Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-28, 16:41   #991
FreshStrawberry
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII

a propo rozdan : http://stylelittlestar.blogspot.com/

sorki juz zakonczone

Edytowane przez FreshStrawberry
Czas edycji: 2013-09-28 o 16:43
FreshStrawberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 16:46   #992
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez zle_emocje Pokaż wiadomość
To jest część kampanii reklamowej nivei; niedawno był tu link do wywiadu z jakąś szafiarką, która mówiła, że za pełną kampanię blogerka może zgarnąć do 10 tys. peelenów. Stawki dla vlogerów są zbliżone.

W sztuczce z rozdaniem nie chodzi o to, żeby podarować widzowi rzecz o wymiernej wartości, w zasadzie w ogóle nie chodzi o tych, którzy te masełka otrzymają, tylko o tych, którzy ich nie dostaną.

Każdy biorący udział w konkursie angażuje się, poświęca na zrobienie i wklejenie foty parę minut - i to przywiązuje go do marki dużo bardziej, niż 30-sekundowa reklama w TV, która jednym uchem wleci, drugim wyleci. Co więcej, w grę wchodzi pozytywny komunikat ("prześlijcie mi i innym trochę pozytywnej, jesiennej energii") który sam "przyklei się" do lip buttera nivei, chodzi o utworzenie skojarzenia: lip butter nivei = pozytywna jesienna energia. Wówczas te dziewoje, które nie wygrają masełka (a nawet te, które w ogóle nie startowały w konkursie, a jedynie z przyjemnością prześledziły fotki wklejane przez innych na fejsbuku) trafiwszy na ów lipbutter gdzieś w sklepie - mimowolnie pomyślą o czymś miłym i jesiennym. I kupią to, nawet, jeśli wiedzą, że to barwiona wazelina w nieco ładniejszym opakowaniu.

Moim zdaniem do jest mistrzowsko zrealizowana kampania reklamowa [te masełka, ale też Hamburg, designerskie wnętrza hotelowe (wybrane nieprzypadkowo!), maseczki czy tam masaże - wszystko ma wywoływać pozytywne, miłe skojarzenia z marką Nivea - która, nawiasem mówiąc ma niemal same buble, ich kosmetyki pielęgnacyjne to parafina+ładne opakowanie+marketing].

Wy jesteście świadome takich rzeczy, ale ogrom ludzi nie - o czym świadczą w lawinowym tempie dodawane zdjęcia osób, które "sprzedają się za masełko".
Jak to wszystko sprytnie wykombinowane. Przykro mi, że Panna Joanna bierze w tym udział, bo miałam lepsze zdanie o niej jednak. Cóż...#zahajszjutuba w końcu.
A Nivea mi się już przejadła przez te reklamy - żadnej pozytywnej energii nie czuję gdy ją widzę. Widzę wtedy tylko Szusz, Karolinę i Hamburg (czyli źle mi się kojarzy). Ach i jeszcze pudełeczko nivejki ze zdjęciem Pusi

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
swoją drogą ta cała kampania sprawiła, że jjak widze coś nivei w ross, to przewracam oczami i pogardzam towarem
Właśnie
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 16:46   #993
zle_emocje
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FreshStrawberry Pokaż wiadomość
Niveja przegiela z akcja balsamowania na YT...od tamtej pory tez omijam ich produkty szeroki lukiem
Ty omijasz. Ja też. Ale mnóstwo ludzi na to poleci, bo imponuje im lot do Hamburga [samolotem! nie busikiem "przewozy pracowników"!], nowoczesne, minimalistyczne wnętrze Nivea Haus, fajne ciuchy Karoliny, jej posiłki, burgery (tak!) i cały lajfstajl, który sobą sprzedaje. Mnóstwo ich widzek żyje na niskiej stopie (wystarczy przejrzeć interiory na fotografiach pod rozdaniem Szusz), masa ludzi aspiruje do takiego życia, jakie one pokazują. Ale gdy jesteś samotną matką, zarabiasz 1200, ni uja tego nie osiągniesz. Ale zawsze możesz kupić sobie balsam z nivei, będziesz choć trochę bliżej swojego wymarzonego życia. Tak to działa. Z resztą ta kampania nie musi celować w osoby o niskim statusie ekonomicznym, bardziej nawet w niższe warstwy klasy średniej: ludzi z jako-takimi pieniędzmi, ale bez kapitału kulturowego, którym imponuje fakt, że się jedzie za granicę i idzie do restauracji.
zle_emocje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 16:51   #994
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Ty omijasz. Ja też. Ale mnóstwo ludzi na to poleci, bo imponuje im lot do Hamburga [samolotem! nie busikiem "przewozy pracowników"!], nowoczesne, minimalistyczne wnętrze Nivea Haus, fajne ciuchy Karoliny, jej posiłki, burgery (tak!) i cały lajfstajl, który sobą sprzedaje. Mnóstwo ich widzek żyje na niskiej stopie (wystarczy przejrzeć interiory na fotografiach pod rozdaniem Szusz), masa ludzi aspiruje do takiego życia, jakie one pokazują. Ale gdy jesteś samotną matką, zarabiasz 1200, ni uja tego nie osiągniesz. Ale zawsze możesz kupić sobie balsam z nivei, będziesz choć trochę bliżej swojego wymarzonego życia. Tak to działa. Z resztą ta kampania nie musi celować w osoby o niskim statusie ekonomicznym, bardziej nawet w niższe warstwy klasy średniej: ludzi z jako-takimi pieniędzmi, ale bez kapitału kulturowego, którym imponuje fakt, że się jedzie za granicę i idzie do restauracji.
zrywam z YT
Stary 2013-09-28, 16:52   #995
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
Świeżo po ciąży była, co w tym dziwnego, że było jej więcej.
Mam wrażenie, że specjalnie takie "tło" pokazała, żeby się ludzie zachwycali. Baby są próżne
Stary 2013-09-28, 16:57   #996
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Świeżo po ciąży była, co w tym dziwnego, że było jej więcej.
Mam wrażenie, że specjalnie takie "tło" pokazała, żeby się ludzie zachwycali.
Baby są próżne
piona!

jakie tło??
Stary 2013-09-28, 17:00   #997
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Tez tak uwazam. To samo w przypadku RGP niestety,wiele ludzi sie na to nabiera, ja naszczescie widze to wszytsko i mnie to nie "jara" ale zal mi tych,ktorzy maja takie podejscie jak wyzej napisalas

Co do PannyJoanny..ogladam ja czasem dla smiechu taka dziewuszka co jej sie wydaje,ze jest taka super,ekstra,sprawiedliwa ,normalna,naturalna itd. Moim zdaniem jest nieszczera w tym co robi....

Edytowane przez FreshStrawberry
Czas edycji: 2013-09-28 o 17:01
Stary 2013-09-28, 17:02   #998
lovically
Zadomowienie

Cytat:
To jest część kampanii reklamowej nivei; niedawno był tu link do wywiadu z jakąś szafiarką, która mówiła, że za pełną kampanię blogerka może zgarnąć do 10 tys. peelenów. Stawki dla vlogerów są zbliżone.

W sztuczce z rozdaniem nie chodzi o to, żeby podarować widzowi rzecz o wymiernej wartości, w zasadzie w ogóle nie chodzi o tych, którzy te masełka otrzymają, tylko o tych, którzy ich nie dostaną.

Każdy biorący udział w konkursie angażuje się, poświęca na zrobienie i wklejenie foty parę minut - i to przywiązuje go do marki dużo bardziej, niż 30-sekundowa reklama w TV, która jednym uchem wleci, drugim wyleci. Co więcej, w grę wchodzi pozytywny komunikat ("prześlijcie mi i innym trochę pozytywnej, jesiennej energii") który sam "przyklei się" do lip buttera nivei, chodzi o utworzenie skojarzenia: lip butter nivei = pozytywna jesienna energia. Wówczas te dziewoje, które nie wygrają masełka (a nawet te, które w ogóle nie startowały w konkursie, a jedynie z przyjemnością prześledziły fotki wklejane przez innych na fejsbuku) trafiwszy na ów lipbutter gdzieś w sklepie - mimowolnie pomyślą o czymś miłym i jesiennym. I kupią to, nawet, jeśli wiedzą, że to barwiona wazelina w nieco ładniejszym opakowaniu.

Moim zdaniem do jest mistrzowsko zrealizowana kampania reklamowa [te masełka, ale też Hamburg, designerskie wnętrza hotelowe (wybrane nieprzypadkowo!), maseczki czy tam masaże - wszystko ma wywoływać pozytywne, miłe skojarzenia z marką Nivea - która, nawiasem mówiąc ma niemal same buble, ich kosmetyki pielęgnacyjne to parafina+ładne opakowanie+marketing].

Wy jesteście świadome takich rzeczy, ale ogrom ludzi nie - o czym świadczą w lawinowym tempie dodawane zdjęcia osób, które "sprzedają się za masełko".
to mnie przeraża.
jak widzę Niveję (co to za nazwa, której się nie da normalnie odmieniać ) to mam przed oczami Karolinę zachwycającą się masażystą.
po akcji z balsamami ogromny niesmak pozostał.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:07   #999
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Tez tak uwazam. To samo w przypadku RGP niestety,wiele ludzi sie na to nabiera, ja naszczescie widze to wszytsko i mnie to nie "jara" ale zal mi tych,ktorzy maja takie podejscie jak wyzej napisalas

Co do PannyJoanny..ogladam ja czasem dla smiechu taka dziewuszka co jej sie wydaje,ze jest taka super,ekstra,sprawiedliwa ,normalna,naturalna itd. Moim zdaniem jest nieszczera w tym co robi....
Ja pannęjoannę lubię najbardziej z całej ekipy. Ale wkurzył mnie ten ostatni apel o trzymaniu kciuków za jakąś operację, ale ona nie powie kogo. Co to za tajemnice? Nie mogła po prostu napisać: trzymajcie kciuki?
Najpierw pokazują swoje mieszkanie, kosmetyki, co jedzą, jak się odchudzają, znajomych, gdzie chodzą, a potem z pretensją, że się człowiek interesuje ich życiem. Gdzie tu logika?

Ewa znowu nieco pajacuje w filmiku Oleski, jej minki mnie wkur..ją. Dorosła kobieta i tak się mizdrzy. Nigdy mnie to nie denerwowało, to wszystko przez was. I muszę przyznać, że wolę ją w profesjonalnym wydaniu. Np. z ostatniego filmiku o porównaniu paletek.

Swoją drogą, tak sobie myślę, że teraz 50 jak nie wiecej % widzów na yt to po prostu dzieci. Widać to szczególnie u zagranicznych vlogerów. U marcusa butlera się kłócą, że naomi to nie jego dziewczyna, u thejacksgap podniecają się jacy oni są piękni, itd.
Powiem szczerze, że ja bym tak nie chciała. Nie chciałabym, żeby moimi komentującymi były dzieci.
Ale jak widać nikomu na yt to nie przeszkadza, a niektórzy się do dzieci upodobniają (karolinka i rlm)
Stary 2013-09-28, 17:09   #1000
dorcia 83
Rozeznanie

GG do dorcia 83

Cześć.
Przepraszam ,że dopiero teraz ustosunkowuję się do Waszych wypowiedzi, ale nie śledzę tego wątku .
Czasami podpatrzę co piszecie i tyle.

Wypada chyba Wam coś odpisać, na te przykre słowa o mnie, które pojawiły się w poprzednim wątku .

1) Dorcia podlizuje się dziewczynom

Przede wszystkim rzadko piszę komentarze do Karoliny.
Przed spotkaniem napisałam kilka i po spotkaniu napisałam jej co myślę.
Czułam się zobowiązana, bo pierwsze jej słowa do mnie to były dorcia znam Cię , oglądam (czy coś w tym stylu). Nie spodziewałam się , że ona mnie w ogóle kojarzy.
Częściej natomiast piszę do Oleski ,odkąd zaczęłam ją oglądać, czyli chyba ponad 3 lata, bo najzwyczajniej w świecie bardzo ją lubię i dzięki niej przybyło mi tysiąc nowych widzów, bo poleciła mój kanał.
Do końca życia będę czuła wdzięczność.
Nigdy nie pisałam nic, żeby się przypodobać, także NIGDY nie prosiłam się nikogo o to, żeby mnie oglądał i polecał itp.

2 )Kolejna sprawa dotyczy mojego ,jak to jedna z Was napisała "wnętrza"
( czyli mojego mieszkania)
To jest mieszkanie wynajmowane, często się przeprowadzamy, wiec nie kupuję mebli.
3 lata temu zrobiliśmy ten błąd, bo mieszkanie było puste. Potem skończyła się umowa i meble musieliśmy oddać i sprzedać, bo następne było już urządzone. Niestety właściciel nie zgadzał się na zabranie swoich mebli.
Mam nadzieję , że niedługo będę mogła cieszyć się swoim własnym.

Trzecia sprawa, czy Wy dziewczyny myślicie, że ja Was oszukuje podając nieprawdziwą datę urodzin?
Jestem rocznik 83, w Październiku kończę 30 lat. Ale niestety nie każdy ma wspaniałe, cudowne i beztroskie życie i dlatego nie wyglądam na 20 lat...

Jest mi po prostu strasznie przykro. Staram się , kręcę filmy do których czasem po kilka dni się przygotowuję,bardzo lubię to robić,czuję że znalazłam swoje hobby, myślę, że wszystko jest ok, że Wam się film spodoba . A teraz przeczytałam, że nie nadaję się, że jestem starą babą i w ogóle co ja tutaj robię ?..
Mogę się poświecić i pokazać swój dowód osobisty na priv, jeśli jeszcze któraś z Was mi nie wierzy..

Kolejna sprawa , to to, że broniąc Pchełkę napisałam coś niemiłego innej dziewczynie... Ona do mnie tez się przyczepiała niejednokrotnie..
To chyba nic dziwnego , ze staje za kimś ,skoro tego kogoś ktoś bezczelnie obraża?

Ten wpis nie miał na celu reklamowania się w jakikolwiek sposób.
Po prostu chciałam Wam to napisać.
Zawsze staram się być szczera i niestety nie raz obraca się to przeciwko mnie.
dorcia 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:13   #1001
zle_emocje
Raczkowanie

Cytat:

Mnie bawiło, gdy pokazywała "kosmetyki do makijażu za 100 zł łącznie" co rusz to zaznaczając, że co prawda ona ma na sobie szminkę z MAC, ale ta, którą pokazuje na pewno też jest dobra
zle_emocje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:15   #1002
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Ja pannęjoannę lubię najbardziej z całej ekipy. Ale wkurzył mnie ten ostatni apel o trzymaniu kciuków za jakąś operację, ale ona nie powie kogo. Co to za tajemnice? Nie mogła po prostu napisać: trzymajcie kciuki?
Najpierw pokazują swoje mieszkanie, kosmetyki, co jedzą, jak się odchudzają, znajomych, gdzie chodzą, a potem z pretensją, że się człowiek interesuje ich życiem. Gdzie tu logika?

Ewa znowu nieco pajacuje w filmiku Oleski, jej minki mnie wkur..ją. Dorosła kobieta i tak się mizdrzy. Nigdy mnie to nie denerwowało, to wszystko przez was. I muszę przyznać, że wolę ją w profesjonalnym wydaniu. Np. z ostatniego filmiku o porównaniu paletek.

Swoją drogą, tak sobie myślę, że teraz 50 jak nie wiecej % widzów na yt to po prostu dzieci. Widać to szczególnie u zagranicznych vlogerów. U marcusa butlera się kłócą, że naomi to nie jego dziewczyna, u thejacksgap podniecają się jacy oni są piękni, itd.
Powiem szczerze, że ja bym tak nie chciała. Nie chciałabym, żeby moimi komentującymi były dzieci.
Ale jak widać nikomu na yt to nie przeszkadza, a niektórzy się do dzieci upodobniają (karolinka i rlm)
Hmmm no ta akcja z kciukami to w ogole dno mogla juz nic nie pisac,nic nie wstawiac,zachowac to dla siebie..i teraz z wdziecznosci,rozdaje smieszne balsamy? RLM nie ogladam,dla mnie jest infantylna,milutka az za bardzo, nie umiem jej ogladac dluzej niz 3 minuty Karolajna-ShiningStar i #dziuniaroku..zaaaaaal! ja juz nie mam nikogo w subskrypcjach prawie

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez dorcia 83 Pokaż wiadomość
Cześć.
Przepraszam ,że dopiero teraz ustosunkowuję się do Waszych wypowiedzi, ale nie śledzę tego wątku .
Czasami podpatrzę co piszecie i tyle.

Wypada chyba Wam coś odpisać, na te przykre słowa o mnie, które pojawiły się w poprzednim wątku .

1) Dorcia podlizuje się dziewczynom

Przede wszystkim rzadko piszę komentarze do Karoliny.
Przed spotkaniem napisałam kilka i po spotkaniu napisałam jej co myślę.
Czułam się zobowiązana, bo pierwsze jej słowa do mnie to były dorcia znam Cię , oglądam (czy coś w tym stylu). Nie spodziewałam się , że ona mnie w ogóle kojarzy.
Częściej natomiast piszę do Oleski ,odkąd zaczęłam ją oglądać, czyli chyba ponad 3 lata, bo najzwyczajniej w świecie bardzo ją lubię i dzięki niej przybyło mi tysiąc nowych widzów, bo poleciła mój kanał.
Do końca życia będę czuła wdzięczność.
Nigdy nie pisałam nic, żeby się przypodobać, także NIGDY nie prosiłam się nikogo o to, żeby mnie oglądał i polecał itp.

2 )Kolejna sprawa dotyczy mojego ,jak to jedna z Was napisała "wnętrza"
( czyli mojego mieszkania)
To jest mieszkanie wynajmowane, często się przeprowadzamy, wiec nie kupuję mebli.
3 lata temu zrobiliśmy ten błąd, bo mieszkanie było puste. Potem skończyła się umowa i meble musieliśmy oddać i sprzedać, bo następne było już urządzone. Niestety właściciel nie zgadzał się na zabranie swoich mebli.
Mam nadzieję , że niedługo będę mogła cieszyć się swoim własnym.

Trzecia sprawa, czy Wy dziewczyny myślicie, że ja Was oszukuje podając nieprawdziwą datę urodzin?
Jestem rocznik 83, w Październiku kończę 30 lat. Ale niestety nie każdy ma wspaniałe, cudowne i beztroskie życie i dlatego nie wyglądam na 20 lat...

Jest mi po prostu strasznie przykro. Staram się , kręcę filmy do których czasem po kilka dni się przygotowuję,bardzo lubię to robić,czuję że znalazłam swoje hobby, myślę, że wszystko jest ok, że Wam się film spodoba . A teraz przeczytałam, że nie nadaję się, że jestem starą babą i w ogóle co ja tutaj robię ?..
Mogę się poświecić i pokazać swój dowód osobisty na priv, jeśli jeszcze któraś z Was mi nie wierzy..

Kolejna sprawa , to to, że broniąc Pchełkę napisałam coś niemiłego innej dziewczynie... Ona do mnie tez się przyczepiała niejednokrotnie..
To chyba nic dziwnego , ze staje za kimś ,skoro tego kogoś ktoś bezczelnie obraża?

Ten wpis nie miał na celu reklamowania się w jakikolwiek sposób.
Po prostu chciałam Wam to napisać.
Zawsze staram się być szczera i niestety nie raz obraca się to przeciwko mnie.

Czy to jakis zart? Dziewczyny przyznac sie,ktora sobie jaja robi?
Stary 2013-09-28, 17:17   #1003
Moskit0
Rozeznanie

Cytat:

Mnie też ta akcja się nie spodobała, plus rozdanie z nivejki. Mam wrażenie, że to jakieś odrzuty z prezentów z Hamburga.
U PannyJoanny omijam vlogi z pogadankami i haule z Primarka. Mam inne niż ona podejście do zakupów ubraniowych, dlatego nie chce mi się tego oglądać.
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:18   #1004
dorcia 83
Rozeznanie

GG do dorcia 83

Cytat:
Hmmm no ta akcja z kciukami to w ogole dno mogla juz nic nie pisac,nic nie wstawiac,zachowac to dla siebie..i teraz z wdziecznosci,rozdaje smieszne balsamy? RLM nie ogladam,dla mnie jest infantylna,milutka az za bardzo, nie umiem jej ogladac dluzej niz 3 minuty Karolajna-ShiningStar i #dziuniaroku..zaaaaaal! ja juz nie mam nikogo w subskrypcjach prawie

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Czy to jakis zart? Dziewczyny przyznac sie,ktora sobie jaja robi?
Szkoda pisania..
dorcia 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:20   #1005
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Mnie bawiło, gdy pokazywała "kosmetyki do makijażu za 100 zł łącznie" co rusz to zaznaczając, że co prawda ona ma na sobie szminkę z MAC, ale ta, którą pokazuje na pewno też jest dobra
Pannie Joannie zaczyna też coś uderzać. Wnikliwe oczy heatera z wizarzu wszystko zarejestrują Nie zrównała się jeszcze na szczęście z Karoliną i Szusz pod tym względem. RLM oscyluje już na krawędzi niestety - jej zachowanie robi się takie słodko-pierdzące. Nie pasuje to do niej i taką ją "kupiłyśmy: na samym początku jej "kariery jutjubowej".

Dorcia, ale takie, a nie inne wrażenie odniosłyśmy po Twoich wypowiedziach u dziewczyn w profilach. Tak to wygląda z boku. Nie wiemy przecież jak wyglądają Wasze stosunki w realu. W necie nie widać sympatii z obu stron, tylko z jednej - stąd nasze wnioski.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-09-28 o 17:24
Stary 2013-09-28, 17:20   #1006
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Moskit0 Pokaż wiadomość

Mnie też ta akcja się nie spodobała, plus rozdanie z nivejki. Mam wrażenie, że to jakieś odrzuty z prezentów z Hamburga.
U PannyJoanny omijam vlogi z pogadankami i haule z Primarka. Mam inne niż ona podejście do zakupów ubraniowych, dlatego nie chce mi się tego oglądać.
No coś Ty? Polecam Ci jej filmik o samoakceptacji, widzowie strasznie ją o to prosili; naprawdę podziwiam to, że podjęła taki dosyć niszowy temat, jeśli chodzi o youtube
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:21   #1007
Moskit0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
No coś Ty? Polecam Ci jej filmik o samoakceptacji, widzowie strasznie ją o to prosili; naprawdę podziwiam to, że podjęła taki dosyć niszowy temat, jeśli chodzi o youtube
Ten akurat miałam włączony gdzieś w tle i wyłączyłam w połowie
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:22   #1008
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorcia 83 Pokaż wiadomość
Szkoda pisania..
Ahaaa..czyli to nie zart

a mam pytanie.. po co sie Nam tlumaczysz? nie bardzo rozumiem..kazda vlogerka/blogerka uwaza to forum i Nas za jeden wielki chlew, a okazuje sie,ze same chetnie tu zagladacie Gratuluje!
Stary 2013-09-28, 17:22   #1009
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Moskit0 Pokaż wiadomość
Ten akurat miałam włączony gdzieś w tle i wyłączyłam w połowie
Boga w sercu nie masz, nie obejrzeć do końca tak wyczekiwanego przez wszystkich filmiku
Stary 2013-09-28, 17:25   #1010
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Boga w sercu nie masz, nie obejrzeć do końca tak wyczekiwanego przez wszystkich filmiku
Mnie jej vlogi to bardziej smiesza,niz do czegos motywuja
Stary 2013-09-28, 17:26   #1011
kustraczek
-ist

Cytat:
Ahaaa..czyli to nie zart

a mam pytanie.. po co sie Nam tlumaczysz? nie bardzo rozumiem..kazda vlogerka/blogerka uwaza to forum i Nas za jeden wielki chlew, a okazuje sie,ze same chetnie tu zagladacie Gratuluje!
Z tego co pamiętam to Dorcia kiedyś trochę się tu udzielała, poza tym jeśli chodzi o vlogerki, to pisze tu także ruskieklopsy, MsMelevis czy kajmanowa (mam nadzieję, że w żadnym nicku nie pomyliłam wysokości literek ), a blogerek cała masa, więc trochę się zagalopowałaś
Stary 2013-09-28, 17:27   #1012
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Ahaaa..czyli to nie zart

co prawda dorci nie oglądam i nie bardzo wiem o co chodzi, ale osobiście uważam, że dobrze, że przyznała się że czyta wątek i nie rozumiem tego wyrzutu. Co to za problem? Czuła potrzebę wytłumaczenia się - i to zrobiła, proste. Kwestię "hahahahahahaha kto robi sobie jaja?" uważam za co najmniej niemiłą i niepotrzebna.
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:28   #1013
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Z tego co pamiętam to Dorcia kiedyś trochę się tu udzielała, poza tym jeśli chodzi o vlogerki, to pisze tu także ruskieklopsy, MsMelevis czy kajmanowa (mam nadzieję, że w żadnym nicku nie pomyliłam wysokości literek ), a blogerek cała masa, więc trochę się zagalopowałaś
dobra slowo kazda jest nie na miejscu,to fakt wiec nie kazda,ale znaczna czesc
Stary 2013-09-28, 17:30   #1014
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Wydaje mi się, że nie pomyliłaś wielkości literek - strach się bać w przeciwnym przypadku.

Tez uważam, ze wyrzut w stronę Dorci był zupełnie niepotrzebny.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-09-28 o 17:32
Stary 2013-09-28, 17:31   #1015
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
co prawda dorci nie oglądam i nie bardzo wiem o co chodzi, ale osobiście uważam, że dobrze, że przyznała się że czyta wątek i nie rozumiem tego wyrzutu. Co to za problem? Czuła potrzebę wytłumaczenia się - i to zrobiła, proste. Kwestię "hahahahahahaha kto robi sobie jaja?" uważam za co najmniej niemiłą i niepotrzebna.
Okej,bylam przekonana,ze to zart teraz juz widze,ze nie. Co do wyrzutu..moim zdaniem akurat tlumaczenie sie Dorci,nie bylo potrzebne. Ale dobra kazdy sadzi wedlug siebie.
Stary 2013-09-28, 17:31   #1016
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Ahaaa..czyli to nie zart

Bez przesady. Chyba nie ma w tym nic złego, że ktoś tu wogóle zagląda i chce się wytłumaczyć.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:32   #1017
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Ahaaa..czyli to nie zart

Zluzuj gdzieniegdzie...

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
dokładnie
Stary 2013-09-28, 17:33   #1018
mantas
Zakorzenienie

Napiszę tak:
Rozumiem, że jakiejś youtuberce może być przykro z powodu tego co tutaj piszemy. Różne rzeczy tutaj wypisujemy, z częścią się zgadzam, część uważam, że jest za ostra i po prostu chamska.
Nie rozumiem jednak po co tutaj przychodzą i się tłumaczą? Chyba, że ktoś faktycznie czuję potrzebę wywalenia tego. Ja nie mam nic przeciwko. Nie komentuję, nie naśmiewam się, bo jest to po prostu chamskie.
Tutaj się nic nie zmieni, zawsze tak będzie. To jedyne miejsce, gdzie można szczerze napisać, że coś mnie wkurza/że nie mogę na to patrzeć.
Rozumiem, że komuś smutno, "żeśmy" mu pojechały, ale uważam, że nie ma po co się do tego odnosić.
Wchodzenie na ten wątek to trochę jak wchodzenie w pokrzywy. I tak cię "poparzymy". Jak tutaj same pokrzywy siedzą, to co innego może się stać? Youtuberki wchodzą, tłumaczą się, bitwy na słowa odstawiają, a my i tak za chwilę zmieniamy temat i piszemy o kimś innym.

Inną kwestią jest, że część zadymy robią też laski, które napiszą dwa posty i znikają. A potem my obrywamy. Ale z tym nic się zrobić nie da
Yotuberkom polecam robienie jak Inez82- nie zaglądanie do wątku.
Dorcia.. Nie oglądam cię, ale weszłaś, napisałaś co ci leżało na sumieniu i jeśli tobie lepiej, to w porządku.
Naśmiewanie się z jej wypowiedzi uważam za żałosne!

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2013-09-28 o 17:36
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:34   #1019
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Zluzuj gdzieniegdzie...

dokładnie

Dobra,luzuje
Stary 2013-09-28, 17:35   #1020
kustraczek
-ist

Cytat:
Okej,bylam przekonana,ze to zart teraz juz widze,ze nie. Co do wyrzutu..moim zdaniem akurat tlumaczenie sie Dorci,nie bylo potrzebne. Ale dobra kazdy sadzi wedlug siebie.
Specyfika forum jest taka, że każdy i każda może sobie tu pisać co mu/jej się żywnie podoba. Skoro Dorcia uznała, że ma ochotę wyrazić swoje stanowisko odnośnie rozmowy na dany temat, w tym przypadku temat jej osoby, to miała prawo to zrobić i nie wiem co ma do rzeczy "sądzenie według siebie'.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości