Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-27, 21:55   #3751
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Może któraś się skusi? http://www.bridelle.pl/?p=51000

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:05   #3752
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
moja niespełniona miłość
Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
jeszcze zapomniałam się pochwalić: kupiłam dziś taki lakier i bardzo mi się kolor podoba. Chce takie pazurki na ślub, tylko ewentualnie na przedostatnim placu jakaś mała ozdoba
piękny kolor Twoje pazurki? boskie!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:29   #3753
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Cześć
Ogłaszam wszystkim że... Kupiłam suknie

http://imageshack.us/photo/my-images/841/qni2.jpg/
gratulacje!
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Witam, Drogie Panie

KUPILAM SUKNIE

Chodzilam po salonach z kolezanka caly dzien w poniedzialek i w sumie tylko 2 suknie przypadly mi do gustu. W czwartek pojechalam z mama i kupilam suknie w salonie Demi Jutro jade jeszcze sobie zdjecie zrobic, bo wersja z 2013 jest niepodobna do mojej kiecki
czekamy na fotki gratulacje!
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
napisze tylko co i jak, bo miałam dac znac w dwóch sprawach i lece nadrabiac wątek
a więc tak
amelia - zaproszenia.... rzeczywiście szału nie robią, spodziewałam się większego luksusu. Mam zestaw nr 8 i żadne nie zrobiło mi wow, do każdego moge sie przyczepic... jak robie zdjecia to wychodza identycznie jak u nich, takze wrzucanie moim zdjec jest bez sensu... powiem wam tylko, że jakośc nadruku jest super, wyarźny itp, ale brakuje im czegoś, sama nie wiem....

welon z allegro 3 metry - jestem zachwycona długim welonem! jest niesamowicie piękny i bardzo, ale to bardzo gęsty, aż za chyba jakoś materiału z jakiego jest zrobiony jest świetna, gęsta siateczka. Do grzebyka welon jest zgrzewany, a nie przyszywany co jest plusem, krótsza wersja dołączona do niego już mniej zachwyca, ale może dlatego że ja jestem bardzo wysoka i u mnie jest doś krótki, ale do rzucania sie nada :P nawet moja mama, która jest bardzo wybredna stwierdziła, ze świetnie wydane 130 zł

Przyszły mi też buty nine west z allegro, pytałam was tu trzy brac czy nie i mam za 100 zł świetne, wygodne buty, idealnie pasujące do mojej sukni, zachwycona jestem
a mogę poprosić link do sprzedawcy długiego welonu?
Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Cześć! Dawno się nie odzywałam, ale miałam troszkę na głowie... Obiecałam wrzucić fotki w mojej sukni, ale mam coś lepszego Właściciel nagrywał film (byłam nieświadoma) i akurat nagrał też mnie i moją kieckę!

Także przedstawiam Wam moją Sincerity 3621, jestem w 1:30 min

Można sobie zastopować

Coś czytałam, że w klubie działo się nie tak... Przykra sprawa Do kogo mogę się zgłosić o dostęp do nowego klubu? Jestem z Wami już rok - wolałabym wrzucać swoje zdjęcia itp. w niedostępnym dla wszystkich miejscu.
suuuper! wyglądasz pięknie
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Dołączam do Was - za rok o tej porze będę tańczyć na swoim weselu
Patrząc na pogodę za oknem (zimnoooooooo) poważnie myślę o sukni z długim rękawem Już nawet znalazłam kilka pięknych. Poniżej linki, co myślicie?

http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4311.html

oraz

http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,19586.html

Niestety nie udało mi się zlokalizować ile kosztują, a strasznie ciekawa jestem.
witaj chyba mam coś dla ciebie
http://www.elizabethpassion.com/kole...n-2013/e-2520t
Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
moja niespełniona miłość
moja też niespełniona takiego mamy pecha że w lipcu już ich nie maaa

kurczę tyle dziewczyn kupiło sukienki,szok! ciekawe czy ja w pon wam oświadczę że mam

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:46   #3754
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Dziewczyny czytam właśnie opinie o Amelia-Wedding i Decorisus w necie i jestem przerażona! Myślałam, że to są dwie bardzo rzetelne firmy, a okazuje się, że jest mnóstwo negatywnych opinii o nich wszędzie! Nie znalazłam firmy która miałaby tak ładne zaproszenia, a zarazem tak tragiczne opinie... Nie wiem teraz czy ryzykować czy dać sobie spokój...

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:47   #3755
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
moja też niespełniona takiego mamy pecha że w lipcu już ich nie maaa

kurczę tyle dziewczyn kupiło sukienki,szok! ciekawe czy ja w pon wam oświadczę że mam
strasznie żałuję, że już ich nie będzie w lipcu! mogłam datę pod kwiatki wybrać
mam nadzieję, że też kupisz

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:54   #3756
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
strasznie żałuję, że już ich nie będzie w lipcu! mogłam datę pod kwiatki wybrać
mam nadzieję, że też kupisz
mnie już nerwy biorą jak sobie pomyślę.. dzisiaj mi się śniło że we wszystkim koszmarnie wyglądałam wlasnie przeglądam salony w moim mieście i mało jest takich interesujących :/

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:55   #3757
Linaewen
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie mam sił odkopać tego komentarza o dekoracjach i polskim weselu...
Jeśli chcecie mieć jakieś dekoracje, to je zróbcie, nie oglądając się na marudzącą ciotkę, że sałatka za daleko, albo że stół się za mało ugina! Bo są ciotki, które w przeciwnym razie będą narzekać, że sałatka była niedobra, a stół się uginał, ale wszystko zimne i niedobre.
Kurczę, laski, z takim podejściem to i nasze wnuki będą tak wzdychać na forach ślubnych podziwiając zachodnie dekoracje Podoba się-róbcie!

O!

A poza tym wczoraj był dzień dobrych wiadomości, ja byłam na granicy porzucenia pracy, a u rodziców TŻta... Szkoda gadać...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-28, 00:05   #3758
november_rain
Raczkowanie

Witajcie!

Zgłaszam się Ślubować będę w piękny, czerwcowy wieczór - 14.06.2014r. w moich rodzinnych mazurskich stronach Późno się ogarnęłam z dołączeniem do Was, choć zaręczona jestem od 2011r.

Tak po krótce: ślub będzie kościelny, wesele planujemy na 120 osób czyli raczej dość tradycyjnie Z TŻtem jesteśmy razem od 2007r, więc akurat ładne 7 szczęśliwych latek do czasu ślubu nam minie, a potem oczywiście będzie tylko lepiej

Edytowane przez november_rain
Czas edycji: 2013-09-28 o 00:07
november_rain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 00:55   #3759
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cześć nie odzywam się goście przyjechali z daleka i sajgon. Gratuluję ty, którym się udało już coś do slubu załatwić a przede wszystkim gratuluję zakupów sukni. Ja się pochwałę- odebraliśmy obrączki
Stary 2013-09-28, 05:59   #3760
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czytam właśnie opinie o Amelia-Wedding i Decorisus w necie i jestem przerażona! Myślałam, że to są dwie bardzo rzetelne firmy, a okazuje się, że jest mnóstwo negatywnych opinii o nich wszędzie! Nie znalazłam firmy która miałaby tak ładne zaproszenia, a zarazem tak tragiczne opinie... Nie wiem teraz czy ryzykować czy dać sobie spokój...
o nie..... wystraszylas mnie tymi opiniami co ja teraz mam zrobic? z drugiej strony opienie na slubowisku sa z 2012, a juz z 2013 na innych forach sa ok... wiec moze sie poprawili na lepsze?
w sumie zawsze jest ryzyko jak sie zamawia przez internet.... najlepiej pojechac samemu i osobiscie wszystko wybrac dopasowac.... ale trzeba miec czas i mozliwosc
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 06:29   #3761
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej
Nie nadrobię, bo nie dam rady... Nie mam neta i tv w mieszkaniu, bo nam pies kable przegryzł... Mam tylko neta w telefonie i WiFi na uczelni (właśnie jadę na zajęcia).

Mysza93, gratuluję zakupu sukni

Witam nową/e PMkę/i

Nie mam za bardzo co opisywać jeśli chodzi o przygotowania bo stoimy w miejscu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-28, 06:31   #3762
aneczka25057
Rozeznanie

Witam się z rana, jeszcze z łóżka co prawda

ILONUŚ piękna sukienka Gratuluję bardzo ładnie w niej wygladasz

Pozostałym dziewczynom również gratuluję zakupu sukienek, niestety na telefonie nie widzę zdjęć...
Faktycznie trzeba przyznać sypią się sukienki teraz, jedna po drugiej

Obecnie należę do grupy PM-ek, która wybór sukienki ma jeszcze przed sobą ale dzisiaj PIERWSZE PRZYMIARKI więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Już czuje lekkie podekscytowanie

Witam nowe PM-ki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-09-28 o 06:33
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 06:44   #3763
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Dziewczyny, gratuluje wyboru sukien choc nie wszystkie są w moim typie to Wy wyglądacie w nich pięknie Króliczki, zostaw koniecznie ramiączka, są boskie

Ja Was podczytuje ale jestem zawalona pracą i jak przychodzę do domu to po prostu padam na pysk nie mam siły na nic....nie wiem ile tak jeszcze wytrzymam
Za to z TŻtem uklada nam się bardzo dobrze kochamy się jak nigdy dotąd chyba a my o ile bedzie slub w 2015 roku bedziemy wtedy juz 6lat razem mimo, ze najmłodsi nie jesteśmy ja w dniu ślubu będe miał 28 lat, a Tż 31

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 07:24   #3764
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez november_rain Pokaż wiadomość
Witajcie!

Zgłaszam się Ślubować będę w piękny, czerwcowy wieczór - 14.06.2014r. w moich rodzinnych mazurskich stronach Późno się ogarnęłam z dołączeniem do Was, choć zaręczona jestem od 2011r.

Tak po krótce: ślub będzie kościelny, wesele planujemy na 120 osób czyli raczej dość tradycyjnie Z TŻtem jesteśmy razem od 2007r, więc akurat ładne 7 szczęśliwych latek do czasu ślubu nam minie, a potem oczywiście będzie tylko lepiej
hej
do czerwca już niecałe 9 miesięcy

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gratuluje wyboru sukien choc nie wszystkie są w moim typie to Wy wyglądacie w nich pięknie Króliczki, zostaw koniecznie ramiączka, są boskie

Ja Was podczytuje ale jestem zawalona pracą i jak przychodzę do domu to po prostu padam na pysk nie mam siły na nic....nie wiem ile tak jeszcze wytrzymam
Za to z TŻtem uklada nam się bardzo dobrze kochamy się jak nigdy dotąd chyba a my o ile bedzie slub w 2015 roku bedziemy wtedy juz 6lat razem mimo, ze najmłodsi nie jesteśmy ja w dniu ślubu będe miał 28 lat, a Tż 31
my z TŻem też sobie ślubujemy w 6 rocznicę idealny czas na ślub hehe a co właściwie znaczy "o ile będzie ślub w 2015" ? myślicie nad innym rokiem ?
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 07:36   #3765
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
hej
do czerwca już niecałe 9 miesięcy

my z TŻem też sobie ślubujemy w 6 rocznicę idealny czas na ślub hehe a co właściwie znaczy "o ile będzie ślub w 2015" ? myślicie nad innym rokiem ?
Raczej obstawiamy ten 2015, ale wiadomo, życie płata różne figle
Mam nadzieje, ze termin sie juz nie przesunie

Dziewczyny, znalazłam coś czego znaleźć nie powinnam takie potwierdzenie od jubilera, że tż zamówił dla mnie pierścionek

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-09-28, 07:48   #3766
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez november_rain Pokaż wiadomość
Witajcie!

A mogę spytać które mazurskie strony?

Gratuluję sukienek! Tydzień temu nie wyszło, ale dziś idę przymierzać suknie Mam nadzieję, że będzie coś fajnego
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 07:50   #3767
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, znalazłam coś czego znaleźć nie powinnam takie potwierdzenie od jubilera, że tż zamówił dla mnie pierścionek
to po co żeś grzebała tam gdzie nie powinnaś ? chciał Ci niespodzianke zrobić i teraz już dupa blada
Stary 2013-09-28, 08:00   #3768
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez n artonavember_rain Pokaż wiadomość
Witajcie!

Zgłaszam się
Witaj

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Ja się pochwałę- odebraliśmy obrączki
Ooo super! Gratuluję

Ze spraw ślubnych - zamówiliśmy wódkę Chcieliśmy 140 butelek, ale to wychodzi 9,5 kartona, a z tej hurtowni albo sie bierze cały, albo wcale. Więc wzięliśmy 9 kartonów (135 butelek) i w razie potrzeby dokupimy w przyszłym roku. W sumie nie wiemy dokładnie ile gości przyjdzie, więc możliwe, że nie będzie takiej potrzeby

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 08:01   #3769
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
to po co żeś grzebała tam gdzie nie powinnaś ? chciał Ci niespodzianke zrobić i teraz już dupa blada
I tak będzie niespodzianka bo nie wiem kiedy mi go da ale cieszę się jak głupia i tak

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-28, 08:11   #3770
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
I tak będzie niespodzianka bo nie wiem kiedy mi go da ale cieszę się jak głupia i tak
to już nie to samo wg. mnie, powinnaś dostać baty

namisek1990 poka obrączki !
ja już się nie mogę doczekać naszych
Stary 2013-09-28, 08:31   #3771
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
to już nie to samo wg. mnie, powinnaś dostać baty

namisek1990 poka obrączki !
ja już się nie mogę doczekać naszych
Ok, baty się należą choć i tak coś podejrzewałam bo mamy wspolny budżet i nie tak łatwo ubrać z niego kilka stówek, żeby druga strona nie zauwazyła

Ehh...zbieram sie do pracy tesknie za Wami

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-09-28, 09:06   #3772
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, ja znalazłam pierścionek na jakieś 5 miesięcy przed zaręczynami! podczas robienia porządków (jak się razem mieszka to szansa na takie znaleziska rośnie ;P) Ale nie podglądałam - nic a nic Obmacałam tylko opakowanie hihi ;P

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Rzeczywiście, piękna jest! Strona z suknią dodana już do zakładek na komputerze

Dziewczyny, ale jak czytam Wasze opinie o tych zaawansowanych przygotowaniach to widzę, że muszę zacząć działać :P

Chociaż najważniejsze rzeczy już są oczywiście:
-sala
-orkiestra
-foto / kam
- kościół

Teraz czas na przyjemniejsze rzeczy czyli KIECKI
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 09:10   #3773
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, ja znalazłam pierścionek na jakieś 5 miesięcy przed zaręczynami! podczas robienia porządków (jak się razem mieszka to szansa na takie znaleziska rośnie ;P) Ale nie podglądałam - nic a nic Obmacałam tylko opakowanie hihi ;P
Podziwiam za niepodglądanie, bo ja bym się chyba nie powstrzymała

My też mieszkaliśmy razem, pierścionek też był w domu, ale nie znalazłam
Raz się TŻ wystraszył jak autem jechaliśmy, bo na środku leżała karteczka z potwierdzeniem odbioru Ale nie oglądałam jej, myślałam, że to jakiś paragon

Raz się biedny chciał oświadczyć, zarezerwował stolik w knajpie, zaplanował wszystko, a się okazało, że nasz kumpel spod Łodzi przyjeżdża do nas na weekend
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 09:15   #3774
enzunio
BAN stały

Zamówiłam próbki Ale jak je kupię to będę jeszcze przerabiać po swojemu x 2

http://allegro.pl/nowosc-zaproszenia...583187613.html

http://allegro.pl/nowosc-zaproszenia...578351353.html
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 09:19   #3775
moniczka_90
Zakorzenienie

wniosek: jak coś kupię TŻwi albo bedę mu chciała zrobić niespodziankę to bedę to trzymać w mojej szafce w pracy a nie w domu
Stary 2013-09-28, 09:20   #3776
martucha0205
Rozeznanie

jak znalazlabym pierscionek napewno bym go obmacala :P ja bylam z moim tz zobaczyc pierscionek i niby go przymnie zamowil i oswiadczyny mialy byc 2 maja w moje urodziny ale 29 kwietnia przychodze z pracy wchodze do kuchni, a tam swieczki roztawione, kwiatow pelno, muzyka seweryna krajewskiego (czekasz na te jedna chwile) i on z calkiem innym pierscionkiem

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 09:29   #3777
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
jak znalazlabym pierscionek napewno bym go obmacala :P ja bylam z moim tz zobaczyc pierscionek i niby go przymnie zamowil i oswiadczyny mialy byc 2 maja w moje urodziny ale 29 kwietnia przychodze z pracy wchodze do kuchni, a tam swieczki roztawione, kwiatow pelno, muzyka seweryna krajewskiego (czekasz na te jedna chwile) i on z calkiem innym pierscionkiem
Super wymyślił - najfajniejszy jest właśnie element zaskoczenia
U mnie tego elementu było mało :P - w dniu naszej 4.rocznicy wróciłam z pracy, a On mówi żebym się pakowała i jedziemy :P Pojechaliśmy do pięknego hotelu w górach ze spa no i tam już się potoczyło

Ale było pięknie i to najważniejsze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-28, 09:31   #3778
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
mam prośbe... ostatnio zauwazyłam, że co ubiore obcisła bluzke, sukienke.. to wyglądam jakbym byla w 4 miesiacu ciąży. Mam taki wystający brzuch.. taka piłke.. nie jakas ogromna ale ja to widzę. Jestem szczupła osobą ( widziałyscie na fotkach) i drobną... tylko ten brzuch.. nie jest to jakas fałdka zwisająca tylko taka piłka. Ja nigdy sie nie odchudzałam ani nie ćwiczyłam, za cholere sie na tym nie znam. Mogłybyście mi doradzić jakieś cwiczenia, żeby sie tego pozbyć? zawsze miałam płaski brzuch.
jakie ćwiczenia itp - ja bladego pojecia o tym nie mam.

p.s czy hula hop z wypustkami to dobry pomysł na takie coś??

pomożcie
Wg mnie to nie problem ćwiczeń, ale najnormalniejsze w świecie wzdęcia i problemy gastronomiczne Spróbuj zmienić trochę dietę na zdrowszą, ew. wspomagaj się jakimiś herbatkami na trawienie i zobacz, czy coś się zmienia.

Cytat:
my z TŻem też sobie ślubujemy w 6 rocznicę idealny czas na ślub hehe
My też będziemy ślubować na 3 miesiące przed 6-tą rocznicą
Cytat:
Oj, nieładnie! Ja nie cierpię psucia sobie niespodzianek :P Na szczęście zaręczynowego pierścionka nie znalazłam... za to już po fakcie wyciągałam kasę z portfela TŻ i zobaczyłam paragon... zobaczyłam, że od jubilera... i choć korciło mnie mocno, nie popatrzyłam na cenę, uff :P

U mnie zaręczyny w sumie o mały włos a nie do końca by się udały - w drodze do miasta auto mi nawalało, a TŻ koniecznie chciał się oświadczyć na rynku zanim udamy się do restauracji (a rezerwacja była na konkretną godzinę). Na szczęście się udało, ale jednak czasu nam ciut brakło - spacer po rynku mógł być dłuższy, a i w restauracji rezerwację mieliśmy też ciut za krótką, z mojej winy, bo... to ja rezerwowałam stolik, niczego nie świadoma i pomyślałam, że godzinka, jak zawsze, nam styknie
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

Bardzo oryginalne

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-09-28 o 09:33
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 09:32   #3779
martucha0205
Rozeznanie

Cytat:
Super wymyślił - najfajniejszy jest właśnie element zaskoczenia
U mnie tego elementu było mało :P - w dniu naszej 4.rocznicy wróciłam z pracy, a On mówi żebym się pakowała i jedziemy :P Pojechaliśmy do pięknego hotelu w górach ze spa no i tam już się potoczyło

Ale było pięknie i to najważniejsze
dls ciebie moze to bylo spontaniczne ale on mosial niezle kombinowac i tez fajnie hotel i podroz

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 09:34   #3780
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

Miejmy nadzieję, że będziesz zadowolona

Mi się podobają zaproszenia w zupełnie innym stylu:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości