Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-29, 14:49   #1261
19Agniesiaa
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII

Cytat:
Napisane przez zle_emocje Pokaż wiadomość
A ja przeczytałam na jakimś pudlu, że Macademian Girl będzie prowadzić - razem z Horodyńską - "Gwiazdy na dywaniku".

bedzie,bedzie. Od Horodynskidej wszytskie zwiewaja,kiedys prowadzila z nia ten cykl Malinowska,pozniej chyba Fijal

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=Cj5k9MFBXxc

Widziałam, że sporo z Was nadal pamięta Izabelę. To chyba ona?
Tak to ona

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Co ma do tego wiek?
Widocznie naprawdę sprawiają jej przyjemnośc, tak samo jakby się zachwycała perfumami danej marki, czekoladami jakiejś firmy... A chyba wiek nie każe nam ograniczać czerpanie przyjemności?
Nie wiem, moze patrze na to inaczej do 30 brakuje mi jakies 8 lat wiec mam chyba inne wyobrazenie,pojecie o wieku. Byc moze bledne.
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 14:50   #1262
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19Agniesiaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny..ja wiem,ze kapiele,zapachy itd. to przyjemnosc..ogladam ten filmik i nie wiem jak kobieta 30letnia prawie (RGP) moze tak sie "jarac" jakimis bombami a moze to ja jestem jakas dziwna?
no pewnie że TY nie znasz sie!

ja też nie rozumiem tej fascynacji, tak samo jak magazynowanie świec zapachowych, kupowanie ich po 100zł jedna itp
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 14:51   #1263
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
A ja przeczytałam na jakimś pudlu, że Macademian Girl będzie prowadzić - razem z Horodyńską - "Gwiazdy na dywaniku".
Nie lubię i tej i tej. Ogólnie te prowadzące, blogerki itd. w Polsce mnie w większości drażnią.
Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=Cj5k9MFBXxc

Widziałam, że sporo z Was nadal pamięta Izabelę. To chyba ona?
Izaaaaa

Szusz w najnowszym filmiku świeci się jak ....... ekhm same wiecie.

Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 14:53   #1264
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
no pewnie że TY nie znasz sie!

ja też nie rozumiem tej fascynacji, tak samo jak magazynowanie świec zapachowych, kupowanie ich po 100zł jedna itp
jesli chodzi o swiece..jestem w stanie zrozumiec,ze lubimy jak w domu ladnie pachnie,ale tez nie bylabym w stanie wydac 100zl na swiece 6zl za wosk janki kenedl to jeszcze

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Nie lubię i tej i tej. Ogólnie te prowadzące, blogerki itd. w Polsce mnie w większości drażnią.

Izaaaaa

Szusz w najnowszym filmiku świeci się jak ....... ekhm same wiecie.

na miniaturce wyglada jakby fajke trzymala,a nie blyszczyk fakt,znow sie swieci jak zarowka
Stary 2013-09-29, 14:58   #1265
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
jesli chodzi o swiece..jestem w stanie zrozumiec,ze lubimy jak w domu ladnie pachnie,ale tez nie bylabym w stanie wydac 100zl na swiece 6zl za wosk janki kenedl to jeszcze

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

na miniaturce wyglada jakby fajke trzymala,a nie blyszczyk fakt,znow sie swieci jak zarowka
Też tak na początku myślałam. Ogólnie Szusz w filmiku wygląda na chorą, jakaś blada, do tego oczywiście błyszczy się, myli się.
A 100 zł za świecę też bym nie dała. Tak samo jak 89 zł za depilację i hennę.
Stary 2013-09-29, 15:01   #1266
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

mnie przeraża ilośc wydawanych pieniedzy na jedna świece oraz to ile niektóre tego magazynują - 30 wosków/ 15 wielkich świec przesada.

cygaro - moja pierwsza myśl swoja drogą, oryginalne kubańskie cygaro "pachnie" jak psia kupa

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Też tak na początku myślałam. Ogólnie Szusz w filmiku wygląda na chorą, jakaś blada, do tego oczywiście błyszczy się, myli się.
nie wyciapała się po uszy bronzerem i różem to blado wygląda
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 15:03   #1267
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość

nie wyciapała się po uszy bronzerem i różem to blado wygląda
Jakby była z wosku. U niej jest wszystko albo czarno albo białe, bo nigdy nie ma umiaru w niczym.
Stary 2013-09-29, 15:04   #1268
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:

Moze ta bladosc i w ogole gorszy wyglad jest spowodowany tymi operacjami,moze Szusz choruje a cos..nie wiem ale jesli mam oceniac to co widze, to rzeczywiscie niekorzystnie wypada w tym filmiku.

Jedni powiedza,a ja bym nie wydala 100zl na torebke, to jest chyba kontrowersyjny temat fakt,faktem mnie te swiece,bomby itd. nie "jaraja". Od czasu do czasu w malych ilosciach. Kupilam raz bombe w biedrze bo chcialam zobaczyc o co tyle szumu, no i jakos chyba zakonczy sie na tym jednym razie
Stary 2013-09-29, 15:09   #1269
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Moze ta bladosc i w ogole gorszy wyglad jest spowodowany tymi operacjami,moze Szusz choruje a cos..nie wiem ale jesli mam oceniac to co widze, to rzeczywiscie niekorzystnie wypada w tym filmiku.

Jedni powiedza,a ja bym nie wydala 100zl na torebke, to jest chyba kontrowersyjny temat fakt,faktem mnie te swiece,bomby itd. nie "jaraja". Od czasu do czasu w malych ilosciach. Kupilam raz bombe w biedrze bo chcialam zobaczyc o co tyle szumu, no i jakos chyba zakonczy sie na tym jednym razie
Hmm, pewnie - każdy robi wg własnego uznania, ale chyba większość dziewczyn nawet na yt mówi, ze 100 zł za świecę to baaardzo dużo. 100 zł za świecę czy za torebkę - no cóż, wolałabym torebkę kupić.

Jak się pali świeczka gdziekolwiek, to mam wrażenie, że pieniądze dosłownie idą z dymem. Ot taka przyjemność, raz kiedyś może. Jednak nie za 100 zeta.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-09-29 o 15:11
Stary 2013-09-29, 15:10   #1270
zle_emocje
Raczkowanie

Cytat:
bedzie,bedzie. Od Horodynskidej wszytskie zwiewaja,kiedys prowadzila z nia ten cykl Malinowska,pozniej chyba Fijal
A ja mam wrażenie, że to producenci albo sama Horodyńska podziękowała Fijałowej, która na początku wydawała się być zabawna, ale dość szybko okazało się, że potrafi głównie pajacować. Malinowska, jakkolwiek ubierała się na zasadzie "szewc bez butów chodzi" i często skrajnie różniła z Horodyńską w ocenach, miała jednak głębszą wiedzę o modzie, trendach i jakieś wyczucie. Wiedza i wyczucie Fijał sprowadzały się do hasełek typu "w tym sezonie modne są koronki", a ubierała ją jakaś stylistka. Ja się pokuszę nawet o stwierdzenie, że w czasach Malinowskiej ten program miał wartość edukacyjną i misyjną, powinien być jeszcze program "polska architektura na dywaniku" i "perfekcyjna pani swoich włosów".
zle_emocje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 15:15   #1271
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Hmm, pewnie - każdy robi wg własnego uznania, ale chyba większość dziewczyn nawet na yt mówi, ze 100 zł za świecę to baaardzo dużo. 100 zł za świecę czy za torebkę - no cóż, wolałabym torebkę kupić.
No ja oczywiscie tez,ale tak jak mowisz,kazdy postepuje wedlug swojego uznania. Mnie osobiscie nieraz smieszy jak np. Oleska podnieca sie swieca z B&BW, ktora kupia na promo za uwaga 80zl..no nie wiem
Same podkreslaja,ze to duzo,ale zauwazylam,ze modne zrobilo sie kupowanie swiec,zaczela oleska,pozniej przeszlo to na karole itd..

Cytat:
A ja mam wrażenie, że to producenci albo sama Horodyńska podziękowała Fijałowej, która na początku wydawała się być zabawna, ale dość szybko okazało się, że potrafi głównie pajacować. Malinowska, jakkolwiek ubierała się na zasadzie "szewc bez butów chodzi" i często skrajnie różniła z Horodyńską w ocenach, miała jednak głębszą wiedzę o modzie, trendach i jakieś wyczucie. Wiedza i wyczucie Fijał sprowadzały się do hasełek typu "w tym sezonie modne są koronki", a ubierała ją jakaś stylistka. Ja się pokuszę nawet o stwierdzenie, że w czasach Malinowskiej ten program miał wartość edukacyjną i misyjną, powinien być jeszcze program "polska architektura na dywaniku" i "perfekcyjna pani swoich włosów".
Mhmmm..no przyznam sie szczerze,ze nie sledzilam tego cyklu..wiec sie nie wypowiem. Ale wiem(tzn.czytalam),ze Horodynska,nie jest najlatwiejsza osoba we wspolpracy, ale ile w tym prawdy to nie mam pojecia osatnio sama zalicza wpadki modowe
Stary 2013-09-29, 15:16   #1272
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
http://www.pudelek.pl/artykul/59443/...rezie_zdjecia/

Szarlajza wygląda jak woskowa figura. I nie chodzi mi tylko o jedną mine na wszystkich zdjęciach.
Ach te nasze modowe guru...
Żadna z nich nie wygląda dobrze. Nie rozumiem też ich fenomenu.
Stary 2013-09-29, 15:20   #1273
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
No ja oczywiscie tez,ale tak jak mowisz,kazdy postepuje wedlug swojego uznania. Mnie osobiscie nieraz smieszy jak np. Oleska podnieca sie swieca z B&BW, ktora kupia na promo za uwaga 80zl..no nie wiem
Same podkreslaja,ze to duzo,ale zauwazylam,ze modne zrobilo sie kupowanie swiec,zaczela oleska,pozniej przeszlo to na karole itd..

I czy tak w ogóle one je kupują czy dostają? Mówią, że kupują, ale taki szał jest na nie, że...śmiem w to wątpić.
Stary 2013-09-29, 15:23   #1274
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Ahahaha, pomyłka!
Wcześniej jak czytałam to wcisnęłam wielocytowanie, żeby zapytać Cię o pierwszy dzień na uczelni, ale na kolejnej stronie już ktoś inny o tym napisał, odpowiedziałaś, więc nic nie pisałam. I zapomniałam o tym. ;P
hahah no luzik, smieje sie
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 15:25   #1275
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
I czy tak w ogóle one je kupują czy dostają? Mówią, że kupują, ale taki szał jest na nie, że...śmiem w to wątpić.
A to tez niewiadomo pozniej okaze sie,ze jak z Romwe dostaja kieszonkowe wcale bym sie nie zdziwila
Stary 2013-09-29, 15:25   #1276
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość

Poprawie Tobie humor jak napiszę, że przez 2 lata szkoły średniej kończyłam codziennie o 18.50 a pociąg miałam dopiero o 21? I ZAWSZE się spóźniał...
Ja prawię w depresje wpadłam, nie chcieli mnie zwolnić ze szkoły 10 minut żebym na pociąg wcześniejszy zdążyła bo to "wbrew regulaminowi". (Tylko niektórych nauczycieli udało mi się ubłagać żeby przymknęli oko, wpisywali mi nieobecność i wych. wymazywała ) Tyle co ja się naryczałam przez te dwa lata... A zawsze twardą babą byłam ale siedzenie zimą tyle godzin na dworcu to nic przyjemnego ;(

szczerze?
bardzo mi poprawilas..
przy tobie moja sytuacja jest kolorowa, takze juz nie narzekam
Stary 2013-09-29, 15:26   #1277
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no Oleska raczej sama kupuje. Bo inaczej to BBW wysyłałoby też innym popularniejszym vlogerkom. W ogóle niech mi ktoś powie na co komu tyle dużych świec? Kiedy to wszystko spalić ?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 15:28   #1278
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co ma do tego wiek?
Widocznie naprawdę sprawiają jej przyjemnośc, tak samo jakby się zachwycała perfumami danej marki, czekoladami jakiejś firmy... A chyba wiek nie każe nam ograniczać czerpanie przyjemności?

tez uwazam, ze akurat wiek nie ma tu nic do rzeczy.
Stary 2013-09-29, 15:29   #1279
imbaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
szczerze?
bardzo mi poprawilas..
przy tobie moja sytuacja jest kolorowa, takze juz nie narzekam
A proszę
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 15:30   #1280
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Nie no Oleska raczej sama kupuje. Bo inaczej to BBW wysyłałoby też innym popularniejszym vlogerkom. W ogóle niech mi ktoś powie na co komu tyle dużych świec? Kiedy to wszystko spalić ?
Nie mam pojecia..ja jeden wosk z janki podzielilam sobie na kilka czesci i mialam na kilkanascie razy,a przeciez taka ogromna swiece, trzeba chyba palic non stop przez np. 72h,zeby sie wypalila wiec im te swiece wystarcza chyba do konca zycia moze pozniej beda je sprzedawac albo zrobia rozdania?

Edytowane przez 19Agniesiaa
Czas edycji: 2013-09-29 o 15:35
Stary 2013-09-29, 15:35   #1281
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Nie mam pojecia..ja jeden wosk z janki podzielilam sobie na kilka czesci i mialam na kilkanascie razy,a przeciez taka ogromna swiece, trzeba chyba palic non stop przez np. 72h,zeby sie wypalila wiec im te swiece wystarcza chyba do konca zycia moze pozniej beda je sprzedawac,albo zrobia rozdania?
Z mojego punktu widzenia to ma sens. Wiedząc, jak dobrej jakości są te świece, na jak długo starczają i jakie mają cudne zapachy, z chęcią zaopatrywałabym się w większe formaty. Lubię zmieniać zapachy w domu, więc jakby mnie było stać, bez wahania machnęłabym sobie parę średnich słojów

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 15:39   #1282
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Z mojego punktu widzenia to ma sens. Wiedząc, jak dobrej jakości są te świece, na jak długo starczają i jakie mają cudne zapachy, z chęcią zaopatrywałabym się w większe formaty. Lubię zmieniać zapachy w domu, więc jakby mnie było stać, bez wahania machnęłabym sobie paręśrednich słojów
Ja tez lubie zmieniac zapachy w domu,ale narazie poprzestane na ewentualnie woskach do kominka Z drugiej strony...pewnie jak kogos stac,niech kupuje swiece i za 200zl Z mojego punktu widzenia,to jednak lekka przesada Ale ich kasa,ich sprawa.

Edytowane przez 19Agniesiaa
Czas edycji: 2013-09-29 o 15:40
Stary 2013-09-29, 15:40   #1283
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Z mojego punktu widzenia to ma sens. Wiedząc, jak dobrej jakości są te świece, na jak długo starczają i jakie mają cudne zapachy, z chęcią zaopatrywałabym się w większe formaty. Lubię zmieniać zapachy w domu, więc jakby mnie było stać, bez wahania machnęłabym sobie parę średnich słojów
Oleska jest na bezrobociu :-D szkoda, że mi brak pracy tak nie służy
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 15:41   #1284
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość
A proszę
kwiotkek
Stary 2013-09-29, 15:42   #1285
zle_emocje
Raczkowanie

Cytat:
A jakbyś miała porównać jakość świec i wosków, jak to wypada?
Stary 2013-09-29, 15:44   #1286
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Oleska jest na bezrobociu :-D szkoda, że mi brak pracy tak nie służy
OOj nie,nie Olga znalazla prace musialas cos przeoczyc komus odp.w komentarzu,ze juz nie jest bezrobotna. Chyba,ze uznala YT za swoje zrodlo dochodu?
Stary 2013-09-29, 15:47   #1287
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
A jakbyś miała porównać jakość świec i wosków, jak to wypada?
Może to jakiś efekt marketingu, ale powiedziałabym, że woski wydzielają nieco mniej intensywny i mniej utrzymujący się zapach niż świece...Ale obydwa dają tyle samo przyjemności

Stary 2013-09-29, 15:51   #1288
zle_emocje
Raczkowanie

Cytat:
Może to jakiś efekt marketingu, ale powiedziałabym, że woski wydzielają nieco mniej intensywny i mniej utrzymujący się zapach niż świece...Ale obydwa dają tyle samo przyjemności
A, dzięki. Bo mi wzornictwo tych słoików trochę nie podchodzi.
Stary 2013-09-29, 15:54   #1289
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
A, dzięki. Bo mi wzornictwo tych słoików trochę nie podchodzi.
nie ważne, że się nie podoba, ważne że jenki kendl

Stary 2013-09-29, 15:58   #1290
201705250955
Konto usunięte

Cytat:

Jak się pali świeczka gdziekolwiek, to mam wrażenie, że pieniądze dosłownie idą z dymem. Ot taka przyjemność, raz kiedyś może. Jednak nie za 100 zeta.
Ja też wybrałabym torebkę, zresztą lubię mieć lepsze torebki, którymi się mogę cieszyć choć 2-3 sezony. Średnio na torebkę wydaję ok. 120 zł.
Ale miałam, a w zasadzie ciągle mam świecę z B&BW. Kupiłam ją ok. rok temu, kiedy ta marka weszła do Warszawy, za jakieś 4 dychy? Ten duży format. Przyznam, że palę świecę bardzo okazjonalnie, szczególnie jak siedzę popołudnie w domu, ale mam jej resztki do dziś. Ostatnio za to kupiłam jakąś świecę w TK Maxx, za całe 29 zł, format jak duża B&BW i pachnie nieziemsko. Tylko nigdzie nie ma podanego producenta, nie mogę jej zlokalizować w google. Jeszcze mam jakąś z Primarka za 1e, też jest w dechę zapach
A co do Księżniczki i Oleski - chyba muszą non stop palić te świece, żeby to wszystko spalać. Ja używając mojej częściej nie spaliłabym jej szybciej, jak w miesiąc ;/ To ile spalałbym kilkanaście sztuk? I czy naprawdę jest to aż tak przyjemne? Swoją drogą, ich sąsiedzi chyba już nie muszą nic palić, bo ciągle mają zapachy, jak tylko otworzą okno
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości