|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Poza tym te kurtki/kombinezony sa zawsze wieksze niz rozmiar wskazuje. A na wiosne mam kurtke 80 nową z Wójcika. I tak sie bujam z decyzja co najmniej od tygodnia ![]() Co do poduszki nie mam - po co? Cytat:
![]() Ubzduralo mi sie, ze jak czytam po PL to tylko taka wersja istnieje Cytat:
U nas to samo
|
|||
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
Leoś już dziś nie jest smutny za to zjadl mi z talerza prawie całą jajecznicę z pomidoram ![]() cycki nadal puste hmno i dziś z mężem mamy znowu wychodne, kurde nawet się cieszę bo ostatnio strasznie na siebie warczymy aż mi wstyd a wyjścia nam zawsze fajnie robią, poza tym on w przyszłym tyg wyjeżdza i muszę się nacieszyć moim najstrarszym szcześciemCytat:
a stopniowo jak schodziłam to trwało to ok roku,głównie pasemka |
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Bijkora, oooo.
No ciekawe, ciekawe. Może się kiedyś spotkamy? W końcu Krasnystaw nie jest chyba bardzo daleko od Was?
|
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja jej dałam max małą łyzeczke. A co do badań, czekam... brakuje dwóch ważnych badań ale jakaś maszyna sie popsuła...........
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale to raczej zimowy jest, i drogi bo trochę ponad 100 zł.
|
|
|
|
|
#4387 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie tarczyca była przyczyną poronienia, także uczulona jestem by o nią dbać. Cytat:
![]() co do nocy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hani dałam do polizania ogórka kiszonego to aż się cała trzęsła tak Jej smakowało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry u nas nocka ładna, bez pobudek a to dziwne bo zjadła tylko 90 na noc. tzn była jedna pobudka przez Tż który wszedł do domu jak taran no ale przez to spał w salonie
|
|
#4388 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Iguś siedzi na dywanie i zajada bułkę taką świeżutką pachnącą, uwielbia po mamusi
A ja kawka i łajzaż ![]() Jeszcze widzę że mi wczoraj w pracy nie pocytowało wszystkiego, więc: meduzza - Julianka ma takie pultaski przecudowne że wymiękam. Bezapelacyjnie wygrywa konkurs na najsłodsze dziecięce pultaski nancy - albo przeoczyłam albo nie napisałaś jak po wizycie u okulisty? Widziałam na fb No on jest tak do Ciebie podobny że masakra!!! Ja mam wrażenie ze mój Igi ani do mnie nie podobny ani do męża a gwarantuję że nic na sumieniu nie mam i to nasze wspólne dziecko Widocznie taka mieszanka wyszła... za mamę.U nas też wychodzą po dwa jednocześnie, później super to wygląda bo równo rosną. Gratuacje ![]() Oooo będzie taki sam blondasek z bujną fryzurką jak siostrzyczka Tak, już bardzo dawno jej nie było Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4389 |
|
Zadomowienie
|
hellol witam sie z.rana po wykanczajacej nocce ... mala sie budzila co chwile, jeczala, krecila, cycka nie chchciala, zesiklala sie i przesilala to jak przebieralam to dopiero byla histeria .. rodzicow pobudzila ... dzis wracamy do domu ... polamana jestem strasznie ( spimy na materacu) ... mama ja wziela ode mnie o 7 i do 9 zabawiala az.nie wstalam. tera tez sie.bawia a.ja leze w sypiani.na plasko i moj kregoslup dochodzi do siebie ...
Hope ja tez schodzilam do blondu z ciemnych. w k jest nawet fotka.moja.w.ciemnych .. u mnie byl taki problem ze farbowlam wlosy na czerwono.tak jak bokeh przez jakies 4 mies zanim na braz zrobilam ... rozjasnialam pasemkami balejage u fryzjerki ale tu fdzie.mialam ta czerwien i tak takiego.super blondu nie mialam bo.mi.wychdzil.pomaranczo wo taki rudy ... zanim zostalam blondynka to tak z rok trwalo .. chodzilam co 1,5 mies ale ona mi robila delikatne pasemka zeby mi wlosow nie zniszczyc ...
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion bułkę powiadasz?
ja jak Młodemu daje to ryje do buzi ile wlezie, a później mnie o zawał przyprawia.Misia zazdraszczam. Dawid na noc 180 a i tak dwie pobudki na żarcie. Aśka to ja nie wiem czy będę mieć cierpliwość na blond ![]() Daję pioszka i zęboszka
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-09-28 o 10:19 |
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas noc jak ta lala a teraz śpi a ja wcinam śniadanko. Dajecie normalnie bułkę, kurdę ja sie tak boję zakrztuszenia ![]() Aśka co do czerwonych włosów to mega ciężko zejść....a nie chciałam własnie rozjaśniac, trudno może z czasem zejdzie ![]() Misia, jakbym miała kupować tą poduszkę to bym się chyba za tydzień nawet nie zdecydowała na wzór
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2013-09-28 o 09:53 |
|
|
|
|
#4394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musisz dać znać jak będziecie Może akurat będzie miał kto mnie zawieźć
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Hope, ja schodziłam ok roku ;p
obiad dzis niezbyt wymyślny, spaghetti i zupa pomidorowa;d pomidorowy dzien ;p ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Ufff zrobilam 30 przysiadów! Bokeh, ja moge od dzis abs a przysiady od wczoraj robie ;> od 20 zaczełam. :P bede robić codziennie o 10 wiecej;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-28 o 10:06 |
|
|
|
|
#4396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a myślisz, że ile ja myślałam nad wzorem, tydzień jak nie dwa A zapomniałam, jakie Wy macie piękne zdjęcia!!
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-09-28 o 10:12 |
|
|
|
|
#4397 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak pójdę z Igim na bilans po skończonym 9 miesiącu to wewmę skierowanie i skontroluję lepiej...Cytat:
![]() Tak on pięknie sobie ją skubie i memła. Pół buły zjadł. Dookoła troszkę zębami, troszkę wymemłuje i zostawia taki płaski placek tylko Też się bałam na początku ale ma już 4 pokaźne zęby i widzę że radzi sobie doskonale. Ani razu się nie nie zakrztusił co zdarzało się np. przy zupce z grudkami.
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion przepraszam
nie wiem czemu napisałam Insolito
|
|
|
|
#4399 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma za co
|
#4400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok to robimy, ja postaram się tak jak w rospisce hah o ile dam radę :P i abs właśnie idę robić Cytat:
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzilo mi o to, ze mam kurtke na wiosne i nie musze na jesien brac wiekszej, by na dluzej starczyla. A te z Wojcika przykladalam do Kuby i jak dobrze pojdzie to za rok ją naloze chudy ten moj synek strasznie, my jeszcze na bodziakach 62/68.
|
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak tak na szybko, nocka koszmarna, nawet nie próbowałam odespać bo się boję o tego szkraba jak nie wiem, już mu nie furczy w gardziołku, tylko bulgoce, jak nie przejdzie mu to do 18 to jedziemy do całodobowej przychodni bo on czasem aż złapać oddechu nie potrafi i się krztusi.... Jejkuś mój bąbelek mały, mam nadzieję, że mu to na oskrzela nie pójdzie
|
#4403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko że tam nie jest ciężko mi do jechać bo tam mam i pociag i busy:P
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
usypiaaaaaaaaaaaaaaaam aaaaaaaaaaaaa
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Lady : biedniiii wy.
Biedny Piotruś. Oklepuj go często, kładź na boczku/brzuszku. jesli na plecach to nie na całkiem płasko. Bożesz jak mi się chce spać. Przespałam się 30 minut z Małą, ale to stanowczo za mało, jak na nockę masakrę. Bo po zaśnięciu o 18:50 na noc, obudziła się koło północy, pobawiła.. i w trakcie usypiania nie wiedzieć czemu zwymiotowała mlekiem O_O, w Tuli była i nie zaraz po jedzeniu. Pierwszy raz takie coś, szoook. A potem częste pobudki i rozwalona noc. Jeśli wymioty jednorazowe to nie martwić się? ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() Powodzenia na zakupach! Gdzie polujesz? |
|
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
no tyle,że ja z czarnych schodziłam ale i tak ponoc z rudych/czerwonych kochana, ale co to jest rok? kurde ja kiedyś pomyliłam szklankę z laurką też mi głupio było i to uparcie szłam ![]() Cytat:
mój szkrab śpi na tarasie, słoneczko świeci mu w pyszczek- szkoda tylko,że tak zimno brrr, jak pomyślę,że jeszcze kilka tygodni temu smażyliśmy się na plaży ![]() jakie życie jest prostsze w ciepłe dni |
|
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. Nasz ząbek co wczoraj zaczął wychodzić jest już ponad dziaselkiem. I widzę zejuż drugi zaczyna wychodzić więc pewnie wieczorem będzie ranka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion dzisiejsza nocka ok. nie płakała, zasypiala od razy po karmieniu. Z tym że na noc posmarowalismy dziąsła dentinoxem
![]() Może to zęby, a może taki etap A ja dziś cały dzień sama. Mąż do Lwowa pojechał. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4409 |
|
Rozeznanie
|
Ale ciiiiiiicho ...
|
|
#4410 |
|
Wtajemniczenie
|
Mało nas ostatnio więc pokazujemy się w klubie
![]() Weekend nastał i cisza. Rodzinnie dziewczyny spędzają pewnie. No a ja dziś sama z młodym o mąż pojechał na wieś pomóc bo dach robią nowy no ale kurczaka dla Igusia ma przywieźć, jajka i jabłka.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

hm
a wyjścia nam zawsze fajnie robią, poza tym on w przyszłym tyg wyjeżdza i muszę się nacieszyć moim najstrarszym szcześciem
ile to trwa?

za mamę.

6 5 4 3 2 1