|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
wrzesień: ciepłych sukienek, grubych rajstop, wysokich kozaków, rzeczy na jesień :)
nieaktualne
Kozaki na słupku lub płaskie do kolan, beż, ecru, karmel, ciemny brąz lub czarne rozmiar 39. Dresy rozmiar S, najlepiej firmowe. Buty sportowe 39. Miss Dior... ![]() Sukienki z długim rękawem, grubsze sweterkowe ![]() - duże torby, nowe lub w idealnym stanie: brąz, szara, najlepiej sztywne skórzane, - brązowe, karmelowe lub czarne kozaki na słupku najlepiej z zary, stradivariusa rozm 39, płaskie kozaki ze złotym zamkiem z tyłu - eleganckie żakiety, waterfall, chanelki rozm 36 lub 38 - skórzane kurtki rozm 36/38 brąz, czarna, szara waterfall - rurki rozmiar 36 mniejsze angielskie 10 - kobiece mgiełki - dresy- rozmiar 36/38 - czarne lub szare grube rajstopy rozmiar na 170cm wzrostu (2/3) - fajny płaszczyk na zimę z mega dużym kołnierzem Paletki do cieni (I róży I najlepiej do szminek również ) najlepiej ARTISTRY™ Amway, moja uległa zalaniu, odpryskuje farba :/ Pilne!Wogóle jestem maniakiem wszystkiego co sprzedają z Amway (od chemii poprzed pielęgnacje po kolorówkę) dlatego wszystko co wyszło im z taśmy przemyślę-możecie mie kusić ![]() Naklejek do paznokci(głównie kalkomania-zawsze w każdej ilośći )Lakierów Sally Hansen: Commander in Chic, 220 Café Au Lait, Barracuda, Sky's the Limit, Fairy Teal, Temptation, FIRST KISS, Plum Luck, Pink About It, I jeszcze wiele innych. Lakiery Rimmel matowe, golden rose piaskowe(rozważę każdy odcień), Lakiery Essie, pastelowe odcienie. Pawie piórko Guerlain- rozświetlacz. Już swój wykończyłam ![]() Perfumy: La Prairie Midnight Rain EDP każdą ilość przyjmę!!!!!!! Chanel Allure EDP, moje są na wykończeniu Chanel Allure Sensuell EDP, jeszcze mam pół 100ml flaszki ale przygarnę na zapas; Jimy Choo EDP , wylewam na siebie litry więc przyjmę każdą ilość; Chanel Coco- na “dłuższe testy” może być jakaś końcówka. Jest milion które chciałabym potestować dłużej... ![]() YSL, touche eclat w kolorze 2. - suche szampony, - szampon biotyna i kofeina z rosmanna - żele pod prysznic, - żel do demakijaży bebeauty z biedronki - zmywacze do paznokci w łatkach - odżywka eweline 8w1 (ta toksyczna :P) - Tusze podkręcające rzęsy z eveline tylko nowe czarne
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2013-10-03 o 20:21 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wrzesień: ciepłych sukienek, grubych rajstop, wysokich kozaków, rzeczy na jesie
zapraszam do mnie, mam kilka rzeczy których szukasz.
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wrzesień: ciepłych sukienek, grubych rajstop, wysokich kozaków, rzeczy na jesie
dzięki za propozycje ale szukam ciuszków w rozmiarze s a buty 39
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
u mnie sukienka sweterkowa, botki na obcasie 39/40 i może coś jeszcze, zapraszam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

) najlepiej ARTISTRY™ Amway, moja uległa zalaniu, odpryskuje farba :/ Pilne!