Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 0 0%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! 1 1,75%
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy 0 0%
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! 16 28,07%
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! 1 1,75%
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? 29 50,88%
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. 1 1,75%
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna 8 14,04%
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-27, 23:15   #3391
Lilith890502
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Podrzucam mojego synka.

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 23:19   #3392
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Dzidzia, jaki Okruszek

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 23:23   #3393
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Podrzucam mojego synka.
O jeziuniu ..
On jest taki malusienki
Ale jaka ma grzywke , i oczyska

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 23:36   #3394
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dobry wieczór na koniec dnia!

Cały dzień podczytywałam Was po trochu na telefonie, ale dopiero usiadłam. Przepraszam, ale z mojego ratalnego czytania kompletnie nic nie pamiętam
Pamiętam tylko, że ryba wtrynia się Trele w kolejkę Jeszcze razem wylądujecie na porodówce

U nas ok. Dziś zaczęłyśmy 36tc, czyli 9ty miesiąc!

Mała od wczoraj baaardzo się rozpycha. Śmieję się, że dba, żeby jednak tatuś był przy porodzie - sądząc po tym, jak się w tym brzuchu napina, to chyba naprawdę chce na siłę się obrócić Ale niestety wciąż czuję ją tak samo, więc nic z tego

Rano wyciągnęłam wszystkie Ninowe ciuszki i spisałam sobie, co mamy. A potem - skoro już i tak je wyciągnęłam - posegregowałam na białe i kolor i wyprałam pierwszą turę. Na pierwszy ogień poszły białe - ledwo do pralki zmieściłam
Czyż nie jest to słodki widok?

Załącznik 5424954

Załącznik 5424949

Myślę, że jutro, jak będę miała to prasować, już nie będzie mi tak wesoło

Poza tym po południu pojechaliśmy na zakupy. Udało nam się kupić w promocji materac - był zestaw materac+poduszka klin+ochraniacz (taki grubszy, porządny, nie taka ceratka) w cenie raptem o parę zł wyższej, niż materac + wysyłka z allegro. Także cieszę się bardzo
Kupiliśmy też tetry kolorowe - te dokładnie:

Załącznik 5424952

i dokupiłam gacie do szpitala - tym razem wzięłam te:

Załącznik 5424953

Zobaczymy.
Kupiłam też wielkie podpachy Belli na później i parę miniaturek kosmetyków do szpitala. Czyli przygotowania coraz bliżej
Aaa, a wczoraj zamówiłam dwie koszule do karmienia. Z tą porodową jeszcze się wstrzymuję, bo może w ogóle nie będzie mi potrzebna...

Brakuje mi staników

malutkie pranie wygląda ślicznie

Cytat:
Podrzucam mojego synka.
śliczny jest jakie ma kochane oczka
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 23:41   #3395
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

A tu jeszcze pewna ciekawostka .
Fajnie będzie za lat kilka zobaczyć siebie w wersji męskiej .
I mój talent to wydawania na świat klonów
po lewej Witek, po prawej Alisa

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013

Edytowane przez shonyen
Czas edycji: 2014-03-18 o 15:07
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 23:43   #3396
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Aaby ty tak nie zacieszaj z tym praniem, bo zaraz Ci przyjdzie to prasować. A z Twoimi plecami, to więcej się napłaczesz niż nacieszysz.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 23:58   #3397
babku
Zadomowienie

Tak tylko daje znać, że żyje. Humor mam dzisiaj tak dupny, że szkoda to opisywać. Jutro jadę odebrać rodziców i brata z lotniska, to może się polepszy.
Dzidzia zdjęcie klonów rewelacyjne. Aż ciężko uwierzyć, że to dwoje dzieci
Spokojnej nocki mamuśki.
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 01:03   #3398
paulinaizabela
Zakorzenienie

Nadrobiłam to mogę iść spać

Trele za przekazanie info. Teraz czekam na wieści od Ciebie

za udane wizyty

Maomami - za obronę

Więcej nie pamiętam...

Dobrej nocki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-28, 07:22   #3399
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Podrzucam mojego synka.
Jezusieńku jaki on śliczny, a jaki okruszek malusieński
W życiu bym nie powiedziała że to dwójka dzieciaczków, są identyczni

Dzień doberek, sobota a ja już na nogach bo mój kochany młodszy brat o 6:30 urządził już pobudkę, w sumie to poszłam siku no i usłyszałam jak się bawi, poszłam na chwilę z nim pogadać no i się rozbudziłam już.
My dzisiaj jedziemy na wesele, chyba już ostatnie na którym będę w dwupaku.

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 07:32   #3400
Kathrin Von Hexe
Raczkowanie

Cytat:
Podrzucam mojego synka.
Śliczny maluszek!
Stary 2013-09-28, 07:42   #3401
Kabriela
Zadomowienie

Maluszki kapka w kapkę, Wituś jest śliczny, Aliska też piękna...i na serio wyglądają tak samo...

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

A ja się witam i żegnam zarazem, ponieważ ruszamy w podróż do szpitali porodowych by obczaić trasę jaką trzeba będzie pokonać kiedy zacznę rodzić. Ech...
ten termin nieuchronnie się zbliża a ja jakaś taka wystrachana jestem...miłego dnia dwupaki i rozpaki!!!!
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 08:19   #3402
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Hej kochane!!

melduję po wizycie, ze wszystko ok z dzidzią

pięknie rosnie, w 3 tygodnie przybylo 600 gram

ale....dziś zakryl się ręką i znow nic nie wiem

bardziej dziewczynka podobno,ale wkurza mnie już to i w poniedziałek jedziemy na 4D.

martwię się trochę, czy to nie zaszkodzi maleństwu, takie czeste USG

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Melduję się po całym dniu
Mąż kupił mi nowy telefon , załatwiłam kilka spraw w mieście, oczywiście na zakupy już nie zdąrzyłam bo się martwiłam że młody w domu płacze bo jakiś markotny był jak z teściową został...
Później była u mnie koleżanka, sąsiadki na oblewaniu narodzin Jaśka, później rodzice i tak zleciał cały dzień.. a teraz padam na twarz

W ogóle to stanęłam dzisiaj na wagę, do tej pory uśmiech nie schodzi z mojej twarzy...
Przed ciążą ważyłam 60kg, w ciąży pod koniec ważyłam 68,5 a teraz znów ważę 60 kg
no to widze,ze mama pelna para wrocila do zycia,intensywnie super,ze tak wszystko idzie..no i ta waga,nic tylko pozazdroscic

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Aaa, i pragnę się pochwalić: Nina dostała od taty swoją pierwszą zabawkę (pomijam tę z FP, ta się nie liczy )

Załącznik 5424957

a od mamy pierwszą książkę:

Załącznik 5424960

W końcu coś czytać trzeba będzie
Swoją drogą daaawno nie widziałam tak pięknych ilustracji Następnego na pewno kupię Brzechwę

ogladalam wczoraj ta zebre w smyku,super jest!

Cytat:
Podrzucam mojego synka.
jak wszystkie ciotki wizazowe- zakochalam sie !!! maluszek

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Ja zrobilam az 16 przysiadow , ale przy 12 juz tracilam swiadomosc Poki co boli mnie pachwina - jakbym miala zakwasy . Mam nadzieje ze jutro rano sie nie okaze ze zostane lezec do porodu bo nie bede w stanie z lozka wstac . Teraz ide napuscic wody do wanny .. Jaka to jest goraca kapiel w ciazy ? Taka naprawde goraca ?
Ja zawsze sie w takiej wodzie kapalam ale w ciazy tak mozna ?
normalnie zakrawa o fitness w ciazy ciekawa jestem czy poskutkuja te przysiady,napewno troche sie porozciagasz przynajmniej...ale wyobrazam sobie jak moze byc ciezko

Cytat:
niezle,faktycznie klony

a ja wczoraj poszlam na szoping,moze nawet nei tyle szoping co jak ja to nazywam "zwiad i rozpoznanie" (bo na szoping trzeba niestety wziac troche wiecej kasy niz ja mialam)....zlazilam sie po dwoch galeriach (bo u nas dwie blisko siebie),lazilam sobie sama,wiec tak 3h sie kulalalm. Udalo mi sie kupic prezent urodzinowy dla meza,wiec jak go nei bedzie to zapakuje i do szafy-niech czeka do 21.10 (licze,ze jakby cesarka byla 14.10 to juz bede w domu i mu ladnie wreczymy z Tymusiem)
wynalazlam super torebke w kazarze-cena wiadomo-kazarowa:/ no ale po tych 3h odebral mnie malzon,wrocilismy do domu,zjadlam obiad i sie zaczelo...
nie wiem czy to bylo to co zjadlam i mnie tak wzdelo,czy ze zmeczenia...ale brzuch zrobil sie wiekszy i twardy jak skala,ani sie polozyc,ani usiasc..no nie moglam sobie dac rady,pol dnia brzuch ja kamien...no nie byl to dobry dzien dla mnie....malzon ciagle gdzies kursowal do swojej mamy,ciagle go nie bylo,agresja we mnie rosla,ze siedze sama,a ledwo wrocil...
no i wrocil z torebka!!!! sluchajcie....tesciowa mi przysponsorowala ta torebke co mi sie tak podobala!!!no szok i niedowierzanie

ale poniewaz slodyczy za duzo nie moze byc,dzis znowu calu dzien meza nei ma bo ma u nich skreca dalej meble i cos pomaga w remoncie...tak sie widzicie zalatwia pewne sprawy!

coz mam powiedziec,fajna torebka,ale wolalabym chociaz jeden weekend wspolny...nawet na wspolne nic nie robiebie...bo malo nam juz takiej swobody zostalo :/

to sie rozpisalam po calym dniu
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 08:33   #3403
ktosiula
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Trele, Ryba - rodzi któraś? Bo mnie się nudny weekend zapowiada :P
Maz będzie się uczył do obrony a ja nie mam nic szczególnego do roboty, tylko domowe obowiązki.
Wczoraj dotarł do mnie ten magiczny kubek,fajny Jest. Mam nadzieję,że się tz spodoba.

Dzidzia Witek i Alisa są jak dwie krople wody, aż ciężko uwierzyć,że to dwoje różnych dzieci. Wituś jest słodki, dziękujemy za zdjęcia.

Domii brawa za wagę! Czyli jednak nie jest tak źle, napawacie nas z Dzidzia nadzieją, obie tak szybko uporalyscie się z kg
A telefonik to w prezencie za wydanie na świat Jasia?

Kathrin gratuluje zakupu wózka i fotelika! Ten tutek taki niestandardowy w Eko skórze, ciekawa jestem jak się prezentuje na żywo, czekam na fotki!

Nasturcja jak zdrowie? Przeszło ci?

Newtrend a jak synus? Przestał wymiotować? Oby to nie była jelitowka, żeby czasem na ciebie nie przeszło... Trzymam kciuki.

Maomami gdzieś mi umknęło,że miałaś obronę, chyba mało o tym pisałaś - GRATULACJE!!!!!

Aaby śliczna ta zebra! Co to za firma? Myślę,że malucha zainteresują te biało czarne kolory. Co do książeczki to faktycznie trzeba mieć co czytać dzieciaczkowi, muszę przywieźć od rodziców jakieś stare książki po nas z bajkami.

Lusesita brawa dla babla za piękną wagę, mógłby już się ujawnić. Kolejne usg to bardzo dobry pomysł, możesz iść bez obaw, jest bezpieczne.

Lineczka szkoda że warsztaty nieudane, przynajmniej nie mam co żałować, że u mnie ich nie ma :P

Edytowane przez ktosiula
Czas edycji: 2013-09-28 o 08:39
ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 08:42   #3404
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Podrzucam mojego synka.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Lineczka szkoda że warsztaty nieudane, przynajmniej nie mam co żałować, że u mnie ich nie ma :P
ciesz się że ich nie ma u Ciebie

dzień dobry witam się w ten słoneczny dzień!

http://komediowo.pl/gid,16011683,img...qticaid=611630 na miły początek dnia
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 08:42   #3405
ktosiula
Wtajemniczenie

Pepper pochwal się torebka! Fajna masz teściową :P
Też mam chcice na nową torebkę...

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 08:46   #3406
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dzień dobry
Córcia mi coś deformuje brzuch wypina się i wygina, pewnie znowu się przekręca glizdka mała

Trzeba się ogarnąć, bo zaraz śniadanko

Maomami - bawcie się dobrze
Jak będziesz dużo tańcować to możesz na porodówce wylądować zrymowało mi się

Peppermint - super, ze strony teściówki
A małżon niech nie świruje tylko spędza z żoną ostatnie chwile we dwoje

Trele - powiedz Mai, że dziś mija jej słodkie pływanie w brzusiu i czas na zewnątrz

Stary 2013-09-28, 09:02   #3407
issia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość

Zdecydowaliście się na szpital na Galla???
Si Bardzo przyjemny szpital i mamy do niego najbliżej
Moja ginka też go polecała, że dużo pozytywnych opinii ostatnio mają, nasza znajoma tam dwa razy rodziła i też zadowolona.

Cytat:
Podrzucam mojego synka.
Ale słodzinka malutka

Dzień Doberek

Lecę jeść śniadanko, zbieram się i lecimy na usg
3majcie kciuki
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 09:36   #3408
peppermint patty
Rozeznanie

ImageUploadedByWizaz Forum1380353628.089858.jpg

To taka listonoszka,wiec do macierzynstwa jestem teraz gotowa,bo rece beda wolne

A prezent naprawde ucieszyl,super,no ale naprawde powiedzialam,chociaz mialoby sie klotnia skonczyc,weekend prZed cesarka meza niewypuszczam z domu!!!!chociaz by tesciowa mowila,ze jej sie dom zawali bez syna

Ciagle mam w glowie dowcip,ktory pisala ktoras z was...o sprZataniu po synku

Stary 2013-09-28, 10:00   #3409
issia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
Załącznik 5425040

To taka listonoszka,wiec do macierzynstwa jestem teraz gotowa,bo rece beda wolne

A prezent naprawde ucieszyl,super,no ale naprawde powiedzialam,chociaz mialoby sie klotnia skonczyc,weekend prZed cesarka meza niewypuszczam z domu!!!!chociaz by tesciowa mowila,ze jej sie dom zawali bez syna

Ciagle mam w glowie dowcip,ktory pisala ktoras z was...o sprZataniu po synku

Zadowolona jesteś z listonoszki Kazara? Bo ja też mam tylko brazowa, mam ją z rok, a wygląda jakby miała z 10lat :/ Tzn zaczęła się pruc, a pasek tam gdzie sa wstawki skorzane przy szlufkach zaczyna się targac :/ Z tyłu porobiły mi się takie białe kreski, ale to wyszło jakiś miesiąc po zakupie
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:05   #3410
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Zadowolona jesteś z listonoszki Kazara? Bo ja też mam tylko brazowa, mam ją z rok, a wygląda jakby miała z 10lat :/ Tzn zaczęła się pruc, a pasek tam gdzie sa wstawki skorzane przy szlufkach zaczyna się targac :/ Z tyłu porobiły mi się takie białe kreski, ale to wyszło jakiś miesiąc po zakupie
Zobaczymy w takim razie...ale dziwie sie w takik razie,ze nie reklamowalas,ja dostalam paragony i wszystko,podobno daja dwa lata gwarancji,wiec ja bym wymeniala.

Nie wiem,ja sie narazie ciesze,bo podoba mi sie bardzo,a kasy na nia bym teraz nie wdala jak masa dzieciowych wydatkow.

Stary 2013-09-28, 10:05   #3411
malinka123108
Wtajemniczenie

musze sobie taka listonoszke sprawic...oczywiscie bede polowac na lumpeksie na nia,czesto spotykalam do tej pory a nie kupowalam...;/

milego dnia,ja dzis sobota wiec mam troche robotki przy drzewie (bede ukladac) i grabic liscie....cala jesien u mnie to bedzie grabienie lisci.
Stary 2013-09-28, 10:08   #3412
NEWTREND
Rozeznanie

Dzidzia malutki cudny, pokazałam mężowi i stwierdził że kawał chłopka. Jesteśmy oczarowani malutkim.

Mój mały do rana ozdrowiał na szczęście wymiotował ostatni raz ok 11 i później spał do rana. Rano się obudził z krzykiem że chce pić kompot. Śniadanko nie bardzo mu poszło ale wiadomo po wymiotach na smak do jedzenia trzeba poczekać więc go nie zmuszam.
NEWTREND jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:09   #3413
malinka123108
Wtajemniczenie

trele ma termin!!!!!!!!!! aaa zazdraaaszczaaam
Stary 2013-09-28, 10:27   #3414
nemosek
Zakorzenienie

Witam się z Wami

Żyję

Co tam u WAS????? Myśłałam sobie wczoraj cały dzień co się dzieje na forum a nie mogłam sprawdzić

Nie miałam wczoraj internetu,jak na złość Play zmieniał system na LTE.
Potrzebowałam sobie sprawdzić parę informacji a tutaj

Nawet byłam specjalnie w galerii zapytać czemu nie mogę się połączyć przez telefonlub przez kompa.To się dowiedziałam właśnie że zmieniają system.
Powiedziałam co o tym sadzę bo nawet głupiej wiadomości nie dostałam że internet może nie działać
Kurcze niech mi odliczą od rachunku,bo to nie pierwszy raz.

No nic dzisiaj mam nadzieje znajdę chwilkę żeby poczytać co tam się wydarzyło ciekawego.
Wczoraj ogólnie zalatany dzień

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:34   #3415
De28
Wtajemniczenie

dzidzia- jaki on slodki te otwarte oczka. I jaki drobniutki

Po raz pierwszy od chyba trzech miesiecy spalam jednym ciagiem od 23 do 6 Od razu chce sie zyc!

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:39   #3416
Lilith890502
Zakorzenienie

od wczoraj tak mnie bolą kości spojenia, że to coś strasznego po no-spie dopiero przechodzi, to tak ma być? ;/
witam się ze śniadankiem i na 13 wędruję na wizyte u endo

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:40   #3417
Margot156
Raczkowanie

Witam się dziewczynki przy weekendzie

Ponownie gdyby nie psina to spałabym i spała i spała Zaraz chyba uderzę pod prysznic to może więcej chęci do wszystkiego będę mieć hehe
ale póki co rozkoszuję się herbatką z miodem mniam
Margot156 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:44   #3418
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby ty tak nie zacieszaj z tym praniem, bo zaraz Ci przyjdzie to prasować. A z Twoimi plecami, to więcej się napłaczesz niż nacieszysz.
Wiem wiem, też napisałam, że teraz się cieszę, ale już taka radosna nie będę jak przyjdzie do prasowania
A co do pleców... Nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, zwłaszcza, że mają one swoje lepsze i gorsze dni, ale! od wtorku mogę chodzić Nie wiem, czy mi ta rehabilitantka coś tam poprawiła jak mnie uciskała, czy to zbieg okoliczności, ale nie szuram nogą i nie kuleję. Ogromna ulga! Jak będzie tak do porodu jak teraz, to jestem skłonna się nie skarżyć (zwłaszcza po tym, co było ).

Cytat:
ogladalam wczoraj ta zebre w smyku,super jest!
Też nam się strasznie spodobała No i czarno-biało-czerwona, czyli idealna na początek
Tylko w smyku stacjonarnie jest w regularnej cenie 54,99zł. W necie można znaleźć za niecałe 40zł, ale zawsze dochodzi przesyłka. A w smyku online jest w promo za 37,99zł Także odebraliśmy sobie za free w empiku

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Aaby śliczna ta zebra! Co to za firma? Myślę,że malucha zainteresują te biało czarne kolory. Co do książeczki to faktycznie trzeba mieć co czytać dzieciaczkowi, muszę przywieźć od rodziców jakieś stare książki po nas z bajkami.
To jest Bright Starts: http://www.brightstarts.com.pl/index...ory-zebra-9078
Bardzo fajna jest I też jak wcześniej szukałam o niej info, to na wielu blogach mamy je zachwalają - mam nadzieję, że i Ninie przypadnie do gustu
Co do bajek to właśnie nie mieliśmy żadnych! Tutaj jest co prawda tylko parę, więc kolejny będzie Brzechwa do kupienia Niestety po nas chyba już nic nie zostało Muszę przejść się do rodziców i poszperać na strychu.

Cytat:
Załącznik 5425040

Śliczne są te kopertówki! Nie pogardziłabym taką brązową
dla teściowej

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Ale Kochana, masz dwa lata na reklamację! Zdecydowanie bym zareklamowała! Tylko jak byś się zdecydowała, to o tych kreskach powiedz, że dopiero wyszły - bo często np. nie przyjmują towaru z wadami, które zauważyło się np. więcej niż m-c wcześniej (ten okres jest w regulaminie zazwyczaj zawarty). Więc warto powiedzieć, że wylazło to np. tydzień temu

Bry!
Ja już od 6.30 na nogach, nie mogłam już zasnąć
Pozmywałam (nie było już czystej łyżeczki ), poszłam na zakupy, zrobiłam śniadanko. Teraz każde z nas romantycznie siedzi przed swoim kompem
Zaraz wstawię fasolkę po bretońsku, a potem... idziemy sprzątać piwnicę A tam Sodoma i Gomora Ale musimy, koniecznie już musimy, bo odkładamy to od paru m-cy, a przecież wózek tam będzie! W tej chwili nawet tam nie idzie wejść - i nie przesadzam! Także przydadzą się telepatyczne ręce do pomocy
Tak w ogóle nie ma już u mnie nigdzie Elle ani InStyle, a jest tam zniżka do Badury - upatrzyliśmy buty dla męża i zniżka potrzebna
Mam co prawda Twój Styl i tam też jest zniżka, ale na wybrane modele A w Elle i InStyle na weekend wcześniej jest na całą kolekcję. Nie ma któraś z Was może którejś gazety i nie chciałaby mi wyciąć i wysłać listem? Pokryję koszty wysyłki

No to tyle... Wcinam rurki nadziewane kremem kakaowym

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:49   #3419
basiula19
Zadomowienie

dzidzia jaki on cudowny taki malutki a na tym zdjęciu z otwartymi oczkami takiem maleństwo bezbronne dzieci faktycznie bardzo podobne do siebie ciekawe czy u nas tez tak bedzie

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:49   #3420
nemosek
Zakorzenienie

Gratulacje wszystkich wczorajszych tygodni i wizyt
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Hej kochane!!

melduję po wizycie, ze wszystko ok z dzidzią

pięknie rosnie, w 3 tygodnie przybylo 600 gram

ale....dziś zakryl się ręką i znow nic nie wiem

bardziej dziewczynka podobno,ale wkurza mnie już to i w poniedziałek jedziemy na 4D.

martwię się trochę, czy to nie zaszkodzi maleństwu, takie czeste USG
Ale ten Twój dzieć uparty

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
No objawy faktycznie porodowe, ale skoro nospa dała radę to fenek działa i pewnie jak tylko odstawisz to będzie kierunek porodówka.

Twój sen znowu powala, ale fajnei jakby się ta część o czuprynce sprawdziła

za wagę maluszka, a ciśnienie no nie za fajne, oszczędzaj się a jak nie to na IP dla dobra córci

W sumie to fajnie taki szybki porodzik, a Ty naprawdę mega dzielna dziewuszka byłaś

Zdecydowaliście się na szpital na Galla???

Ja dzisiaj jadłam jabłka zapiekane z kruszonką i gałką lodów waniliowych mogłabym zjeść jeszcze kilka porcji

Ja właśnie jestem aż nad wrażliwa, bardzo szybko dochodzę, i nie mam z tym zupełnie problemu

Na zwolnieniu, jeżeli masz leżące to lekarz może Ci wpisać obojętnie jaki adres, najlepiej taki pod którym przebywasz i to w cale nie musi być adres zameldowania. Bo jak przyjdą i Cię nie będzie jak masz leżące to mogą Ci odwołać zasiłek i nie wypłacą kasy

męża, super niespodzianka

A ja dzisiaj nie wiem czy któraś z Was zapamiętała miałam obronę pracy licencjackiej całe szczęście już wszystko za mną, na dyplomie będzie +4, więc nie ma tragedii.
W nagrodę mąż zabrał mnie do Pizzy Hut ale się najadłam, ale byłam taka głodna że zjadłabym wszystko co mi dali.
Teraz z czystym sumieniem mogę już czekać na Zuzię i zająć się przygotowaniami do porodu a jeszcze dzisiaj mamie udało sie kupić w biedronce pieluszki dady 4-9 kg z tej edycji limitowanej z pszczółką mają
Właśnie miałam pytać o obronę tylko neta mi zabrali
Gratulacje Ulga jak smok
Udanej zabawy weselnej!!!!
Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
No to skoro pięknie rośnie to teraz trzymam kciuki żeby się dziecię w poniedziałek ujawniło

No gratulacje

Dziewczyny apropo tego masażu szyjki co piszecie, to u nas na szkole rodzenia położna powiedziała że żadna z nas na pewno nie będzie tego chciała Pewnie one też nie lubią tego robić
U nas w szpitalu np nie praktykuje się masażu szyjki.Podobno bo ja tam nie wierzę dopóki się nie przekonam
Cytat:
Napisane przez Kathrin Von Hexe Pokaż wiadomość
Tutek Tambero biała eco skóra a fotelik Cybex Aton II design by Lala Berlin.
Zdjęć spacerówki nigdzie nie można znaleźć. Gdyby któraś z Was była zainteresowana to jak już rozłożę wózek do jazdy to wrzucę zdjęcia.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości