|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Zadomowienie
|
Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie
Pacynka to do jakiego lekarza najlepiej się zgłosić? Myślisz ze samo nie przejdzie? Jakieś domowe sposoby? Lekarz niby sprawdził wszystko ale mówi ze uszy czyste. Chociaż cieżko mi zaufać lekarzom cypryjskim
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI ![]() 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie
Dobry wieczór Wam
![]() Jakoś udało mi się nadrobić tych 14 stron zaległości ![]() Leine dobrze, że nie odeszłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fantastko duży ten Twój maluszek, oby tak dalej ![]() Witam wszystkie nowe Staraczki życzę owocnych starań ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() OOoo to super, jeszcze raz gratuluję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wyszłam dziś ze szpitala i powiem Wam, że mama i jej narzeczony bardzo się cieszą, w ogóle rodzina w miarę dobrze przyjęła tę wiadomość, ale dzisiaj na imprezce rodzinnej, jak siedziałam z moimi kuzynkami to jedna z nich powiedziała mi coś takiego : "nie lepiej, żebyś jednak poroniła" ? Wbiło mnie w podłogę i tak źle się czułam, a po tym co usłyszałam to jeszcze gorzej mi tylko było, wyszłam z płaczem do łazienki. Gdy wróciłam zapytała co mi jest, to się jej zapytałam czy naprawdę jest taka głupia czy tylko z siebie taką robi i że jestem pewna, że gdyby ona w moim wieku zaszła w ciążę i leżała w szpitalu bo groziło jej poronienie to czy ona by chciała coś takiego usłyszeć , to ona na to, że ona by wolała poronić. Ja mając 16 byłam o wiele, wiele , wiele bardziej dojrzalsza niż ona, a tym tekstem przesrała sobie u mnie na całej linii, będzie chciała, żebym pomogła jej w napisaniu wypracowania, albo coś takiego, niech się wypcha. Pewnie za jakiś czas się jej odmieni, może nawet jak urodzę, ale już sobie przysięgłam, że mojego dziecka ta wiedźma na ręce nie weźmie. A u Was co słychać moje drogie Panie? ![]()
![]() |
#813 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Znajdź najlepiej dentystę, który prowadzi diagnostykę stawów skroniowo- żuchwowych za pomocą folii Brux Checker. Wysłałam Ci prywatną wiadomość. A co do wosku w uszach i czyszczeniu patyczkami, to sama też miałam niedosłuch w jednym i po tej parafinie mi przeszło jak wosk się zmiękczył. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zadomowienie
|
Pacynka dziekuje!! Po tym co napisałaś zaczęłam o tym czytać i faktycznie wiele objawów się zgadza wow w życiu bym tego nie połączyła w całość ! Dziękuje kochana!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI ![]() 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Seleniti co za tekst kuzynki... Nienormalna! :/ Sent from my iPad using Tapatalk - now Free |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zadomowienie
|
Seleniti ale babol z niej wstrętny ludzie czasem bywają okropni
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiesz, czasem jeszcze robi się pantomogram (prześwietlenie panoramiczne szczęk) i USG stawów skroniowo- żuchwowych. Czasem oprócz szyny relaksacyjnej (ale nie takiej z pudełeczka wyjętej standardowej uplastycznionej w gorącej wodzie, tylko indywidualnej z odpowiednimi elementami) robi się też masaże i zabiegi ultradźwiękowe. Zależy w jakim stadium jesteś. Jeśli jest początek to do wyleczenia. Bardzo wielu ludzi cierpi z tego powodu i nawet nie zna przyczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zadomowienie
|
Isabelle dobranoc
![]() Pacynka jesteś aniołem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ok, dobranoc dziewczynki ![]() My z TŻ- tem zaraz idziemy na ostatni spacerek z psinką i też do spania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |||||
Zakorzenienie
|
Ja właśnie piję kawę
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
Podłączam się do pytań kiedy robić badania na prolaktynę i lh? Czy to w byle jakim dc?
![]() Nie wiem jakie badania się robi w kierunku PCOS? ![]() brydzia fajnie, że jesteś ![]() ![]() ja za tydzień planuje bounty zrobić, bo wieki nie robiłam i zapomniałam jak smakuje ![]() Cytat:
![]() wiesz, ona ma 16 lat to fiu bździu w głowie, głupiutka taka ![]() siksa ![]() @ się rozkręcić nie chce, grzebałam raz to brunatny śluz i mini krwi, ale mało się dziś co ruszałam dlatego pewnie tak mozolnie idzie ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Pacynka jesteś naszym lekarzem doradczym ![]() ![]() Idę się umyć i idę lulać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale w kwestii zębów jakby coś to podpowiedzieć mogę. Najśmieszniejsze to jest, że ich stan wpływa na cały organizm. Niby takie nic a jednak. Póki nie siedziałam w tej dziedzinie to nie wiedziałam. A teraz robię wszystko żeby mieć cały czas w porządku z zębami. Mimo mojego wieku nie mam jak na razie żadnego zęba leczonego kanałowo. Interesuje się też innymi rzeczami i mam w tym wyniki. Szkoda, że nie znam żadnego sposobu na szybkie zajście w ciążę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie to taki 1 cs, przedtem parę razy próbowaliśmy w dniach okło owulacyjnych ( tylko nic nie mierzyłam wtedy) i póki co 0 efektów...tylko wiecie, ja czuję mocno kiedy mam owu także te parę razy też teoretycznie powinny się udać i lipka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
witam, ja po pracy ![]() jeszcze 5 dni i urlaub ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#825 | |
Zakorzenienie
|
Na razie w planach tylko obserwowanie torbieli.
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
Owulke miałam w marcu i w kwietniu i od tej pory d.upa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
Maciejka dzięki
![]() Spać nie mogę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zaciskam szczeki,ale w zyciu bym tego nie powiazala juz bardziej z jakimis neurologicznymi rzeczami. Cytat:
![]() a co do Pacynki to nie wiem jak mam Ci dziekowac za otworzenie nowych mozliwosci leczniczych. Niech to cholerstwo juz sobie pojdzie. ![]() W ogole dziewczyny mialam taki miesiac ,ze dajcie spokoj ![]() ![]() ![]() ![]() Trzeba zyc do przodu i optymistycznie patrzec na zycie ![]() ![]() Teraz to juz naprawde ide spac ![]() ![]() Dobranoc ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że jesteś! ![]() Okropne jest jak takie maluchy poważnie zachorują ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Powiem Wam tylko, że jesteście próchna i wapna zardzewiałe ![]() ![]()
![]() |
#829 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za zdrówko Twoje i maluszka ![]() Cytat:
![]() U mnie w rodzinie 2letnie maleństwo też ma podejrzenie epilepsji ![]() ![]() Ja już nie wiem co z tą moją owulką ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#831 | ||
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() ![]() ![]() oooooooooooo ![]() ![]() witamy witamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#832 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień doberek! Mój mężulek jeszcze śpi a ja już na wizażu z kanapusią i kawką
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do tych szumów usznych to ogromnie Ci współczuję...ale Pacynka chyba ma rację ![]() tak czy siak leć - czy to do dentysty czy do chirurga szczękowego - mam nadzieję, że szybko pozbędziesz się tych szumów, bo wierzę, że jest to wielki dyskomfort u nas wszystko gra i huczy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
II kreseczki - 01.03.2014 ![]() 22.11.2014, 3910 g, 57 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez manieczka1 Czas edycji: 2013-09-29 o 08:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a więc tak jest skok ![]() UWAGA!! Z 36.15 na 36.18 ![]() No także ten tego nie wiem już nic ![]() ale było wczoraj serducho i pan mąż stwierdził że jestem bezsmaku także kto wie może jutro bardziej skoczy
![]() |
#834 |
Zadomowienie
|
helo, babeczki!!
ja znowu się melduję, niestety nie mam czasu nawet zobaczyć co się dzieje, widze brydzię, witaj kochana!!! no i leine , super cieszę, się, lecę przygotowywać imprezkę rodzinną. Nie wiem kiedy zajrzę. Miłej niedzieli. mam nadzieję,że nic złego się u nikogo nie wydarzyło, a możejakieś nowe fasolki?
#835 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Postanowiłam dołączyć do wątki, może żeby troszkę sobie poprawić humor, a przede wszystkim, móc wyrzucić z siebie co na sercu leży Mam nadzieję, że dobrze trafiłam. JESZCZE nie zaczęliśmy się z mężem starać o dziecko - na razie nie możemy - ale mi już ostatni coś fiksuje we łbie... Jemu nie mogę za bardzo jojceć na ten temat (chłop się stresuje i czuje...winny?), więc mam nadzieję, że z Wami będę mogła swobodnie porozmawiać. Od pół roku coś mi się totalnie w głowie przewróciło i.... jak nie zajdę niedługo w ciążę to chyba oszaleje. Przeglądam w necie poradniki, oglądam wózki, ciuszki, a ciążę przyjaciółki przeżywam jak własną. Totalne szaleństwo. Jeszcze w czerwcu ustaliliśmy z mężem, że od września idziemy na żywioł, będzie co ma być i jeśli zajdę w ciąże, to będzie cudownie. Nastawiłam się, a potem... brutalne sprowadzenie na ziemię. Oczywiście, nasza wina, bo zupełnie, ale to zupełnie nie pomyślałam o tym, że cokolwiek może nasz przeszkodzić w planach. Idiotka. Mój mąż od kilku lat choruje na nerki i zażywa bardzo mocne leki. W sierpniu się dowiedzieliśmy, żejeden z nich zdecydowanie przekreśla nasze plany. Tragiczny wpływ na plemniki, możliwe wady rozwojowe i choroby u płodu. No więc zonk... Na szczęście mąż z choroby pomału wychodzi, za miesiąc ma odstawić to najgorsze cholerstwo. Potem trzy miesiące na "regenerację" nasienia... i dopiero wtedy można zacząć myśleć... Czyli - muszę czekać do stycznia <rozpacz>. Czy są tutaj dziewczyny które z podobnych powodów muszą odłożyć starania na jakiś czas? Może uda się nam razem jakoś to przetrwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
były jeszcze:babcia, teściówka i ciocia ehh mówie Wam jeszcze mi tak przykro nie było ![]() ![]() Dzień dobry laski ![]() ![]()
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() O brydzia ![]() ![]()
#838 | ||
Zadomowienie
|
Hej kobietki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do kuzynki.... ![]() Brydzia fajnie ze wróciłaś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Seleniti co do Twojej kuzynki to brak mi słów
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.