Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz. XXI - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XXII części naszego wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna 1 2,17%
Wrześnióweczki już rozpakowane, pora na październikową zmianę 32 69,57%
Wrześnióweczki już za nami, na październik więc czekamy 4 8,70%
Wrześnióweczki wszystkie mamy, na październik więc czekamy 4 8,70%
Jesień-plecień nam przeplata, raz dziewczynkę, raz chłopaka 5 10,87%
Wrześnióweczki dzieci mają, październikowe się rozkręcają 0 0%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-28, 18:36   #4201
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz.

Ej, ciężarówki, nas jest więcej i dlatego takie wrażenie

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 18:39   #4202
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
skubaniec cały czas chce cycka, zasnie na godzine i budzi go głód.. a jak go przystawie to ssie tak jakby od niechcenia i nawet przysypia co do niego nie podobne.. juz 2 dnien tak sie dzieje, ale w nocy bylo ok budzil sie jak zawsze miedzy 1-2 i 4-5 :/ nie rozumiem..
oby to był ten kryzys a nie koniec laktacji boje sie bo mało jem, duzo sie denerwuje i non stop jestem zmeczona..

aha no i cycki mam takie zwiotczałe, puste..
miałam to samo dzisiaj jest super
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A poza tym moje.dziecko śpi od 13:30!! Bez jedzenia.
nie może tyle bez jedzonka

Miki zasnął przy cycu bez odbicia boję się go położyć, a jestem sama i chciałam się wykąpać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-09-28 o 18:41
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 18:40   #4203
butterfly20
Zakorzenienie

Wrrr...miałam sobie spokojnie nadrobić opisy porodów i naisac własny, upiec bułeczki i ciasto a potem poprasowac i co?
Wpadła T. z dzieciakami bez zapowiedzi i siedzieli tu półtorej godziny, a dzieciom zachciało się grać na X-boxie i nie obejrzałam powtórki BOD.Mam ochotę kogoś udusić, jak można przychodzić tak bez uprzedzenia???
:/

Cytat:
Jeszcze nie wiem... Na razie jem dalej, jak jem i probiotyk jej dam do poniedziałku. Wtedy ma być położna, to może jej podpytam, czy eliminować coś z diety. Wolałabym nie
Jaki probiotyk jej dajesz?I jak często?
Moją Tusię też czasem jeszcze boli brzuszek i jestem bezsilna, płaczę razem z nią.Moja kosmetyczka mówiła,że ten Dicoflor (czy jak to się zwie) jest super,ale boję się kupować bez konsultacji z lekarzem Z drugiej strony nie wiem jak wytrzymamy do środy;(

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Super! Graty

Właśnie spojrzałam do książeczki, Julek też miał 37 cm

Tassia, u mnie dokładnie to samo Małż w pon. wraca do pracy i też się zastanawiam, jak to będzie ze spacerami... Nie chcę siedzieć w domu, bo oboje z Julkiem zwariujemy

Moja miała 33 cm
U mnie z kolei problem spacerowy jest taki,że ja się boję psów i będę się bała wyjść sama z małą na spacer

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Motylek mówisz, że bucisze się sprawują w pytkę? super

w ogóle to małż dzisiaj jak spałam zrobił zupkę i domowe frytki, ale z piekarnika, bo ja smażonego nie mogę mało się nie poryczałam, że mam w nim takie wsparcie i pomoc wszystko w domu ogarnia bez marudzenia, a jak widzę jak nas kocha to już w ogóle
To moje ulubione płaskie botki

Kochany mąż Mój też mi dzisiaj zrobił obiadek i wysprzątał Ma chyba tylko jedną wadę...NFS na x-boxie...

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
no ale po co ciężarówki, mają się odzywać, jak nawet coś napiszemy to te wiadomości są olewane.
Wszystko raczej odnosi się do mamuś.
Sorki ale takie są moje odczucia ostatnio.
Też to zauważyłam i niestety sama też z braku czasu wpadam tylko popisać na bieżąco o dzieciach...Więc rozumiem Twoje rozgoryczenie, bo mi aż czasem głupio, no ale naprawdę nie mam czasu do wszystkiego się odnosić, a jednak jak mnie czas nagli to muszę ogarnąć najważniejsze dla mnie tematy.
Ale już niebawem wszystkie będziemy na tym samym etapie i już mam nadzieję żadnej nie będzie głupio czy przykro

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ale cos tam sie udalo cyknac no i fota rodzinna ktorej napewno nie wsadze w ramke bo wygladam jak swinka pigi to az niemozliwe bo jak patrze w lustro to tak nie wygladam
po odsianiu wybralam 70 zdjec no a ostatecznie mam wybrac 25-30 ale to juz po weekendzie bo dzis moja mamuska przyjechala a i tak musiala na nas czekac.

w ogole masakra, kazalam tz szybciej wracac z B. a ja mialam wybierac, oni poszli a ja jdnak sie rozmyslilam i wyszlam 3 min po nich. do tz dzwonilam 22 razy i nie odbieral a ja sie pogubilam, nie wiedzialam czym wracac do domu wiec sie w koncu wkur*wilam i wsiadlam w taxe z Amelita heh, dobrze ze w foteliku ja zabralam.
noo a pod dom zajechalam w tym samym momencie co tz alez bylam zla ze nie odbieral bo czulam sie jak sierota w tym miescie bo ja tylko autem sie woze

Oooo to dużo macie tych zdjęć, my jakoś połowę mniej
Ale ja też czułam się fantastycznie aż nie zobaczyłam na zdjęciu rodzinnym,że ma facjata nadal jest trochę nalana...więc raczej rodzinne fotki schowam do albumu do wglądu tylko dla nas

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 18:40   #4204
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

mieliśmy tylko na chwilkę wyskoczyć do rodziców po warzywa a zeszło nam pół dnia, ale na obiadek się załapaliśmy, więc dziś znów miałam wolne od gotowania

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
37 tc
dopisane

matal mam nadzieję że winowajca - czyli chałwa - odnaleziony i z Elenki brzuszkiem będzie coraz lepiej

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Opis porodu.Uwaga opis zawiera sceny drastyczne, dla użytkowniczek o mocnych nerwach.

Więc 10.09 miałam tą wizytę u gin o 6 rano.Leżę sobie na ktg nagle poczułam puknięcie i taki dziwne pobolewanie.Myślałam, że Janek kopnął mnie w jakieś wrażliwe miejsce.Wstaję i czuję,ze coś ze mnie cieknie.Poszłam do łazienki i sie kapnęłam, że to nie sikanie.Gin popatrzyła i od razu wysłała mnie do szpitala.W szpitalu podali mi antybiotyk, znowu ktg, ale skurczy nie było.Przyjęto mnie na ginekologię i miałam czekać.Koło 19 dostałam jakieś czopki w pipkę na przyspieszenie.
[...]
kochana widać że musiałaś sporo przejść, ale dzielna z Ciebie kobieta

Cytat:
Mój TŻ zasłabł dzisiaj w pracy, teraz siedzi ze mną w domku, nie pozwoliłam mu do roboty iść, a szef podobno kręci nosem jak dzwonił do niego.
Nosz k*** co ma tam paść.
i jak Tż czuje się już lepiej? choruje czy to z przemęczenia z powodu pracy?

Cytat:
Info od 83monia: o 10:54 przyszla na swiat Natalka. 3950g i 56cm szczescia. Poszlo szybko. O 4:11 pierwsze nieregularne skurcze. O 10:00: 8cm na wejsciu na IP. Kilka skurczy, potem 3parte i po strachu. Teraz spi. Pozdrawiamy
gratulacje dla mamusi

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Aaaa i Tusi dzisiaj odpadł kikut

Cytat:
E, wcale nie prawda
Ja czytam Wasze posty i momentami mi się brzucha zachciewa Chociaż pod koniec to już głównie narzekania

ja od razu zaznaczam że u mnie poziom narzekania będzie tylko wzrastał także musicie się przygotwać

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
alez dzien mi dzis szybko zlecial. na 10 jechalismy na sesje, tyle ze autobusem bo auto u mechanika. alez Blanka miala frajde bo i autobus i tramwaj
sesja w sumie tak sobie. jednak 5 tygodniowe dziecko to slaby czas na zdjecia mloda nie spala, byla rozdrazniona, zasnela na sam koniec no i nie byla w niczym rozowym tfu jedynie miala czarne body z rozowym tutu
Blanka tez nie za bardzo do sesji bo niecierpliwa ale cos tam sie udalo cyknac no i fota rodzinna ktorej napewno nie wsadze w ramke bo wygladam jak swinka pigi to az niemozliwe bo jak patrze w lustro to tak nie wygladam
po odsianiu wybralam 70 zdjec no a ostatecznie mam wybrac 25-30 ale to juz po weekendzie bo dzis moja mamuska przyjechala a i tak musiala na nas czekac.
o to czekamy na efekty sesji

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 18:46   #4205
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Kochany mąż Mój też mi dzisiaj zrobił obiadek i wysprzątał Ma chyba tylko jedną wadę...NFS na x-boxie...
mój właśnie na rower wyszedł
co do białego to wiesz, że akurat ja rozumiem Twoją złość

Rusałka my też warzywa od rodziców mamy-bez gmo

aaa! i jeszcze pani z poradni mówiła, że Miki to takie chustowe dziecko przylepka mamusi małż się śmiał, że pod sufitem latałam z podjary jak to usłyszałam- mój synuś i patrzę na chusty- chcę natibaby tkaną

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-09-28 o 18:48
Stary 2013-09-28, 18:48   #4206
gorgulek
Zakorzenienie

Dziewczyny Ile moge podac kropli bobotic i ile razy dziennie?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 18:49   #4207
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Agusia, Maharet, Monia - gratuluje!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jak Twoje wyniki badań ???

Dziewczyny ja się nie obrażam, ale jednak czasem miłoby było jakbyście sie odniosły do nas, wy miałyście nasze wsparcie w ciąży, a nas została garstka "udzielających się ciężarówek" i rzadko kiedy któraś sie do nas odniesie. Nasz poziom męczenia buły też wzrasta i może być wkurzający......

rusałko nie wiem co TŻ jest, ledwo mówi, ale jak patrzałam w gardło to czyste, wszystko go boli tzn mięśnie....ledwo, ale temperatury nie ma.
je normalnie, pije i sika.... więc nie wiem. Może udaje...

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 18:49   #4208
Madziuchna27
Zakorzenienie

Bajka, już dawno chciałam Ci powiedzieć, że bardzo mi się podoba, jak mówisz na córkę Amelita

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 18:51   #4209
matallewar
Zakorzenienie

MOTYL Dicoflor dostała, bo mialam w.lodówce dla Edzika kupiony 1 raz 5 kropli do butli z mlekiem
Probiotykiem krzywdy jej nie zrobisz.

KASKA ale ona nie dawała się obudzić. Teraz 120 ml zjadła i śpi dalej

RUSALKA spoko, wątek czeka na kolejna meczybule

Wnosze wniosek do ciężarówek, żeby.pisały

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2013-09-28 o 18:52
Stary 2013-09-28, 18:53   #4210
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
miałam to samo dzisiaj jest super
nie może tyle bez jedzonka

Miki zasnął przy cycu bez odbicia boję się go położyć, a jestem sama i chciałam się wykąpać
Zawsze Ci odbija?
Mój nie zawsze od razu, czasem dopiero przed następnym karmieniem, czasem w trakcie. Przecież masz łóżeczko pod kątem.

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Dziewczyny Ile moge podac kropli bobotic i ile razy dziennie?
Też się zastanawiam
Pediatra mówiła, że dwa razy dziennie 5 kropli. Położna moja, że dwie, trzy doraźnie

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 18:53   #4211
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
no ale po co ciężarówki, mają się odzywać, jak nawet coś napiszemy to te wiadomości są olewane.
Wszystko raczej odnosi się do mamuś.
Sorki ale takie są moje odczucia ostatnio.
mam takie samo odczucie
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
No tu się musze zgodzić Wątek został przejęty przez młode mamy. Ja poczytuje, ale udzielam się mało, bo i tak prawie nikt nie odpowiada
moje ostatnie kilka postów też przeszło bez echa
Stary 2013-09-28, 18:54   #4212
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
jak Twoje wyniki badań ???

Dziewczyny ja się nie obrażam, ale jednak czasem miłoby było jakbyście sie odniosły do nas, wy miałyście nasze wsparcie w ciąży, a nas została garstka "udzielających się ciężarówek" i rzadko kiedy któraś sie do nas odniesie. Nasz poziom męczenia buły też wzrasta i może być wkurzający......

rusałko nie wiem co TŻ jest, ledwo mówi, ale jak patrzałam w gardło to czyste, wszystko go boli tzn mięśnie....ledwo, ale temperatury nie ma.
Może jest po.prostu przemeczony??

Dziewczyny, miała którąś tak z krwawieniem?? Bo się martwię, leci ze mnie gorzej niż zaraz po porodzie...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-28, 18:55   #4213
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czeszko

Bylismy dzisiaj na pierwszym spacerku maly jest bardzo absorbujacym dzieckiem...w dzien w ogole praktycznie nie spi...tylko przytul i baw mnie... w nocy tez srednio... tzn w szpitalu to cala noc praktycznie na cycu wisial i co za tym idzie w moim lozku bo nie bylo mleka i plakal... po przyjsciu do domu polozylismy go w swoim lozeczku i maz pelnil warte (bo ja 5 nocy w szpitalu nie spalam i bylam jak zombie i padlam jak trup) i tez prawie nie spal...zasnal dopiero jak tz wzial go do nas... dzisiaj wzielismy go od razu do siebie i wszyscy 3 sie wyspalismy... ale nie jestem przekonana do takiego rozwiazania...

Gratuluje nowym mamusiom

Widze Maharet ze mialas w pewnym stopniu podobne przejscia do mnie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 18:57   #4214
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
mam takie samo odczucie

moje ostatnie kilka postów też przeszło bez echa
Misie, połowa moich postow.też przechodzi bez echa

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czeszko

Bylismy dzisiaj na pierwszym spacerku maly jest bardzo absorbujacym dzieckiem...w dzien w ogole praktycznie nie spi...tylko przytul i baw mnie... w nocy tez srednio... tzn w szpitalu to cala noc praktycznie na cycu wisial i co za tym idzie w moim lozku bo nie bylo mleka i plakal... po przyjsciu do domu polozylismy go w swoim lozeczku i maz pelnil warte (bo ja 5 nocy w szpitalu nie spalam i bylam jak zombie i padlam jak trup) i tez prawie nie spal...zasnal dopiero jak tz wzial go do nas... dzisiaj wzielismy go od razu do siebie i wszyscy 3 sie wyspalismy... ale nie jestem przekonana do takiego rozwiazania...

Gratuluje nowym mamusiom

Widze Maharet ze mialas w pewnym stopniu podobne przejscia do mnie
Encia też śpi z nami. Sama po prostu nie śpi w nocy w ogóle

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-28, 18:59   #4215
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja nie mam tego nikomu za złe, bo nic nie wnoszą, tak po prostu chciałam się wygadać
Stary 2013-09-28, 19:01   #4216
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

a w ogole to weszlam dzisiaj w spodnie przedciazowe ale jeszcze z 3 kg mi zostalo, chociaz licze ze czesc to woda bo mam spuchniete stopy... dupa mi troche urosla i czuje sie taka zwiotczala i boli mnie kregoslup ehh

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Encia też śpi z nami. Sama po prostu nie śpi w nocy w ogóle
to mnie pocieszylas mam nadzieje ze mu to przejdzie...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:02   #4217
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:

Rusałka my też warzywa od rodziców mamy-bez gmo

aaa! i jeszcze pani z poradni mówiła, że Miki to takie chustowe dziecko przylepka mamusi małż się śmiał, że pod sufitem latałam z podjary jak to usłyszałam- mój synuś i patrzę na chusty- chcę natibaby tkaną
uwielbiam takie warzywka całe lato się nimi objadamy
przywiozłam sobie dynię, więc jutro do obiadu będą frytki z dyni - polecam pyszne i zdrowe

słodziak z Mikiego - taka przytulanka

Cytat:

może grypa?

ja tez mam wrażenie że mój udaje
od trzech tygodni doleczyć się nie może i za żadną pracę domową z tego powodu się nie bierze Śmieje się z niego że się porodówki boi i specjalnie się dolecza zeby ze mną nie jechać

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:03   #4218
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ty durna

Cytat:
KASKA ale ona nie dawała się obudzić. Teraz 120 ml zjadła i śpi dalej
ja mojego w nocy obudzić też nie mogę a zawsze go atakuję2-3 bo pokarm najlepszy, zmieniam pieluszkę, połaskotam po syrkach-czasem z 10min zejdzie, ale jak już się obudzi to rzut na cyca jak pirania

idę się kąpać bo później kolej Mika

Stary 2013-09-28, 19:07   #4219
czaszka_
Zakorzenienie

wy tu o zdrowych warzywkach a ja bym pizze zjadla

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:09   #4220
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
ale ja nie mam tego nikomu za złe, bo nic nie wnoszą, tak po prostu chciałam się wygadać
Aha

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-28, 19:11   #4221
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Info od 83monia: o 10:54 przyszla na swiat Natalka. 3950g i 56cm szczescia. Poszlo szybko. O 4:11 pierwsze nieregularne skurcze. O 10:00: 8cm na wejsciu na IP. Kilka skurczy, potem 3parte i po strachu. Teraz spi. Pozdrawiamy
wow też chcę tak szybko ;o

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:12   #4222
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
a w ogole to weszlam dzisiaj w spodnie przedciazowe ale jeszcze z 3 kg mi zostalo, chociaz licze ze czesc to woda bo mam spuchniete stopy... dupa mi troche urosla i czuje sie taka zwiotczala i boli mnie kregoslup ehh [COLOR="Silver"]

..
Mi zleciało 12 kilo, nie wiem ile bezpośrednio po porodzie, dopiero sie dzisiaj zważyłam, aLE to dopiero połowa,Wchodze tylko w legginsy, spodnie ciążowe n mnie wiszą i spadają ,a przedciążowe za ciasne
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:14   #4223
czaszka_
Zakorzenienie

dziewczyny Was tez w ciazy boli/bolal zoladek?? bo mnie nie boli jakos bardzo ale od ok 3ch tygodni mnie pobolewa (chyba zoladek) praktycznie codziennie

Stary 2013-09-28, 19:15   #4224
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Ściągam 20-30 ml pokarmu, to wszystko co wycisne.Mały nie z cycka za bardzo pić.W szpitalu go ważyli przed i po cycu to spijał 10-15.Wypożyczy
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:26   #4225
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Może jest po.prostu przemeczony??

Dziewczyny, miała którąś tak z krwawieniem?? Bo się martwię, leci ze mnie gorzej niż zaraz po porodzie...
mialam tak
dwa dni prawie koniec a potem sajgon

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:31   #4226
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
dziewczyny Was tez w ciazy boli/bolal zoladek?? bo mnie nie boli jakos bardzo ale od ok 3ch tygodni mnie pobolewa (chyba zoladek) praktycznie codziennie

Mnie tylko.jelita bolaly.

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
mialam tak
dwa dni prawie koniec a potem sajgon
Czyli to chyba normalne, dzieki

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-28, 19:37   #4227
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie tylko.jelita bolaly.
gdzie to Cie bolalo?? moze ja nie odrozniam jelit od zoladka od watroby itd

Stary 2013-09-28, 19:38   #4228
niebede
Raczkowanie

Gratuluję jak zwykle świeżym mamusiom!

Cytat:

Wnoszęwniosek do ciężarówek, żeby.pisały
Melduję się z przeziębieniem Tż wykurowałam, to teraz ja jestem z gilem po pas i boli mnie gardło. Znowu nie spałam pół nocy i jestem wykończona, ale nie mogę usnąć.

W dodatku jest mi przykro. Doprosiłam się o skręcenie łóżeczka, ale to po fochu, który strzeliłam u znajomych po tym jak mi powiedział, że jedzie dziś do Krakowa po szkole. Także pojechał. Do Krakowa na parapetówkę... Wróci jutro. Przykro mi. Niby nic mnie ciążowo nie boli, ale gdyby jednak zaczęłoby się coś dziać w nocy? W dodatku fatalnie się czuję przez to przeziębienie. Czuję się porzucona...
On chyba nie rozumie, że w każdej chwili może się coś zacząć. Tłumaczę mu ciągle, że już 38tc, mogę rodzić w terminie, po terminie, ale też nawet pojutrze. Ale on ma czas. Na skręcenie łóżka, na pompowanie kółek do wózka. Bo przecież zdąży jak będę w szpitalu.

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:48   #4229
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Gratuluję jak zwykle świeżym mamusiom!

Melduję się z przeziębieniem Tż wykurowałam, to teraz ja jestem z gilem po pas i boli mnie gardło. Znowu nie spałam pół nocy i jestem wykończona, ale nie mogę usnąć.

W dodatku jest mi przykro. Doprosiłam się o skręcenie łóżeczka, ale to po fochu, który strzeliłam u znajomych po tym jak mi powiedział, że jedzie dziś do Krakowa po szkole. Także pojechał. Do Krakowa na parapetówkę... Wróci jutro. Przykro mi. Niby nic mnie ciążowo nie boli, ale gdyby jednak zaczęłoby się coś dziać w nocy? W dodatku fatalnie się czuję przez to przeziębienie. Czuję się porzucona...
On chyba nie rozumie, że w każdej chwili może się coś zacząć. Tłumaczę mu ciągle, że już 38tc, mogę rodzić w terminie, po terminie, ale też nawet pojutrze. Ale on ma czas. Na skręcenie łóżka, na pompowanie kółek do wózka. Bo przecież zdąży jak będę w szpitalu.
do facetow chyba nie dochodzi ze to moze byc "juz" moj tez ma zawsze na wszystko czas....

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

piszcie cos ciezarowki i mamuski bo nam watek przymiera ostatnio widze ze coraz czesciej sama do siebie spamuje ja

Stary 2013-09-28, 19:54   #4230
87czarna
Zakorzenienie

Witam wieczorkiem

monia moje gratulacje!!!

Dzień zleciał jak z bicza strzelił... matko..coraz bliżej środy
Coraz więcej rozstępów mi się robi na brzuchu...strasznie mnie swędzi :/

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości