|
|
#4291 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar L
bosh...a takim ujeciu, chodzi mi o ten konkretny lok, spojrzenie itd,
zamiast mojej dupowatej mordy ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- btw a charlize nie jest blondynkom o dupowatej lekko zgrubłej tfaszy?
|
|
#4292 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Jakie to klasyczne?
Spróbuję na pewno ![]() Fogle to zapomniałam wspomnieć - ilekroć kogoś poznaję i mówię, czym się zajmuję to reakcja brzmi "Naprawdę?! NIE WYGLĄDASZ!" Stad pytanie, jak wygląda weterynarz ![]() Cytat:
Mam wrażenie, że jednak mnie "kupują", nawet dość szybko (pewnym tonem powiedziałam, że tak, jestem lekarzem i pani powierzyła swego bezcennego yorka w me ręce I nawet wraca ) no ale to wkurza jednak...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie spojrzenie jest fajne raaaaz na jakiś czas, w celach strategicznych, poza tym wiadomo że masz lepsze, kto widział zdjęcia ten wie, na lajfie aaaaż tak się nie wpatrywałam, bo aj się skupiam na treści oralnej a nie na mimice
|
|
|
|
|
#4294 |
|
BAN stały
|
Mnie się weterynarz kojarzy z panem 50+ z siwą brodą, bo tylko z takimi miałam do czynienia
![]() Ale kurde, no jakie to ma znaczenie
|
|
|
|
#4295 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
klasyczne-w sensie zwykłe naie zadne rejbany czy inne młodziezowe, co do weterynarza-moze chodzi o to ze powinien wazyc wiecej niz jego pacjenci ? ![]() to by wyjaśniało tez czemu pani powierzyła ci bez strachu yorka ![]() mnie np sie zawsze kojarzyło ze weterynarz to taki ktos kto odbira porody krów, koni itd....jesli inni tez mają takie skojarzenia to wiesz...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-09-28 o 00:36 |
||
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My Cię znamy, więc jakoś ten look już pomijamy, etc, ale tak z konopii toś nastolectwo i basta - Polly wie o co cho nie, że nie wyglądasz na weterynarza, ale nie wyglądasz na żadnego lekarza,boś filigranowa do granic możliwości, kobieto, naszasz rozmiar dziecięcy - czego Ty chcesz, by jak Cię postrzeglai? póki nie dorobisz sie przysłwoiowej brody będziesz na tym jechać, za lat 20 będziesz z tego powodu szczęśliwa bo będziesz wyglądać na 3 dychy ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- no masz jak to jest ze Ci piękni nigdy nie doceniajo co majo - ino fanaberie fanaberie wieczne fanaberie ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4297 |
|
grozi wypollizowaniem
|
stylizacja dla tru robiąca weterynarza
![]() http://e-makler.com.pl/wp-content/ga...rynarz-kon.jpg
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrej nocy mimo wszystko ![]() mam obawy czy jutro nie zastanę ich we tagach
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-28 o 00:47 |
|
|
|
|
#4299 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A właścicielka fila brasileiro, 67 kg nie zadawała akurat głupich pytań ![]() Cytat:
Dementuję, nie noszę dziecięcego rozmiaru, gdyż dzieci nie miewają bioder i talii, więc w dzieckie rzeczy albo się nie mieszczę, albo są zdecydowanie za szerokie tu i ówdzie ![]() C'nie? Gałęzie opadajo...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4300 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
btw-planujeu metamorfoze w kasie tusk ![]() co do okularów to od kiedy nosze to nikt mnie nie posądza o studiowanie..chyba mnie bardzo posunęły , no i dobrze, bo jak ide nawijac z komisją techniczną pewnej wyzszej uczelni to by mnie rozniesli w drobny mak, bo tam same profesory i jest ich 7 a ja sama
|
|
|
#4301 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jeszcze by komuś umkło ![]() ![]() ![]() już oram nosem o ziemię - dobranoc |
|
|
|
|
#4303 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. Cytat:
Ile waży koń? Chyba nawet Kruszynka nie mógłby być weterynarzem. Kopę lat Weterynarz... Mi się kojarzy z miłymi szczupłymi paniami blondynkami w okularkach i białym fartuchu. Raczej dość młodymi na oko, tak 25-30. Za 20 lat to będziesz cała Ty |
||
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Red, w Łodzi są co miesiąc w jakimś klubie, Panda chodzi i chwali ![]() Jeszcze co do smakowitych kosmetyków: widziałam w sklepie płyny do kąpieli Luksja o zapachu chyba waflowo-karmelowym i czekoladowo-pomarańczowym ![]() szkoda, że zeli pod prysznic o takich zapachach nie robią
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-28 o 11:57 |
|
|
|
|
#4305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przecież tylko zapytasz.. Zresztą Ves się już sama odezwała ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tru Cytat:
![]() Może faktycznie te okulary by pomogły no bo tego ze jesteś filigranowa nie zmienisz Cytat:
|
|||
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz i Parabelko, Wy kusicielki!
![]() Poszłam do rossmanna po antycellulit, wyszłam z antycellulitem. I płynem do kąpieli czekolada i pistacja. I peelingiem karmel i cynamon
|
#4308 | |||||
|
Panaroja
|
Znad piccy na obiat
![]() i trzaśnięcia w uep skorupką przez fiefiórkę Cytat:
![]() 2.jaki , przydałbymisię bo albowiem 3.dieta płynna Cytat:
![]() 2.może być alergia , może faktycznie pleśnie jakieś ? 3.musi być czysty i gadać ze zwierzem oraz czochrać go za uchem ![]() Cytat:
![]() Musisz się zachowywać stanowczo i profesjonalnie , żeby nikt nie miał wątpliwości , że wiesz co robisz , nawet rzekłabym - dominująco Cytat:
i normalnie ich używam jako pod prysznic - myją Dziś zbierałyśmy ze Śnieżką orzechy wywołując straszliwe wzburzenie rodosowych fiefiórek , które ganiały tam i z powrotem i pędem wynosiły orzechy do lasu , a jedna siedząc na gałęzi rzucała we mnie skorupkami - i trafiała co gorsza ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
słusznieś uczyniła
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4309 | ||
|
Nindżopesz
|
|
||
|
|
|
#4310 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4311 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znad orzechowej kawy, bólu głowy i dnia pełnego wrażeń
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Bolą mnie długie kości w kończynach (nie stawy) po przemarznięciu ![]() Też tak macie? ![]() edit: oo wizażu czemu mi to robisz?? https://wizaz.pl/Kulinaria/Nowosci-k...to-sama-krowki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-29 o 09:27 |
|
|
|
#4313 | ||||
|
Panaroja
|
znad cherbaty i zamiaru zrobienia kawy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.zapisałam sobie już wczoraj , ale kremówki w domu ni mom jak to jest , że koth śpiący głębokim snem sprawiedliwego i zagrzebany w kocu/poduchach na drugim końcu mieszkania , zjawia się natychmiast gdy tylko wyjmę z lodówki żółty ser
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4314 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Że nie wspomnę o tym, że zżera mi mojego urodzinowego fiołka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4315 | ||
|
Mother of Cats
|
Macham znad właśnie skończonego nocno-przedpołudniowego seansu z Miastem kości
Wiem, wiem, że literatura dla młodzieży i w ogóle. Ale skoro tak dobrze się czytało, to dlaczego mam odmawiać sobie przyjemności? ![]() Cytat:
Cytat:
Nasza tak reaguje na dźwięk otwieranej puszki. W każdej spodziewa się znaleźć tuńczyka. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-09-29 o 13:30 |
||
|
|
|
#4316 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
podobnie jak wszystko inne co ma liście , najchętniej albo długie i wąskie albo suche albo fogle jakieś ![]() Koth wyraźnie daje Ci znać , że mycie na mokro paneli to bessęsowna robota
|
|
|
|
#4317 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad kawy niedawno wstałam ten weekend jest pod znakiem totalnego lenistwa (no dobra, wczoraj mieszkanie posprzątaliśmy, wreszcie )
|
|||||
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4319 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do srajtasmy to ja kupuje tylko velwet ten 2 czy 3 razy dłuzszy, inaczej bym miala całe mieszkanie zawalone papierem, i zmieniała rolke codziennie
![]()
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
i tego pewnie nijak się nie da leczyć
![]() jak byłam mała, to jakiś lekarz orzekł, że nogi mnie bolą od rośnięcia ![]() teraz już nie rosnę, a piszczele nadal napierdzielają
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

I nawet wraca 

Musi jakaś alergia? Na zarodniki grzybów, czy co?