|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powikłania po operacj powiększania piersi
Tysiaczku rozne ☠☠☠☠☠☠☠ki do kuchni - dopiero co wyremontowalismy. Nakupowalam tez chyba wszystkie rodzaje swieczek zeby miec zapas bo w tej mojej dziurze czyt. Szczecin -nie ma ikei.
Jutro zakupy ciuchowe - w koncu. Ale mnie te cyce bola dzisiaj a to jeszcze przed op haha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Weteranko, mam zdjecia wyjciowki w pierwszym albumie. Miałam małe A, slaba wyjściowkę. Doktor na ostatniej wizycie powiedzial, ze mam spory implant jak na siebie. Moze w kwestii małej ilosci tkanki to tak, ale ogolnej budowy ciała to nie powiedziałabym. Ty masz bardzo fajne i u Ciebie mozna powiedzieć, ze masz duze, bo jestes mega szczupla. |
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki
jutro postaram sie nadrobic co pisalyscie caluje wszystkie i kazda osobna![]()
|
#1925 |
|
Raczkowanie
|
Inez też już się nie mogę doczekać jaki efekt u mnie będzie
no i u Star oczywiście Agataka odpisalam pod moim zdjęciem też mam wrażenie ze mamy bardzo podobne piersi, tylko wzrost inny, a wymiary chyba podobne
Silimed Maximum HI 330cc 11,1 x 5,4cm Edytowane przez selena06 Czas edycji: 2013-09-28 o 21:13 |
|
|
|
#1926 |
|
Rozeznanie
|
no i włąsnie z racji wzrostu boję się implantu powyżej 300ml;/
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki selenko.
Ciekawa jestem jak u mnie wyjda te cycki ![]() Czemu sie boisz implantow pow 300? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1928 |
|
Zadomowienie
|
agataka1979-a jakie ty masz wymiary??? jestes wyzsza odemnie? możesz zobaczyc jak wygladam mam zdjecie w albumie swojej figury i swojej wyjściówki?
|
#1929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- mam 159cm 45kg pod biustem 68, miseczka A |
|
|
|
|
#1930 |
|
Zadomowienie
|
nie przesadzaj ze jestes taka malutka tutaj jest kilka dziewczyn ktore nie sa wysokie a maja ładne wikesze niz proponowane prze twojego doktora implanty
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-09-28 o 21:38 |
|
|
|
#1931 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem ze ze zbyt dużym biustem czuła bym się zle.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już znalazłam,wcześniej zajrzałam tylko raz i widziałam tylko te najnowsze zdjęcia .Tak jak przypuszczałam,miałaś bardzo fajną i dość sporą wyjściówkę.Na Twoje pyt.odpisałam pod moim zdjęciem.
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak madalen pisze bez przesady
idz na konsultacje. Ja mam 160 waze 42-43 kg i od razu dr zaproponowal implanty pow 300 , mam pod biustem na wdechu 68 cm, normalnie 70 i troche swojej piersi A dr moj noe gustuje w duzych piersiach, bardziej sredniaczki ![]() Wiec mysle ze nie ma sie tu co bac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- A jak juz bylas to tak jak pisza zanies dr zdjecia takich jakie Ci sie podobaja i powiedz o swoich watpliwosciach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1934 |
|
Rozeznanie
|
obgadam temat jeszcze raz
|
|
|
|
#1935 |
|
Zadomowienie
|
wiec zastanow sie zebys nie zalowala ja rozmawialam z dr i mi powiedzial ze z mojej wysjciowki bedzie duze c /d
mi bardzo podbaja sie piersi goddessss i Amanina
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-09-28 o 21:58 |
|
|
|
#1936 |
|
Zadomowienie
|
Amorcio fajne masz piersiaki i super ze tak sobie radzisz
![]() dziewczyny znacie mzoe gdzies w trojmiescie sklep z bilizna firmy ava lingerie??? |
|
|
|
#1937 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1938 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jest ok, nie widać Cytat:
Wpadła jak po ogień i uciekła ![]() Dziewczyny, nie bójcie się wielkości. Stare Forumki pamiętają jak bardzo bałam się, że będę miała zbyt duże piersi. Ja po nocach przez te cycki nie spałam tym bardziej, że moja dr absolutnie nie zgadzała się na mniejsze . Teraz są dla mnie trochę za duże, to fakt, ale ja lubię mały, sportowy biuścik. Ogólnie naprawdę nie są duże. W pracy ani w rodzinie nikt, zupełnie nikt nie poznał, że coś przy cyckach sobie majstrowałam, a mam anatomki 390cc. Co prawda nie widzieli mnie w stroju kąpielowym, a tu już nie da się nic ukryć ![]() Aha, gdzieś kiedyś ktoś wyliczył, że 120 ml to skok o jeden rozmiar
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2013-09-28 o 22:07 |
||
|
|
|
#1939 |
|
Raczkowanie
|
A 270 anatomy czy okrągłe? Ja bym u Ciebie widziała okrągłe, bo ładnie Ci górę wypełnią, jeśli okrągłe to te 270 da Ci male C, jeśli 270 anatom to będziesz miała średnie B. I wcale taka drobna nie jesteś masz 70 pod biustem a jesteś 13 cm niższa ode mnie także tu bardziej chodzi o szerokosc piersi, pamiętasz jak dr Ci mówił jaką masz? I rozstaw sutkow? To bardziej da obraz jakie masz możliwości na implant
|
#1940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Zadomowienie
|
selena06-co wtakim razie sadisz o moich wyjsciowkach jak na nie spojrzysz???ja oczywiście wybrałam okragłe bo mi sie bardziej podbaja
|
#1942 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-09-28 o 23:39 |
||
|
|
|
#1943 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, POMOCY!!!
Coś stało się z moim prawym cyckiem (tym wrednym), a konkretnie z blizną . Nagle i niespodziewanie w ciągu kilkunastu minut pojawiło się jakieś dziwne zgrubienie, które moim zdaniem się powiększa . Wstawiłam zdjęcia, trudno to sfotografować, proszę, poradźcie, CO TO JEST???????Ta pierś pobolewała mnie w tym miejscu, kurdę, co to?
|
#1944 | |
|
Zadomowienie
|
no lubie, lubie...co to za opalanie w stroju?
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
|
|
#1945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 270cc anatomy to wyjda malutkie w każdym mniemaniu, zajrzyj do szczesliwa, goddessss i matti, one mają 305 i 290 anatomy i są akurat,napewno do dużych im daleko, także anatom bym wzięła na Twoim miejscu 290-305 i zobaczysz że będziesz zadowolona.
|
|
#1946 |
|
Raczkowanie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1947 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana na zdjęciach niewiele widać,ale z twojego opisu(częściowo,bo nie pasuje mi to nagłe pojawienie się zgrubienia)można by obstawić klenoida. Piszesz jednak,że pobolewało cię to miejsce.A swędzi Cię i piecze?Skontaktuj się z koniecznie z lekarzem,bo jeśli to TO,można zapobiec powiększaniu się
|
|
#1948 |
|
Zadomowienie
|
Belseno, selenko, weteranko dziękuję za troskę.
Moja doktorka nie ma maila, mogę się z nią kontaktować telefonicznie. Jutro zadzwonię. Kurczę, nie wiem co to było, ale dziś już tego nie ma. Wczoraj przerażona poszłam spać, a dziś po przebudzeniu już jest ok. Na prawej bliźnie mam trochę zgrubień i chyba to właśnie jedno z nich tak nagle się powiększyło, miało jakieś 1,5 cm średnicy. O rany, ale się przeraziłam. Teraz ciągle łapę wkładam w stanik i sprawdzam, czy znów nie rośnie ![]() Weteranko, nie swędzi ani nie piecze, tylko okolica blizny mnie trochę pobolewa, zaraz poczytam o tych bliznowcach, ale chyba to nie to...
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2013-09-29 o 09:21 |
|
|
|
#1949 |
|
Rozeznanie
|
wow ale wyliczanka
Jestem 5 dawno mnie nie było...niestety na nic nie mam czasu;( Zrobilam wszystkie badania, wyniki są bardzo dobre a we wtorek ide na drugą przymiarkę razem z moim TZ aby ostatecznie utwierdzic się w wybranym rozmiarze Pozdrawiam wszystkich BUZIAKI |
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

zobacz jej fotki, miala operacje w tym samym dniu co ja i tez fajna wyjsciowke

jutro postaram sie nadrobic co pisalyscie caluje wszystkie i kazda osobna

.Tak jak przypuszczałam,miałaś bardzo fajną i dość sporą wyjściówkę.
. Nagle i niespodziewanie w ciągu kilkunastu minut pojawiło się jakieś dziwne zgrubienie, które moim zdaniem się powiększa
. Wstawiłam zdjęcia, trudno to sfotografować, proszę, poradźcie, CO TO JEST???????