sposób tego usprawiedliwiać. to działa wtedy jak przyzwolenie na trwanie w tym stanie do końca, bo przecież zawsze można zwalić na dysleksje czy inne takie. można nic nie wiedzieć o historii Polski, ale mówić i pisać poprawnie każdy dorosły powinien umieć, to człowiekowi towarzyszy całe życie, codziennie, a nierzadko utrudnia życie innym. jak komuś poprawne mówienie i pisanie nie przychodzi naturalnie to powinien brać byka za rogi, konkretnie, bo jak się chce to się da. nikt nie mówił, że będzie lekko.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:39   #818
lovically
Zadomowienie

Nie wiem czy wiecie, ale u Princess można wygrać rower.
http://rockglamprincess.blogspot.com...-i-wygraj.html
Fajny, jakbym umiała jeździć to bym taki sobie kupiła. Tylko nie różowy bo by się kłócił z moimi czarnymi ciuchami.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:44   #819
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
A co to ma do rzeczy? Muszę być xyz, żeby twierdzić, iż używanie słów typu szkoły wizażystyczne w stosunku do profesji, w którym pretenduje się do bycia specjalistą, jest żenujące? Odpowiem, żeby Ci było łatwiej - nie, nie muszę być. EOT.
Wooow, aż mi w pięty poszło
masakra
przetłumaczyć Ci czy sama się domyślisz, o co chodziło w mojej poprzedniej wypowiedzi?

Od kiedy hydraulik musi pięknie mówić o tym jak skręca kolanko?
Zmalowana: jej kanał, jej podwórko, ty możesz oglądać, ale nie musisz.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
Labi, masz racje we wszystkim co piszesz, ale w odniesieniu do dzieci i młodzieży - dorośli ludzie powinni brać sprawy w swoje ręce, bezapelacyjnie, nie powinno się w żaden sposób tego usprawiedliwiać. to działa wtedy jak przyzwolenie na trwanie w tym stanie do końca, bo przecież zawsze można zwalić na dysleksje czy inne takie. można nic nie wiedzieć o historii Polski, ale mówić i pisać poprawnie każdy dorosły powinien umieć, to człowiekowi towarzyszy całe życie, codziennie, a nierzadko utrudnia życie innym. jak komuś poprawne mówienie i pisanie nie przychodzi naturalnie to powinien brać byka za rogi, konkretnie, bo jak się chce to się da. nikt nie mówił, że będzie lekko.
Ok, ale Wy nie rozumiecie, że to jest problem z dzieciństwa, który został najprawdopodobniej zaniedbany przez jej nauczycieli i rodziców? Sama o tym mówiła. Teraz to ona se może, ale jak będzie chciała, to sobie to zmieni, a jesli nie, to jedyne co, można albo ściszyć, albo zmienić kanał.

Idę spać, nie mam siły już kręgosłup mnie boli, stara jestem

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-09-27 o 22:45
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:46   #820
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:

Dokladnie, tym bardziej,ze Zmalowana nie jest zwyklym Nowakiem, ona "gada" do tysiecy osob na YT, a teraz jeszcze DDTVN...jasne,nie da sie byc idealem,ale to jakie bledy ona popelnia to az momentami jest zenujace. Najgorsze jest to,ze to wciaz jedne i te same pomylki i zadnej poprawy. Odnosze wrazenie,ze Zmalowana jest zbyt pewna siebie,zeby cokolwiek z tym zrobic,tak jak w przypadku angielskiego...twiedzila, ze przeciez nie kazdy musi go znac,tak samo usprawiedliwiala swoje nieogarniecie jezykowe dysleksja...wydaje mi sie,ze Marcie raczej sie nie chce,bo gdyby chciala to tak jak z mejkapem w koncu doszla do czegos,a napewno na pocztaku jej warsztat nie byl na takim poziomie na jakim jest teraz Gdyby troche poczytala, poszerzyla zasob slow itd...

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Nie wiem czy wiecie, ale u Princess można wygrać rower.
http://rockglamprincess.blogspot.com...-i-wygraj.html
Fajny, jakbym umiała jeździć to bym taki sobie kupiła. Tylko nie różowy bo by się kłócił z moimi czarnymi ciuchami.
Wiemy,wiemy ja osobiscie,nawet takiej maszyny bym od niej nie chciala aaa niech sie wypcha bombami i woskami z YC
Stary 2013-09-27, 22:51   #821
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Wooow, aż mi w pięty poszło
masakra
przetłumaczyć Ci czy sama się domyślisz, o co chodziło w mojej poprzedniej wypowiedzi?

Od kiedy hydraulik musi pięknie mówić o tym jak skręca kolanko?
Zmalowana: jej kanał, jej podwórko, ty możesz oglądać, ale nie musisz.
Nie prezentuję Twojego poziomu i moim celem nie było "słanie Ci w pięty" (ani nikomu, zresztą chyba nigdy nie starałam się tutaj nikomu "słać w pięty", nawet jeśli nie lubię jakiejś youtuberki), ale skoro tak bardzo Cię to bawi, to miło, że chociaż tyle. Możesz sobie tłumaczyć co chcesz, poza tym, jak nie widzisz różnicy, między "pięknym" a poprawnym wysławianiem się to też nie bardzo rozumiem, czemu wysyłasz do mnie jakieś "zabawne" emotki, odsyłasz do jakichś strzępów moich słów itd. itp. Skoro Ci to nie przeszkadza, to oglądaj ją i słuchaj dalej, ale wyluzuj i daj innym, przeciętnym i jak widać po Twojej reakcji - śmiesznym, mieć też swoje zdanie. I na tym niech zakończę temat.
Stary 2013-09-27, 22:57   #822
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Nie prezentuję Twojego poziomu i moim celem nie było "słanie Ci w pięty" (ani nikomu, zresztą chyba nigdy nie starałam się tutaj nikomu "słać w pięty", nawet jeśli nie lubię jakiejś youtuberki), ale skoro tak bardzo Cię to bawi, to miło, że chociaż tyle. Możesz sobie tłumaczyć co chcesz, poza tym, jak nie widzisz różnicy, między "pięknym" a poprawnym wysławianiem się to też nie bardzo rozumiem, czemu wysyłasz do mnie jakieś "zabawne" emotki, odsyłasz do jakichś strzępów moich słów itd. itp. Skoro Ci to nie przeszkadza, to oglądaj ją i słuchaj dalej, ale wyluzuj i daj innym, przeciętnym i jak widać po Twojej reakcji - śmiesznym, mieć też swoje zdanie. I na tym niech zakończę temat.
O jaaa dziewczyny, gdyby tylko Zmalowana wiedziala,ze poroznila swoja skromna osoba, dwie HEATUJACE HEATERKI + 100000000000000 do fejmu !
Stary 2013-09-27, 22:59   #823
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
O jaaa dziewczyny, gdyby tylko Zmalowana wiedziala,ze poroznila swoja skromna osoba, dwie HEATUJACE HEATERKI + 100000000000000 do fejmu !
Włacha!! Ja licze na jakiś gift od Zmalowanej, nie wiem, jakiś Clarisonic
Stary 2013-09-27, 23:01   #824
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Włacha!! Ja licze na jakiś gift od Zmalowanej, nie wiem, jakiś Clarisonic
Hmmm a moze jakas mala metamorfoza? albo nie! KURS W SZKOLE WIZAZYSTYCZNEJ u Zmalowanej co Ty na to? #giftzhejtunawizarzu

Edytowane przez FreshStrawberry
Czas edycji: 2013-09-27 o 23:03
Stary 2013-09-27, 23:04   #825
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Hmmm a moze jakas mala metamorfoza? albo nie! KURS W SZKOLE WIZAZYSTYCZNEJ u Zmalowanej co Ty na to? #giftzhejtunawizarzu
Ja chętnie. W szkole zawsze tworzyłam zeszyty ze wspomnieniami, najlepszymi tekstami nauczycieli i ludzi z klasy, czuję, że u Zmalowanej szybko bym zapełniła duży zeszyt.
Stary 2013-09-27, 23:08   #826
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Ja chętnie. W szkole zawsze tworzyłam zeszyty ze wspomnieniami, najlepszymi tekstami nauczycieli i ludzi z klasy, czuję, że u Zmalowanej szybko bym zapełniła duży zeszyt.
No to trzeba jej delikatnie podsunac taki pomysl oooj zapiskow to bys miala tyle,ile jutuberki kosmetykow

Ja do dzis mam taki zeszyt z tekstami nauczycieli, szczegolnie z gimnazjum gdzies w piwnicy lezy dla potomnych
Stary 2013-09-27, 23:13   #827
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Ja do dzis mam taki zeszyt z tekstami nauczycieli, szczegolnie z gimnazjum gdzies w piwnicy lezy dla potomnych
Ja też mam, najlepiej wspominam z liceum. Na studiach przerzuciłam się na mazanie jakichś bazgrołów, mam więcej rysunków i historii obrazkowych (mimo że totalnie nie umiem rysować). Ale niewątpliwie jak wrócę do starych notatek to będę je przeglądać z sentymentem. Prawie jak youtuberki swoje pierwsze filmy
Stary 2013-09-27, 23:14   #828
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

a ja do dziś pamietam zapach kolorowych żelopisów, którymi, mając 7 lat, rąbałam w zeszycie szlaczki w pierwszy dzień szkoły ( i plecak z Kulfonem i Moniką ) to był piękny czas
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 23:18   #829
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Ja też mam, najlepiej wspominam z liceum. Na studiach przerzuciłam się na mazanie jakichś bazgrołów, mam więcej rysunków i historii obrazkowych (mimo że totalnie nie umiem rysować). Ale niewątpliwie jak wrócę do starych notatek to będę je przeglądać z sentymentem. Prawie jak youtuberki swoje pierwsze filmy
Ja wczoraj wlasnie wspominalam z kolezankami z klasy jeszcze z gimn. masakra co sie usmialysmy plakalysmy ze smiechu! ja w liceum jakos nie mialam charakterystycznych nauczycieli, na studiach tez zaczelam bazgrolic,zeby tylko wysiedziec na nudnych wykladach

Jutuberki swoje pierwsze filmy to chyba kalkulatorem krecily wiec maja jak najbardziej co wspominac

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:

a ja do dziś pamietam zapach kolorowych żelopisów, którymi, mając 7 lat, rąbałam w zeszycie szlaczki w pierwszy dzień szkoły ( i plecak z Kulfonem i Moniką ) to był piękny czas

oo jaaa! a mialas takie zelopisy z brokatem? bo ja tak aaah masz racje,piekny czas czasami chcialbym miec znow te 10 lat i takie problemy jak wtedy
Stary 2013-09-27, 23:18   #830
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
A ja nie zapisywałam i teraz żałuję, bo niektóre teksty były przekomiczne, ale niestety nie brakowało też chamskich. Pamiętam jak nauczyciel matematyki powiedział nam, że się zamiast się rozwijać, to się cofamy w rozwoju. Zapadła wtedy bardzo niezręczna cisza w klasie - taki tam ZONK. Innym razem nazwał nas nieparzystnokopytnymi i cokolwiek miał na myśli tylko dla niego wydało się to śmieszne. Taki jakiś dziwak był z niego. Długo nie popracował.
Ale bazgrolenie i rysowanie na końcu zeszytu to był standard. I liściki do koleżanki obok - to to nawet i na studiach było.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-09-27 o 23:20
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 23:22   #831
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
A ja nie zapisywałam i teraz żałuję, bo niektóre teksty były przekomiczne, ale niestety nie brakowało też chamskich. Pamiętam jak nauczyciel matematyki powiedział nam, że się zamiast się rozwijać, to się cofamy w rozwoju. Zapadła wtedy bardzo niezręczna cisza w klasie - taki tam ZONK. Innym razem nazwał nas nieparzystnokopytnymi i cokolwiek miał na myśli tylko dla niego wydało się to śmieszne. Taki jakiś dziwak był z niego. Długo nie popracował.

ehhh to jeszcze nic..na Iszym roku studiow, facet od matmy do ciezarnej kolezanki z grupy pod tablica: "Gdybys zamiast nog czesciej rozkladala ksiazke od matematyki , to by Ci to na lepsze wyszlo" to dopiero ZONK
Stary 2013-09-27, 23:26   #832
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Konto usunięte

Cytat:

Ja chcę jaaaaaaaa!!! Zrobię wszystko za portret Karoliny
Jak to się mówi - zabłądziłaś?
Pokazało mi sie na fejsie bo koleżanka chce wygrać -.-
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 23:28   #833
imbaa
Rozeznanie

Jak już jesteśmy w temacie nauki, to na usosa chciałam wejść, ale oczywiście nie żyje. Czy ta strona czasami działa?

Mój chłopak ma na studiach babę chorą psychicznie, wieczorem jej psychotropy przestają działać i drze się na całą sale że zabije swoją siostre su*e i żałuje że swojego męża nie zaje**ła

btw, ej na egzaminie zawodowym, spojrzałam się na kumpele, ona spojrzała się na mnie i podbiła baba z komisji że to moje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie Może myślała że się telepatycznie porozumiewamy?

Edytowane przez imbaa
Czas edycji: 2013-09-27 o 23:31
Stary 2013-09-27, 23:35   #834
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
ehhh to jeszcze nic..na Iszym roku studiow, facet od matmy do ciezarnej kolezanki z grupy pod tablica: "Gdybys zamiast nog czesciej rozkladala ksiazke od matematyki , to by Ci to na lepsze wyszlo" to dopiero ZONK
współczuję jej a jeśli chodzi o nauczyciela...
Stary 2013-09-27, 23:39   #835
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Jak już jesteśmy w temacie nauki, to na usosa chciałam wejść, ale oczywiście nie żyje. Czy ta strona czasami działa?

Mój chłopak ma na studiach babę chorą psychicznie, wieczorem jej psychotropy przestają działać i drze się na całą sale że zabije swoją siostre su*e i żałuje że swojego męża nie zaje**ła

btw, ej na egzaminie zawodowym, spojrzałam się na kumpele, ona spojrzała się na mnie i podbiła baba z komisji że to moje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie Może myślała że się telepatycznie porozumiewamy?

a ja w gimn. mialam taka babke od polskiego,dziwna byla uwiziela sie na mnie i moje 2kolezanki, chciala nas do sadu podac, bo twierdzila,ze jak siedzi z mezem wieczorem w domu, na kanapie to slyszy moj i moich kolezanek smiech,ze ja przesladujemy

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
współczuję jej a jeśli chodzi o nauczyciela...
dziewczyna wybiegla z sali z placzem, juz nie wrocila. Za to szanowy pan dr inz. wrocil na uczelnie z obitym ryjcem (narzeczony dziewczyny sie troszke zdenerwowal)..minel y 2 lata a Pan M. dalej "uczy" i ma sie swietnie
Stary 2013-09-27, 23:43   #836
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
To naprawdę jest przegięcie, zgłosiłabym to gdzieś.
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;43028367]Pokazało mi sie na fejsie bo koleżanka chce wygrać -.-[/QUOTE]
Aha

Cytat:

O rany to babka faktycznie jakaś nie teges. Masakra

W podstawówce miałam taką nauczycielkę z biologii właśnie. Przez pół lekcji patrzyła w okno, bawiła się włosami i płakała. Czasami nagle otwierała dziennik i pytała wszystkich po kolei jak leci.

Z tą telepatią to śmieszna sprawa, bo mi się zdarzyło coś podobnego. Pisaliśmy sprawdzian i ja oraz jeszcze inna dziewczyna miałyśmy w taki sam sposób rozwiązane zdania. Wyniki były dobre, ale rozwiązałyśmy to innym sposobem niż nas uczyła ta nauczycielka, bo chodziłyśmy na korki do tej samej babeczki. No i nauczycielka postawiła nam pałę, mimo że wyniki były dobre i wszystko było ok. Jezzuuu jak moja mama się wtedy wściekła na nią.Oczywiście nauczycielka uznała, że ściągałyśmy od siebie i z tego powodu miałyśmy banię. To nic, że ja siedziałam w drugiej ławce, a ona w ostatniej. I w dodatku przyznała, że miałyśmy dobrze rozwiązane zadania, ale na pewno ściągałyśmy od siebie. Ogólnie nie znosiłam liceum.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:

dziewczyna wybiegla z sali z placzem, juz nie wrocila. Za to szanowy pan dr inz. wrocil na uczelnie z obitym ryjcem (narzeczony dziewczyny sie troszke zdenerwowal)..minel y 2 lata a Pan M. dalej "uczy" i ma sie swietnie
Aha, czyli ma nauczkę. Mam nadzieję, że nie pozwolił sobie więcej na takie teksty...
Stary 2013-09-27, 23:48   #837
imbaa
Rozeznanie

Cytat:

Aha

W podstawówce miałam taką nauczycielkę z biologii właśnie. Przez pół lekcji patrzyła w okno, bawiła się włosami i płakała. Czasami nagle otwierała dziennik i pytała wszystkich po kolei jak leci.

Z tą telepatią to śmieszna sprawa, bo mi się zdarzyło coś podobnego. Pisaliśmy sprawdzian i ja oraz jeszcze inna dziewczyna miałyśmy w taki sam sposób rozwiązane zdania. Wyniki były dobre, ale rozwiązałyśmy to innym sposobem niż nas uczyła ta nauczycielka, bo chodziłyśmy na korki do tej samej babeczki. No i nauczycielka postawiła nam pałę, mimo że wyniki były dobre i wszystko było ok. Jezzuuu jak moja mama się wtedy wściekła na nią.Oczywiście nauczycielka uznała, że ściągałyśmy od siebie i z tego powodu miałyśmy banię. To nic, że ja siedziałam w drugiej ławce, a ona w ostatniej. I w dodatku przyznała, że miałyśmy dobrze rozwiązane zadania, ale na pewno ściągałyśmy od siebie. Ogólnie nie znosiłam liceum.
Ja miałam jednego roku nauczycielke od polskiego która mnie nienawidziła bo... nie byłam głupia. Generalnie zawsze mnie polski jarał, wiecie te wiersze, pisanie prac, czytanie książek, uwielbiałam to! Czytałam wszystkie lektury, zawsze przygotowana. A ona darła sie na mnie i reszte klasy że matury nie zdamy bo jesteśmy debilami (tak mówiła). Najlepsze było jak odpowiadałam dobrze na pytanie a ona na to że źle i mówiła to samo innymi słowami. Albo na sprawdzianach miałam poprzekreślane 1 punkt na 0 żebym tylko nie miała wyższej oceny niż 2. Dobrze że głupia pi*a poszła sobie na uniwersytet wykładać, chociaż współczuję jej studentom
Stary 2013-09-27, 23:53   #838
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:

Aha

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Aha, czyli ma nauczkę. Mam nadzieję, że nie pozwolił sobie więcej na takie teksty...
Hmm to dosc specyficzny czlowiek..mielismy wrazenie,ze chory psychicznie..on co zajecia wyzywal studentow,zapraszal do tablicy i pastwil sie nad nami koszmar. Ile razy uslyszalam,ze nadaje sie raczej do cyrku niz na studia itp.. Raz stwierdzil,ze obserwuje mnie od poczatku semstru,bo mam ladne oczy! ale,ze wydaje mu sie,ze jestem zbyt bierna na zajeciach i jesli taka jestem w "milosci" to wspolczuje mojemu partnerowi.....grupa byla w szoku ja tez..

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Ja miałam jednego roku nauczycielke od polskiego która mnie nienawidziła bo... nie byłam głupia. Generalnie zawsze mnie polski jarał, wiecie te wiersze, pisanie prac, czytanie książek, uwielbiałam to! Czytałam wszystkie lektury, zawsze przygotowana. A ona darła sie na mnie i reszte klasy że matury nie zdamy bo jesteśmy debilami (tak mówiła). Najlepsze było jak odpowiadałam dobrze na pytanie a ona na to że źle i mówiła to samo innymi słowami. Albo na sprawdzianach miałam poprzekreślane 1 punkt na 0 żebym tylko nie miała wyższej oceny niż 2. Dobrze że głupia pi*a poszła sobie na uniwersytet wykładać, chociaż współczuję jej studentom
a ja w gimn. mialam taka babke od polskiego,dziwna byla uwiziela sie na mnie i moje 2kolezanki, chciala nas do sadu podac, bo twierdzila,ze jak siedzi z mezem wieczorem w domu, na kanapie to slyszy moj i moich kolezanek smiech,ze ja przesladujemy widzicie juz wtedy mialam zadatki na HEATERKE !
Stary 2013-09-27, 23:59   #839
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Nie rozumiem takich nauczycieli. O co im chodzi Wylewają swoje żale na uczniów. Rozumiem, że można się zdenerwować na zajęciach, ale bez przesady.

Cytat:

a ja w gimn. mialam taka babke od polskiego,dziwna byla uwiziela sie na mnie i moje 2kolezanki, chciala nas do sadu podac, bo twierdzila,ze jak siedzi z mezem wieczorem w domu, na kanapie to slyszy moj i moich kolezanek smiech,ze ja przesladujemy widzicie juz wtedy mialam zadatki na HEATERKE !
Do lekarza trzeba było ją wysłać.
Stary 2013-09-28, 00:05   #840
FreshStrawberry
Raczkowanie

Aggie81irl : " To jest cudowny zapach, oczywiscie JANKI KENDEL" luuudzie trzymajcie mnie, kobieta mieszka 7 lat w irl !

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Nie rozumiem takich nauczycieli. O co im chodzi Wylewają swoje żale na uczniów. Rozumiem, że można się zdenerwować na zajęciach, ale bez przesady.

Do lekarza trzeba było ją wysłać.
Bylysmy na tyle durne, ze naprawde zaczelysmy sobie z niej robic jaja skoro za nic nas do sadu chciala podac?! to jej dokuczalysmy na rozne sposoby a nasz smiech..no fakt byl "specyficzny" i glosny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości