|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
dziękuję
i gratuluje wszystkim innym które kupiły suknie! |
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
ale być może są jakieś ciekawe połączenia? masz może jakieś przykładowe fotki bo ciekawa jestem
|
|
#3843 |
|
Zadomowienie
|
ja mam pierścionek z białego złota i chcę obrączki z łączonego bo biżuterię z żółtego noszę BARDZO BARDZO rzadko a mimo wszystko chce żeby obrączka pasowała do tego i do tego
TŻ chciał całe z białego klasyka mi się podoba jak najbardziej ale dla mnie jednak łączone http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,173 o takie chcemy, niebawem wybierzemy się zmierzyć czy nam pasują
|
#3844 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
Dziewczynki, można dołączyć? Ja także PMka 2014 (data wrześniowa, jeszcze w trakcie ustalania). Wspaniałe forum!
|
|
|
|
#3845 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale chyba nie będę nosiła na jednym palcu, choć kto wie... Pewnie właśnie wszystko wyjdzie "w praniu", u jubilera. 4mm to chyba wg mnie grubość idealna Tż ma dość "szczupłe" dłonie, ja z kolei takie średnie, więc wydaje mi się że ta sama grubość będzie nam odpowiadać.Cytat:
Moje typy póki co prezentują się jak w załączniku Z czego:1 - podobają mi się i wydają mi się dość oryginalne, bo zwykle proporcje są odwrócone ![]() 2 - dość typowe dla łączonego złota 3 - mają w sobie "cosia" ![]() 4 - chyba mój ideał, niby złote, klasyczne, ale pewna korespondencja do białego złota jest... muszę je zobaczyć na żywo Jestem stasznie ciekawa, jak się prezentują w Aparcie, ale koniecznie będę chciała je przymierzyć...
|
||
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też takie mi się podobają
|
|
|
|
|
#3848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam zdjęcia jak one wyglądają na żywo i na palcu, więc jak chcesz to się do mnie odezwij na priv to Ci prześlę, będziesz miała porównanie zdjęcia katalogowego z tym jak to jest na żywo ![]() Pierścionek też mam z białego złota. Mieszana obrączka moim zdaniem pasuje ![]() Grubość 5 mm, i ja i TŻ. Mam bardzo szczupłe palce i malutkie, ale fajnie pasuje mi te 5 mm Mi zależało, żeby była dość szeroka ta obrączka, bo pierścionek mam bardzo wąski i to mi się średnio podoba.
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-09-28 o 23:35 |
|
|
|
|
#3849 |
|
Zadomowienie
|
monikkad wysłałam pw
uważam tak samo jak Ty, że łączone złoto będzie pasowało do białego pierścionka i też mam szczupłe palce, mam nadzieję, że będą pasowały ![]() fajny kuferek na koperty, trochę gadżet ale praktyczny w tym dniu http://www.zaproszenia.com.pl/p1091,142,kufer-na-koperty-kremowy.html zaręczynowy mam taki dokładnie: http://wkruk.pl/product-pol-2308185-PIERSCIONEK.html
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-09-28 o 23:46 |
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile jesteście ze sobą, kiedy się zaręczyliście, co już macie ustalone ?
|
|
|
#3851 |
|
Raczkowanie
|
BlueOstrich Witaj
Kochane gratuluje wszystkim zakupu sukien ślubnych ja póki co jeszcze jestem daleko w lesie,ale wiem co pi razy drzwi chce,a co zdecydowanie odpada KasiaK_080290 śliczny ten Twój pierścionek monikkad tak jak Ty celuje w obrączki 5mm-ostatecznie 4mm ![]() My chcemy klasyczne żółte złoto,jednak wydaje mi się,iż łączenie białego złota w zaręczynowym i ''mieszanego'' w obrączce będzie ładnie wyglądać justynkie suknia w groszki bardzo ładna-mogłyby być tylko mniejsze lub całkowicie zniknąć...trzymam kciuki byś znalazła tą jedyną i mimo wszystko chociaż cichutko powiedziała WOW-to jest to Anesthesia w takich cenach garnitury?Ja na waszym miejscu bym już chodziła i szukała bo ceny są bardzo przystępne a co tam niech czeka już w szafie na białą godzine
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3853 |
|
Zadomowienie
|
justynke, widziałam wczoraj taką w kropki, ale długą i z innym dekoltem. Niestety nie miałam okazji jej przymierzyć.
Udało mi się w końcu połazić po salonach:P Obsługa w pierwszym salonie taka sobie, ale co do sukienek... w pierwszej się chyba zakochałam ![]() 1.http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...,item,931.html tylko górę gorsetu miała prostą ![]() 2.http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6143.html 3.http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6143.html też mi się bardzo podoba 4.http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,17197.html ale białą i wiele innych, których zdjęć nie mogę znaleźć :/ W jednym z salonów jest wyprzedaż, suknie od 800 zł Jednak żadna mnie nie zachwyciła. Były ładne, ale to nie to.Usłyszałam też, że trudny wybór-Panie nie wiedzą co mi najbardziej polecić, bo we wszystkim będę wyglądała ładnie i uśmiecham się w każdej ![]() Zostały mi jeszcze 3 salony, może w tygodniu się przejdę :P Jak weszłam do drugiego salonu, to się prawie popłakałam-takie śliczne sukienki mieli ![]() 300 dni!!!
Edytowane przez cude Czas edycji: 2013-09-29 o 09:28 |
|
|
|
#3854 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
An, my też w Factory będziemy garnitur kupować
![]() Tam jest mnóstwo sklepów i na pewno, w którymś coś wybierzemy. A z racji miejsca pracy, to liczę na dobrą obsługę i może jakąś zniżkę dodatkową ![]() Ale my będziemy kupować niedługo przed ślubem, bo TŻ chce trochę zrzucić do ślubu, więc nie ma sensu kupować teraz. |
|
|
|
#3856 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co prawda teraz na wystawach jest dużo stricte ślubnych - tzn. manekiny są w ślubnych krawatach itp, ale w sumie wcześniej nigdy na te wystawy nie patrzyłam i być może tak jest zawsze. Ja bym może nawet i już kupowała, ale TŻ kręci na to nosem i on chciałby mieć garnitur ok. 3 miesiące przed ślubem kupowany... Nie widzę powodów, bo on jest szczupły i waga mu się od 5 lat raczej nie zmieniła, no ale... ![]() Cytat:
![]() Cude, rozumiem, że w żadnej nie poczułaś, że to ta jedyna? Z tych linków co podałaś nr 2 i 3 prowadzą do tego samego linka chyba... za to nr 4 - boska! Cytat:
) ani tył, ale on nie chce z dużym wyprzedzeniem kupować, więc pewnie wiosną-latem będziemy kupować dopiero. Bo skoro to Factory to takie ceny tam są non-stop, no nie? Choć korci mnie go zaciągnąć bo te garniaki w Lordzie na wystawie mnie oczarowały
|
|||||
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę się doczekać naszych obrączek
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
An, tak, akurat jestem w centrum wszystkich tych sklepów z garniakami, bo wszystkie koło mnie
Tylko Bytom i Vistula za rogiem ![]() Nie było mnie wczoraj, bom chora okrutnie
|
|
|
|
#3859 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
|
|
#3860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w porywach bym wydala na zapro 5 zl, ale chce sie zmiescic w 3. |
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
iLoNuS_ktl
Ślicznie Ci w tej sukience, dobry wybór. Witam w gronie posiadaczek Sincerity ![]() mojakaren, november_rain, BlueOstrich Witam nowe PMki dodaja Gratuluję zakupu, szkoda, że nie mogę zobaczyć fotki. Cytat:
![]() 251 ddś
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-09-29 o 11:34 |
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tylko zrobię zaproszenia to wezmę się za to.
|
|
|
|
|
#3863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ! Jeszcze chwila i dołączysz do klubu ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję
|
||
|
|
|
#3864 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
y też już mamy temat obrączek mocno przedyskutowany robimy z własnego złota, ja 4 mm, Tż 6 mm i ściete boki będą, a tak to klasyczne. Zapłacimy 400 zł za zrobienie ich ![]() co do wódki też decyzja zapadła - będzie pałacowa - wszystkim smakuje
|
|
#3865 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja bym chciała takie pudełko na koperty właśnie, muszę podrzucić pomysł świadkowej
|
|
#3867 | |||
|
Zadomowienie
|
BlueOstrich witaj!
Cytat:
![]() Cytat:
tylko wczoraj zaczęła nam się zmieniać koncepcja żeby dołączyć kawałeczek z białego złota (TŻ bardzo się takie podobają)Cytat:
Wczoraj pisałam, że chcemy proste obrączki w takim stylu jak zdjęcie 1, a jak zaczeliśmy wieczorem oglądać zdjęcia w necie to coraz bardziej skłaniamy się do łączonych jak na zdj. 2, ale boki zostawilibyśmy ścięte. Co do rozmiaru to u mnie będzie 4mm a u TŻ 6mm.
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2013-09-29 o 12:28 |
|||
|
|
|
#3868 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem coraz bardziej na tak na kropki. Ja nigdy nie byłam fanką grochów więc powoli się z nimi oswajam. Teraz oglądam tą Borę i rzeczywiście ona jest łysa... Znalazłam sporo zdjęć PM w sukni w grochy i coraz bardziej mi się to podoba. A najbardziej podoba mi się, że TŻ wykazał ogromną chęć na stylizację z lat 60. Opcja pomarańczowej muchy i szelek baaaaardzo mu się podoba, ostatnio jest wielkim fanem kaszkietów więc juz sobie znalazł kaszkiecik do sesji. I co więcej! Mój TŻ jest ogrooooomnym miłośnikiem zegarków. Jakiś czas temu znalazł w domu rodzinnym stary zegarek po dziadku, taki na łańcuszku. Totalny oldschool. Wynalazł jakiegoś gościa w Warszawie, który robi skorzane paski na rekę, żeby ten zegarek można było nosić na ręku. Ale taki pasek to koszt ok. 350 zł więc na razie nie stać nas na kolejną zabawkę dla TŻ. I on teraz wymyślił że przecież do stylizacji na lata 60 KONIECZNIE musi mieć ten pasek i ten zegarek, bo to będzie dopełnienie jego stroju
|
|
#3869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chodzi o to, żeby Cię przekonywac na siłę, ale tak suknia w groszki jest naprawde extra Jest jeszcze sporo czasu więc może uda Ci się jeszcze przymierzyć Borę - tak dla pewności.
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pinterest.com/pin/217298750743414730/ podoba mi się ten pomysł... jest taki romantyczny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

TŻ chciał całe z białego

Dziewczynki, można dołączyć?
.My od razu chcieliśmy klasyczne, ja mam z brylancikiem. To 4 mm. Na palcu TŻ prezentuje się bardzo ładnie, na moim palcu jakby gruba była
Jestem stasznie ciekawa, jak się prezentują w Aparcie, ale koniecznie będę chciała je przymierzyć...