|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie
Zależy tez jaki udar miała. I slyszalam ze udar to choroba cywilizacyjna
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie
Ma sparaliżowaną lewą połowe ciała rehabilitacja po 2 latach coś tam dała ale nie wiele. Gdyby sąsiadka z nią nie była to był już nie żyła.
|
|
|
|
#603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już tyle raz się zawiodłam więc wolę nie robić sobie nadziei.Tylko słuchaj jak chciałam na szybko o 15 zmierzyć ciśnienie to wysiadł mi ciśnieniomierz nadgarstkowy to szybko wyjęłam drugi. Drugi też nie chciał zaskoczyć i jak mierzyłam to nim parę razy poruszałam więc nie byłam pewna wyniku a czasu nie miałam to już drugi raz nie mierzyłam
|
|
|
|
|
#605 |
|
Raczkowanie
|
Miała praktyki na takim oddziale i różnie ludzie wychodzili. Zależy w jakim stopniu było i czy przekrwienny czy niedokrwienny. Jak ma lewa stronę słabsza to prawostronny. I tez pacjent musi chcieć wrócić do sprawności.
|
|
|
|
#606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Druga babcia miała gorzej, bo nie wstawała z łóżka, nie mówiła
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ogólnie to dzięki temu, że była u niej sąsiadka i szybko zadzwoniła na pogotowie babcie ratowali nową metodą jakiś zastrzyk już dokładnie nie pamiętam.
|
|
|
|
|
#608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepiej zapobiegać niż leczyć. Moja mamę to godnie jak cos mi się nie podoba u niej ze zdrowiem albo jak sama się skarży na cos. |
|
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
idę się przytulić do męża
dobranoc
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mierzę ciśnienia
![]() Właśnie zjadłam 3 banany mam takie ssanie, że szok! Mam ochotę po prostu na wszystko... wszystko wydaje mi się pyszne!
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam jechać ale jednak wolę pójść z mami na miasto
Dobranoc
|
|
|
|
#614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko wydatki na nasze aktualne nie są tutaj miarodajne, bo te 400 km, które ja zrobię przez miesiąc, to mój mąż robi w 2 dni Dlatego on sądzi, że to auto dla mnie nie wyniesie nas dużo, skoro aktualne przy tych kilku tysiącach kilometrów miesięcznie nie pożera ogromu kasy (no poza paliwem oczywiście). No tyle, że to moje byłoby sporo starsze, więc według mnie może się częściej psuć... ale TŻ ma na wszystko odpowiedź i generalnie bardzo pozytywne nastawienie ![]() Cytat:
![]() Ja na pewno tutaj jeszcze długo posiedzę, zanim zaciążę
|
|
#616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś tak spokojnie się czuję, że tym razem na pewno nie. Nie wiem skąd mi się to wzięło. W dodatku mam momenty, że myślę że nie chcę jednak zajść w ciążę. Jak pomyślę o tym, że skończy się spanie w nocy, że dojdą nowe obowiązki jak i tak już dużo jest bo 2 szkoły córki to mam zwątpienie Czasem jak tak myślę o tym, to myslę że jak wyjdzie jedna kreska to się ucieszę. A zaraz potem myślę, że choćby dla córki aby miała rodzeństwo, dla tż-ta aby miał swoje dziecko (bo wiadomo, że mimo wszystko to co innego), w końcu dla siebie samej, bo myślę że na pewno będę chciała kiedyś mieć dziecko tylko po co tak późno skoro teraz mogę i za 5 lat już będzie luz a ja nie będę taka stara jeszcze No tak sobie myślę i zawsze mi jednak wychodzi, że nie ma na co czekać ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
Kocham to połączenie, ale chyba pęknę jak to zjem wszystko ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Dobranoc
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2013-09-28 o 00:24 |
||
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doję go non stop na zmianę z 7up'em Dzisiaj stwierdziłam, że jak tak dalej pójdzie, to zbankrutuję na tych napojach, więc dla odmiany kupiłam tańszy odpowiednik z Lidla. Tak mi się tego chce, ze masakra!
|
|
#618 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
, a za 2 dni 7 rocznica ślubu![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nigdy jeszcze tego sprzętu nie używałam, ale na Ciebie widzę warto ![]() ![]() ![]() No jak Ty odchodzisz to ja też, po co się będę produkować, jeszcze po tym co miałam ostatnio... Cytat:
![]() Marszalka super beta, dużo zdrówka życzę Anya gdzieś Ty się znowu podziała? ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Nadrobiłam i idę spać, bo ostatnio przeginam z chodzeniem spać o 1, 2 w nocy, a potem nic dziwnego, że wykres wariuje jak śpię zaledwie po 4 godziny. Dobranoc
1cs-II kreski 27 maj 2014 39/40 11.12.2013 ![]() 16.08.2013 ![]() Synuś- 2011 Córeczka- 2015 Killer 1x Edytowane przez Kamel Czas edycji: 2013-09-28 o 00:46 |
|||||
|
|
|
#619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Będą bliźniaki jak nic!!!
Gratuluję raz jeszcze marszalko ![]() Chciałam wysłać zaproszenie, ale nie mogę Cię znaleźć po loginie Darjunia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zostań proszę z nami ---------- Dopisano o 05:12 ---------- Poprzedni post napisano o 05:05 ---------- Wiecie co kobietki, coś mi się poprzestawiało... obudziłam się nagle o 4:20 rano i nie mogłam już spać, poszłam do kuchni, zrobiłam herbatę z miodem i cytrynką, pozmywałam naczynia zamiast włożyć do zmywarki, umyłam ząbki i właczyłam laptopa. Tż jak to zobaczył to tylko głową pokrecił i zasnął dalej... Nigdy tak nie miałam żeby tak w nocy robić, no chyba że jakiś stres się zapowiadał czy coś mnie zdenerwowało to wiadomo że był problem ze spaniem. Ale dziś sama jestem w szoku, pewnie padnę w ciągu dnia a teraz cóż, nadrobiłam Was i piszę sama do siebie ![]() ---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 05:12 ---------- Jestem już po śniadaniu.... ![]() I dalej spać nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Przejrzałam na spokojnie wasze wykresiki Widno się już zrobiło
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
ciężko wstać dziś
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prosze oto foteczka ![]() Zdjęcie0467.jpg
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2013-09-28 o 06:56 |
|
|
|
|
#622 | |||
|
Konto usunięte
|
Gratuluje
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]() Sent from my iPad using Tapatalk - now Free |
|||
|
|
|
#623 |
|
Zadomowienie
|
hej
wpadłam się zameldować, nie będzie chyba cały weekend. Leine, nawet nie myśl o odchodzeniu, poza tym jak widzę, deklarowała Kamel ja też odejdę, w sumię za dużo czasu nie mam czasu na wizaż, chcesz rozwalić naszą "paczkę"?? jesteś na dobrej drodze Tak na dobrą sprawę, przecież się nie znamy, to możesz napisać co Tobie na wątrobie leży, poza starankami przerwanymi itp. nie wyobrażam sobie tu wizażu bez Ciebie
|
#624 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale wysoka
to ciekawe czemu ten test taki blady hm...Cytat:
![]() Cytat:
:P Cytat:
ja zmykam zaraz do pracki a potem jedziemy do tżta babci (powiedzieć jej już o dzidzi to jeje 1 prawnuk/czka będzie) wracamy jutro wieczorem także będę nieaktywna :P
|
|
#625 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj trochę latania mam. I idę jeszcze do fryzjera na tą keratynizację co mi małż zafundował
Leine ochłoń trochę i wracaj do nas, bo jak tam przyjadę na te Kujawy, to Ci się odechce a jak ja chciałam odejść to mnie zatrzymywałaś, więc proszę mi tutaj nie być hipokrytką oraz egoistką i zostać z Nami Cytat:
ale wysoka! Cytat:
ja też ![]() Cytat:
czy aby na pewno dam radę z dwójką... to chyba normalne Cytat:
![]() Cytat:
Igorek ur.4.09.2010 Maja 16.04.2014- 26.04.2014 ![]() (na zawsze w moim sercu Aniołku) Edytowane przez Carmenaa_88 Czas edycji: 2013-09-28 o 08:11 |
|||||
|
|
|
#626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okładnie tak samo uważam jak Kamel, moze nawet tu będzie Ci łatwiej się wyżalić niż komuś w realu. Bez Ciebie to już nie bedzie to samo i inne dziewczyny też zaczną odchodzić ![]() Cytat:
Babcia będzie dumna z pierwszego prawnuka/czki, oj będzie będzie ja już nie mam dziadków niestety, a babcia Tż ma już chyba z 14 prawnuków, i dwoje kolejnych w drodze...
|
|
#627 |
|
Raczkowanie
|
Dzien doberek
poszłam spać wczoraj po 20 i wstałam dziś po 7
|
#628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na jakość mego zdjęcia dołożyla się też pewnie jakość mojego telefonu, tylko 3,2megapixel a na sprzęcie to się nie znam ![]() Mam nadzieję, że za 2 tyg będzie już wszystko dobrze, tylko jak ja teraz wytrzymam tyle czasu niepewności...współczuję sobie iii... Wam ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
temp. spada to nas dołuje, temp. rośnie to zamiast się cieszyć doszukujemy się jakiegoś choróbska ![]() ciekawie wygląda Twój wykres, ciekawie
|
|
#629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no może i ciekawie wygląda, takich skoków to ja jeszcze nie widziałam
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Jestem na L4 i w pracy spędzam 1/3 tego czasu, co wcześniej, ale paradoksalnie mam mniej czasu na komputer Mój brzdąc w środę miał prawie 9 mm Ginka pokazała mi głowę, dupsko i coś co miało być początkami mózgu W ogóle przedwczoraj urodziła się nam siostrzenica męża i jeste słodka Widziałam, że oprócz Marszalki mamy jeszcze 2 inne mamusie, gratulacje dziewczyny No i od poniedziałku postaram się być na bieżąco |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

ja sie nie denerwuje
także nie sądzę, że to nerwy.

więc wolę nie robić sobie nadziei.

mam takie ssanie, że szok! Mam ochotę po prostu na wszystko... wszystko wydaje mi się pyszne!
myślałam, że Ci się to powtarza... to luz zapewne z nerwów.
opony, wymiana oleju, co jakiś czas coś się psuje ze względu na przebieg, nie wiem czy to taka tanizna
dojeżdżam nim do pracy, a mam 20 km w jedną stronę, w sumie na gaz - bo mam zagazowane - wydaję w miesiącu ok. 250 zł. Najgorzej jak się zaczyna coś sypać, wtedy koszty są naprawdę spore - ostatnio chyba z 400 zł wydaliśmy na wymianę klocków, naprawę ręcznego i jakieś inne drobiazgi. Ale za to jadę gdzie chcę i kiedy chcę
Jakoś tak spokojnie się czuję, że tym razem na pewno nie. Nie wiem skąd mi się to wzięło. W dodatku mam momenty, że myślę że nie chcę jednak zajść w ciążę. Jak pomyślę o tym, że skończy się spanie w nocy, że dojdą nowe obowiązki jak i tak już dużo jest bo 2 szkoły córki to mam zwątpienie
Dzisiaj stwierdziłam, że jak tak dalej pójdzie, to zbankrutuję na tych napojach, więc dla odmiany kupiłam tańszy odpowiednik z Lidla.
dał mi skierowanie na badania kwi i moczu, zalecił brać folik i prenatal kazał przyjść za 2 tygodnie z wynikami i na usg. Powiedział że wtedy pewnie już będzie serduszko i będzie mógł powiedzieć czy wszystko jest dobrze, a na ten moment nie może, ale też nie może powedzieć że coś jest źle...
i zdrówka kochana 

Zostań proszę z nami 
ciężko wstać dziś
18.08.2010 - zaręczyny