|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
![]() ja zaczęłam biegać tydzień temu, ładnie jem, mało piję i d.pa blada z wagą i cm, ale luz dalej robię swoje i jak wrócę do domu to się pomierzę ![]() Cytat:
po 14 jadę będzie rozpakowywanie, jutro cały dzień latania no i od wtorku jazda już od rana ![]() poprawka chyba w piątek.. będziemy łatwić net jakoś w tym tygodniu, ale nie wiem kiedy nam podłaczą, także mogę zniknąć w tym tygodniu ale odezwę się, jak będę mogła![]() Byłam biegać dzić 5,66 km w 36 min, pracujemy dalej nad formą postaram się jutro ruszyć też
|
||
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Zadomowienie
|
w sensie, jak przygotowujesz, bo nigdy nie jadłam omletu na słodko, to mnie zaintrygowałaś
Trzepiesz jajka, smażysz na maśle i smakujesz powidłami potem?---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- No też będą zawalone, ostatnio jak jechałam po świętach i sylwestrze do siebie do mieszkania, to na przednim nawet dwie siatki miałam ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- agulaaa, ładniutki czas ja na 5 kilometrów z hakiem mam ok 42 min- ale nigdy się nie skupialam na czasie, po prostu tak to wychodziło. No, ale ostatni raz to ja na początku września biegałam dostanę kase we wtorek, to karnet na fitness i jazda. Chociaż nie powiem, bieganie w terenie kusi, za to pogoda mnie jednak odrzuca
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie pada deszcze to jest spoko chłodno tylko na początku, a potem już fajniutko a zima -- > uwielbiam |
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
jasne, w Kato knajpek nie brakuje, to się będzie próbować
![]() były takie plany decyzji nie żałuję Cytat:
|
|
|
|
|
#2138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() logistyka na UE?
|
|
|
#2139 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogody to nic bardziej mylącego teraz jest idealnie, bo ubierzesz bluzę i długie spodnie i i tak Ci będzie gorąco po chwili biegu ![]() Cytat:
no i studia to zupełnie co innego niż szkoła, bo tu jest więcej luzu, wykładowcy mają gdzieś czy jesteś na wszystkich zajęciach, nie musisz mieć zwolnień od rodziców jak małe dziecko ![]() Zaczynam się stresować tą podróżą, bo sprawdziłam i już nie ma miejsc w pociągu (ja już mam bilet, ale będzie tłok..). A ja z tym rowerem i torbą, masakra.
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-09-29 o 12:44 |
||||
|
|
|
#2140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A za talię Cytat:
A w razie czego dziekanka. Na drugim kierunku jesteś na którym roku?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Za oknem piękne słonko ś: bananowo-żytnie kluski kładzione, 1/2 szk. mleka, 1/2 świeżej opuncji
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||||
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
tak
![]() ale ta na WZ, nie na WE ![]() Cytat:
![]() no taaaak, wszyscy teraz się zjeżdżają |
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=magda_lena40;430446 31
Trudna decyzja, ale chyba też spróbowałabym mgr A w razie czego dziekanka. Na drugim kierunku jesteś na którym roku?![]() Wczoraj na początku biegu nieźle mnie przymroziło, za to później chciałam się jak najszybciej pozbyć kurtki ![]() [/QUOTE] zaczynam II rok inż dobra ja już lecę nie wiem kiedy się odezwę, pa
|
|
|
|
#2143 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale zmarzluch straszny ze mnie, wiem to sama. Tym bardziej Cię podziwiam, bo jakby tylko byłą pogoda, to bym biegała w zimie jak się na bieganie ubierasz? ;> trzeba się zaopatrzyć w bieliznę termoaktywną pewnie?---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
fajny kierunek? Bo jak mi nie otworzą w przyszłym roku kierunku mgr na który chcę iść, to musiałabym poszukać czegoś innego ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() No wszyscy właśnie mi o pogodzie mówią, ale ja wciąż sie nią wymawiam- nie ma co, po prostu jestem leń i szukam wymówki A tak na serio, to muszę kiedyś właśnie spróbować, bo raz wyszłam jak było około 5 stopni, miałam sportowa koszulke, na to bawełniany tszirt z długim, wiatrówkę, bo padało, no i niby ciepłe lużne spodnie dresowe, ale założone na gołe ciało- obiegłam blok i wróciłam do domu, bo myślałam, że zdechnę
|
|
|
#2144 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
jestem,wstałam po weselu o 12.12 akurat spojrzałam na komórkę![]() było bardzo fajnie-porcje jedzeniowe były małe-dla mnie akurat,ale dla chłopów to za mało....ja oddałam bratu mojego większego kotleta, bo on miał malutkiego,ale ucieszyłam się akurat z tego ze stołu jadłam sałatkę z lodowej, z pomidorem, jajkiem polane jakimś sosem. Placków nie tykałam,zjadłam tort-bardzo słodki,ale dobry. Zaraz wstawię Wam zdjęcia jak wyglądałam(zrobiłam wczoraj przed wyjściem,ale nie zdążyłam wstawić). Wódkę piłam,ale nie dużo-pierwszy kieliszek do dna, a następne to piłam tak na 3 razy albo i rzadziej aleście napykały tych postów...kiedy ja to nadrobię ![]() na 15 poprawinki |
|
|
|
#2145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Melduję prawie 3 godziny łażenia po lesie za grzybami.
![]() Średnio mi się podobają takie wolne piosenki. Choć muszę przyznać, że ładnie śpiewają. No ale jak dla mnie szału nie ma. Nie. Przecież nie było wcale jakoś bardzo zimno. Ubrałam sobie bluzę i było mi ciepło. ![]() Ale ja nie dlatego, że mi się nie chciało omijać tylko ich nie widziałam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2146 | |||
|
Zakorzenienie
|
papa
będziemy czekać Cytat:
![]() a Ty na czym jesteś? ![]() Cytat:
![]() udanych poprawin Cytat:
a nazbierałaś coś? ![]() ja właśnie uwielbiam takie zamulaste |
|||
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę nazbierałam. Ale ogólnie było pełno ludzi więc i mniej grzybów.
![]() Czasem mnie najdzie na słuchanie takich wolnych piosenek, ale to bardzo rzadko. Raczej słucham takich żywszych.
|
#2148 | ||||
|
Zakorzenienie
|
do usłyszenia
Cytat:
Ja na zimę też się zaopatrzę w jakieś dresy termo (bo bluzy mam), ale teraz jest mi na prawdę gorąco jak biegam. Nawet w deszczu. ![]() Cytat:
Mi wczoraj proponowali wódkę, piwa, cytrynówkę.. Ale się nie dałam. Jak nie piję ponad 2 miesiące to już nawet nie przechodzi mi przez myśl "a może by się napić" Kurde, ciekawe czy jakbym miała taki odwyk słodyczowy to czy by tak samo było
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po obiedzie ale jest mi cholernie zimno...i żołądek mnie boli.
Zaraz pojezdzie choć troche na rowerze... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ![]() u mnie to też zależy od nastroju ![]() muszę się ogarnąć i pomalować paznokcie na jutro trza jakoś wyglądać
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byłam mała to częściej chodziłyśmy z siostrą, ale teraz to raczej tata sam chodzi, bo nam się nie chce wstawać. Takei dwa śpiochy. 10 to minimum. ![]() Ja to raczej od nastroju nie, bo jak jestem szczęśliwa to słucham czegoś żywego, jak jestem smutna to też żeby się bardziej nie dobijać. Czasem mnie poprostu najdzie i sobie włączę coś wolniejsze. No chyba, że Dan z Bastille Miałam malować paznokcie, ale stwierdzam, że minął tydzień a one dalej się trzymają więc mi się nie chce.
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tata był zachwycony, a my z siostrami znudzone i przerażone wizją spadających kleszczy ![]() ma to sens, nie powiem ![]() od Bastille znam tylko jedną piosenkę, którą wszędzie puszczają "Pompei" ![]() Ja potrafię z 2tygodnie w jednym kolorze chodzić, bo tak ładnie mi się trzyma Kiedyś miałam okropne paznokcie - rozdwajały się, szybko łamały, miały brzydki kształt Ale w końcu je opanowałam i są moją dumą ![]() dodałam do Przepisowni przepis na "Wołowe kotleciki mielone z czerwoną soczewicą" ze specjalną dedykacją dla heroinki polecam! są pyszne |
|
|
|
|
#2153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ogólnie lubię swoje paznokcie ale jakby się mniej rozdwajały to bym je lubiła jeszcze bardziej. ![]() A bo skleroza nie boli. Zważyłam się rano i pomierzyłam, ale nie ma się czym chwalić. Plus jest taki że po wrześniowym obżarstwie i ciągłym obijaniu się jest tylko pół kilograma więcej, a tak to raczej bez zmian. Odkreślamy to grubą kreską i ma być lepiej.
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-09-29 o 15:03 |
|||
|
|
|
#2154 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Za bieg ![]() Melduje 5 ruskich pierogów + 4 godziny chodzenia po lesie obiecałam sobie dziś ćw. wzmacniajace mięśnie grzbietu ale to po obiedzie ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#2155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja studiuję prawo, na UE już zrobiłam licencjat ale w Krakowie- stwierdziłam, że zrobię rok przerwy, bo nie otworzyli mi finansów w j. angielskim. Pójdę na nie za rok, bo wtedy się kończy licencjat z tego kierunku, to pewnie chętni na niego będą
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylwestra też się trochę boję, ale to ze względu na ważenie i mierzenie. Mnie to raczej trzeba straszyć studniówką.
|
|
#2157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za dłuuugi spacer ![]() Cytat:
pewnie i tak na bieżąco będę relacjonować ![]() oo, to ambitnie widzę |
|||
|
|
|
#2158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestem już po domowym spa
siedzę i pachnę i żłopię kawę przegryzając śliwki ![]() Cytat:
coraz lepiej Ci idzie Trzymam za poprawkę, jesteśmy z Tobą no i czekać będziemy na Ciebie z niecierpliwością Cytat:
samo to, że jedziesz taka obładowana to już stanowi problem... odezwij się jak już będziesz na miejscu ![]() A u mnie piękny deszcz Cytat:
no i Ty prześlicznie wyglądałaś zazwyczaj w drugą stronę ![]() O to jeszcze dzisiaj imprezujesz zazdroszczę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wow
dobrze, że coś uzbierałaś mnie by szlag trafił jakby np. nic nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na pewno skorzystam U mnie jest święto jak wytrzyma 3 dni nieważne czy lakier za 5 zł czy za 20 (choć takich mam chyba tylko dwa )- dlatego nie kupuję drogich lakierów, bo zwyczajnie mi się to nie opłaca. Mam częsty kontakt z wodą ![]() Cytat:
4 godziny i co- bydzie sos/zupa/paszteciki? ![]() Elsay jaki avek Dżonka odezwij się
|
|||
|
|
|
#2160 | ||
|
Tajka
|
Mięso nie zdążyło się odmrozić i na obiad poszedł twaróg, kapusta kiszona i 3 plasterki papryki
, a miało być tak smacznie
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

Ja po nowym rekordzie na 10 km i dietetycznych dniu miałam wzrost o 0,3kg
Ale mam to w dupie, za dwa tygodnie znów się zważę 
na magisterce nie ma dużo zajęć i może brzmią strasznie, a okażą się ciekawe. 

.
.
no i od wtorku jazda już od rana
ale odezwę się, jak będę mogła
postaram się jutro ruszyć też

ja na 5 kilometrów z hakiem mam ok 42 min- ale nigdy się nie skupialam na czasie, po prostu tak to wychodziło. No, ale ostatni raz to ja na początku września biegałam
dostanę kase we wtorek, to karnet na fitness i jazda. Chociaż nie powiem, bieganie w terenie kusi, za to pogoda mnie jednak odrzuca

i tak sobie myśle, że coś robie nie tak i najlepsza ( najprawdopodobniejsza
) opcja to ta, że za mało jem 

trza jakoś wyglądać
za poprawkę, jesteśmy z Tobą
na pewno skorzystam
4 godziny